|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.12.2009 7:12:57   
uršap
dobro jutro,

farfala-hvala:)

copatki-mi imamo ene, naročene iz copatki.si(bili so 13€), pa sem kar zadovoljna, je pa res, da so po dveh mesecih že čisto zguncani in obdrajsanibc xA>, pa itak, mu bojo kmalu premali, ga elastika že malo tišči, če ima debele nogavičke. naročene imam pa še ene podložene, večjo številko, pa jih čakam že 10 dni, pa še nič, zgleda jih nimajo na zalogi. ta prve sem pa v dveh dneh dobila

nasmehni se:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
4.12.2009 7:13:34   
sonček33
urša, ja, večino podloženih je treba čakati vsaj 15 dni, ker jih ni na zalogi

tudi naše so že po 1,5 m čist obdrajsani...kaj čmo, če imamo pa take ravbarjeuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
4.12.2009 7:40:18   
sonček33
snikolina, dobro jutro

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
4.12.2009 7:54:26   
krtekxx
vročine ni več, počutje pa je bilo kljub vročini dobro.
Ampak: za nagrado je spala brez se zbudit od 20 do 3huser posted image . in po kosih do približno sedaj.
Zvezdica: meni so zakon piškoti kukiji s čokolado - lahko ti dam prirejen recept iz kulinarike.
****: jaz uporabljam adidasove rolone - imajo ful blag vonj, v dm-ju ali mullerju jih majo.
sonček:mojega ne ustavi ne vreme ne virusi. samo kak zlom. no, jaz sem včeraj sonce gledala skozi šipo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
4.12.2009 8:15:07   
sonček33
krtekxx, super da je Brita brez vročine
super za spanje
jaz bi tudi recept za piškote
jah, til naši dedci se en dajo user posted image
a delaš?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
4.12.2009 8:35:50   
kiara24
jutro,

Klara je bila super ponoči. Samo jaz ne.... ampak bomo že pregurali.

Vreme je grdo.... gremo po nakupih pol pa malo ven na zrakca.

Slikice so pri meni na FBju, če bi jih rade pogledale.

Krtexxx- super, da ste bolje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
4.12.2009 8:40:14   
Zvezdica
Zvezdica katerega pa? Jest sem tut mal na to mislila...

še ne vem, dones grem pogledat. Mah, vedno zadnji dan. Bom poročala kaj sem vzela.

zvezdica a so res zanič

ja trše so kot une ki so prek ebaya naročene. nalepim link.

mi smo šli tudi gledat lučke in sem samo še za v posteljo.

mi gremo danes, no nameravamo, je pa vse odvisno od vremena.

vročine ni več, počutje pa je bilo kljub vročini dobro.

ma važno da ni vročine.

Recept za dobre kukije pa lepo prosim, mi jih imamo vsi radi.

Kiara, super za klarouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
4.12.2009 8:40:48   
*x*y*z*
Dobro jutro vsem!

Spali tako tako user posted image , dojil le 3x user posted image , ostalo pa blj štala, s tem da me zvečer ni pustu iz sobe, sem mogla kar z njim spat. Takle mamo.

Mimi, Jannci kako pa pri vas spanje?

Hvala vsem za info o deo.

Copatke pa meni dela sestrična od moža, so isti ku vaši, asm je usnje res tisto mehko, pa ful rastejo skupi z nogo, mi joh imamo že ene 3 mesece, sem mu jih takrat komi dala na nogo in so mu še vedno prav.

Miklavž - malemu sem kupila eno mini knjigico o živalih k je prav za eno do dveh let.

Če rabi še kera slike od prejšnjega srečanja na mi pošlje mail na ZS

Za paradižnik tud mene zanima, pa ni blo nekega konkretnega odgovora, vem da večina daja, sam a ni alergen in se ga da po enem letu? Kaj pa mandarine zdej k so?

Drugega se spet ne spomnem, lepo se mejte, pri nas je mraz in nazaj oblačno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
4.12.2009 8:45:32   
Zvezdica
pa seveda dobro jutro vsem skupaj.

Jast sem vstala ob 5.30. Tamal je imel dovolj spanja, je pa zaspal včeraj že pred sedmo. Pa nekaj se je zbujal, ker je imel nosek zamašen ampak ni bilo hujšega. Zdaj pa spi vidim. user posted image Jast ga po novem sam v voziček dam, pa baby prižgem, ma dve minutki pa zaspi. Vem groza, da ga dam pred tv, ampak ta otrok je mali hudič , ki izmuči mamico že dopoldneuser posted image

grem, imam liama doma, mi2 bova kar smrekco naštimalauser posted image . Oz liam jo bo, tko da bom pofotkala ko bo naštimal, bo pa to najbolj kičasta smreka na svetu.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
4.12.2009 8:48:25   
Zvezdica
Za paradižnik tud mene zanima, pa ni blo nekega konkretnega odgovora, vem da večina daja, sam a ni alergen in se ga da po enem letu? Kaj pa mandarine zdej k so?

smo kar dali, ni nobene rekcije.
Je alergen, ampak se samo v SLO ne daje do enega leta. Mandarine jemo, no mali posesa sok iz njih, nobenih težav.

