|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
28.11.2009 14:54:09   
itata
čestitke Neni!!!user posted image user posted image user posted image
super. sej ne boste verjele, ampak mene je pa zdej začel mal mikat, da bi mogoče še o enem razmislila. zdej k je jakob že tok velik, da ni skoz po rokah... predvsem pa da bi imel družbo. sej ne vem če bo. moj zaenkrat ni niti približno za. pa mal me stroški skrbijo, če bodo pol skoz 3 otroc za na počitnice in vse pa organizacija vsega tega. bom še mal razmislila pa kot rečeno, moj je itak proti (zaenkrat)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
28.11.2009 18:05:19   
Neni13
Ja, dolenjka v enem kosu ena samcata user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da tako hitro tipkam, da me še misli ne dohajajo..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
29.11.2009 7:07:47   
buči
Jutro. Jaz sem že pokonci, sem se zbudila po delavski notranji uri. Kaj hočem, jutri bo spet ponedeljek ...

Upam, da so vsaj kaka urica brez dežja, da se bomo šli lahko prezračit.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
29.11.2009 9:59:01   
dolenjka
Dobro jutro in dober dan

Mi smo imeli spet super noč, sploh mami, ki je prišla domov ob 1.45
Zvečer sva oba otroka skopala, Maksa podojila in ja zaspančkal ob 21h, jaz sem se pa mal nališpala, da sem vsaj v fris zgledala, če že moram s tistimi šlaufi po svetu hodit in sem šla z najboljšo prijateljico na Gibonnija user posted image user posted image user posted image Domov sem se priklatla 1.45, bilo je super fino, mali je pridno spančkal, tko da sem si sam masko dol dala in šla spat. Zbudil se je ob 4h, pojedel in smo spali do 7.30, ko sem mu še mal dudico dala, ob 8h smo pa vstali user posted image Sem super naspana kljub temu, da sem po 100 letih "žurala"

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
29.11.2009 9:59:03   
Blacky*
jutro user posted image ,

Neni čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz že šibam s krpo po bajti, krompirček olupljen, mesna štruca pripravljena, goveja juha se kuha, solata otrebljena.... matr sem dobra...  user posted image user posted image user posted image

Me pa nekaj grlo praska, komaj požiram, moj ima vročino, Val je pa najboljši user posted image in tako naj ostane.

A ste zasledile, da so v Angliji testirali zdrave otroke in so imeli v sebi virus. No glede na to, da je toliko različnih oblik, se zna zgoditi da smo ga preboleli... sem razmišljala da bi ga peljala testirat, saj je samoplačniško... samo ne bi ga rada izpostavljaja trenutno najbolj izpostavljenim lokacijam... zdravstvenim domovom... sem zadnjič šla iskat napotnice... me je kar srh spreletel... kar nekaj jih je sedelo v čakalnici z masko na ustih... svakinja je pa zadnjič v najboljšem sosedu čakala v vrsti z gospodom, ki je imel masko gor... te kar spreleti

Imejte se fino, pri nas se nekaj sonček kaže... tako da Buči... šibajgte na sprehod user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
29.11.2009 10:00:51   
dolenjka
Jaz tudi že župco kuham user posted image , pa sonček imamo tudi. Ko se Maks zbudi ga bom v voziček naložila in greva oba po vitamin D user posted image
Stipe pa carica sta pa do LJ letela, prideta kmalu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
29.11.2009 10:35:35   
Februarka08
Jutro.

Pri nas pa spet dežujeuser posted image ampak malo pojenjuje in greva ravno tako ven, dežno prevleko čez in gasauser posted image včeraj ko sem bla v šopingu, sta šla z mojim prav tako ven v dežju in je spal v vozičku 4 ureuser posted image pa da vidimo kaj bo danes, ko gre z mami venuser posted image user posted image

Dolenjka, ko si ravno omenila vitamin D, ali mu daješ kapljice? Jaz mam zdaj tiste avstrijske, danes je sicer dobil šele prvo, ker sem kar oklevala, upam da ne bo še večjih krčovuser posted image user posted image Pri Larisi ni blo nobenih problemov, kot da jih ni jedla, bomo vidli kaj bo zdaj...

Vsem želim lepo nedeljo, izkoristite jo in uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
29.11.2009 10:38:24   
Februarka08
Neni, čestitke še enkrat!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
29.11.2009 12:11:44   
nizy
Neni - ćestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3984
29.11.2009 14:43:12   
Stipe air force
....mmmmmmmm.... nedeljsko kosilo.... Sefla je pravkar v soli.... moja tasca jo uci kako se dela visoko-kvalitetna telecja pecenka.... user posted image user posted image user posted image ....

