|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.12.2009 9:37:10   
Jancci
Mimi, Jannci kako pa pri vas spanje?

Danes se je zbudila ob 23ih, je pila, potem pa še ob ene 3eh, sem jo pa ignorirala in je nazaj zaspala do 5.30, jedla in še do 8ih. user posted image Nisem več pametna ka jnarest! Sonček user posted image za vaše spanje!!

Paradižnik je Meta že jedla (že poleti) pa ni bilo nobenih težav. Je bil pa domači.

Tut mali košček mandarine ji že dam.. popije ven sok, lupino pa ven pljune. user posted image Kivi tut ni problemov. Je bilo pa zadnjič smešno.. zjutraj je jedla kivi, popoldan jo moj nese na kahlico in pride nazaj..a je kivi jedla?? user posted image user posted image

Je pa res, da pri nas v družini ni nihče na nič alergičen in tudi pri mojem ne. Tako da upam, da tako ostane!!! user posted image

Ronja ti si pa res carica z vsemi temi darili!!! user posted image Pa vse home made!!! user posted image

Rolon uporabljam Dove invisible dry (kao ne dela lis na cunjah). Men je ql.

Spet je megla. Sonček kako je pri vas??

PA brez avta sem, ker mi je gretje crknilo. Me je včeraj ful zeblo ko sem šla iz LJ. Tamalo sem pa zadekala, ker je spala.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
4.12.2009 9:39:42   
*x*y*z*
Yelci, kolk ste lepi, sam zanimivo, ko odpre sliko na veliko najprej pokaže une tri desno, sem kar gledala kaj je to... user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
4.12.2009 9:43:52   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ugotavljam, da so januarčki načeloma podobni mamicam user posted image yelci, kris je čist teb podoben, niin oskar je izrezana mamica...

sem lih hotla rečt to za rubicino pupo!

moj je pa izrezana jst, ko se je rodil je bil ful podoben mojemo, hitro potem pa prov izrezana mama user posted image , bom skenirala eno mojo sliko. Imam na hladilniku obešeno zraven njegovih in noben ne šteka da sem jst na sliki user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
4.12.2009 9:50:20   
sonček33
kiara imaš zs

midva dons tolk čudn jeva, da sem mu zdejle skuhala kolerabno juhco z gresom za ob 12h, pol bomo pa skup južnal ob 3h

jancci danes je pa tudi tukaj sivina

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.12.2009 9:55:13   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Drugace majo pa v Busiju ful lepe tiste lesene vozicke z visoko stango, tezki za boljse ravnotezje, samo grejo iz programa in so 50% znizani z 69 eur... Bi kar imela takega, ce ne bi ze imela plastiko.

uh kateri to. A maš kak link? Grem takoj iskatuser posted image

Nisem nasla linka na tisti vozek, ampak je na tak nacin kot tale, ki je btw mislim da iz ikee, sam ni tolk fajn:

http://comps.fotosearch.com/comp/IMR/IMR308/boy-pushing-push_~IE135-069.jpg

Moras pohitet, ker imajo v busiju le se par komadov. Lahko pa ga po netu najdes in narocis, firma je GEPETTO, sam an njihovi strani ga ni najt vec.

www.gepetto.pl

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.12.2009 9:59:05   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jan je dobil enega od babice za zgodnjega miklavza in sicer najcenejsega iz BC v akciji za 10 eur. Je tudi ozek, da lepo sedi not in prav zadosten za vstajanje in hojo ob njem. Sem ji rekla, da je skoda vec dat kesa v ta namen, pa se manjsi je kot normalno, vzame manj placa.

