Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 10:38:28
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, jaz že pridno delam in komaj čakam na malico, ki bo danes v super restavraciji na lokaciji pri najboljšem sosedu. Se dobim s prijateljico in sigurno nama bo ura minila kot bi mignil, dobro da imam fuuuuuulll plus ur Popoldan pa greva z Valom na predstavo Sapramiška... začne se nama abonma , bom poročala kako bo... držite presti, da bova zdržala do konca predstave... sem pa preventivno rezervirala sedeža ob robu, da lahko greva ven brez motenj Vreme je pa res
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 10:45:36
|
|
|
|
ella79
|
dan buči en nasvet glede pipkotov iz avtomata ne jih delat na peki papri, pa se čist lepo potem delajo dolenjka za kg, cm in napredek pri obema. Pa k si šla v svet pina sej po novem letu bo vse bolje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 11:06:45
|
|
|
|
dolenjka
|
o cool mama, dober dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 11:30:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, dete nahranjeno in v mižulah, 1 žehta se že suši, druga se pere in nič več se mi ne da Še štumfov nataknit Mogoče mi je preveč cuker padel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 11:41:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka o cool mama, dober dan a si to mene mislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 11:55:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka o cool mama, dober dan a si to mene mislila Ja tko ti v avtarju piše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 12:14:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka o cool mama, dober dan a si to mene mislila Ja tko ti v avtarju piše joj sem že pozabla da sem tudi mama, ne pa sam gospodinja, delavka...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 12:29:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka o cool mama, dober dan a si to mene mislila Ja tko ti v avtarju piše joj sem že pozabla da sem tudi mama, ne pa sam gospodinja, delavka... a je tko hudo te tepejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 13:05:42
|
|
|
|
pina-1
|
Pri nas se je med tem cajtom sonček prikazal. Je prov luštno. Pa delavci so nazaj prišli, tako da se bo neki začelo dogajat. Bom pa danes poslikala, za arhiv. Šefla, akcija bo zdej upam, samo do konca meseca. Čeprav dvomim da jim bo ratalo oba objekta nardit v enem mesecu. . Pa še od vremena je odvisno. Sedaj mi je najpomembneje da temelje zalijejo... Pa Šta Pinotu fali??? Puno toga . Baje naj bi bil bolan. Jutri gre zaključit bolniško. Bomo videli. Sem pa zdej ukurjena sto nauro. Mia je dobila napotnico za ortodonta. In na obali me čisto nobeden noče sprejet. Pa najdem eno prijazno pedentologinjo, ki jo je jutri pripravljena takoj sprejet. Ampak rabi napotnico od zobozdravnice. Ta mi je pa noče dat . JUtri borava bit ob 7 pri zobozdravnici, dajo še enkrat pogleda... milsim katastrofa.... Ella, a ti si tudi najprej gospodinja, pa delavka, pa pol mati... No me tolaži, da nisem edina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 13:18:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, si ne predstavljam čist kako to zdaj pri vas zgleda, ampak ziher bo fajn Se bomo drugo leto kaj oglasili, ko bo Stipe v penziji in bo več časa A pol sta oba s Pinotom zdaj doma Dohtarji so pa itak Čeprav sem zaenkrat nad našo novo pediatrinjo (ja, smo zamenjali, da ne bi moji otroci mame na Igu obiskovali ) čist navdušena Pedontologinjo imamo pa mi kar privat, ker drugač se nikamor ne pride al pa otroka zafuraš k so taki šusi in z otrocmi ne znajo delat ti zobarji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 14:00:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, si ne predstavljam čist kako to zdaj pri vas zgleda, ampak ziher bo fajn Se bomo drugo leto kaj oglasili, ko bo Stipe v penziji in bo več časa A pol sta oba s Pinotom zdaj doma Dohtarji so pa itak Čeprav sem zaenkrat nad našo novo pediatrinjo (ja, smo zamenjali, da ne bi moji otroci mame na Igu obiskovali ) čist