|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
5.12.2009 10:46:30   
valentinčica30
Še mal tračev:
Sem na enem od forumov tuki gor zasledila, da naša Bmwjevka, po treh puncah pričakuje fantauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Iskrene čestitke, sam tuki pri nas je pa že dolgo ni blo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.12.2009 10:51:38   
mucica2

Evo ninček a bo za dost? user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaj sem pa zdej zaslužila za to? Da me enkrat k gresta po nakupih v avstrijo vzameta zraven  user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.12.2009 11:01:16   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Še mal tračev:
Sem na enem od forumov tuki gor zasledila, da naša Bmwjevka, po treh puncah pričakuje fantauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Iskrene čestitke, sam tuki pri nas je pa že dolgo ni blo.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.12.2009 11:55:24   
slomak
zdravo punce,,,

men ful trebuh otrdeva, k da bi se user posted image  postavu na eno stran in tam ostal...čudn mi je mal...

aja a ma še katera že črto na trebuščku? Men se je nardila tri cm nad popkom in pod popkom do konca dol taka rjavkasta črta...user posted image  zanimivo.

BMw-jka user posted image user posted image user posted image

Mucica ne nooooo...že iščem kaj mam doma od sladkarij..user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.12.2009 14:05:05   
Lara73
sem bila danes v trgovini, pa zdajle še kosilo kuham in sem ko ožeta cunja.  Kje je še pospravljanje....

bmwjwvka: superca!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.12.2009 15:44:08   
Aja1
Dan. Mi smo danes pri tašči in imam malo počitka. Tašča se pa z nejo ukvarja (nekaj rišeta z vodenimi barvicami). user posted image
Sva bila z dragim v Milerju (pogledat za darila za dedka Mraza) in rezultat na blagajni je polna košara sladkarij (čokolad). Kile bodo šle spet gor. Le zakaj? user posted image user posted image  Sem čisti čokoholik. user posted image  
Mucica - videti je njami, njami. Uf...ni mi pomoči. user posted image

Jada - uživaj na dopustku pri svojih.

Bmwjka - čestitke za fantka. user posted image

Bravo Izak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mami, res si lahko ponosna nanj. user posted image

Za naše tri v porodnišnicah pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.12.2009 15:52:13   
ninček1
Mucica s tem si si zaslužila, da ti nekaj kupiva, ne samo prevoz.

No moram se pohvalit, da sva končno danes v Rutarju nabavila vse za otroško sobico, pa še nekaj je bilo celo znižano, tako, da sva kar dobro skozi prišla.Sem res vesela.

Drugače pa se me nekaj loteva mam občutek..., čisto sem neka čudna...malo me mrazi, malo mi je vroče, mogoče zaradi nenaspanosti...Grem malo počivat

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.12.2009 16:04:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Mucica s tem si si zaslužila, da ti nekaj kupiva, ne samo prevoz.

user posted image

No moram se pohvalit, da sva končno danes v Rutarju nabavila vse za otroško sobico, pa še nekaj je bilo celo znižano, tako, da sva kar dobro skozi prišla.Sem res vesela.

user posted image

Drugače pa se me nekaj loteva mam občutek..., čisto sem neka čudna...malo me mrazi, malo mi je vroče, mogoče zaradi nenaspanosti...Grem malo počivat

user posted image

upam da boš še kaj zbolela, tako da ja kar hitro v posteljo pa počivat pa kakega čajčka (pa naj te tvoj malo razvaja)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.12.2009 16:10:01   
mucica2

sicer sem pa tudi jaz danes nekaj čudna, tudi nisem dobro spala, pa tud user posted image ne, ne vem kaj je blo danes, tako da sem tudi prej malo počivala malo spala, sam zdej se mi pa nekako zdi da sem še bolj utrujena kot prej, mah bo že

je pa tud user posted image bil včeraj res cel dan aktiven, tudi ponoči, danes pa je malo manj ampak je tudi...
zdej se mu pa glih kolca user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.12.2009 16:46:33   
slomak
danes je pa k men pršla prjatlca in me je pobarvala..pa še ratal nama je, ker je blo to za njo prvič user posted image ...zdj sm pa lepa heheh... no pa še na koncert grem zvečeruser posted image ...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.12.2009 17:22:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

danes je pa k men pršla prjatlca in me je pobarvala..pa še ratal nama je, ker je blo to za njo prvič user posted image ...zdj sm pa lepa heheh... no pa še na koncert grem zvečeruser posted image ...

