Anonimen
|
Sonček85 - Hvala za slikico . Pa bravo za obračanje v levo . Mami že ve, kako Aleksa okrog prenest, a ne? RA IN NFT - Nam zelo zelo koristi, vsakič dobimo nove vaje, ki jih večino () Ela rada dela. Napredek se zelo pozna (vsakič že čez par dni), čeprav mi še vedno ne sedimo, tudi lazimo še ne, se pa obračamo v vse smeri . Naša gospodična je namreč v spodnjem delu hrbta grbasta, zato je ne bi smeli nič dajat sedet (včasih malo pošvinglamo, pst ne me zatožit ), delamo pa vaje na medicinski žogi, da si okrepi križne hrbtne mišice. Pa neke vaje na tleh, da vspodbudimo rokice, da bi se bolj naslonila na njih in se sama vsedla. veronikab - Jaz bi kar poklicala P in nekako izsilila napotnico za razvojno pediatrinjo, tam rekla, da je nujna situacija, da ti dajo čim prej datum, razvojna pa ti bo itak dala napotnico za fizioterapevtko. Jaz ne bi čakala, saj je bolje ukrepat čim prej. To seveda ne pomeni, da je kaj zelo narobe, toda zakaj ne bi svojemu otroku pomagala, če lahko. So pa te sestre včasih res lesene . nmagk - Mi hodimo k razvojni v ZD Bežigrad, na NFT pa v ZD Črnuče. Razvojna P je preveč hitra tako za Elo kot naju, čeprav glede strokovnosti nimam komentarjev. Se ji vidi, da obvlada, toda nima ravno feelinga za dojenčke . Medtem ko fizioterapevtka pa je prava faca, se vsi ful presmejimo pri njej. Moj pravi, da Ela hodi na gimnastiko in ko je to povedal fizioterapevtki, se je ful režala. Smo se nekako fajn zaštekali . Predale pa kar pucaj, ker že delamo seznam, katera bo kaj kontrolirala . Pa bravo za mere in tako fajn sineta , ki me vedno tako nasmeji s svojimi izjavami . Pa yeah za laminat . Brigita23 - Še tukaj , da je Tamiflu fajn prijel in ste ok! Pa fajn, da si prišla na FB . matcar - Zate in tvoje drage, da se čim prej pozdravite: Pa čestitke za 8m ! srečanje Korošic - Super ! Lepe fotke, sem ji pogledala tudi na FB . klavdyk - Ela spije do 150 ml vode, včasih več, včasih manj. Ji pa ponudim cca vsake pol ure, pa ko nekako dobim občutek, da je žejna. Pijemo pa po flaški, ker tudi pri nas iz kozarca večina gre mimo in je to bolj kot ne učenje, ne pa pravo pitje. Sploh pa zvečer v posteljici, preden zaspi, veliko pije, ko drugo razen flaške itak ne gre. Smo pa kupili ta lonček za učenje pitja (od TT potovalni, ki ima samo tanko konico ven), pa ga noče, tako da ga šparamo za kasneje. Iz kozarca pa gospodična pije . Junona - Držimo pesti za sestrico ! A pa nič nam ne boš opisala, kakšno Miklavževo darilo si dobila zjutraj? presenečeni mucek - Jojme , jaz sem čisto nora na mucke in mačke na sploh . Če nam uspe se letos preseliti v svoj novi domek (ki še ne vemo, kje bo in kaj bo ), bo Ela za drugi Božič dobila malo mucko (beri: mamica bo dobila še eno mucko, tako da bomo pri bajti 3 mačke in 1 mačkon ). detelja - Jao ! Uboga Maja ! In uboga mamica . Z Elo vama pošiljava milijon objemčkov in poljubčkov . Me je kar stiskalo pri srcu, ko sem brala opis. Samo, da sta doma in sta ok. Ta metuljček v glavi pa je Ela dobila takoj po porodu, ko je bila na sončenju, ker je bila tako drobcena, da nikjer drugje žila ni bila dovolj široka. Tako da vem, kako grozno to izgleda . Ampak ona je bila majhna in ni bilo panike, da bi si iztrgala, si sploh ne predstavljam, kako bi sedaj Elo prepričala, da ne bi zgrabila za žičko, ko je pa itak nora na žice . Evo, pa sem . Sedaj pa hitro v pidžamo, Elo si dam k sebi v posteljo, da se bova ponoči muckale, ko sva sami , lepo noč vam želim, pa čudovito nedeljo . Pa seveda vsem Aprilskim krof(e)kom in jagodam čim več zdravja ! NenaLena Spet me je ven vrglo, sem skopirala, toda upam, da ne bo brez smeškotov. No, da vidim ...
|