|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.12.2009 19:07:44   
Zvezdica
zdaj pa leži na tleh, trga prospekt, nekaj ga je že pojedel user posted image očitno mu kosilo ni bilo dovolj user posted image

jast temu pravim - pomanjkanje celuloze user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
2.12.2009 19:08:37   
Zvezdica
Da še tu mal pozdravimuser posted image Nam ne znese na treh temah sodelovat. user posted image

Kako ste? Reby, potem za jutri velja?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
2.12.2009 19:39:01   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Da še tu mal pozdravimuser posted image Nam ne znese na treh temah sodelovat. user posted image

Kako ste? Reby, potem za jutri velja?

Imaš ZS user posted image  Lupčka Patriku in Liamu!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
2.12.2009 19:40:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naš korenjak user posted image

user posted image

zdaj pa leži na tleh, trga prospekt, nekaj ga je že pojedel user posted image očitno mu kosilo ni bilo dovolj user posted image

Hahaha, bučko mali. Ajsi, sem gledala za plavanje in se res začne v januarju. Upam, da nam do takrat uspe rešiti tale zamašen nosek user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
2.12.2009 19:43:07   
Serendipity

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca čelada! Sem že na FB-ku videla. Tak je sladek v njej. Cukerček mali!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
2.12.2009 19:45:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz na FB špegat user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.12.2009 20:08:08   
Zvezdica
Reby, maš zsuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.12.2009 20:11:26   
Reby

Reby, maš zsuser posted image

Sem že odgovorila user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.12.2009 21:53:56   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sempervivum čakamo fotkice

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.12.2009 21:56:43   
Sempervivum
Jeeeeeeeeeeee, trikrat hura za serendipity in njena krasna navodila

hura user posted image  hura user posted image  hura user posted image

Sem tok vesela user posted image  Kok luštno in kok simpl! A se da tudi barvo okvirčkov spremenit?

Še adventni venček:

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.12.2009 22:18:05   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image

Kaj pa je to zaena čelada user posted image  Jest s te male slikice nič kaj dost ne vidim user posted image  
Dej hitr eno mal večjo gor no user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.12.2009 6:39:38   
Reby
Dobro jutro! user posted image
Semper - kakšen cukerček. Super si zrihtala tele okvirčke user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.12.2009 8:54:08   
sonček33
semper wau...kolk lepa slikca s svetovnim modelomuser posted image user posted image

reby, thx za kovi...tukaj se še vedno kuha najboljš kafe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.12.2009 9:27:13   
Zvezdica

reby, thx za kovi...tukaj se še vedno kuha najboljš kafe

sonček, tole pa čist držiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.12.2009 10:08:21   
Sempervivum

reby, thx za kovi...tukaj se še vedno kuha najboljš kafe [/ quote]

sonček, tole pa čist držiuser posted image

Se strinjam tudi jaz! Njami user posted image

Pa hvala za pohvale user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.12.2009 10:36:02   
Goldy
semper - user posted image  za okvir. Kakšen lepotko je tvoj sinek!user posted image

reby - krasna kavica, čeprav je ne pijem.user posted image

anci banci - a danes pa ti v ilegali??user posted image

zvezdica in sonček - pozdravček tudi vama in vajinima sončkoma!

ajsi - a vi pa s tako luštno čelado?user posted image  pozdravček tudi VSEM ostalim!

Naša pa se kravice in se jezi zraven. Kravice so zakon, če je kdo zraven na tleh. Sem zadnjič komaj vstala, ko sem se neki po tleh "metala".

A kdo rabi Aptamil1 - imamo še čisto novega, zapakiranega iz Mullerja - ga prodam, ker naša je kr na zizi in seveda GH.

Naša je včeraj jedla cvetačo - celih 7 žlic....user posted image

Nič grem venček na vrata obesit. Je iz kokic. user posted image  Pa juho pogledat, jo že kuham - ma sem zagnana..user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.12.2009 11:03:24   
Serendipity
Sempervivum (jap, si kar zaslužiš izpisano celotno ime user posted image user posted image user posted image )  - opala! Obvladaš! user posted image user posted image Klemen je pa lepotec na kvadrat!  user posted image user posted image user posted image Adventni venček je tudi full lep!   
Hm -za spreminjanje barve pa v tem programu nisem ziher user posted image Bom prečikirala. Ima pa zanimive okvirkče tudi tale program: Photo Effects Studio user posted image Tu lahko tudi različne okvirčke med seboj združiš ...

