|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
1.12.2009 21:21:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dober večer babuške user posted image !

Mi smo bolj pozno zaspali, ker imamo od nedelje težko pričakovanje drugega zobka user posted image : v nedeljo in ponedeljek rahla vročina in vse, kar paše zraven (slab apetit, jokavost, boleče dlesni ...), včeraj ponoči pa smo se do 1h ponoči zbujali na pol ure in tako jokali od bolečine, da se mi je trgalo srce user posted image user posted image user posted image . Nič ni pomagal ne gel, ne sirup proti bolečini, potem sva z dragim sumila, da joka zraven še od lakote, saj že dva dni ni hotela nič prav jesti, in sem se spomnila na mrzle Fruhtzwerge, je enega pojedla, jo je očka tako dolgo nosil, da je zaspala in je bil do 5h mir, potem pa klasično bujenje brez joka. Danes še vedno ni bila čisto prava, toda mislim, da je tisto najhujše za nami. Če ni to samo prva faza user posted image . V glavnem ta drugi zobek si bomo orng zapomnili. Pa hudiček še vedno ni prilezel ven user posted image . Ponoči, ko je Ela jokala, sem preklela vse živo, tako mi je bilo hudo, saj sem videla, da jo zelo boli, jaz pa ji nisem mogla odvzeti bolečine. Sem prosila vse sile vesolja, naj gre njena bolečina na mene, naj me tisočkrat bolj boli, samo da Ele ne bo bolelo. Oh, moja miška user posted image user posted image user posted image .

Če se ne bo zbudila, upam da bom uspela pogledati vse za nazaj user posted image . Drugače pa lahko noč, čim bolj nežni prihod zobkov, naj bodo vaši zakladki zdravi in nasmejani, z Elo pa vam pošiljava en velik objem user posted image in poljubček user posted image ,
NenaLena 

nenalena, pol imamo podobno.. stale ponoci, na sumu zobki ali usesa. Na sreco je pri nas svecka prijela kmalu inje zaspala, al je spala ful nemirno, z jokcanjem. Upam, da bomo imeli mirno noc - vi, mi, vsi user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.12.2009 21:23:55   
Anonimen
Nalini - Uau, 6 zobekov že user posted image user posted image user posted image . Vožnja v temi v avtu in jok - poznano. Jaz sem ugotovila, da ni toliko problem tema, kot močne luči, ki jo motijo. Če ji jajčko pokrijem, je potem veliko boljše. Slinček pa je pri nas zelo užitna stvar user posted image . Pa tudi Ela fajn protestira, ko ni po njeno, toda mamica ostane mirna in ne skače tako kot Ela poje in se naša pupa hitro sprijazni. Moram reči, da je manj trmasta kot mamica user posted image , nič kaj ne rine z glavo skozi zid, četudi je ovnica . Pa bravo za sedenje user posted image !
klavdyk - Super za fajn prestano tretjo pikico user posted image . Če ima mali nizek Hb, možno da imaš tudi ti; veliko železa je v ajdi in jedilni čokoladi, kar ponavadi ne povedo, ni slaba ideja, a ne? user posted image

m..tina - Vidim, da imamo isti nočni ritem, tudi mi ponoči enkrat jemo, potem pa takoj zaspimo nazaj do 7h ali 8h. Pa tudi naš očka zna biti včasih zjutraj preglasen in Elo zaufa že ob 6h user posted image .

