Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:52:01
|
|
|
|
Jancci
|
Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila... Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:52:36
|
|
|
|
sonček33
|
Midva ne bova veliko podarjala. Nečakoma fantu dežnik, punčki legice (se je letos vpisal v plesni tečaj, stara je 4 leta, in ej ful navdušena, tako da vem, da bo tega darila vesela). Z mojim starši, sestrami in njunimi družinami smo že leta dogovrojeni, da gremo raje v januarju na družinsko kosilo in se družimo. Njaboljši prijateljici bom anredila foto knjigo iz slik, ki mi jih pošilja vedno kadar se odpravi v hribe, ker je navdušena hribolazka. Sicer pa mi je lepo darilo, za otroke članarina za knjižnico, vstopnica za lutkovno predstavo... Prijateljem kakšna anročnia - na Svet in ljudje, NG
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:52:38
|
|
|
|
Ploha
|
o IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila.... ja naši se je že kuj ko se je rodila rast možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:53:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ....kaj makarone z mletim mesom dajete? in kar z mešanim mletim al samo govedino?....jaz sem ji dala že makarone z govedino na kockice narezano in makarone z mletim puranjim mesom Jaz mu dam samo z mletim govejim ali perutninskim mesom, svinjine še ne. mi svinjine sploh ne jemo, razen občasno te suhe mesnine, otrokom je pa sploh ne dam. jemo govedino, teletino, piščanec, puran in moje ljube preljube fiške in vse to otroka jesta. ribe je tud tamal, 1x tedensko. Sicer košček ali dva, ma bo za začetek.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.12.2009 11:54:08 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:53:57
|
|
|
|
Jancci
|
ja naši se je že kuj ko se je rodila rast možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla krepavam tle
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:55:50
|
|
|
|
sonček33
|
ti krepavaš, Ploha pa ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:56:30
|
|
|
|
Ploha
|
aja jancci slikca me nič ne moti
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:56:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sicer pa mi je lepo darilo, za otroke članarina za knjižnico, vstopnica za lutkovno predstavo... Prijateljem kakšna anročnia - na Svet in ljudje, NG ja to že vse imamo, maldina, gea, .... sicer pa dobra ideja za mojga tasta, mu dam tole znastveno rvijo, neko novo spet. ekola, on že rešen ja naši se je že kuj ko se je rodila rast možganov ustalila, očitno dlje kot do 6 razreda OŠ ne bo prlezla user posted image user posted image user posted image a dej no ploha , pust mojo tamlado pri miru.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:57:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ti krepavaš, Ploha pa ne no zdej si me prštimala do tega
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:57:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja... user posted image user posted image user posted image tale črn humor je definitivno od nespanja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:57:39
|
|
|
|
sonček33
|
meša se nam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:58:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja... user posted image user posted image user posted image tale črn humor je definitivno od nespanja upam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:58:12
|
|
|
|
Jancci
|
Prej sva šle z misico v lekarno in trgovino, pol je en grisin pojedla in zdaj spi. Zunaj pada nekaj med dežjem in snegom Jest sem pa že ajdove žgance naredila, pa še eno piščančjo obarico bom malo kasneje. Krtekxx malo se spogledujem s tem tvojim receptom za kukije pa ne vem a nej se jih lotim??? A so dobri če ratajo?? Narezala sem pomaranče in limone in jih vrgla na radiator. Še dobro, da nimamo talnega gretja, ker na tleh bi jih pa misica vrjetno pojedla. Ma ve me boste v eno domačico prelevile, .. še dobro, da grem delat
< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.12.2009 12:00:00 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 11:58:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 meša se nam brez besed
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:00:12
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, kdor molči devetim odgovori
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:01:37
|
|
|
|
Ploha
|
zdele spi pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:02:35
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila... Umiram !! Krtekxx kje jih ti pobiraš???? Vrjetno od nespanja... jaz tudi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:03:38
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdele spi pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla ti si včasih tak odštekana , nisem te še pogruntala , zanimiva ko ne vem kaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:05:51
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:05:57
|
|
|
|
marta82
|
kake mate... ste me nasmejale
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:05:59
|
|
|
|
Ploha
|
ma dej jest grem vrata štrihat, sam traparije so vas
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:07:19
|
|
|
|
Jancci
|
Mogoče bo pa zapadlo 5 m snega, pa meni ne bo treba it delat???
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:07:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, a se spomniš najinega včerajpšnjega pogovora na FB? Samo včasih? odbita IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdele spi pol ji bom pa potrkala na glavo, zihr je votla ti si včasih tak odštekana , nisem te še pogruntala , zanimiva ko ne vem kaj sonček praš, ta me je že prekužila....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:08:25
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 evo, takle sem se odločla za metamtko - procentni račun bom znala, to je itak pesmica, nimaš kej. znala bom tud linearno in kvadratno funkcijo, to tud ni neka huda reč. kar je pa vmes, pa lohk da kej nam znala odvisno kaj bo dala....če da en račun, k vse živo not našiba, od decimalk, ulomkov in korenov, dvojnih ulomkov, dvojnih korenov in je vse skup dolgo 3.7km, pol bom zihr kej zajebala, k najbolj me tak šlamparija nese lohk pa da bo dala kak lažji račun, tist pa tud nebo taka kriza....kakorkoli že, UPAM da bom po taglavnem znala res pa je, da če hoče, lohk da take stvari, da tud tist kar znam zdej, pol pojma nam mela tale matematka je čista psihoza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa danes ste humoristično razpoložene, samo smejim se
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 12:10:37
|
|
|
|
Jancci
|
pa danes ste humoristično razpoložene, samo smejim se Če je pa veseli december!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?