Drgac sem pa tud jaz zural ponoci.... na trosedu sem gledal Berto Ambroz, Marjano Derzaj in Majdo Sepe.... mislim, da je bila se Irena Kohont.... user posted image user posted image Maks in Tara sta tko lepo panckala, da sem tud jaz.... in niti malo se nisem sekiral, da je Sefla "sla na Gibonnija".... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
29.11.2009 16:53:55   
mala_pikica
Pozdravljene!

O kako lepe novičke berem, najprej NENI čestitke za pupiko Anjo in lepo uživajteuser posted image . Seveda pa čestitam obema novima user posted image , uživajta in naj trebuščka lepo rastetauser posted image .

Vidim, da je kar nekaj februarčkov zopet bolnih, upam, da se čimprej pozdravite. Je tudi Luka včeraj dobil vročino, pa kašlja in še drisko ima, pa s hrano ga moram prav siliti, da poje vsaj nekaj malega. Tako, da ga jutri peljem k zdravniku in sem zopet v staležu. Sem bila sedaj 14 dni doma, v petek sem šla v službo, od jutri pa zopet domauser posted image . Še dobro, da sem v državni službi, samo plača bo pa tudi za user posted image user posted image . Eh, samo, da mine ta tečna zima.

Vidim, da se že počasi pripravljate na praznikeuser posted image , midva sva šla tudi v petek v Avstrijo in sem prav srečna, ker sem nabavila darila za vse otroke. Nosi pa pri nas Miklavž manjša darila, Božiček pa je bolj bogat. Lana dobi za Miklavža eno družabno igerco, Luka pa traktor s prikolico. Za Božička pa dobi Lana lego kmetija, Luka pa lego letališče. Ne vem, meni se že kar kravžlja od teh igrač po hiši, potem pa dobijo še igrače od babic in tet in to vse x2 in potem se tega nabereuser posted image . Pa, da ne govorim kakšne želje že ima moja Lana.

Februarka joj kako sta luštna tvoja 2 škratauser posted image user posted image

Itata ti pa kar veselo na delo za 2 user posted image . Če si ga res želiš, bodi kar pogumna, pa tvoj tudi mislim, da bo razumel, če si zares želiš še enegauser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 29.11.2009 16:55:04 >

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
29.11.2009 19:27:04   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Bamby, kaj bosta pa nosila dobra moža user posted image user posted image

Za Anajo smo kupili dojenčka Baby Annabel, ampak tisto bolj preprosto, ki daje lubčka in reče mama. Sem hotela Baby Borna, pa takega kot sem hotela nisem dobila user posted image . Kupili smo ji še knjigo Medo Jaka, ki jih je tvoja Tara že pred enim letom prebirala user posted image . Timu smo pa nabavili Bakugane, knjigo o Vesolju, Lego kocke in namizno igro Ugani kdo?. Nečakinji smo kupili isto igro in knjigo, moževi nečakinji, ki je še ne leto starejša od Anaje pa zibelko za dojenčka. To isto zibelko bo dobila tudi Anaja pri mojih starših.
Jaz mislim, da bo kar dovolj. No, pa Anaja bo dobila tudi nove copatke,

http://copatki.homeip.net/index.php?productID=725

pa nekaj malega za pojest, pa morda se bo še kaj našlo user posted image .

Sem vam pa dolžna najnovejše fotografije našega ustvarjalnega duha user posted image .

Najprej so to moji mošnjički za adventni koledar

user posted image

potem je letošnji adventni kledar

user posted image

naš adventni venček

user posted image

in moji najdražji z venčkom

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
29.11.2009 21:14:19   
buči
Čer.

Bamby, kako ste lepo okraševali! Si bila pridna! Jaz letos ne bom najbrž utegnila niti voščilnic naredit, jih bom kar v vrtcu kupila. Sem pa danes še pikote pekla. Za v vrtec za novoletni bazar, ki je vsredo. Prvič sem jih delala z testomatom. Se svin**je niso hotele na pekipair prilepit! user posted image  Je moral še mlekarnar pomagat, čeprav se ponavadi distancira od pečenja. user posted image  Tilen bi miksal, Aljaž je obupal, ker je potem vse drselo, ker je bil pekač namazan ... Skratka, lažje je kremšnite delat kot piškote!