Pri nas ima zelo rad kivi, ampak je dobil pikice po njemu. Predvidevam, da po njemu, ker tisti dan je dobil eno sadno skuto, sva jo prvič jedla, tko da ne vem od česa je.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
4.12.2009 8:54:44   
ronja
ugotavljam, da so januarčki načeloma podobni mamicam user posted image yelci, kris je čist teb podoben, niin oskar je izrezana mamica...

sem lih hotla rečt to za rubicino pupo!

Jast sem pa težila za lučke če so jih že prižgali, no super jutri grem na pohod po mestu

včeraj je bilo slavnostno prižganje, ja.

O uspavanju se ne pogovarjamuser posted image - beri ob 22h še obe budni... morava spet ornk rutino uvest!

Q: kateri deo ali roll-on uporabljate za podpazduho????

Za doma navadno nič, če smo kaj zmenjene mam pa nek Nivea al Dove sensitive, se me zdi. Neki zelo nežnega, meni je važno, da nima preveč vonja, samo jaz itak praktično nič ne rabim, ker se skor nič ne potim. Noben ne ve, tut če nimam nič gor, parkrat so me celo spraševali, kir parfum mam, da diši po vijolicah - jaz nisem mela pa ničuser posted image . Mi ni blo jasno čist nič. Se mi pa zdi, da pred m. smrdim in takrat ga vedno uporabljam, ker si grem na živce - drugi sicer baje ne vohajo (pač uni, ki jih lahko vprašaš, pa bojo povedali po resnici - lubi, brat, kaka prijateljica...user posted image ), samo voham itak res dobro (zato pa vidim tok slabše), tak da mi gre hitro na živce kak vonj.

nea, ma včeraj sem bila čisto povožena, za kosilo smo jedli horsauser posted image . No, ok, za taprvo kosilo sem pa skuhala tamalima en "beef stew".

mimi, popihaj prstke špeli, moja Lejla se sam buta v mizo, kadar si ne da dopovedat, da je prevelika za to, da bi stala spodaj - bom morala resno razmislit o tej čeladici od zvezdiceuser posted image .

ronja ti si čist divja s temi darili user posted image pa od kod tebi toliko idej?

Ma, saj boste vse dale darila, nisem čisto nič posebnega... Samo da za vsakega probam najt nekaj drugega, ker majo pač ljudje različne želje... Joj, moram še za svoje napisatuser posted image . Sam tu mam pa seznam, da bi ga lahko 5 let pisala, ideje za moje lube res niso problem, samo čas za realizacijo je...

Ma, zdaj ko pogledam kok mam še planov, ki pridejo pred temi darili na vrsto, me kar stisne...
Ampak navsezadnje sem letos naredila že 114 projektov (razno pecivo in normalne torte niso vključene, samo če je kaj ekstra specialno oblikovano), pa pod stresom boljše delam, tako da upam, da bo vseeno zneslo. Pa vam sproti poročam - al pa januarja, če se bomo spomnile na touser posted image .

Jaz sem oboje pred kratkim prvič dala - sem hotela čim dlje počakat, samo vseeno pa bi rada, da vse proba, predno gre v vrtec. Sem pa dala kuhanega, ki ni tako problematičen, ker je baje alergen tu  termolabilen. Po mandarinah tudi ni imela nobenih problemov. je pa res, da je lejla že 11 mesecev stara...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
4.12.2009 8:58:50   
ronja
Pri nas ima zelo rad kivi, ampak je dobil pikice po njemu. Predvidevam, da po njemu, ker tisti dan je dobil eno sadno skuto, sva jo prvič jedla, tko da ne vem od česa je.

Bolj verjetno, da ok kivija, ker je precej agresiven - sploh če ni čisto čisto zrel. Mene dostikrat peče nebo in jezik zadaj po kiviju, če ni zrel, pa cela usta, pa ga imam sicer rada. ga tudi odsvetujejo do 1 leta.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
4.12.2009 8:59:49   
Zvezdica

Zelo rada imam niveo ali v mullerju kupim biotherm (malček dražji) ampak zeloooo dober.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
4.12.2009 9:04:17   
Zvezdica

Bolj verjetno, da ok kivija, ker je precej agresiven - sploh če ni čisto čisto zrel. Mene dostikrat peče nebo in jezik zadaj po kiviju, če ni zrel, pa cela usta, pa ga imam sicer rada. ga tudi odsvetujejo do 1 leta.

sej vem, sam enkrat sva probala en košček, pa ni blo nič, no drugič pa tako. On ma tako rad sadje in zelenjavo, neverjetno res. Sem mu dala joto za probat, ma čist se mu je utrgal. Je hotu še in še, poledično je kakal cel danuser posted image Včeraj je recimo pri kosilu večinoma jedel solatko, sej tud testenine pa omakco, ampak on je k lady d, najprej solatka potem vse ostalo.

