|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
30.11.2009 19:23:16   
DaisyE
Čerčka babe, sem vidla da ste v šusu, pa sem prišla pošnofat. user posted image

Zarči in miš, sicer sem že zamudila, ampak mi je vseeno žal, da se ni izšlo po pričakovanjih. Sem pa vesela za obe, da gresta tolk hiter naprej. In sevede navijam.

Tanja, vidim, da so te za nosečko proglasili...user posted image Zdaj nas pa nikakor ne razočaraj. user posted image user posted image

Žižule porfavor, daj kaj javit kaj je s tabo. Upam, da me boš nadaljnih 18 mesecev samo opazovala, kako pijem pivo. user posted image

Barbi in kajši - svaka čast! user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, kdaj si spremenila podpis? Za kufe/pivo, se bova mogli enkrat naslednji teden zmenit, ker mam opet full vse dni, pa še prehlad se me loteva.

Mišu,a pred tvojim ET pade kakšno srečanje? Mora mi noki dekce nazaj pripeljat. user posted image user posted image user posted image Poleg tega bi vas blo pa seveda tudi fajn videt. Med drugim. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.11.2009 19:25:32   
Pija76
O Daisy helou, si le prišla iz ilegale user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.11.2009 19:37:07   
DaisyE
Vsake tolko moram Pijič moj. user posted image Sploh kadar se toliko dogaja. user posted image Čeprav bi bilo boljše, če bi bilo malo več lepega za brat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.11.2009 19:46:47   
Pija76
Daisy moj, se strinjam da morš vsake tolk časa okol pridet, in da bi bilo res lepo, če bi začeli lahko same lepe stvari brat. Upam, da si fajn!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.11.2009 19:51:05   
DaisyE
Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 405
30.11.2009 19:52:18   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. user posted image user posted image user posted image

CSD? FOR WATH?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 406
30.11.2009 19:53:00   
Aljonka
Zarja super da greš že v postopekuser posted image

Klavirka ne se dat sej bo boš vidla a boš kej kmal lulala?

Tanja a si že kaj boljše?
Torek, 01.12.
metuljci - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro opravi jutri!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.11.2009 19:55:32   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

CSD? FOR WATH?

Deca mlatim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka pa ne hodiš na srečanja... user posted image user posted image user posted image

Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.11.2009 19:56:16   
Pija76
Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.11.2009 19:57:35   
Pija76

Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila user posted image   user posted image  user posted image . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.11.2009 20:02:28   
blanč

CSD? FOR WATH?

Deca mlatim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka pa ne hodiš na srečanja... user posted image user posted image user posted image

Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss.
Bogi decuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.11.2009 20:03:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.11.2009 20:04:28   
blanč

Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!!

Pija bravouser posted image  za jajčka.
Zdaj pa držimo pesti, da bosta kmalu pri tebi v kinderbetih ležala dva nagajivčkauser posted image
Mi smo hvalabogu zdravi z rahlimi vzponi in padci.

(Mark Twain)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 413
30.11.2009 20:05:40   
DaisyE

Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....

Že res, ampak ti me navadno v drugem stanju vidiš. V takem, ko se vsak vsakmu fajn zdi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala bejba.

No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Odlično! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem, kako mi je to ratalo sfalit. Odlično, se že bondajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 414
30.11.2009 20:08:17   
sonček33
Dejzi lepo te je brat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 415
30.11.2009 20:09:17   
blanč
Sonček, a Lovro že spi?

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 416
30.11.2009 20:10:28   
DaisyE

Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila user posted image   user posted image  user posted image . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje user posted image ?

нет

Kar se tiče vodke, jo bom pila samo toliko časa, da ti otroke odstaviš, pol greva pa s pivom dalje. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 417
30.11.2009 20:10:56   
sonček33
Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 418
30.11.2009 20:11:56   
DaisyE

Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss.

Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 419
30.11.2009 20:12:32   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dejzi lepo te je brat.

jaaaaaa!!

pija, bomba, supersko!!!

zarči, kljub vsemu vesela zate, lubčka!

lepo in mirno noč vsemuser posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 420
30.11.2009 20:12:58   
DaisyE

Dejzi lepo te je brat.

Hvala in enako.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 421
30.11.2009 20:13:59   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

jaaaaaa!!

lepo in mirno noč vsemuser posted image  

Oj lubek, lahko noč tud tebi!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 422
30.11.2009 20:14:01   
blanč

Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku. user posted image user posted image user posted image

To je ena ja, je faca a ne?Poznam pa še eno tu v Celju. Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat.

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 423
30.11.2009 20:14:56   
blanč

Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona?

Ponoči, ko spimo od 21h do 6huser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 424
30.11.2009 20:16:10   
DaisyE

Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je hotu dec domov eno tekmo it gledat in je bil že čisto živčen, pol pa ni blo cajta za obiske. user posted image user posted image

Zato jih pa mora vsake tolko dobit. Nič ni bogi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?