Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 14:52:44
|
|
|
|
sonček33
|
joj, naše dete pa danes noče spat... jaz sem čist izmučena...še dobro, da je moj prišel...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 14:57:34
|
|
|
|
Ulla80
|
x=1,6666 10x=16,6666 enačbi med sabo odštejemo in dobimo 9x=15; x=15/9 15/9*(3/1)na3+14/5= tist del, ko je nekaj na nič je 1; vsaka osnova, ki je različna od nič, na potenco 0 je 1 15/9*27/1+14/5=239/5(upam, da se nisem kje zmotla) AAAAAAAAA mimi za crknt, čist vse sem prov zračunala, edin tole sm zaj....ker sem vzela 13 na nič in pozabla da je to 1 in se dala 13/1 in valjda pol ne more bit.... ampak drgač sm pa znala hvala!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 14:59:05
|
|
|
|
ronja
|
Karkoli na nič je ena, to je aksiom .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 14:59:45
|
|
|
|
rubica
|
DAN ve ga pa biksate danes yelci lepi slikici, pa lepa družinica najki najprej hvala za pijačo včeraj , glede imena Livia meni ni všeč, je pa taščinemu partnerju ime Livo tako da imam še 1 razlog več zvezdica moja gaja je bila do 8 meseca manca, tako, da če bo še 1 punca bo manca, zarja ali pa zara ulla razturala boš izpit itak ploha res si faca moj otrok spet spi danes je spala do 9.00 (od 21 včeraj z krajšimi intervali budnosti ne več kot 5min), pol od 11 do 12.30 in zdej spet od 14.30, tako, da se ji je pomoje danes rast možganov čist ustavla . mogoče pa zato ker nisva bili še nič zunaj mi gremo pa jutri ob 17 gledat miklavža meso dalo smo ji samo piščanca, purana, teletino in parkrat ribico kivi še ne pa bom probala zdaj v kratkim pred vrtcem mandarine jo je parkrat dobila kak košček in pocuza ven sok pol jo pa na tla zabriše (kot Liam) sam, da jo pri nas pes poje paradižnik dala sem ji ga samo 1x tako, da moramo spet mal probat, no bojo v pon. bolonjski makaroni (meni ne preveč priljubljeni) danes moram še v štacuno po fasngo , bi pa kupla m. lista, zvezdica, kje ti nabavljaš ribe? al v trg. ali na tržnci, da so res sveže nč grem malo prebrat za nazaj dokler je mir ja pa sam še to dans reče gaji, ko je tko sitkala pa govorila mama mama,.... ti si ena sitna mama dons gaja, pa ona men nazaj NE , faca moja mala kako ji je ratal .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:01:45
|
|
|
|
Ulla80
|
odgovor v rešivah je 47 4/5, kar = 239/5 sej vm pravim - sam šlamparaija me nese, k pozabim kak tak detajl
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:05:38
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja najki, meni je Livi všeč - tudi Lejli dostikrat rečemo Lejli in Ronji Ronči, pač ljubkovalno. Vem, da jih je pa dosti alergičnihna ljubkovalna imena tu gor Ronči pa je ljubkovalno naš pes Ron, čakte nalepim slikico
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:11:10
|
|
|
|
ronja
|
haha, ja, saj ma Ronja par takih "pasjih" - boji se vseh ljudi v uniformah - jih glih ne nalaja, se pa začne jokat. Potem pobira hrano iz tal, pa jo krade iz pultov. Fehta za hrano - karkoli kadarkoli jem, mora ona tudi, tudi če je isto glihkar sama jedla in mela dost. Potaca celo predsobo, ko pridemo iz sprehoda. Non stop je pod nogami, da se spotikaš čez njo. Pa še bi se jih našlo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:13:08
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja haha, ja, saj ma Ronja par takih "pasjih" - boji se vseh ljudi v uniformah - jih glih ne nalaja, se pa začne jokat. Potem pobira hrano iz tal, pa jo krade iz pultov. Fehta za hrano - karkoli kadarkoli jem, mora ona tudi, tudi če je isto glihkar sama jedla in mela dost. Potaca celo predsobo, ko pridemo iz sprehoda. Non stop je pod nogami, da se spotikaš čez njo. Pa še bi se jih našlo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:22:12
|
|
|
|
rubica
|
**** a bi ti men poslala na mail slikce od zadnjič?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:27:52
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica glede imena Livia meni ni všeč, je pa taščinemu partnerju ime Livo tako da imam še 1 razlog več Sej men Livija ni, bi samo Livi al pa dve imeni. Ne vem, nekak mi je vsec 2 imeni, ker ce enga falis, se lohk kasneje z drugim predstavlja XD. Pa se lazje se zmenis ce vsak enga predlagata pa skombinirata he he. Moram tudi jaz v shopping po tisoc in eno stvar na rudnik pa v BC po vse varnostne stvari za baby proof flet pa tako, sem pa danes brez avta k gre moj na nonotovo maso. Midva bova preskocila zarad vecih razlogov, pa sva doma obticala smrc. Se pradedku nisva sla cestitat 90 letnice =[. Kaj imate vegi psa? Sem futrala malemu eno ogabno brokoli kaso kupljeno, pa se je prijateljicinemu macku cist strgal, je hotu kasico pojest na vsak nacin. A ta racun lohk v calc vrzes? Se mi ne da probat pa tud ne vem kje ma moj texasa - ne da bi ga dejansko znala uporabljat . Js bi tud cucka =[. Mogoce nabavim ksnga cez ksno leto, samo se nev kaksnega bi =]. Mora bit vecji od nase macke, da ga ne fenta . LMAO Ronja za primerjavo s psom! Tole je pa nasa zver
