Anonimen
|
Upam, da mi bo uspelo vse prebrati, sem ravnokar morala Elo še enkrat uspavati, ker se je zbudila mucka moja . nmagk - Komaj čakam 8. decembra, da se vidimo . Se bom dogovorila s Tinaajo, morda greva celo skupaj ali pa me bo pripeljal možek, ker decembra dela popoldan . Saj še velja, 8. december ob 11h, a ne? Pa bravo za mere Karolince , je prava orng punca, ti pa že kar bodybuilderka . anchika - Ne vem, če sem že prepozna, toda po olje za masažo ti ni treba iti v erotično trgovino, ga imajo v vsaki boljši drogeriji in večji trgovini. Razen, če imaš kakšne druge motive, da bi zavila tja . Mene ne dobijo tja, čeprav imajo baje poleg vseh možnih seksualnih pripomočkov tudi fajn seksi perilo. Pa tako čisto spodobno, brez lukenj sredi hlačk . spanje čez dan in spanje nasploh - Sem ravno računala, ker se mi je zdelo, da mi ful spimo (na 3 ure je Ela namreč koma), toda pravzaprav čez dan spimo 3-krat in to cca 40 minut, v vozičku pa tudi več. Imamo pa že kar ustaljene ure: okrog 9h, ob 13h in 17h. Drugače se pa zbujamo med 7 in 8h zjutraj, spat gremo pa kar konstantno med 20 in 20.30h. Zadnje čase bolj malo spimo v svoji posteljici, čeprav vedno tako zaspimo in spimo vsaj do takrat, ko gresta mami in oči spat, ko si Elo vzameva kar k nama. Toda vidim, da je naša gospodična vedno bolj zahtevna in se kar jezi, če nima dovolj prostora za obračanje. Tako da na koncu oba z dragim spiva vsak v svojem kotu stiščana kot sardinici, Ela pa kot kraljica vsa razkrečena počez . Ni kaj, naj minejo te težave z zobki, bomo šli nazaj na staro navado, da do nočnega hranjenja pridno spi v svoji posteljici, potem pa hop k nama . Miška2006 - Čestitke za že 4. zobka ! Pa super za fajn prestano cepljenje . Sonček85 - Ela ne zateguje nogic, toda če leži in jo primeš za noge, da jih stegne, desno stopalo malenkost obrne navznoter, kar jaz sploh ne bi opazila, če me ne bi razvojna opozorila. Pa tudi rokice na ta način obrača malo navznoter, kar je še vedno posledica tega, da je bila cela zakrčena, toda desno stran bolj kot levo, tako da se sedaj počasi učimo simetrije in sproščanja telesa. Podaljšali pa mi bodo (navjerjetneje) porodniško zato, ker smo ful počasni pri razvoju: še ne sedimo samostojno, tudi če jo damo sedet, je grbasta (v spodnjem delu hrbta nima dovolj močnih mišic), šele zadnje tri dni se je na tleh začela obračat iz kravic nazaj na hrbet, se je namreč vsakič, ko bi se morala obrniti ustrašila, kar pa ji je šlo brez težav na postelji, kjer je mehka podlaga. Seveda bi bilo super, če bi sedaj po hitrem postopku vse nadoknadila in dohitela ostale dojenčke, toda po vsej verjetnosti bomo vse počeli kasneje (do hoje predvidevam). detelja - Upam, da je z bruhanjem že ok ! Mi smo sedaj, ko so težave z zobki, dvakrat bruhali, ker se ji je zataknil košček hrane (čeprav spasirane ), kot da nekako ne bi mogla požreti in je šlo vse ven. Ela je bila čisto šokirana, pa kar malo tresla se je miška moja , sem ostala mirna, jo pobožala in vzela k sebi, da je prišla k sebi . Danes je komaj pojedla par žličk GH, sem ji potem kar naredila redko kašico v flaško in je vse popila, kot da zaradi zobk ne more jesti. Glede Maje, da noče domače hrane, pa zares dobro preveri, kaj daš noter, saj je lahko samo ena začimba ali ena hrana, ki je ne mara, dovolj, da vse zavrne. Baje telo dojenčkov instiktivno ve, kaj je dobro za njih in kaj ne, tako da takoj bruhajo, če ni ok. Saj z odraslimi bi naj bilo isto, če ne bi že tolikokrat grešili proti lastnemu telesu . Junona - Mi jemo gris od Holle, ki je kot kašica, in ga zmešam z AM. Bom ji pa po 1. letu dajala gris, kot ga jaz jem: iz osvenega mleka in pirinega grisa, noter malo soli in žlička margarine. Seveda čez še čokolada v prahu, tioda Ela bo dobila zagotovo manj čokolade kot mami . rea27 - A ste že dobili zobka, ki vas je mučil? Uf, to pa res ni fajn, če se Eva noče voziti v vozičku . Pa si ugotovila, kaj jo moti? Pa čestitke za 7m ! Jeah za pumpanje . Očitno bo športnica, pa že zdaj vadi . Kar se tiče nočnega hranjenja, pa mi še vedno enkrat na noč jemo in se mi to zdi čisto normalno, dokler ne je vse hrane kot mi, saj so te kašice in GH gotovo manj hranljive in se prej pokurijo. Seveda pa je pri vsakem otroku drugače. Pat74 - Glej ga frajerja, kakšna faca je v tem rdečem fotelju ! To je prav otroški stolček, a ne? Kje pa ste ga nabavili, če smem vprašat? Miška se je zbudila, sem ostala na str. 125 .
|