lili82 - Ela je imela takšno fazo pri 4 mesecih, ko enostavno ni hotela zaspati, pa četudi je bila zaspana. Takrat sem jo še zvečer v naročju uspavala, pa ni šans, da bi zaspala, se je po pol ure jokala, jaz pa čisto out, ker nisem več vedela, kako naj jo potolažim. Potem sem jo pa še nejokajočo dala v posteljico in začela z eno rutino (posteljica, pojoči medvedki nad posteljico, vodica, zatemnjena lučka, očkov poljubček za lahko noč, moja pravljica, ugasnjena lučka in 10-minutno uspavanje v temi) in je bilo joka konec. Kot da ji je v posteljici bolj udobno kot v naročju. Vsekakor sem ugotovila, da se večerno uspavanje začne že eno uro pred pravim uspavanjem - da je treba postopno umirjati otroka in ga popeljati v mirno stanje. Čez dan se pa še vedno uspavava na rokah, toda tudi čez dan naredim malo teme, pa vsaj 10 min prej je vse mirno, mirna glasba, mirno se pogovarjam z njo ... počasi jo umirjam. Je pa še ena stvar, ki sem jo ugotovila: Ela preden zaspi, je zelo žejna in ji je treba večkrat ponuditi vodo in šele, ko dobi svojo dozo, ki jo rabi, se umiri, drugače je tečna in jamra - pač sporoča, da je žejna. Aja, pa še to: ne sme ji biti vroče, če ji je vroče, se ne more umiriti. Upam, da sem ti kaj pomagala user posted image .

pikaro - Na razvojni se naj ne bi jokali, toda tudi Ela vedno po določenem času joka, ker ta dr. v Lj očitno nima potrpljenja, da bi malo počakala, ko ima Ela vsega dovolj in kar dalje dela z njo, mala pa v krokodiljih solzah user posted image . Jih pa v nobenem primeru fizično nič ne boli. 
Sonček85 - Čestitke za 7m še tukaj user posted image ! Pa zares sta ultra hitra, ko že stojita kot velika user posted image user posted image user posted image ! Pa bravo, da sta se fajn pozdravila user posted image . In kakšen je bil sprehod po 10-dnevni karanteni user posted image ?
rea27 - Bravo za sedenje user posted image ! Pa za drugi zobek user posted image ! Mi ga tudi že nestrpno pričakujemo. Pa super za fajn spanje, da se mamica in nosečnica fajn naspi user posted image . In kako kaj zakladek pod srčkom? Jaz komaj čakam, da bom spet noseča, toda sva se ravno včeraj z dragim pogovarjala, da bova začela delat decembra drugo leto, da se fajn spravim fizično skupaj in vmes dokončno uredimo stanovanjski problem. Bomo pa med drugim in tretjim naredili manjšo razliko user posted image .
Jao glede padca user posted image . Si kar predstavljam, mene bi tudi najbrž kar mini kap. Glavno, da je vse ok user posted image user posted image user posted image ! Glede spanja pa je rešitev takšna, da spi med tabo in možem v sredini. Če bo tako kot pri nas, bosta vidva vsak na svojem koncu kot sardini, ta mala pa kraljevala v sredini user posted image user posted image user posted image .

nmagk - Kako je bilo pri zobarju? Moja nečakinja je namreč parkrat dobesedno pobegnila od zobarja ali pa ni hotela odpret ust in je zobarka obupala user posted image . U, sem prebrala poročilo , se mi zdi, da je ta tvoj sine malo po mamici user posted image . Pa super za uspešno čistilno akcijo user posted image . Glede prostega časa te pa kar razumem, se mi zdi, da bi rabila vsaj 30 ur na dan, da bi uspela narediti vse, kar se mi zdi "nujno" user posted image user posted image user posted image . Poljubček za cmokico user posted image !

detelja - Rdeča ritka je lahko od hrane (ko pride kakec v stik s kožo), tako da bodi pozorna, kdaj se bolj pojavlja. Mi smo pri 5m enkrat dobili rdečo ritko, ko je oči mislil, da pa ja ne bo nič hudega, če dobi žličko limonade user posted image . Nam je Weledina kremica za ritko takoj pomagala, dva nanosa in je bilo ok . Pa bravo za postavljanje na vse štiri user posted image !