< Sporočilo je popravil Najki -- 4.12.2009 15:35:13 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:34:05
|
|
|
|
sonček33
|
očka je uspaval malega pijeva kafe bbereva cajtnge jaz sem naročila legice za malo po netu zdej pa še eno marelo za mulčka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:39:40
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 očka je uspaval malega pijeva kafe bbereva cajtnge jaz sem naročila legice za malo po netu zdej pa še eno marelo za mulčka kaj bi vi brez očka sam res, ma se ti kar godi tebi, a ne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:40:34
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica **** a bi ti men poslala na mail slikce od zadnjič? kar dej mi na ZS mail
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:44:25
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 x=1,6666 10x=16,6666 enačbi med sabo odštejemo in dobimo 9x=15; x=15/9 15/9*(3/1)na3+14/5= tist del, ko je nekaj na nič je 1; vsaka osnova, ki je različna od nič, na potenco 0 je 1 15/9*27/1+14/5=239/5(upam, da se nisem kje zmotla) AAAAAAAAA mimi za crknt, čist vse sem prov zračunala, edin tole sm zaj....ker sem vzela 13 na nič in pozabla da je to 1 in se dala 13/1 in valjda pol ne more bit.... ampak drgač sm pa znala hvala! sm že joj kok sm kura včasih
< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 4.12.2009 15:46:31 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 15:54:32
|
|
|
|
sonček33
|
**** ja nič se ne pritožujem, res veliko je z nama... zdej je celo šef dal az isto plačo dopoldans šiht jim samo 6ur, plača jim ga pa 8. kako 2 uri čakanje na delo. Tko da men ej superca.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:07:33
|
|
|
|
Ulla80
|
mimi dejmo še tole tist k je dvojni koren, se stopnje zmnožijo, se pravi na 4, a ne? pa tist k je v oklepaju in na na 2, se znebiš oklepaja tko, da daš 6 na dva? o faaaak, še prepisala sm narobe, ma dejte me ustrelt koren od 144 je zraven pod drugim korenom, se pravi vskup!! ma groza, kak šalabajzer sm!!
< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 4.12.2009 16:08:58 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:08:16
|
|
|
|
Najki
|
Top Shop ma neko novo zadevo Cookie Cutters pa ma ful modelckov za piskotke pa crke za pisat po njih pa tako. Zgleda ful zabavno, jaz pa se kuhinje nimam, drgac bisla zdej glih piskotke pect.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:10:54
|
|
|
|
Ulla80
|
jst bom drug tedn kake kekse pekla, pa ulo mal zravn angažirala, k rada to počne...kej simpl in da je na hitr...tolk da mamo neki, kak keks, če že kdo k bajti pride ( če že mora ) men tile prazniki niso kr nič pri srcu, u bistvu mi gre blazno na živce vse skup, komi čakam da je konc
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:15:39
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mimi dejmo še tole tist k je dvojni koren, se stopnje zmnožijo, se pravi na 4, a ne? pa tist k je v oklepaju in na na 2, se znebiš oklepaja tko, da daš 6 na dva? o faaaak, še prepisala sm narobe, ma dejte me ustrelt koren od 144 je zraven pod drugim korenom, se pravi vskup!! ma groza, kak šalabajzer sm!! kaj se ne uniči tisto koren na kvadrat in je v bistvu 6 brez na dva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:19:42
|
|
|
|
Ulla80
|
kaj se ne uniči tisto koren na kvadrat in je v bistvu 6 brez na dva točno, dvojke se pokrajšajo, koren se izniči in sam 6 ostane, a ne se pravi 5 - 6.....dalje prosim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:21:30
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kaj se ne uniči tisto koren na kvadrat in je v bistvu 6 brez na dva točno, dvojke se pokrajšajo, koren se izniči in sam 6 ostane, a ne se pravi 5 - 6.....dalje prosim naprej pa ne razumem kje je 144 - a je pod dvojnim korenom
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:22:21
|
|
|
|
Ulla80
|
ja! narobe sm prepisala m...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:23:10
|
|
|
|
khurde
|
men tut ni jasn kje je 144... ulla, ulla kok je rešitev?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:25:13
|
|
|
|
Ulla80
|
men tut ni jasn kje je 144... ulla, ulla user posted image kok je rešitev? pa noooooo.....koren od 144 je zravn pod tadrugim korenom, zravn 17na dva itd.... rešitu nimam, men pride 1
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 4.12.2009 16:25:40
|
|
|
|
*x*y*z*
|
rešitev je mensezdi 1, sam nisem čisto prepričana o postopku, sem bolj na pamet
|
|
|
Izbira imenaTallulahKatero ime za punčko vam je bolj všeč?Nely (
15%)
Mia (
60%)
Neli (
25%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!