tega bom šla pa ziher iskat user posted image

Mi smo ga včeraj nabavli pa je fajn.user posted image Edino Tinej hoče sedet z nogami gor (ob volanu) in se s celim teleson suva naprej, da bi se premikal (težko opišem, da bi bilo jasno) in seveda pade na stran.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.12.2009 9:59:15   
Ulla80
evo, takle sem se odločla za metamtko - procentni račun bom znala, to je itak pesmica, nimaš kej. znala bom tud linearno in kvadratno funkcijo, to tud ni neka huda reč. kar je pa vmes, pa lohk da kej nam znalauser posted image user posted image odvisno kaj bo dala....če da en račun, k vse živo not  našiba, od decimalk, ulomkov in korenov, dvojnih ulomkov, dvojnih korenov in je vse skup dolgo 3.7km, pol bom zihr kej zajebala, k najbolj me tak šlamparija neseuser posted image lohk pa da bo dala kak lažji račun, tist pa tud nebo taka kriza....kakorkoli že, UPAM da bom po taglavnem znalauser posted image
res pa je, da če hoče, lohk da take stvari, da tud tist kar znam zdej, pol pojma nam melauser posted image
tale matematka je čista psihozauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.12.2009 10:01:32   
Nea
Jutro!

Noč katastrofalna user posted image  Do 3 zbujanje na pol ure. Ob 3 tuljenje in jok. Tudi ziza ni nič pomagala. In ko več nisva vedela kaj naj z njim sem mu dala svečko na homeopatksi bazi in je ob 4ih zaspal - 3 ure v kosu.
Vmes je Lara 2x klicala, ob pol 5ih je Ema prišla k nam v posteljo.

zvezdica - jaz sem z otroci zadnjič te naredila http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3405. Nič packanja in zelo okusni.

Erik spi, jaz pa kuham govejo juhico, sem posesala in malo pospravila.

Mandarine so pri nas popoldanska malica. Kivija še nismo probali. Pri nas se drugače da dobit taki rumeni, zlati kivi ki je bolj sladek od zelenega.

copatki pri nas niso nič uničeni čeprav jih je na nogicah imel že od spetembra. Ko se malo prebrišejo izgledajo kot novi. Jih bom probala na e-bayu prodat.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.12.2009 10:04:50   
mimi30
Mimi, Jannci kako pa pri vas spanje?

Danes se je zbudila ob 23ih, je pila, potem pa še ob ene 3eh, sem jo pa ignorirala in je nazaj zaspala do 5.30, jedla in še do 8ih. user posted image Nisem več pametna ka jnarest! Sonček user posted image za vaše spanje!!

oddebeljen del je bil enak kot pri nasuser posted image ....s tem, da se je ob 5:30 priklopla in do 8h spala zraven mene, malo priklopljena malo ne. Jaz sem zadsovoljnauser posted image .

zvezdica, sem ti napisala za lovilec sanjuser posted image .....imate pri vas kje Sewa trgovino?....špela tud dobi poganjalčka od tete

rubica, podobnost tebe s tvojo tamalo sem jaz tud takoj opazlauser posted image

mandarine ne dajem, paradižnika še tud ne....kaj makarone z mletim mesom dajete? in kar z mešanim mletim al samo govedino?....jaz sem ji dala že makarone z govedino na kockice narezano in makarone z mletim puranjim mesom

ko odpre sliko na veliko najprej pokaže une tri desno,

user posted image user posted image user posted image enako

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.12.2009 10:05:03   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

snikolina, dobro jutro

user posted image dobro jutro, vidim, da nisva edina zgodaj pokonci. no, zdaj že spet spančka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.12.2009 10:06:47   
snikolina
Vem groza, da ga dam pred tv, ampak ta otrok je mali hudič , ki izmuči mamico že dopoldne

enako user posted image divjak je naš tut

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.12.2009 10:07:55   
mimi30
ulla a si že predelala 17 straniuser posted image ....ja, nekaj pa tak moreš spustit, da mal srečo probašuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.12.2009 10:12:43   
Najki
Moj pospravlja namesto mene, se je lotil previjalne, potem kosa za perilo, razmisljal je o smetnjaKU IN ```( pritiska tipkovnico...) predalnikih pod posteljo. Doma je cist divji, v druzbi pa zmrzne donda mala.

Q: Kaksno se vam zdi ime Livi za puncko? Mogoce Livija, sam mi ni tolk.