navdušena Pedontologinjo imamo pa mi kar privat, ker drugač se nikamor ne pride al pa otroka zafuraš k so taki šusi in z otrocmi ne znajo delat ti zobarji NE PIno je doma, jaz sem pa v službi. Ma meni se zdi pa neumno plačevat za nekaj kar me pripada. Mi pedentologa mamo samo pri 3 letih in pol hodimo k zobozdravniku šolskemu. Ma ta naša zobozdravnic aje drugače čisto ok, samo ne vem zakaj jo tako moti da gremo pred ortodontom še k tej drugi zdravnici, Mahhh kar neki,. Dolenjka pri nas bo sedaj predvsem večje. In upam da drugo leto res prideta šparngo pobirat, pa nas obiskat.,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 14:08:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, sej men se tut zdi neumno, samo če te nobeden ne j**** 5% pol je boljš tko k sem naredila Pri nas so itak šusi Špargo bo Stipe nabiral, ker jaz med kače ne grem, bom rajš pri tebi kofetkala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 14:25:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, sej men se tut zdi neumno, samo če te nobeden ne j**** 5% pol je boljš tko k sem naredila Pri nas so itak šusi Špargo bo Stipe nabiral, ker jaz med kače ne grem, bom rajš pri tebi kofetkala na novi terasi bova kavo pili, otroci se bodo pa igrali Ma ja sej maš prav, samo pri nas je glih kontra da me papirologija j
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.12.2009 22:27:09
|
|
|
|
lillchy123
|
čer mi smo bli dons pri P, dobili napotnico za dermatologa... je pa rekel P, da zadeva njemu zaenkrat zgleda čist ok, da bo pa treba spremljat in glede na mesto (ma na bedrački), da se bodo verjetno kar kmalu odločili za kirurško odstranitev maaahhhh... pinči, naj te potolažim, jst bi bla dons velik rajš na tvojem mestu... je prou hecno, ko otroku neki fali, vse ostalo zbledi.... drugač se pa naš otrok toook trud kej tud po slovensk, ne sam po kitajsk povedat.. je prou hecn. zdej mamo JA in NE. če ga vprašam, če bo am am, je odgovor vedno JA, za vse drugo je pa vedno NE no ja, razen če je v igri kak avto, pol sploh nima veze, kaj sprašujem, je odgovor samo en - JA! a je že našla ktera kak link s kakšnimi idejami za novoletne okraske? glede na to, kok čvekate, upam da odgovor ne pride šele naslednje leto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 10:36:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Nas vlečem z druge strani februarski
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 10:38:27
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dobro jutro Nas vlečem z druge strani februarski to pa zato, ker sam pr septembrčkih čvekaš, nas pa zanemarjaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 10:40:49
|
|
|
|
lillchy123
|
zdej pa zares... dons grem Luka osebno naročt k dermatologu, pa so mi rekli, naj mam otroka kar s sabo, da ga bojo kar pogledali, če bojo meli čas. tko da držte pesti!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 10:52:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dobro jutro Nas vlečem z druge strani februarski to pa zato, ker sam pr septembrčkih čvekaš, nas pa zanemarjaš sama s seboj pač zelo nerada debatiram, se ne maram a to ti mene mal čekiraš al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 11:01:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dobro jutro Nas vlečem z druge strani februarski to pa zato, ker sam pr septembrčkih čvekaš, nas pa zanemarjaš sama s seboj pač zelo nerada debatiram, se ne maram a to ti mene mal čekiraš al kako nadomeščam CIO ne, sam enkrat sem pa res na desni strani vidla, da is pisala na forumu dojenček... te je že zaskrbelo, a?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 11:12:29
|
|
|
|
pina-1
|
