ronja
|
Me smo nazaj, sem jima dala kosilo in zdaj moji punci spita, ne boste verjele! Danes gremo pa me lučke popoldne gledat, očija itak ne bo, majo novoletno zabavo - jap, zdaj ja ... nekje bogu iza nogu... aja, ko ste lih pri keksih, jaz sem ravno danes ene naredila -za brata, ki ma nek hud izpit jutri, mu jih je njegova punca odnesla. Tak da sem kar pridna: sprehod, obisk, nardila kekse, nafutrala in uspavala tamale (na to sem daaaaleč najbolj ponosna)... Aja, pa še dimnikar je bil tu - vse ok in ni bil isti ko zadnji dve leti in ta me ni nič pecal . mal sva klepetala, to ja, sam v gl. o otrocih, tak da to ne šteje . Ma nečaka, pa je prostovoljni gasilec, če katero zanima, kaj počnejo dimnikarji v prostem času . (očitno se res pozna veseli dec., hehe) kaj makarone z mletim mesom dajete? in kar z mešanim mletim al samo govedino?....jaz sem ji dala že makarone z govedino na kockice narezano in makarone z mletim puranjim mesom Svinjine in mletega mesa še ni jedla, ji nameravam dat v kratkem. Lejla je namreč včeraj šla uradno prvič v vrtec - seveda ni šla v vrtec, samo je 11 mesecev stara in uradno že hodi. Ampak čez 1 mesec bo šla in je treba vse uvest, ker mam rajši, da to najprej proba doma, kot da naenkrat pet novih stvari v vrtcu... tako da zdaj počasi začenjam z vsem, kar naj bi začela po 1 letu: paradižnik in mandarine sem že, potem še svinjino, beljak, citruse, ribe,... najki, meni je Livi všeč - tudi Lejli dostikrat rečemo Lejli in Ronji Ronči, pač ljubkovalno. Vem, da jih je pa dosti alergičnihna ljubkovalna imena tu gor Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila.... Hehe, ti bom poročala, če bosta kako Nobelovo domov prinesli Glede na tole spanje zadnje čase, bi morali najmanj eno dobit . Sicer naj bi bila neka povezava: geniji vedno ful malo spijo... sonček, če ji boš dala legice, poglej, če maš kje kake gamaše za zraven, to ej zdaj ful in pri malih punčkah, se mi zdi... Sem imela babico in dedka na obisku, kar je čudež da sta prišla, ker ti upokojenci itak nikamor ne grejo. Haha, dobra fora, a ti kakšne posodim? No, saj moram priznat, da zdaj sta ful ok. še zmer sm na 4ih straneh, sma bla zun zdej....sam sumasumarum je pa kr ok Ulla, si ti to ziher, da prav računaš tole svojo sumo? bemti, pol bo moj sine tud en genijalc...upam da bo glava rastla sorazmerno z ne-spanjem, ne sam možganiuser posted image user posted image user posted image k je nosit ne bo mogu, če bo šlo tko napre Vsekakor mu boš morala večjo čelado kupit .
|