Sem sanjala o tem imenu, sej veste, k ze sanjam o novi bebi, lohk zacnem z imeni ha ha.

Mogoc bi skombinirala Livi Ana?

Slikce so ful lusne, pa moj nikjer ni spackan, k se sploh ni premikal user posted image user posted image .

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.12.2009 10:21:13   
Ulla80
ulla a si že predelala 17 strani

user posted image kje...

4 sm pa res....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.12.2009 10:25:24   
mimi30
grem 17 listov matematike rešit

user posted image ob 9:11...je blo lažji kr analizo naredit, da že skor vse znašuser posted image ....sej 4 strani je tud neki, če gledam kak malo časa je minilo in da je vmes še kakšna objava padlauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.12.2009 10:27:30   
sonček33
ulla pridna si

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.12.2009 10:43:35   
Zvezdica
zvezdica, sem ti napisala za lovilec sanjuser posted image .....imate pri vas kje Sewa trgovino?....špela tud dobi poganjalčka od tete

spregledala user posted image sorica.

Zdaj šla za nazaj gledat, pa sem spregledala.
Sewa ne vem, moram pobrskat.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.12.2009 10:45:21   
Zvezdica
Jast bom spet tolk stvari nabavla za ta darila, da bo prevč, če stvari ne optimiziram

Zdaj si grem spisek nardit kaj komu kupit. Zares! In enako velja za otroke, po eno stvar.  In to uporabno.

Upam, da mi rata.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.12.2009 10:48:34   
sonček33
Pri nas sneži.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.12.2009 11:02:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pri nas sneži.user posted image user posted image

ma dej, a res? Spet bo povsod snežilo, sam pri nas ne user posted image . Liam je čist blesav pa skoz čez okno gleda.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.12.2009 11:02:48   
Nea
Q: Ali ima katera odprt račun pri Sparkasse?

Jaz imam pri nlb in mi ful grejo na jetra! Klik izgleda kot iz časov abakusa.Nobene posodobitve. A to kolko me zaj... z dostopom do klika. Mislim.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.12.2009 11:03:11   
krtekxx
Cookies - jih delam po tem receptu, vendar ne dam nič mleka, kvečjemu še malo več moke. pusti jim dovolj prostora v pekaču, ker se nekoliko razlezejo - 1 piškot = 1zvrhana čajna žlička mase.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2384&besede=cookies

Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.12.2009 11:21:36   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Spanje: danes sem slišala eno logično razlago (ne)spanja dojenčov - možgani jim rastejo in zato imajo vedno več snovi za predelat in posledično rahlejši spanec. torej, manj kot spijo, bolj velike možgane verjetno majo in verjetno so tudi pametnejši. Ronjine so verjetno najpametnejše, Brita ne zaostaja veliko, Meti in Špeli se je rast možganov najbrž ustalila....

Potem bo moj Erik ratal Einstein user posted image  

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.12.2009 11:35:56   
marta82

....kaj makarone z mletim mesom dajete? in kar z mešanim mletim al samo govedino?....jaz sem ji dala že makarone z govedino na kockice narezano in makarone z mletim puranjim mesom

Jaz mu dam samo z mletim govejim ali perutninskim mesom, svinjine še ne.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.12.2009 11:49:09   
Zvezdica
Cookies - jih delam po tem receptu, vendar ne dam nič mleka, kvečjemu še malo več moke. pusti jim dovolj prostora v pekaču, ker se nekoliko razlezejo - 1 piškot = 1zvrhana čajna žlička mase.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2384&besede=cookies

hvala :) bomo verjetno že danes delali, ker je tak dolgočasen dan.

Pri nas pa dež in sneg padata skupaj. bolje išta nego ništa.user posted image

Q: Ali ima katera odprt račun pri Sparkasse?

nea, imam unicredit, ultra zadovoljna.

Ulla, kdaj maš ti ta izpit? Joj itak da boš nardila. če pa kej ne znaš, pa na RR objavi, bomo skupaj rešile :)

grem, ker se je otrokoma utrgal.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?