Khm - samo v pogodbi je bilo omenjenih več slikic kot ena... user posted image

kafe je pa tu res zakon! user posted image user posted image user posted image

Bumo - opala, vaša je pa res manekenkica! user posted image A tak je merila pri treh ali štirih mesecih?

Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.12.2009 11:04:43   
Sempervivum
Sam tile venčki iz kokic so pa očitno čist IN letos user posted image  Pripopaj še ti fotko, da bomo mele za drugo leto kakšno idejo user posted image

A boste voščilnice tudi delale?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.12.2009 11:13:38   
mojsonček
Dan!

Oooo, SEMPER... vidim, da si u nulo natrenirala navodila in naslednjič se pazi...user posted image  če nas toliko časa pustiš brez foto sešna... KLEMEN je prou cukrčekuser posted image user posted image user posted image  hitr še kkšn okvirček narestuser posted image  kaj pa vaše uranjeno poganjanje zobkov... ste še zmer pri enem? pri nas je dons usekala vn še ta druga enka zato je bla pa učer mal tečka pa ceu dan je pihala balončke in se slinila k polžek... no, ponoč je pa ajala tko k ponavadi...če bo šlo tko naprej smo zmagal... itak je blo pa že tolk enih problemov, da si zaslužimo tut uživanja...

pridna, lepo si naredila adventni venček... mi smo versko izklopljeni (joooj, če bi tole brala moja mami...user posted image ) in na ni treba nč čarat... še voščilnice bom kupila tko k vsako leto pa čeprou bi jih rada enkrat sama nardila... no, s pomočjo Patrika...

hvala za objemček zadnjič... vračamuser posted image  jah, včasih nam naši sončki znajo malo zatupit pol je pa slaba volja in razočaranje... jst si tko ženem k srcu, ko tamau kej zabluzi, ker to štejem za svoj neuspeh pa se zavedam, da je on svoj človeček in da ga moram tko jemat...sam v teoriji je marsikaj lažje k v praksi... sej, bomo iskal taprav način, da bomo bolj zadovoljni vsi pa bo...

REBY kofetarica naša, res se vedno potrudiš... včasih mi taaaake lušte nardiš...

SONČI nism nč fejstbukala... si me prehitela in sem te samo potrdilauser posted image  a ti je zdej kej bl jasno? ne, a?user posted image

ZVEZDICA ahoooojuser posted image kako kaj soimenjak mojega sina, je že zdrav? sem zasledila, da te možek spet razvaja... lucky youuser posted image

O madoniš kakšne korenjake imate... naša je prou piščanc v primerjavi z ostalimi pa je med starejšimi... sej, ne da bi se sekirala... že tko mam zdeformirano hrbtenico kaj bi blo šele, če bi bla k ledenkin Maksuser posted image  btw prou hud je na tisti slikci na FB, ko dela sklece user posted image

GOLDY sem lih hotla komentirat, če si spet ilegalka pa vidim, da te je princeska mal spustila do kompauser posted image   pridna, da tko papcauser posted image user posted image  naša je včasih tko neučakana, da celo štalo nardi preden dobi naslednjo žličkouser posted image  baba neučakana...user posted image

no, konc lepotnega spanca... šibaaaam

lep dan vsem

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.12.2009 11:20:35   
mojsonček
še enga brzinskega....

SEKI user posted image lupčka Zarji... a fejstbukaš, a?user posted image

BUMO vaša prinčipesa je pa tut že konkretna pupika... dobro opravita na cepljenju...

SEMPER dons ste pa stari 4 meseceuser posted image

LUČKA, OBI, dr. KRUCEuser posted image  a ste tko bizi, da se nč ne javite?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.12.2009 11:36:22   
Reby
Punce, hvala user posted image , se trudimo s kavico, bom mogla it pobrskat za kakšnimi frišnimi slikcami.

