vaney
|
bipi, nisi edina, ki jo zanimajo te stvari...tudi jaz računam na to, da moram dobit še dohodnino nazaj, pa nimam pojma, kdaj mi jo mislijo dat in koliko? Sicer sem si računala na iformativni strani, ampak tam sem naračunala tako cifro, da me je skoraj kap (1600€). Sicer se ne bi nič pritoževala, super prav bi mi prišlo, ampak a je to sploh mogoče? Ker to bi mesečno pomenilo čez 100€, pa ne vem, če je to sploh možno...Se katera spozna na te stvari (marca sem dobila že informativni izračun, da moram plačat 27€, ampak mi niso upoštevali Anžeta, čez leto ga ni pa nobeden od naju uveljavljal). Aja, otroški dodatek pa tako kot ti je matejka napisala...jaz ga dobim okrog 20€, ni veliko, je pa boljše kot nič (sem pa dala vlogo marca, Anže je bil pa rojen januarja in sem dobila za januar, februar, marecin april skupaj. In to se potem v 1x-nem znesku kar pozna, sploh če imaš malo višji otroški dodatek, tako da te razumem, zakaj te to zanima. bipi, kako so pa tebi izračunali, koliko boš dobila dohodnine nazaj? No, tiste, ki imate več otrok, še eno vprašanje - ko se rodi drugi otrok, ostane otroški dodatek za prvega enak ali se zniža/zviša? Nisem še nič gledala, me pa firbec matra... Če katero zanima, sem pisala za ceno posteljnine Aljaž za otroško posteljico 120x60 cm. Cena kompleta (obroba, odeja, vzglavnik, prevleka za odejo in vzglavnik, rjuha) je 88€, dodatna prevleka (ne rabi biti iz istega kompleta kot celotna posteljnina) pa 22€. Dostavijo v 1-2 dneh, cena dostave s plačilom po povzetju je nekaj čez 4€. Toliko za info...