mala_pikica
|
Pozdravljene! O kako lepe novičke berem, najprej NENI čestitke za pupiko Anjo in lepo uživajte . Seveda pa čestitam obema novima , uživajta in naj trebuščka lepo rasteta . Vidim, da je kar nekaj februarčkov zopet bolnih, upam, da se čimprej pozdravite. Je tudi Luka včeraj dobil vročino, pa kašlja in še drisko ima, pa s hrano ga moram prav siliti, da poje vsaj nekaj malega. Tako, da ga jutri peljem k zdravniku in sem zopet v staležu. Sem bila sedaj 14 dni doma, v petek sem šla v službo, od jutri pa zopet doma . Še dobro, da sem v državni službi, samo plača bo pa tudi za . Eh, samo, da mine ta tečna zima. Vidim, da se že počasi pripravljate na praznike , midva sva šla tudi v petek v Avstrijo in sem prav srečna, ker sem nabavila darila za vse otroke. Nosi pa pri nas Miklavž manjša darila, Božiček pa je bolj bogat. Lana dobi za Miklavža eno družabno igerco, Luka pa traktor s prikolico. Za Božička pa dobi Lana lego kmetija, Luka pa lego letališče. Ne vem, meni se že kar kravžlja od teh igrač po hiši, potem pa dobijo še igrače od babic in tet in to vse x2 in potem se tega nabere . Pa, da ne govorim kakšne želje že ima moja Lana. Februarka joj kako sta luštna tvoja 2 škrata Itata ti pa kar veselo na delo za 2 . Če si ga res želiš, bodi kar pogumna, pa tvoj tudi mislim, da bo razumel, če si zares želiš še enega .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 29.11.2009 16:55:04 >
|