Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:17:28
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona? Ponoči, ko spimo od 21h do 6h Uf to je pa ja zmagovalno! Bravo B&L!Pa ti asi pol ku rožca.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:19:29
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ponoči, ko spimo od 21h do 6h Tole je pa res zmagovalno.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:20:19
|
|
|
|
Pija76
|
Lepo vas je vidt tolk na kupu - banda moja stara! Zarja, Daisy, Larči, Sonček in Blanči Daisy , a pol praviš da te ne poznam ?? Važi za vodko in pivo
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:22:45
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE нет Blond
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:24:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lepo vas je vidt tolk na kupu - banda moja stara! Zarja, Daisy, Larči, Sonček in Blanči
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:24:51
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona? Ponoči, ko spimo od 21h do 6h Uf to je pa ja zmagovalno! Bravo B&L!Pa ti asi pol ku rožca. Me čez dan tolk zmučta, da sem bolj kaki zeli podobna Dejzi, ko sma se midva začela resno pogovarjati, da bi šla mal teater boljšoj pogledat pa moskovske znamenitosti, nama je že kar tist postopek v dvojini ratal, tak, da mal še prej probat... No, pa sej si vidla u Preboldu, kak je pol kr ratal... Boš mela pa kr vrtec doma
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:26:25
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Aaaaa, spet v ilegali
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:27:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy , a pol praviš da te ne poznam ?? Važi za vodko in pivo Mah seveda me poznaš! Saj si me že v najhujših oblikah doživela. Samo zaznavanje je na naših srečanjih rahlo okajeno - lahko, da te v pozitivo vleče.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:27:45
|
|
|
|
Reby
|
Blanči - vi pa takle spite, super. Mi pa se zbujamo po 3-4x na noč in jemo Sestra mi je rekla, naj mu raje dam ponoč 1-2x čaj, da je mogoče žejen. Daisy - helou
< Sporočilo je popravil Reby -- 30.11.2009 20:29:01 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:29:10
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Aaaaa, spet v ilegali Pija takole potiho si ti tole spedenala. ja superca no. 6 mulčkov. ma prima.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:30:36
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Blanči - vi pa takle spite, super. Mi pa se zbujamo po 3-4x na noč in jemo Sestra mi je rekla, naj mu raje dam ponoč 1-2x čaj, da je mogoče žejen. Ja sestra že ve Mi čaja ne prakticiramo, razen mogoče malo čez dan. Ti še dojiš in mali se hoče malo pocartat. Naša dva dobita flaški, vsak malo rižkota not, pojest in takoj v postlco in spat, zaenkrat nam to kar dobro ratuje
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:31:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dejzi, ko sma se midva začela resno pogovarjati, da bi šla mal teater boljšoj pogledat pa moskovske znamenitosti, nama je že kar tist postopek v dvojini ratal, tak, da mal še prej probat... No, pa sej si vidla u Preboldu, kak je pol kr ratal... Boš mela pa kr vrtec doma Saj bom šla. Mam še neki zastonjskih v igri. Tist bomo pa menda ja ponucali. Če mi že pripada. Samo ne vem še kdaj. Sem nekaj na marec računala. Čeprav ne vem, kaj bo Reško reku. Ma na listu napisano redukcija teže, jaz pa samo zraven kilce dobivam. Stres, pa to. Mogoče bi bilo pa smiselno kak vlom v draveljsko ambulanto organizirat, alias mission imposible in se do tistega lista prikopat, ter ga uničit. Kera zdaj k Reškotu hodi? Zjutraj na UZjih, bi se morda dalo v omaro vdret.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:32:05
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy , a pol praviš da te ne poznam ?? Važi za vodko in pivo Mah seveda me poznaš! Saj si me že v najhujših oblikah doživela. Samo zaznavanje je na naših srečanjih rahlo okajeno - lahko, da te v pozitivo vleče. Dej dej, nehi, pozitivka si pa amen