uživaj  user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.12.2009 17:47:20   
gapii27
babe a kiro od vas napenja? mene včiraj in danes full dajejo vetrovi tak proti večeruuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.12.2009 17:56:25   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

uživaj  user posted image

hvala, upam da zdržim user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.12.2009 17:57:23   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

babe a kiro od vas napenja? mene včiraj in danes full dajejo vetrovi tak proti večeruuser posted image

mene niti ne, mogoče si kej tazga pojedla user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.12.2009 18:01:51   
gapii27
ne vem če sem kaj takega ko ne jem vsak dan... no sej bo minil.... vrjetno je itak neki normalnegauser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.12.2009 18:09:54   
Lara73
danes sem vsa čudna (po mojem še reakcija na cepuser posted image , fanta sta imela včetaj vročino, danes sta ok, roke nas še bolijo). najprej mal delam, pojem kosilo in hop po dolgem. Vstanem vsa sestradana in se napokam, da mi je slabo. Mal za kosti premigat, sem šla v delavnico pogledat kaj dela moj možiček. Tam najdem eno Veliko čokolado in jo napadem. Zdej mi je šele slabo. Nato mi še napove: ob sedmih greva na torto.... šit. grem hitro pomivat po tleh pa sesat, da mal placa naredim... kremšnite prihajam!

Fantička moja zlata sta šla z mularijo parkeljne iskat. In sta mi veselo najavila, naj ju zvečer ne čakam, ker ju pred enajsto pač ne bo domov user posted image user posted image user posted image user posted image . ta trenutek bi se raje s plenicami ukvarjala.....

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.12.2009 18:36:31   
mucica2

kako smo vse hecne glede sladkarij, js tud kr vse sladko napadem kar vidim  user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.12.2009 18:37:35   
mucica2
lara: uživaj na tortici oz kremšniti  user posted image  

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.12.2009 19:14:33   
valentinčica30
Jaz se moram pa ta vikend nazaj držat mam v ponedeljek test za sladkoruser posted image , men se pa sam sladko luštauser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.12.2009 19:59:48   
Aja1
Lara- je bila kremšnita dobra?

Valentinčica - meni je bilo tudi kar težko zdržat kakšen dan pred cukr testom brez sladkega. Ampak se je splačalo. user posted image  Boš potem nadoknadila. user posted image

Zdaj pa čakam na kmetjo. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 870
5.12.2009 20:46:24   
Lara73
evo mene s tortice. kremšnit zmanjkalo. Pojedla eno bananino torto in popila čaj z limono. Moj pa vedno klasika: čokoladna torta in porcija čokoladnega sladoleda s smetano.

Lahko noč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.12.2009 20:47:24   
Lara73

Jaz se moram pa ta vikend nazaj držat mam v ponedeljek test za sladkoruser posted image , men se pa sam sladko luštauser posted image

sočustvujem....

Neposredna povezava do sporočila: 872
5.12.2009 21:00:15   
mavo

Jaz ga imam pa v sredo, pa sem se do četrtka še kar dobro držala. V četrtek sem si pa v Mercatorju kupila celo vrečko Mannerjevih čokoladnih srčkov (napolitank), tistih z rumom not in jih v momentu polovico požrla. Drugo polovico imam pa še zdaj v omari. Če dobro pomislim, je najbolje, da jih kar takoj komisijsko uničim (beri: pomalcam), da mi ne bodo delale luštov.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 873
5.12.2009 21:13:03   
valentinčica30
Punce ste nastavle miklavžuuser posted image user posted image user posted image , vsaj tiste ki lahkouser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.12.2009 21:19:33   
mucica2

Punce ste nastavle miklavžuuser posted image user posted image user posted image , vsaj tiste ki lahkouser posted image user posted image user posted image ?

kaj pa bi mogla nastavit?  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......