Miška2006
- Ne vem, če ne bo tvoja kakšna policistka, učiteljica ali direktorica, ko ima tako vse pod kontrolo še ponoči user posted image user posted image user posted image . Pa bravo za Aprilske krof(e)ke in jagode na FB user posted image user posted image user posted image !
mišk - Super za vse majhne in velike uspehe user posted image ! Glede motorike pa morda fajn, da kar pokličeš na razvojno, naj ti dajo napotnico za fizioterapijo, ker je to čisto druga pesem. Nam je ful pomagalo. Pa glej jo črno lepotičko, kako je lepa in kakšno čupico že ima user posted image ! Mi smo pa res pravi pleškoti proti vas user posted image .

anchika
- Se strinjam z mišk, da se nam ni treba sekirat, če zamujamo z razvojem. Meni je fizioterapevtka rekla, da ni pomembno kdaj, ampak kako. Da je bolje, da pravilno in pozneje, kot pa prehitro in narobe. Tako da brez skrbi user posted image . Na razvojno je pa kar fajn hodit, pa na fizioterapijo tudi, ker gre za individualno delo z otrokom, ki ima vsak neke svoje razloge, zakaj zamuja pri razvojnih korakih.
Blueeyes - Iii, kako že lepo sedi user posted image . Pridna Gaja user posted image !

kpmk - Upam, da ste že bolje user posted image !

šestorčki - Uau user posted image , človek skoraj ne bi verjel, če ne bi videl. Čestitke mamici user posted image . Le kakšen je buši pri osmerčkih ali dvanajsterčkih user posted image .
veronikab - Čestitke za 7m user posted image ! Pa kakšen pozer user posted image user posted image ! Pa pameten dečko, ve kaj je najboljše: mamino mleko user posted image user posted image user posted image . Se pa čisto strinjam s tabo in Nalini, da je sedaj čas za lubčkanje in še enkrat lubčkanje user posted image user posted image user posted image , ker bo prehitro prišlo obdobje, ko jim bo to naše stiskanje preveč. Mene Ela že zdaj odrine, če jo že milijontič na dan hočem polubčkat user posted image  user posted image  user posted image .
štorkljica - Lepo, da si se oglasila in da pridno rastete user posted image  user posted image  user posted image . Le tako naprej user posted image .

Malo premora, da ne bo moj post dolg čez celo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.12.2009 21:53:32   
Anonimen
Junona - Super za nakup avtosedeža user posted image ! Nas tudi še čaka nakup, toda glede na Elino težo bomo očitno v jajčki do enega leta user posted image  user posted image  user posted image .
rea27 - Čestitke za super nuhalno user posted image user posted image user posted image !

detelja
- Upam, da te je prehlad že minil user posted image . Jao, pa berem, kako muči vročina Majo user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko pišeš o kristalnih očkah, je kot bi brala za našo miško, je bila točno takšna v nedeljo in ponedeljek, toda vročina minimalna. Pa kar tečt ji je začelo iz nosu od hude sile - zobkov user posted image . Berem naprej in vidim, da že pucate tla user posted image user posted image user posted image . Bravo Maja user posted image user posted image user posted image !
m..tina - Bravo za kakanje v vodo user posted image user posted image user posted image . Toda če dobro pomislim, ne vem, če je to lahka zadeva, je kar frajer, da je to izpeljal user posted image user posted image user posted image .

Brigita23 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da se čim prej pozdravite! Z Elo pošiljava en velik objem zdravja user posted image user posted image user posted image !
Sonček85 - Kako lepo rišeš user posted image user posted image user posted image ! Bravo in le tako naprej user posted image . To je ful pomembno, da si človek najde neko dejavnost, v kateri je ustvarjalen. Glede Aleksovega obračanja bolj na desno, pa ima tudi Ela to foro (ona vse bolj počne na levo), toda je baje treba kar pazit na simetrijo in jih bolj vspodbujat v tisto stran, ko sami nočejo.

nmagk - Ti kar drgni, bomo 8-ega vse orng pokontrolirale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ne pozabi na predale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

veronikab - Ela tudi kdaj malo pojamra v spanju, ponavadi zvečer preden pade v globok spanec, torej ko sanja - očitno res predeluje dnevne dogodke. Enkrat se je zjutraj celo krohotala v spanju, je bila taka faca, kar smejalo se ji je user posted image user posted image user posted image .