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
SEMPER dons ste pa stari 4 meseceuser posted image

Čestitke lepotkotu user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa prejle jedla banano in me je mali ful gledal. Sem postrgala mal banance, za pol nohta in mu dala, je tak jedel, sem se ful smejala user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.12.2009 11:47:40   
Zvezdica
Kaj pa je to zaena čelada user posted image Jest s te male slikice nič kaj dost ne vidim user posted image

semperv.

če te zanima čelada me lahko kontaktiraš na ZS.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.12.2009 11:51:52   
Reby
Zvezdi - uživaj danes na srečanju. Ti zdele pošljem ZS user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.12.2009 14:00:39   
obayifo
evo, na hitr... sej preberem vse, ponavad kr prek telefona, sam pisat se je pa težje spravt. FB se pa itak izogibam k user posted image križa user posted image
mi mamo še zmer večerne borbe za it spat, predvčerejšnjim ob pol treh, včerej ob enih, dons ob pol dveh... pa probamo vsak dan 15 minut prej vstat, da bi se mal zamaknil, pa ne gre... zdej pa panča svoje pol urce, čez dan ni problem, prov vidm, k zaspan rata in ga dam v postlco in hitr zaspi, brez joka.. zvečer nam pa ne rata.
dons mamo P in prvo pikico, upam, da ne bo težav. bom pa sporočila, kolk bojo našga namerl, k me je una v razvojni tok nasekirala, da je pretežak.
zadnje dni ful vriskamo in piskamo, sploh, če pasemo kravce. to so taki kriki, da se po moje po celem bloku sliš, pa še ven.
izvida od alergologa še zdej ni, smo ga pa dobil iz razvojne, so rabl glih 2 tedna. zaenkrat mormo naprej delat in na kontrolo februarja. sam mali je zdej že zgruntal, kaj mama hoče in se več ne pusti... morm poklicat za kej novga

reby, a plavanje na difu al v atlantisu? pa tomi že kr banano? ja, naš tut gleda, kadar midva jeva, sam sitnart pa še ni začel, da bi on tut. drgač se pa tut jaz z bananami futram, za zdej edino sadje razen jabolk iz kompota, dons pa probam melono!

lučka, res rabjo dolg za odgovor, upam, da vam bo zneslo še s temi škatlami. men je pred mescem in pol P (pa ne naša) dala navodila za prehrano, kjer so med 'prepovedanimi' tut ribe, salame, svinjina.. kaj ti misliš, lahko kakšno tunco že probam, pa kakšno puranjo šunkico al pa prsa (jasn, tista, k nimajo mleka..)?

ajsi, v čem je 'keč' te čelade? če pomislm, kako naš z glavo omahne..

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.12.2009 14:26:12   
Reby
Obi - plavanje sem gledala na DIF-u, ati bo pa za Božička Tomiju kupil plavalni obroč in hlačke user posted image  Jaz tud jem samo banane, sem pa prejle pojedla eno jabolko, pa da vidimo, kaj bo. Počas bo treba začet normalno jest, če ne bom dobla tulk kil gor, ko sem jih imela, ko sem šla rodit user posted image
Nič se ne sekiraj glede teže in sploh ne poslušaj, men je včeraj rekla, da je 30% dojenčkov še težjih od našga. Men se sploh ne zdi nek bajsek, lička ima pa res okrogla, ampak to ima po meni. Ko bojo začel plazit in hodit, bojo tud kilce hitr dol šle.

Naš pa danes ful spi, se vid, da je ponoč bil nemiren. Do dveh zjutraj še spi, potem poje in se skoz premetava in zbuja. Jaz pa namesto, da bi zdej tud šla spat, pa na netu visim.

Čelada - men se zdi lušna pogruntavščina, po mojem ni fajn gledat svojga otročka čist pobuškanega, po drugi strani pa se mi zdi, da se mora otrok naučiti, da se ne sme udariti vsepovsod in da je tale čelada samo potuha user posted image  Pa punce, ne me zdej napadit user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.