Danes mu bom dala stročji fižol, upam, da bo vse ok. Sem hotla kako mineštro nardit ali fižolovo juho, pa nevem, če mu lahko dam ta fižol. Enkrat sva dala žličko, pa se mi zdi da ga je full napenjalo.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
4.12.2009 9:11:29   
Ulla80
sam enkrat sva probala en košček, pa ni blo nič, no drugič pa tako.

zvezdica alergija se nikol ne pokaže ko prvič nekaj poješ. ker telo prvič ne more prepoznat alergena, ker do takrat še pač ni prišlo v stik z njim. zato se lahko alergija razvije vsakič naslednjič - drugič, tetjič, pa desetih letih tud itd.
moja mami je fasala alergijo na kivi ko je rodila tamalo - prej ga je pa 40 let normalno jedlauser posted image zdej pa če sam poliže žlico, k je od kivija, ji vse v ustih zateče in čist pikasta rata, kr nevarno u bistvu.

tko da kivija jst še uli ne dajem, kaj šele tamalmu.. v vrtcu ga dobijo, samo ga menda noče jest, ker pikauser posted image ga je enkrat probala in od takrat naprej se ga izogima na dauč, še v trgovini pove da kivi pikauser posted image

dobro jutro.

grem 17 listov matematike rešit user posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
4.12.2009 9:12:37   
ronja
on je k lady d

user posted image user posted image sam da ne zbruha, kar pojeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
4.12.2009 9:24:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

on je k lady d

user posted image user posted image sam da ne zbruha, kar pojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
4.12.2009 9:25:51   
Zvezdica
zvezdica alergija se nikol ne pokaže ko prvič nekaj poješ. ker telo prvič ne more prepoznat alergena, ker do takrat še pač ni prišlo v stik z njim. zato se lahko alergija razvije vsakič naslednjič - drugič, tetjič, pa desetih letih tud itd.

vem vem to :). Vidiš, jast sem alergična na prah odkar moram sesat samauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
4.12.2009 9:27:38   
Ulla80
aja, sem misnla da ne veš, k si napisala da sta enkrt probala, pa ni blo nič, zdej pauser posted image

ja ja, te alergije znajo bit zlo praktičneuser posted image jih kr neki poznam, k majo alergijo na cet itd. user posted image user posted image jst bi jo tud mela, sam mi nebi kaj dost koristlauser posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
4.12.2009 9:29:53   
yelci
Hojla, mi smo tud včeraj šli gledat lučke

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
4.12.2009 9:33:01   
Najki
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

rubica ktere si pa vzela....k na mojih ni trd podplat...

tam sm naročila kot ti sam, da so črne, pa ne trd tak "nepregiben"- če veš kaj mislim

Sem dobila fejk uggice gleznjarje za mamo in so ful mehke, lahke in tople, ampak meni so malo majhne, me tiscijo v prste =[. Sem pa vzela st. 5 za 38, imam pa 37-38 sicer, tako da moram nekako zamenjat, saj imava z mamo isto stevilko. Ji bom dala najprej za probat. Mogoce je krznena obloga kriva...

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Patrik dobi poganjalca.

Zvezdica katerega pa? Jest sem tut mal na to mislila...

Jan je dobil enega od babice za zgodnjega miklavza in sicer najcenejsega iz BC v akciji za 10 eur. Je tudi ozek, da lepo sedi not in prav zadosten za vstajanje in hojo ob njem. Sem ji rekla, da je skoda vec dat kesa v ta namen, pa se manjsi je kot normalno, vzame manj placa.

Drugace majo pa v Busiju ful lepe tiste lesene vozicke z visoko stango, tezki za boljse ravnotezje, samo grejo iz programa in so 50% znizani z 69 eur... Bi kar imela takega, ce ne bi ze imela plastiko.

Jaz nimam roll-ona, mam sprej rexono ze zelo dolgo, samo so oxygen ukinili, pa mislim daq mam zdej aloe vero.

Midva se bova spokala z vrhovc v trnovo, k ma dedi 90 let, pa bova podaljsala sprehod, da ga presenetiva.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
4.12.2009 9:33:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Hojla, mi smo tud včeraj šli gledat lučke

user posted image

user posted image

lustni ste. Ampak mali je čist tvojuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
4.12.2009 9:34:57   
Zvezdica

Drugace majo pa v Busiju ful lepe tiste lesene vozicke z visoko stango, tezki za boljse ravnotezje, samo grejo iz programa in so 50% znizani z 69 eur... Bi kar imela takega, ce ne bi ze imela plastiko.

uh kateri to. A maš kak link? Grem takoj iskatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
4.12.2009 9:35:20   
sonček33
yelci res ste luštni

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
4.12.2009 9:35:43   
Zvezdica

Jan je dobil enega od babice za zgodnjega miklavza in sicer najcenejsega iz BC v akciji za 10 eur. Je tudi ozek, da lepo sedi not in prav zadosten za vstajanje in hojo ob njem. Sem ji rekla, da je skoda vec dat kesa v ta namen, pa se manjsi je kot normalno, vzame manj placa.

tega bom šla pa ziher iskat user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?