Pat74 - Bravo za FB user posted image . Vidiš, kakšne čarovnice smo me babe na rr, za vse te naštimamo user posted image user posted image user posted image . Pa bravo za mere user posted image !

kimmii - Mi zvečer (okrog 20h) jemo žitno mlečno kašico na flaško - 120 ml mleka + 2 majhni žlički riževih kosmičev od Holle. Ponoči se enkrat zbudimo in spijemo 150 ml mleka, potem pa spimo do jutra. Novega avtosedeža še nimamo, ker je naša princeska lahkokategornica (6,5 kg) user posted image user posted image user posted image in še ne sme iz jajčke.

tinaaja - Očitno so zobki na pohodu user posted image user posted image user posted image . Ela trenutno spi in držim pesti, da bo klasična noč z enkratnim zbujanjem user posted image . Sem se pa odločila, da nič sirupa in bomo šli direktno na svečko, če se bo spet zbudila v joku, saj se mi zdi, da svečka ful prej prime. Hvala za lepe želje in tudi mi želimo isto vam user posted image .

No, pa sem user posted image user posted image user posted image . Pride še en post user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.12.2009 21:57:13   
Anonimen
user posted image A ve svojim zakladkom že čistite zobke? Mi imamo sicer samo enega, toda zobek je zobek in se mi zdi smiselno, da bi ga očistila, saj se tudi ta mali štrcl lahko umaže, a ne? user posted image S čem pa čistite? Samo z mokro pleničko? In ali pustijo ali se bunijo? Hvala user posted image .

No, pa še najnovejša fotka naše nagajive gospodične:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.12.2009 21:58:05   
Anonimen
Sonček85 - Boš lahko prosim zamenjala fotko Ele? Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.12.2009 21:59:24   
Anonimen
Lahko noč babuške user posted image , naj bo čim daljša in čim bolj mirna user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.12.2009 22:46:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

user posted image A ve svojim zakladkom že čistite zobke? Mi imamo sicer samo enega, toda zobek je zobek in se mi zdi smiselno, da bi ga očistila, saj se tudi ta mali štrcl lahko umaže, a ne? user posted image S čem pa čistite? Samo z mokro pleničko? In ali pustijo ali se bunijo? Hvala user posted image .

No, pa še najnovejša fotka naše nagajive gospodične:
user posted image

Poglej jo, frajerko lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nenči, mi tudi še uporabljamo jajčko in jo bomo še kakšna 2 meseca, Se mi nikamor ne mudi, dokler je še kamot v jajčki.

Tudi vam sladke sanje in mirno nočko.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.12.2009 8:40:05   
Pat74
kimmii mi zvečer jemo ob 18h ovseno mlečno kašico od Holle, pol se pa pred spanjm še dojimo in se ponoči tudi zbujamo najmanj 2x in to neglede na to, ali smo tisti dan jedli večerno kašico ali pa smo jo spustili
[quote/]

Pri nas je ista pesem in je že pravi čudež, da je začel jest malo rižeka, pa še ta mora bit z vodo ali mojim mlekom narejen, z adaptiranim mlekom ga ne mara. Ponoč smo pa zelo radi na joški, včasih na vsako uro, zato imam mulca pri sebi, ker pol bi hodila k en zombi okoli.

Brigita upam, da ste že kaj boljše - vidim, da smo jo mi pa kar dobro odnesli.