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:32:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Daisy - helou Oj Rebič.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:33:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Aaaaa, spet v ilegali Pija takole potiho si ti tole spedenala. ja superca no. 6 mulčkov. ma prima. Jaz sem pa mislila, da sem post sfalila! Pridna pijica, da poveš.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:33:55
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Mogoče bi bilo pa smiselno kak vlom v draveljsko ambulanto organizirat, alias mission imposible in se do tistega lista prikopat, ter ga uničit. Kera zdaj k Reškotu hodi? Zjutraj na UZjih, bi se morda dalo v omaro vdret.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:34:05
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dejzi, ko sma se midva začela resno pogovarjati, da bi šla mal teater boljšoj pogledat pa moskovske znamenitosti, nama je že kar tist postopek v dvojini ratal, tak, da mal še prej probat... No, pa sej si vidla u Preboldu, kak je pol kr ratal... Boš mela pa kr vrtec doma Saj bom šla. Mam še neki zastonjskih v igri. Tist bomo pa menda ja ponucali. Če mi že pripada. Samo ne vem še kdaj. Sem nekaj na marec računala. Čeprav ne vem, kaj bo Reško reku. Ma na listu napisano redukcija teže, jaz pa samo zraven kilce dobivam. Stres, pa to. Mogoče bi bilo pa smiselno kak vlom v draveljsko ambulanto organizirat, alias mission imposible in se do tistega lista prikopat, ter ga uničit. Kera zdaj k Reškotu hodi? Zjutraj na UZjih, bi se morda dalo v omaro vdret. Pa mu poveš, da si je narobe težo napisu in, da si ti pridno kar nekaj kilc izgubila in seveda tudi čikolinčkata ne več Sej učas je pa molčati boljš kot preveč povedati
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:34:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy , a pol praviš da te ne poznam ?? Važi za vodko in pivo Mah seveda me poznaš! Saj si me že v najhujših oblikah doživela. Samo zaznavanje je na naših srečanjih rahlo okajeno - lahko, da te v pozitivo vleče. Dej dej, nehi, pozitivka si pa amen Mah Pija, saj smo vse! Kaj nam pa drugega preostane. Same fejst babe na kupu.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:36:19
|
|
|
|
sonček33
|
metuljči, jutri fajn zrihtej
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:36:23
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pa mu poveš, da si je narobe težo napisu in, da si ti pridno kar nekaj kilc izgubila in seveda tudi čikolinčkata ne več Sej učas je pa molčati boljš kot preveč povedati U leej lej! Saj maš prav, dečko si sploh ni teže zapisu! Pa že eno leto me ni vidu. Kaj mislite, kako daleč mu seže spomin? Ali morda bolj pomembno - kako natančen je njegov spomin?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:37:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Bo treba testirat. Če ne bom pač malo njegovega gneva pokasirala. Saj več kot iz ordinacije me ne more zabrisat. Mam pa vsaj blizu pol do doma.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:39:06
|
|
|
|
Pija76
|
Reby pa kaj ti je v ilegali, sej enkrat sem napisala, da imam UZ, si slab brala . Je pa res da nisem preveč objavljala, ker sem na knap s cajtom. No dons ga imam velik , kolk časa bo pa tko pa ne vem. Dejzi sem pa pridna ja.......
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:39:37
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Bo treba testirat. Če ne bom pač malo njegovega gneva pokasirala. Saj več kot iz ordinacije me ne more zabrisat. Mam pa vsaj blizu pol do doma. Pa misliš, da ga je dost skupi, da te fizično ven zabriše Ata moj plavooki
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:40:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Kaj je to vtičnik? (pa brez neumnih asociacij prosim) Zgoraj na strani mi piše, da je za ogled nekaterih delov te strani potreben dodaten vtičnik in če ga želim namestiti. A ste spet kake take slike limale al kaj? Al si že kompjuter iz mene norca dela. Kot da ni dost, da mi smajlijev ne pokaže, ko pišem...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:40:37
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj mislite, kako daleč mu seže spomin? Ali morda bolj pomembno - kako natančen je njegov spomin? Glede na spol - k zlata ribica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?