|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
4.12.2009 15:31:45   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
8.12.-žirafa
9.12.-zvesta,bipi,gapii27
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney

22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko
29.12.-nattasha
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83
5.1.- spelch
8.1. - ančkica

user posted image  

[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.12.2009 19:38:35   
bambi14
oj,

u3 po 9 uri cofe v Celju????A bi prišla kera v kolosej,....jaz pridem v ce z maleno(16 mescov) in bi lahko malo poklepetale,...
;)))

...no upam, da ne bo pol metra snega-user posted image ,....potem se lahko gremo sankat,...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.12.2009 20:38:47   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

oj,

u3 po 9 uri cofe v Celju????A bi prišla kera v kolosej,....jaz pridem v ce z maleno(16 mescov) in bi lahko malo poklepetale,...
;)))

...no upam, da ne bo pol metra snega-user posted image ,....potem se lahko gremo sankat,...

O, škoda, če bi blo med tednom dopoldne, bi jaz z veseljem prišla, jutri pa ne morem.

Drugače pa smo bili danes v Merkurju, pa sem vidla eno blontno nosečko z majčko "pridem februarja". Mucica2, a si bla ti?user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.12.2009 21:12:14   
slomak
joj punce sm bla u centru Lj na kuhančku, vse lepo in prov pol sm si pa še pečen kostanj privoščila in me zdele želodec tako matra da bom kr user posted image  bruhala... nism vedla da je tko težk za želodec tale kostanj...noro.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 21:23:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
4.12.2009 21:24:37   
gapii27
uuuuf slomak... kostanj napihne...jes si ga letos nisem upala prvošituser posted image

donata mal spij, če maš pr roki al pa da lahko vsaj po domače povedano prdnešuser posted image  gre ven pol to... drugače pa kako meto spij... no naj se ti uredi trebušček...

mene je prej spodaj levo tak špiknalo, da me je dobesedno vrglo pokonc... sn se kr vstrašlauser posted image

no žulim levi bok čez dan, da si ponoč lahk prvošim mal na desnem ajčkat..

lepo bodite in mirno nočko vam želim

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.12.2009 21:56:22   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

smuki evo še seznam, ki smo ga mi dobili:

3 tetra pleničke
1 plenička za enkratno uporabo
1 povijalna plenička
1 bombažne žabice
2 bombažni majčki ali 1 bodi
1 bombažna kapica
1 debelejši kompletek
1 odejica
1 copatki

Vsi ste dobili neke sezname. Mi pa nič .Jst sem si kar malo po netu pogledala kaj je potrebno za prvo obdobje in imam že preveč stvari. Samo še rokavičke bi morala nabavit (čeprav jih ne navajajo da so lih nujno potrebne- tiste, da se ne popraska).

če imaš nogavičk zadosti daš pa kakšne z bolj široko elastiko gor. Šparamo, recesija,....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.12.2009 21:58:11   
Lara73
uf, so me popoldan klicali, da mi prestavljajo pregled z UZ na 16.12... packi frdamani....

grem spat

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.12.2009 22:11:08   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

uuuuf slomak... kostanj napihne...jes si ga letos nisem upala prvošituser posted image

donata mal spij, če maš pr roki al pa da lahko vsaj po domače povedano prdnešuser posted image  gre ven pol to... drugače pa kako meto spij... no naj se ti uredi trebušček...

ma nism sploh vedla in evo kaj mam zdj...nimam donata, sm si pa magnezij tableto raztopila v vodi, upam da bo pomagal...
to pa tu nardim brez problema user posted image ..mi je takoj lažje hehhe...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.12.2009 6:15:00   
ninček1
Celo, ampak resss celo noč nisem niti zatisnila očesa-mali ma ful čago

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.12.2009 7:52:46   
bipi
Tudi jaz sem imela pestro noč. Je bil mali čist naspidiran, zdej je pa spet začel. Me kar trebuh boli. Ob enajstih zvečer ni blo druge kot vstati in iti jest, no in pol se je mal umiril. Lačen je bil revčekuser posted image , mami pa pridno kile nabira.

Danes grem pa jaz verjetno v našo prestolnico, da kupiva kakšne omare za otroško sobo, ker vse kar imam v sobi je pograd. Še cunjce ne morem začet prat, ker jih nimam potem kam zložit. No, pa upam, da najdeva še kakšno poceni sedežno.

Za odgovore o otr. dodatku pa se vsem zahvaljujem. Sem kasneje tudi sama gledala in se res štejejo z mesecem ko rodiš , pa četudi je to zadnji dan v mesecu. Meni so na CSD rekli, da bo denarni znesek za otroka nakazan v januarju, mislim, da med 10 in 15 enkrat.

Punsha, Kora, Twixy, za vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.12.2009 7:55:56   
gapii27
jutro... smo spali bolj tak tak... neki sta tamala rogovilila.... pa jes sem se skos na levi bok popravljalauser posted image

stric ima danes pr nam koline, ko mamo več placa...bomo jeli ko kralji user posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.12.2009 9:13:10   
valentinčica30
Jutro!