Pa dobro jutro vsem, se vidmo ma FB.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.12.2009 9:00:09   
sonček85
lepo sončno jutro vsemuser posted image

nena:sprehod je bil super,tko je pasalo ,Aleks je pa tudi kar gledal ko mu ni bilo po moje nič jasno.
HVala ,se trudim,sem že to risanje skoraj na stran dla ,potem pa me je prijelo da grem risat
Hvala za čestitke
Veš morem ti poivedat ,da se je naš Aleks danes v postelji ko pride k meni zjutraj v levo obrnil ker mu mami ni pustila v desno ,sem se mu nastavla.in jre bil prmoran se obrnit na levo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOj kako je ela cartkanauser posted image user posted image user posted image sliokco pa dam ko naslednjič objavim seznamček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.12.2009 9:33:25   
kimmii
Mogoče neumno vprašanje, pa vseeno, moja princeska je malo prehlajena, zamašen nosek in malo tudi gre iz njega, včasih malo pokašlja, pa ne veliko, ali greva lahko ven na zrak, ali bi ve rajši ble notri?

Hvala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.12.2009 9:33:51   
mišk
RA IN NFT: Z Dono sva hodili ene tri mesece na Nevrofizioterapijo, tako kot Lena. Full nam je pomagalo. Žal sem dosti vaj že pozabila, da bi jih delala z Vito. Smo pa večino vaj delale na enem takem valju, katerega smo dobile tudi domov za izposojo. Dona je res prav v vsem zamujala vsaj dva meseca za vrstniki, pa se to nikjer nič ne pozna. Počakala bom do kaonca decembra. Če do takrat pri Viti ne bo nekih vidnih napredkov, bom kar poklicala svojo pediatrinjo, če nam da napotnico za RA, oni pa naj me pošljejo na NFT, če bodo vidli potrebo.
Za Vito sem bila prepričana, da ne bo imela problemov z motoriko, ker se je že pri 2,5 mesecih obračala kot vrtavka, pa full se na nogice postavlja, medtem ko je Dona vse do 14 meseca noge dvignila za ušesa, ko si jo hotel postaviti nanje.user posted image user posted image
Poročajte še ostale, ki hodite na NFT, zakaj ste tam, kaj delate in kakšen je napredek!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.12.2009 9:44:56   
veronikab
RA in NFT: No da še jaz malo potožim oz. pojamram. Mene že tudi kar malce skrbi. NAš Jakob je sedaj star melce več kot 7 mesecev in na področju motoričnega razvoja obvlada le brat na bok in na trebuh, nazaj na hrbet se še ne obrne, sedi tudi ne, zadnja dva dni se je začel odrivat z rokicami nazaj, tako da sedaj na trebuščku leze nazaj in to je to.

Ko sva bila na pregledu pri P (6 m.) ga P sloh ni pogledala, motoriko je preverila medicinska sestra user posted image user posted image user posted image . Ko me je vprašala kaj že obvlada in sem ji rekla, da se še ne obrne nazaj na hrbet, me je samo začudeno vprašala: ''Kako pa to?'' - Halo!!! Kako pa naj jaz vem. Pol mi je pa rekla, da naj delava eno vajo, ki se mi ne zdi nikakor primerna, saj naš mišek še ne sedi samostojno. Kar nekaj.

Sedaj pa ne vem, ali naj zapaničarim in izsilim prgled v RA, ali naj grem k privat fizioterapevtki ali pa naj kar počakam o naslednjega pregleda, ki ga pa imava šele 4.2.2010?

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.12.2009 10:05:25   
sonček85
kimmii:će samo kašlja in malo smrka ,lahko gresta vseeno ven ,samo ji daj okoli vratu šalek da ji ne bo pihalo za vratek.
Če nima vročine je ok,ker je to za nosek še bolje -svež zrak.Tko je meni zadnjič pediatrinja rekla

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.12.2009 10:30:25   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

RA in NFT: No da še jaz malo potožim oz. pojamram. Mene že tudi kar malce skrbi. NAš Jakob je sedaj star melce več kot 7 mesecev in na področju motoričnega razvoja obvlada le brat na bok in na trebuh, nazaj na hrbet se še ne obrne, sedi tudi ne, zadnja dva dni se je začel odrivat z rokicami nazaj, tako da sedaj na trebuščku leze nazaj in to je to.