Dan. Mi smo danes končno vse odpravle. Mia bo definitivno rabla aparat. Baje je za to deformacijo kriva duda . In da smo prepozne da bi nam lahko pedentologinja pomagala . Sem ji poa rekla, da ko je Mia pri 3 letih bla pri njej je rekla da se ji nič ne pozna da je mela dudo... Kako zdej? Bom pa pri Ani jo držala za besedo in jo bo ona kar lepo spremljala kako so njeni zobje, da ne bomo spet "prepozni". Mahhhh PRi nas sije sonček in delavci pridno zidajo . Komi čakam da pridem domov in da vidim. če so že zapolnili tiste ogromne luknje. Šefla, jaz pridem pogledat če se pri nas kaj dogaja pa ni nikjer nobene pa tudi jaz nič ne napišem. No ampak če boš ti pridna bom tudi jaz se poboljšala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 12:05:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Pinči, men je pedontologinja rekla, da duda lahko naredi veliko škodo, ni pa nujno. Največji so pa seveda prstki Pa sej aparat ni bav bav, bo imela pa lepe zobke Pri nas sončka še ni, se pa lepša in ga pričakujem v kaki urici. Maks je zdaj lepo zaspančkal, jaz grem pa peglo prošetat, pol bova šla pa ven 1x na dan bi se pa vsaka lahko javila no, sej ni treba romanov pisat Pa take rekorderke smo bile med , a zdej bomo pa ves sloves izgubile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 12:59:18
|
|
|
|
MetiLu
|
No, pa se bom jaz malo javila smo imeli zdej na šihtu štalo z eno sodelavko... tako da smo mel kar težaven november zdej ni več pri nas, v glavnem se situacija počasi stabilizira, tako da lahko normalno delamo... dost o tem... Mi smo zaenkrat zdravi in se mamo ful fajn naše dete končno spi cele noči vse trojke so že zunaj in mali izgleda kot kakšen vampirček sicer je pa ultra priden pobič, z vmesnimi zahtevami, ki so na mestu za to razvojno stopnjo v varstvu Janez noro uživa, včasih sploh noče domov. Zdej ni več sam, je prišla še ena deklica se merkat pa januarja baje dobi še enega fantka, tako da mu ni več "dolgčas"-sej mu nikol ni bilo Miklavžek je že šel po nakupih in ker smo ravno v fazi Nodija, bo dobil Nodija (lutko cca. 50 cm velko), pa penast foteljček za sedet, pa prve barvice in še nekaj sladkega, tudi možeku bo nekaj prinesel, men pa samo kakšno mandarinco, ker sem bla preveč pridna in sem dobila že avans ... sem si škornje kupila lepo je bit Miklavžek No, zdej grem pa naprej delat, da si bom kakšno Božičnico prislužila Pa fajn sva se s sodelavko zmenile, tako da sem od 21.-27.12. frej, pol pa delam naslednji teden skoz po cel dan, ker bo pa ona fraj .. Tako bova z Janezom imela predbožične počitnice če je katera za se lahko takrat kje dobimo pa mal počvekamo? Zdej grem pa res delat ... Pa pa
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 2.12.2009 13:00:48 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:08:58
|
|
|
|
nizy
|
dan, javljam se na raport pina - nič hudega , če bo Mia aparat nosila , sam a ni to še prezgodaj, zj ma še verjetno nekaj mlečnih zob mi smo pa nedavno imeli poplavo zarad radiatorja v spalnici in smo že v ponedeljek dobil obvestilo za poravnavo ... bo kar nekaj € nakazano čez 14 dni , se pravi glih 15. ko bo največ € padlo ,... matr bomo bogati , da bo treba kar s prikolco z banke pripeljati
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:10:39
|
|
|
|
Februarka08
|
No, še jaz na hitro... Mamo cele štale zvečer, tamal noče in noče joške zagrabit, boriva se kakšne 2 ure in jaz skor živčnega fašem, včer sem vse skup pustila in se šla zdret. Dobesedno. V stoje spim, čist sem gotova. Ne vem zakaj nam ni prizanešeno da bi otroc mal spal??? Matr, že Larisa ni spala kot dojenček, zdaj ugotavljam, da je napram Blažu še velik spala dost o tem, itak se vas ne tiče. Dolenjka, prašala bi te, kam si poklicala za nasvet glede dojenja? Jaz nisem še nič gledala na netu, zdajle bom šla mal pobrskat, upam da mi dajo kakšen koristen stavek, ker po takšnih večerih kot jih mamo zdaj pri nas, človek obupa nad dojenjem Grem šporget zalaufat, Blaž spi na terasi na sončku, valda, enkrat se more naspat
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 2.12.2009 13:11:51 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.12.2009 13:10:44
|
|
|
|
dolenjka
|
No no, sej nekaj upanja za vas pa še je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
zanositevawwaKoliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?prvi mesec (
37%)
2-3 mesece (
23%)
4-6 mesecev (
14%)
7-9 mesecev (
4%)
več kot 9 mesecev (
22%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!