Včerajšnji pregled je za mano. MV zaenkrat še držiuser posted image user posted image , spet se je user posted image mal nižje spustu,v ponedeljek pa moram delat ta velik test za sladkorno. Sicer je tut meni v urinu najdla ketone in me prvo zafrkavala, da gladujem, saj kg ne gredo nikamor, potem pa se je odločila da moram še enkrat test za sladkorno narest, ker ketoni so lahko posledica sladkorne.
Naslednji pregled mam 11.1.2010, vmes pa še kontrolo rasti 14.decembra.
Koline naše že zamrznjene in kmalu tudi v sušilu, je moj s svojimi klal prejšnji teden. Mesa za celo armijo, ampak glede na količino obiskov ga bomo valde pojedliuser posted image user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.12.2009 9:27:48   
Jada82
Jutro punce ....
Evo, tudi pri nas je včeraj padal snegec, vendar se ga ni nič napadlo - blo pa je lepo gledat user posted image Pač, zimsko vzdušje .. pa kakšen topel čaj zraven, dekca in knjigica, pa gremo user posted image user posted image

Hm ja, glede na to, da se naši user posted image ne držijo PDP, sem se jaz odločila, da začnem naslednji teden nabavljat stvari, ki mi manjkajo kar preko neta. Najprej sem mislila, da se bova lepo preselila in potem bom iz tam vse naročila in zrihtala lepo v miru, vendar zdaj kaže, da se letos še ne bova preselila (ni kopalnice, ni pečarja user posted image ), tako da bolje, da se kar lotim, da ne bo pol neka panika. Cunjice sem želela oprati in zlikati sama, pa se bojim, da me bo tudi to prehitelo ... se je že moja mami javila, da jih bo, pa najprej nisem želela, vendar mislim, da bom zdaj mogla jo vseeno prosit .... pa še glede na to, da mi grozi prezgodnji porod ... hm user posted image

Jest pa morem rečt, da lahko kar spim ponoči, kar se user posted image tiče. Ko grem na wc se sicer zbudi in malo rogovili, vendar potem počakam par minut, da se spet umiri in kamot nazaj zaspim (no ja, včas tud ne morem zaspat, vendar ne zaradi brcanja ... zaradi premišljevanja pač in že tako pretiranega počivanja). Moj je najbolj živahen zvečer, ampak mi je prav všeč, vem, da je vse ok! user posted image user posted image

Dons grem spet k staršem do jutri zvečer ... jah, kaj pa čem, sicer bom itak sama tu. Moj ima šiht oba dneva popoldne ...

No, lep vikend vam želim pa kakšen snegec za vzorec, ane? user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image za Twixy, Punsho in Koro (Kora, a si že doma, je vse ok?)!!!!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.12.2009 9:32:27   
zvesta
aja, pozabila včeraj sporočiti, da je Kora še kar na polnem penzionu v porodnišnici... niso je spustili domov...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.12.2009 10:07:21   
mucica2

user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.12.2009 10:10:03   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Drugače pa smo bili danes v Merkurju, pa sem vidla eno blontno nosečko z majčko "pridem februarja". Mucica2, a si bla ti?user posted image

ne žal ne user posted image

jst mam modro (temno) kako pa je una mela?

lahko se pa enkrat zmenma za kak kakav pa se spoznava da se ne bova tako lovile...če bi bla seveda za to

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.12.2009 10:11:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

aja, pozabila včeraj sporočiti, da je Kora še kar na polnem penzionu v porodnišnici... niso je spustili domov...

pa sej če ni vse tako kot mora bit tako boljše da je tam a ne?

drugače ji pa želim da bo čimprej vse ok in da bo lahko šla domov in se nam spet pridružla user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.12.2009 10:12:36   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

oj,

;)))

uh škoda da nisem prej vidla tega...bi šla na kavo...sam me pa včeraj ni bilo doma tud spala nisem doma tako da sem šele zdej vidla user posted image

pa drugič user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.12.2009 10:17:01   
ninček1
Mucicaaaaaaaaa, kalorijeeeeeeeeeee please

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.12.2009 10:26:41   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
8.12.-žirafa
9.12.-zvesta,bipi,gapii27
10.12.-jada82

14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86, lara73
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney

22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko
29.12.-nattasha
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83
5.1.- spelch
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30

user posted image  

[/quote]
[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.12.2009 10:27:00   
niwci
Dober dan user posted image !

Na Goriškem danes spet sonček sije user posted image user posted image user posted image , prou fino, ker je v Italiji ta vikend Andrejev sejem in skori vsako leto na ta dan pada dež. Bomo še vidli, če bo zdržalo.

Učiri sem se pa toliko "nahodila" da me je trebuh tako bolel, še danes zjutro in sploh ne morem neki dosti migat user posted image . JOUJOUJOU... sej manjka sam še slabih 10t...

Danes pa sem se odločila, da bo za kosilo pica, zato grem zdej počasi mest...hihihi

LP

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.12.2009 10:29:31   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Mucicaaaaaaaaa, kalorijeeeeeeeeeee please

kaj pa bi želela?

ker veliko časa nimam da bi vam ponudila raznolik meni

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.12.2009 10:37:44   
ninček1
kaj sladkega.....user posted image user posted image user posted image ....lahko? to pa je to ko si nas tak razvadla.....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.12.2009 10:40:15   
zvesta
Naše veliko dete je pa danes prvič bilo tudi ponoči brez plenice! Velik fant je že. Mi gre kar na jok. :)

Meni je pa slabo, pa križ me boli... Sploh nisme za na ta svet. user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......