Ko sva bila na pregledu pri P (6 m.) ga P sloh ni pogledala, motoriko je preverila medicinska sestra user posted image user posted image user posted image . Ko me je vprašala kaj že obvlada in sem ji rekla, da se še ne obrne nazaj na hrbet, me je samo začudeno vprašala: ''Kako pa to?'' - Halo!!! Kako pa naj jaz vem. Pol mi je pa rekla, da naj delava eno vajo, ki se mi ne zdi nikakor primerna, saj naš mišek še ne sedi samostojno. Kar nekaj.

Sedaj pa ne vem, ali naj zapaničarim in izsilim prgled v RA, ali naj grem k privat fizioterapevtki ali pa naj kar počakam o naslednjega pregleda, ki ga pa imava šele 4.2.2010?

Aleksej je tudi ena taka lenoba, ki želi, da mu jaz vse k riti prinesem user posted image ..... če mu pade igrača z rok si jo vzame nazaj, če je na dosegu ... če je pa 1 cm dlje kot on doseže pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....
on sedi sam nekje od šestega meseca - s posedanjem,..... obrača se s trebuščka na hrbet (to sem ga naučila v 1. dnevu z eno vajo). .... s hrbta na trebušček se ne obrne, ker na trebuščku ni fajn (ampak to tudi zna) ..... na bok se obrača in vrti kot vrtavka ..... plazi se ne, puza ne ..... dan pred osmim mesecem se je pa sam vsedel in od takrat takoj ko ga obrnem na trebušček se vsede ....... ga probam spodbudit k plazenju ampak on noče ..... učila sva se posedat z boka ....... jaz mu dam svoj čas ..... in ga niti ne silim ampak le vzpodbujam .......... če ga postavim na nogice noče stat ampak se kar vsede ....

bomo videli kaj bo rekla P, ko bomo imeli posvetovalnico .....
ampak načeloma se ne sekiram - bo že user posted image  ..... še preveč ga bo vsepovsoduser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.12.2009 10:32:08   
Nalini
sva pa v pikapolonici kupila en valj za telovaditi ...... pa knjigo od Andreje Semolič, ki je prav koristna in mi je žal, da je nismo že prej kupili ..... ker smo določene trenutke zamudili

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.12.2009 11:01:55   
*Junona*
Pat74, kaj vi ste tudi preboleli gripo???

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.12.2009 11:59:28   
tinaaja
kako je kaj z brigito & family?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.12.2009 13:24:53   
nmagk
Veronikab ne rabiš čakat,pokliči svojo P in jo prosi,da ti napiše napotnico za razvojno in se pejta pokazat,če je le kaj pejte ,hodite na fth in čimdlje vlečte to zadevo,imate možnost podaljšane porodniške,ne podaljšajo lih vedno ampak možnost pa je.
Moja Karolinca pa zvija stopalca,ko stopi in bom tudi rekla v petek za napotnico.
Nena kam hodita v razvojno?Bom vse zdrgnla tud predale sem že,ne bit preveč strogeuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.12.2009 13:36:07   
Pat74

Ja, ampak pri nas je blila v blagi obliki, malo vročince, dan ali dva, zamašen nos ali kašelj, to je pa tud vse - sploh ne bi vedela, da je H1N1, če ne bi evinega sošolca z istimi znaki testiral.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.12.2009 14:33:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ja, ampak pri nas je blila v blagi obliki, malo vročince, dan ali dva, zamašen nos ali kašelj, to je pa tud vse - sploh ne bi vedela, da je H1N1, če ne bi evinega sošolca z istimi znaki testiral.

Joj, hvalabogu ste imeli blago obliko? Kdo vse od vas pa jo je imel?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.12.2009 14:36:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kako je kaj z brigito & family?

Zaenkrat ostaja stanje nespremenjeno, vročina še vedno visoka. Brigitka je tudi še slabotna, njen dragi je že bolje, je imel v lažji obliki.