Stipe, čestitke za user posted image user posted image ! Jaz bi tudi eno snedla! Matr, mi samo kuro in kravo melemo, odkar oba tamala normalno jesta, ker sicer lahko cele dneve v kuhinji ždiva. Danes je bila spek musaka. Sicer dobra, ampak čez user posted image  je ni ... user posted image

Sem vas mislila še nekaj vprašat, samo me je ravnokar moj znerviral, ker se tako naglas smeji bednim foram na TV ... user posted image  Ga grem malo zabavat, da se mi ne poslabša!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
30.11.2009 9:29:35   
lillchy123
BAMBY, PRIIIDNA IN FUL TI JE DOBR USPELO..! user posted image  men se pa letos nekak ne da user posted image

blaža, al pa ktera druga - a gre kdo v IKEO?

februarka, luštkana!!!!

itata, si doma, pa maš preveč cajta, a ne? user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
30.11.2009 13:46:01   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo imeli pa danes že drugo posvetovalnivo (tehtanje) za Maksa. Korenjak je pridobil 1260 g v tem mesecu in 3 cm. Zdaj meri 59 cm in ima 5750g user posted image user posted image user posted image Da me ramenske mišice od podiranja kupčka bolijo pa verjetno ne rabim razlagat user posted image user posted image

Tara je bila še zadnjič cepljena za diteper, tko da je zdaj mir s sistematskimi do tretjega leta, s cepljenji pa do šole user posted image user posted image user posted image Ima pa 10500g pa mislim da okoli 84 v višino user posted image Smo bili zelo pohvaljeni nad njenim napredkom v kilaži in tudi sicer user posted image

Stipe je danes ostal doma, ker jaz tega cepljenja za Taroa, pa še z Maksom verjetno ne bi sfolgala user posted image Otroka zdaj pančkata, Stipe je šel po kruh in na pošto, jaz imam pa 5 minut samo zase user posted image

Upam, da ne bo dežja, da bomo šli lahko še kaj iz bajte danes user posted image

Bamby user posted image pridna si bila, si venček tudi sama naredila user posted image user posted image

Ja, če gre katera v Ikeo naj prosim tudi meni pove, bi rabila neko malenkost user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
30.11.2009 14:14:59   
pina-1
Dan
Pri nas pa končno burja piha.user posted image user posted image
Upam,da razpiha te bakterije in bacile predvsem pa meglo.

Smo pa mi danes začeli z deli okoli bajteuser posted image . Sem se zaradi tega jaz včeri nagarala, ker sem prostore sama praznila. Je pino namreč prišu na vrsto, daje tudi on po 13 letih na bolniški.... P glumi malo kuharco in nadzornega. Izmenjuje funkcije.

Dolenjka priden je tale tvoj dedec mlajši. ME kar na mojo Ančko spominja. JE bla tudi taka bilderka... Nos ej je še zdej.user posted image

Jaz bom sigurno šla v Ikeo samo ne pred novim letom, tako da ne vem če bo keri kaj prav prišlo.
Enkrat po novem letu pa grem sigurno.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.11.2009 14:38:12   
dolenjka
Pinči, preden greš javi, pa če bo še aktualno ti povem, itak pa ni nič nujnega user posted image
Drugač pa je Maks en tak nabitek, krepak fant, sploh ne morem rečt da je bajs (HB) in upam, da tako tudi ostane user posted image

Smo ga pa hoteli danes za osebno slikat in je čist po mamici, se ne mara slikat, tko da bomo mogli drugič ponovit, ker te današnje so samo za reklamo kako se ne slikat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.11.2009 16:20:28   
Februarka08
Bamby, pridna in ful lepouser posted image user posted image user posted image
Dolenjka, super sta tvoja otročkauser posted image user posted image user posted image si videla moje vprašanje o kapljicah D vitaminuser posted image

Jaz mam tud mal minutk zase, Larisa je še zunaj, Blaž pa spi zunaj na hodniku k je hladno, je zaspal v vozičku in ga ne mislim zbujat. Itak bo pa kmal alarmuser posted image

Grem si čaj hitro narest, uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.11.2009 16:59:41   
dolenjka
Februarka, jaz jih še ne dajem, mu bom pa kar AD probala dat, pa če bo reakcija, bom pa prešaltala na D. dajala bom pa 1 teden po 1, pa pol 1 teden po 2.... bo čist OK user posted image
Začela bom pa ... ne vem, mogoče že ju3 user posted image ker plan je bil ko bo ene 2 meseca star, to je blo pa v soboto (že) Sem se pa odločila da se ne bom obremenjevala z reakcijo, ker pol ziher bo user posted image

Zdej grem pa Tari družbo delat s kivijem. Zdaj vsak dan 1 poje, da dobi čim več C vitamina poleg ostalega sadja (običajno kar banana zadnje čase). HB ga ima rada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.11.2009 20:07:08   
Februarka08
Ahauser posted image danes je bil Blaž kar ok, upam da ne bo kakšnega hudega stokanja in bo šlo tako naprej. So pa te avstrijske tako, da 1 teden daješ po 1,  potem pa do 1. leta samo 2.

