Nattasha
|
Noge skup! Jaz sem danes imela pregled, ko sem nalulala urin pri ginekologinji je bil ok, pa grem not, pa povem, da imam vrtoglavice in omotice, pritisk vredu, vse ok, no pa me pošlje na pulmologijo, da če ne drugo naredijo EKG. Pa me pošlje v laboratorij pogledat če sem slabokrvna za vsak slučaj pa še urin in cuker. Slabokrvna nisem, v urinu pa številne bakterije, pa neki ketoni (me je prav vprašala če stradam!?!?!?), ampak ker je blo levkocitov malo, ni panike. Ko mi je rekla, da naj grem na pulmo, ni rekla dispanzer in se jaz in moje omotice lepo sprehodimo iz centra mesta do bolnice peš, pridem tja in mi zelo prijazno povejo da moram to uredit na Tryševi in se jaz in moje omotice lepo sprehodimo nazaj do centra mesta in pridem tja. Potem pa pregled, pa EKG, pa pritisk. Pritiska valda full ker sem hitela, sem bla pozna, ampak je reku, da ga pri njem itak imajo vsi. Sindrom bele halje in to...EKG vredu, me še malo nevrološko pogleda, pretipa ušesa...Skratka nič! Vse ok, vse bp. Je pa reku, da je najbolj neugodno, ko nekdo pride pa reče, da se mu vrti in ima omotice, ker je to simptom in enostavno ne preostane drugega, kot da po vrsti vse eliminirajo. Ta nevarno so pogledali, zdaj ostane še ostalo... No naslednji pregled imam 29.12.2009 ali pa prej, če bi imela bolj konkretne težave. Tako, da zaenkrat lepo globoko diham, se sprehajam in pijem črni čaj...upam, da bo ok... Noge skup!
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 4.12.2009 14:41:23 >