ronja
|
ugotavljam, da so januarčki načeloma podobni mamicam user posted image yelci, kris je čist teb podoben, niin oskar je izrezana mamica... sem lih hotla rečt to za rubicino pupo! Jast sem pa težila za lučke če so jih že prižgali, no super jutri grem na pohod po mestu včeraj je bilo slavnostno prižganje, ja. O uspavanju se ne pogovarjam - beri ob 22h še obe budni... morava spet ornk rutino uvest! Q: kateri deo ali roll-on uporabljate za podpazduho???? Za doma navadno nič, če smo kaj zmenjene mam pa nek Nivea al Dove sensitive, se me zdi. Neki zelo nežnega, meni je važno, da nima preveč vonja, samo jaz itak praktično nič ne rabim, ker se skor nič ne potim. Noben ne ve, tut če nimam nič gor, parkrat so me celo spraševali, kir parfum mam, da diši po vijolicah - jaz nisem mela pa nič . Mi ni blo jasno čist nič. Se mi pa zdi, da pred m. smrdim in takrat ga vedno uporabljam, ker si grem na živce - drugi sicer baje ne vohajo (pač uni, ki jih lahko vprašaš, pa bojo povedali po resnici - lubi, brat, kaka prijateljica... ), samo voham itak res dobro (zato pa vidim tok slabše), tak da mi gre hitro na živce kak vonj. nea, ma včeraj sem bila čisto povožena, za kosilo smo jedli horsa . No, ok, za taprvo kosilo sem pa skuhala tamalima en "beef stew". mimi, popihaj prstke špeli, moja Lejla se sam buta v mizo, kadar si ne da dopovedat, da je prevelika za to, da bi stala spodaj - bom morala resno razmislit o tej čeladici od zvezdice . ronja ti si čist divja s temi darili user posted image pa od kod tebi toliko idej? Ma, saj boste vse dale darila, nisem čisto nič posebnega... Samo da za vsakega probam najt nekaj drugega, ker majo pač ljudje različne želje... Joj, moram še za svoje napisat . Sam tu mam pa seznam, da bi ga lahko 5 let pisala, ideje za moje lube res niso problem, samo čas za realizacijo je... Ma, zdaj ko pogledam kok mam še planov, ki pridejo pred temi darili na vrsto, me kar stisne... Ampak navsezadnje sem letos naredila že 114 projektov (razno pecivo in normalne torte niso vključene, samo če je kaj ekstra specialno oblikovano), pa pod stresom boljše delam, tako da upam, da bo vseeno zneslo. Pa vam sproti poročam - al pa januarja, če se bomo spomnile na to . Za paradižnik tud mene zanima, pa ni blo nekega konkretnega odgovora, vem da večina daja, sam a ni alergen in se ga da po enem letu? Kaj pa mandarine zdej k so? Jaz sem oboje pred kratkim prvič dala - sem hotela čim dlje počakat, samo vseeno pa bi rada, da vse proba, predno gre v vrtec. Sem pa dala kuhanega, ki ni tako problematičen, ker je baje alergen tu termolabilen. Po mandarinah tudi ni imela nobenih problemov. je pa res, da je lejla že 11 mesecev stara...
|