No, upam da gremo danes kaj prej spat... škrat namreč zaspi šele ob 23huser posted image user posted image groza... saj bo bolj. Ne?user posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.11.2009 20:08:53   
lillchy123
dolenjka, sam tok bodi pozorna, če bi s ji kej nohtki začeli barvat zelenouser posted image ker kivi ma res ful ful ful C vitamina in če se ga na dolgi rok preveč vnaša v telo, ni glih dobr. je mela sodelavka štalo.. ne vem pa, kok kivija je njena pupa pojedla na dan...

mi gremo pa jutri urgentno k P, kerje Lukcu materino znamenje zrastlo.. pa iz podkožnega se je začelo spreminjat v nadkožnega user posted image
sem bla čist v šoku, k je sestra rekla, naj se kar jutri pridemo pokazat.. tko da držte pesti, da je samo znamenje...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.11.2009 20:38:04   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ahauser posted image danes je bil Blaž kar ok, upam da ne bo kakšnega hudega stokanja in bo šlo tako naprej. So pa te avstrijske tako, da 1 teden daješ po 1,  potem pa do 1. leta samo 2.

No, upam da gremo danes kaj prej spat... škrat namreč zaspi šele ob 23huser posted image user posted image groza... saj bo bolj. Ne?user posted image

Nočko!

Ampak te avstrijske so samo D al kako user posted image Naš pa že spi, po kopanju ziza in dijoooo, no, včasih mu rata šele ob 21h potem res zaspat, navadno oa najkasneje 20.30 HB

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dolenjka, sam tok bodi pozorna, če bi s ji kej nohtki začeli barvat zelenouser posted image ker kivi ma res ful ful ful C vitamina in če se ga na dolgi rok preveč vnaša v telo, ni glih dobr. je mela sodelavka štalo.. ne vem pa, kok kivija je njena pupa pojedla na dan...

mi gremo pa jutri urgentno k P, kerje Lukcu materino znamenje zrastlo.. pa iz podkožnega se je začelo spreminjat v nadkožnega user posted image
sem bla čist v šoku, k je sestra rekla, naj se kar jutri pridemo pokazat.. tko da držte pesti, da je samo znamenje...

1 je OK, več pa je itak odsvetovano, tudi za odrasle, ker je tudi diuretik user posted image Tko da če ima katera kaj KG preveč naj ene 5 kivijev vsak dan poje user posted image user posted image user posted image Jaz se te diete zaradi dojenja še ne morem it user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa slišala da od kakija ratajo ljudje oranžkasti, tko da tut s tem ni za pretiravat user posted image

Itak ne bo nič s tem znamenjem, morda je eden izmed tistih, ki so pač izbočeni user posted image user posted image Boš videla da bo vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
1.12.2009 6:16:04   
buči
Jutro. Danes je moj ta dolgi torek. Moje lube vidim le malo: moža zjutraj, ko greva na šiht in zvečer, predn padel dol, mala2 pa, ko jih poberem v vrtcu in predam mami - vsega 15 minut. Pa, bo že ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
1.12.2009 9:22:57   
pina-1

Jutroooo

Ma jaz sem tako žalostna.
Včeraj so nam prišli delavci delat. Skopali so luknje za temleje, zrušli stari objekt in danes SPET DEŽUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Ma dovolj mam tega dežja in tega vremena...
Jaz bi že mela svojo dnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Paše vrat me boli, pa še mož je siten...skratka... super za en drek danuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
1.12.2009 10:29:51   
dolenjka
Dan user posted image

Danes pa je podrtija od vremena user posted image

Pinči, sej bo že popoldan bolje user posted image Kolk časa boste pa zdaj imeli doma akcijo user posted image A Pino je pa na bolovanju user posted image Šta mu fali user posted image user posted image

Ups, lakota, pridem mal kasneje nazaj user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!