Lahko da nas bo prišla kaj pozdravit, če ne pa js poročam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.12.2009 15:00:41   
nmagk
Brigitka tudi danes veliko toplih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.12.2009 15:07:41   
veronikab
Brigita23 veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni toplih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.12.2009 15:23:47   
rea27
hojla

vsem bolnikom želim čimprejšnje okrevanje in velikoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je pa en članek zdel zanimiv, zato vam ga prilimam, morda pa kateri pride prav:

9 Medikamentov, ki jih nikoli ne dajte svojim otročkom

Aspirin

Never give aspirin or medications containing aspirin to your toddler or to anyone 19 years old or younger. Aspirin can make a child susceptible to Reye's syndrome — a rare but potentially fatal illness. Don't assume that the children's medicines found in drugstores will be aspirin-free. Aspirin is sometimes referred to as "salicylate" or "acetylsalicylic acid." Read labels carefully, and ask your doctor or pharmacist if you're not sure whether a product is aspirin-free.

For fever and other discomfort, you may want to give your toddler the correct dose of acetaminophen or ibuprofen.

Over-the-counter cough and cold medicines

The American Academy of Pediatrics (AAP) advises against giving OTC cough and cold medicines to toddlers. Studies show that they don't actually help to soothe symptoms of kids this age. And they can be harmful, especially when a child mistakenly gets more than the recommended dose.

In addition to side effects like drowsiness or sleeplessness, upset stomach, and a rash or hives, a child can suffer serious effects such as rapid heart rate, convulsions, and even death. Every year, 7,000 children under the age of 11 are treated in U.S. emergency rooms after taking too much cough or cold medication.

If your toddler's miserable with a cold, you may want to try a humidifier or other home remedies.

Anti-nausea medications

Don't give your toddler an anti-nausea medication (prescription or OTC) unless her doctor specifically recommends it. Most bouts of vomiting are pretty short-lived, and children usually handle them just fine without any medication. In addition, anti-nausea medications have risks and possible complications. (If your child is vomiting and begins to get dehydrated, contact her doctor for advice on what to do.)
Adult medications

Giving your child a smaller dose of medicine meant for an adult is dangerous. If the label doesn't indicate an appropriate dose for a child, don't give that medication to your toddler.
Any medication prescribed for someone else or for another condition

Prescription drugs intended for other people (like a sibling) or to treat other illnesses may be ineffective or even dangerous when given to your toddler. Give her only medicine prescribed for her and her specific condition.
Anything expired

Toss out medicines, prescription and OTC alike, as soon as they expire. Also get rid of discolored or crumbly medicines — basically anything that doesn't look the way it did when you first bought it. After the use-by date, medications may no longer be effective and can even be harmful. Don't flush old drugs down the toilet, as they can contaminate groundwater and end up in the drinking water supply. See what our expert says about how to safely dispose of expired medication.
Extra acetaminophen

Some medicines contain acetaminophen to help ease fever and pain, so be careful not to give your toddler an additional separate dose of acetaminophen. If you're not sure what's in a particular medicine, don't give her acetaminophen or ibuprofen until you've first gotten the okay from your doctor or pharmacist.
Chewables

For most toddlers, chewable tablets are a choking hazard. If you want to use a chewable tablet, crush it first, then put it in a spoonful of soft food, like yogurt or applesauce. (Of course, you need to make sure your child eats the entire spoonful in order to get the complete dose.)
Chinese herb ma huang (ephedra or ephedrine)

Never take or give your child the Chinese herb ma huang, also known as ephedra or ephedrine. In adults this herbal decongestant has been linked to high blood pressure, irregular heartbeat, seizures, heart attack, and strokes.

Check with your doctor or an alternative medicine practitioner before giving your child any herbal products. And always let the doctor know about any herbal remedies your child is taking before she prescribes a medication.

Many herbal remedies are gentle and safe, but just because something is natural, or derived from a plant, doesn't mean it's safe for your child. Herbal products can cause allergic reactions, liver damage, and high blood pressure. In certain doses or when combined with the wrong medications, they can be fatal.

rea27

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.12.2009 15:44:00   
kimmii
Sonček85 hvala, sva ble več kot dve uri zuni in je skoz spala user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?