Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:13:30
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih? odbita IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdele spi pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla ti si včasih tak odštekana , nisem te še pogruntala , zanimiva ko ne vem kaj sonček praš, ta me je že prekužila.... odbita, odštekana saj to je isto, aja nisi vedno taka? zakaj pa ne,A nisi tista vrata že vćeraj štrihala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:18:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Mogoče bo pa zapadlo 5 m snega, pa meni ne bo treba it delat??? če verjameš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:19:09
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj boste pa sebi privoščili?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:19:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
A nisi tista vrata že vćeraj štrihala to se tud jast sprašeujem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:20:23
|
|
|
|
farfala
|
Pri nas ne sneži. Spal je kar dobro, zaspal ob 21 ob 22 nekaj jamral, se enkrat ponoči še zbudil, ne vem kdaj, sem ga vzela k sebi in spali do 5ih, flaška pa do 8-ih. Čist v redu, človek hitro postane skromen Kaj zdaj, mu še rastejo možgani al ne?Nekje vmes je sonček še imam one copatke 6-12 malo rabljene , bolj so polizane kot nošene pa male uggice tud še imam, joj sem slab prodajalec yelc lepa slika, , jaz mojemu že par let govorim, da bi decembra šli gledat te lučke v LJ, ker v MB ni bogvekaj, pa me samo čudno gleda, pa kje mu je romantika???!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:21:13
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Mogoče bo pa zapadlo 5 m snega, pa meni ne bo treba it delat??? če verjameš zvezdica, ne ji vzet vsega upanja, sej možno pa je pri nas ga mede sto na uro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:22:57
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kaj boste pa sebi privoščili? masaža z aromaterapijo pri bioenergetiku , pa ti?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2009 12:23:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:23:59
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica A nisi tista vrata že vćeraj štrihala to se tud jast sprašeujem joj kolk ste blond , sej nimajo samo ena vrata...a ste pozable, akkšn grad ji bo zgradil njen dragi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:26:27
|
|
|
|
Najki
|
Kaj vas trga dons =]! Najin dolgi dolgi sprehod je odpadel, je zacel moker snegec padat. Zgleda kot dz, sam na stresnih oknih se vidi razlika. Ma bi bilo tako lepo, ce bi ze pobelilo strehe. Sam pol bi morala ksne nepremocljive ceveljcke nabavit, da bi lahko malega vrgla v sneg . Mali spi, js pa mu kuham krompircek za pire in puranja prsa, pa odtajala bom brokoli-cvetaca mesanico. Imam zmrznjeno v velikih kockah za led, ker skuham naenkrat celo glavico obeh. Je ze kera probala hruskov cider iz Ikee? Tistega brezalkoholnega... Yummy! Sva jih en twelvepack prinesla zadnjic hihi. Priporocam! Majo tudi alkoholnega. Za darila pa kaj vem. Mami sem kupila tisti shopping vozicek, vreca na kolesih, ker ga noce imet ampak skos bi 3 nahrbtnike robe nosila s trga, pa ne more na avtobus tovorit. Zdej pac nima izbire, bo morala voz uporabit . Pa fake uggice, so ji ful vsec. Dedi dobi H2O, ker ne more sam rihtat stanovanja pa po tleh pucat, tole mu bo ful pomagalo. Brat bo dobu ksno Playboy narocnino, mogoce ga vzpodbudi Janu ksnga bratrancka prstimat. Tasca dobi digitalni okvir za slikice pa not vse vnuckove fotke, je obsedena s fotkami pa albumi pa okvirji. Njena hci tudi, pa bom najbrz vzela okvir za slike, ki izgleda kot odvit foto film, pa das not slike v vrsto pa na steno. Stane 10eur v Ikei. Dragemu bi rada kupila boljsi telefon s ksno palm funkcijo, pa bi rada, da ga sam izbere. Jan Mai je dobil malenkosti iz Ikee pa tisti tunelcek. Fotru pa Janovi pranoni in nonotu pa ne vem. Bom mojemu pustila mal dela, da se ne bo zapostavljenega pocutil . Naprej niti nisem razmisljala. Q: Se enkrat moram vprasat kaj mislite o imenu Livi ali Livi Ana za puncko?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:27:13
