Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 grem 17 listov matematike rešit ob 9:11...je blo lažji kr analizo naredit, da že skor vse znaš ....sej 4 strani je tud neki, če gledam kak malo časa je minilo in da je vmes še kakšna objava padla še zmer sm na 4ih straneh, sma bla zun zdej....sam sumasumarum je pa kr ok sonček nisem tak zlo pridna sej pol bom pa jokala kle, k nam unih potrebnih procentov skup spravla nea jst nimam nobenih težav s klikom dela ko urca Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila.... bemti, pol bo moj sine tud en genijalc...upam da bo glava rastla sorazmerno z ne-spanjem, ne sam možgani k je nosit ne bo mogu, če bo šlo tko naprej zvezdica v sredo mam izpit mater, en račun bom pa res fliknla kle gor, ker kakorkoli računam, mi ne pride pravi rezultat bom slikala pa dala gor..... joooj no pa kaj tolk čvekate, namest da bi bla solidarne tacajt, ko bi jst mogla matematko delat evo tole, pa ne mi rečt da je ful lahko....mislim podobne račune sm rešla, sam tole pa ne gre, mislim da tam una ena tretjina na minus tri me neki zajebava al pa je rešitu narobe, čeprov naj neb bla.... ...naj ena od znalk reši tole, no....da vidim kje sm