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 grem 17 listov matematike rešit ob 9:11...je blo lažji kr analizo naredit, da že skor vse znaš ....sej 4 strani je tud neki, če gledam kak malo časa je minilo in da je vmes še kakšna objava padla še zmer sm na 4ih straneh, sma bla zun zdej....sam sumasumarum je pa kr ok sonček nisem tak zlo pridna sej pol bom pa jokala kle, k nam unih potrebnih procentov skup spravla nea jst nimam nobenih težav s klikom dela ko urca Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila.... bemti, pol bo moj sine tud en genijalc...upam da bo glava rastla sorazmerno z ne-spanjem, ne sam možgani k je nosit ne bo mogu, če bo šlo tko naprej zvezdica v sredo mam izpit mater, en račun bom pa res fliknla kle gor, ker kakorkoli računam, mi ne pride pravi rezultat bom slikala pa dala gor..... joooj no pa kaj tolk čvekate, namest da bi bla solidarne tacajt, ko bi jst mogla matematko delat evo tole, pa ne mi rečt da je ful lahko....mislim podobne račune sm rešla, sam tole pa ne gre, mislim da tam una ena tretjina na minus tri me neki zajebava al pa je rešitu narobe, čeprov naj neb bla.... ...naj ena od znalk reši tole, no....da vidim kje sm
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:33:04
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, ti pa znaš zatežit pa razpoloženje pokvart
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:37:55
|
|
|
|
Ulla80
|
ja sori no
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:38:07
|
|
|
|
krtekxx
|
jancci, teh piškotov ne peči, če si na shujševalni ali pa če maš slabe zobe. so pa dobri za testirat zobe, če že dolgo nisi šla k zobarju...tolk sladki in slastni so. masa mora biti tako gosta, da ti ne teče. mora ostajat na žlici! Ploha, a pol je tvoja Meta bolj po očiju?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:59:14
|
|
|
|
symona
|
Oj, mi smo tudi v redu spali, amadeja je zaspala ob 20.30 in se je zbudla ob 6.45, lucija je šla pa spat ob 21.00 pa se je zbudla ob 8.00. Ulla, kje vraga jemlješ take račune. Ti po pravici povem, da sploh ne vem kje bi zraven spravila. Ker jaz pa matematika sta dva različna pojma.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:07:48
|
|
|
|
sonček33
|
ulla vse si pregnala...nobena ne zna
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:20:06
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: vsi smo bolj zaspanci, tko da zgleda po obeh.... yelci: v unih piškotih od včeri ni jajc notr, sam tolk da ti povem, sm šal prou dons pogledat,...da se nauš sekirala.... ulla: jest po pravici se matram s temu tvojmu računam, pa nekak ne gre...oz. ene čudne cifre ven hodjo poznaš to ane?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:21:48
|
|
|
|
Ploha
|
a je rezultat na decimalke al brez sam to mi povej no...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:28:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih? odbita IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdele spi pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla ti si včasih tak odštekana , nisem te še pogruntala , zanimiva ko ne vem kaj sonček praš, ta me je že prekužila.... odbita, odštekana saj to je isto, aja nisi vedno taka? zakaj pa ne,A nisi tista vrata že vćeraj štrihala? ne nism vedno taka, če mi je folk kul, da se med njim počutm sproščeno pol mi jezik leti k podmazan, al pa kašno ubitačno foro najdem....če pa mi folk ne paše, da mi je antipatičen, pol pa kr poniknem, sploh ne morm govort, raj sm tih.... tak zakomplicirano bitje sm....še dobr da me moj prenaša
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:35:54
|
|
|
|
mimi30
|
ulla kam ti naj napišem rešitev?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:36:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
user posted image ...naj ena od znalk reši tole, no....da vidim kje smuser posted image dej mi končn rezultat povej , da vidim če sploh to prav delam. Pa drgač jast nisem lih matematik.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:37:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
pa male uggice tud še imam, joj sem slab prodajalecuser posted image user posted image yelc lepa slika, user posted image , jaz mojemu že par let govorim, da bi decembra šli gledat te lučke v LJ, ker v MB ni bogvekaj, pa me samo čudno gleda, pa kje mu je romantika???! jast mam tud še te male uggice. A katera kupi? Farfalca, dej pridte no. Mi bomo v MB kmalu moj je itak vsak teden tam. Naslednjič kar z njim pridem. (kdaj sem tole napisala, pa nsiem dala pošlji)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:38:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ulla kam ti naj napišem rešitev? kar kle gor, da vidim, če sem prav delala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:39:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mimi, dons ma tvoja Špelca obmesečnico? če je vse najnajnaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 13:39:35
|
|
|
|
mimi30
|
krtekxx, dobra teorija ....kaj za odrasle tud velja, ker pol so se men fino širli možgani v času študija ....nisem neki dost spanja rabla tolk berem o snegu, da sem šla čez okno pogledat kak je pr nas ....sem že celo dopoldne v bajti ....maladva se ne morta organizirat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!