|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
30.11.2009 15:12:42   
zarja1
Babe moje, saj ne morem verjet-PA JE RES.
Proti koncu decembra mora prit mojauser posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:13:03 >

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.11.2009 15:14:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

pri meni je pa tako!test je pokazal dve črtici,ampak druga črtica je izredno bleda!bomo videla kaj bo iz tega!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.11.2009 15:17:10   
zarja1
Vsem mojim babam še enkratuser posted image ; res sem vesela in hvaležna, da vas imam. Z vami je vsaka minuta lažja. Rada vas mam.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
30.11.2009 15:19:31   
Klavirka
Zarči,

a imaš eskimčke, da gre tako hitro naprej?
Super da si vse tako lepo uredila! user posted image

Uživaj!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.11.2009 15:20:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Zarči,

Uživaj!
ne, nič več pingvinčkovuser posted image . Nov postopek v celotiuser posted image .Prvi ICSI je trajal dve leti z vsem sr@njem in po defoltu si baje to zaslužimuser posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:22:24 >

Horny Teddy

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.11.2009 15:28:20   
Klavirka
Hej, ma me prav zanima zdaj to kar praviš. Jaz sem msilila da ne smemo zaradi svojega zdravja tako pogosto na IVF/ICSI. Zaradi hormonov. A potem to ne drži?
Zanima me, ker sem zdaj bila samoplačniško. V KC pa sem lahko kmalu na vrsti (če mi zdaj ne uspe), ker imam že številko. Kaj misliš, je možno, da grem takoj v nasljednji postopek ali ne?

Hvala Zarči!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.11.2009 15:31:34   
zarja1
Klavirka jaz sem bila na terapiji za 1. ICSI februarja 2008 in ker je preteklo kar dve leti od mojega postopka ni nobenega problema. Vse ET pa sem jaz imela z pingvinčki. Torej sem več ali manj že dve leti čista.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.11.2009 15:33:01 >

Horny Teddy

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
30.11.2009 15:40:06   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Proti koncu decembra mora prit mojauser posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aj lav ju...kok sem vesela...Zdej pa bo, boš vidla...kokr si napisala...

Men se je pa danes želodec okol obrnil, bruhala, pa nimam kaj, tresla se in vrtelo se mi je ko hudič, sem šla vseeno na šiht, pa sem obležala nisem mogla ustat. Dobro da delam v hiši moje šefice, sem šla ležat na kavč. Okol dvanajstih sem prišla nazaj domov, zdej je pa dobr...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.11.2009 15:43:07   
Klavirka
Aja, no, pa mi je vsaj zdaj jasno user posted image  Vseeno bo treba čakati marec user posted image
Sem se že veselila da bom lahko šla prej user posted image

Imam že čisto predmenstrualne znake, tako da razmišljam o naslednjem postopku.

Čaooooo Zarči! Ja, pa sreeeeeečno!!! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.11.2009 15:47:06   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Zarči,

Uživaj!
ne, nič več pingvinčkovuser posted image . Nov postopek v celotiuser posted image .Prvi ICSI je trajal dve leti z vsem sr@njem in po defoltu si baje to zaslužimuser posted image

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem vesela zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.11.2009 15:57:14   
BarbiG
Zarja, kolk sem jst vesela, da si praktično že v postopku. Srce moje, kljub temu, da mi je user posted image in se mi vrti, skačem od veselja.

Diana, čestitam za plus. Da pa boš bolj mirna, ti predlagam, da greš na krvni test. user posted image user posted image user posted image

Tanja, a so te začel prvi user posted image znaki mantrat? user posted image user posted image user posted image

Klavirka, belina pomeni, da ni tistih neželenih izcedkov in user posted image . Drugače pa vidim, da bo pri tebi testek prav kmalu padel. user posted image user posted image user posted image Pa ne sekiraj se za špikanje tam dol, to je tudi znak za user posted image .

Sicer sem pa jst dons že ob 11 šla iz službe domov, ker mi enostavno ni blo za zdržat. Sem bila še komi pokonc, bolečine spodaj, slabosti, vrtoglvice. In sem definitivno od jutri naprej na bolniški, ker nima smisla hodit za par urc v službo, da pol ugotoviš, da od tebe ni nič.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.11.2009 16:05:21   
Tanja_Jes
Diana super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi če je bleda črtica to pomeni user posted image , a si delala s CB?

Barbi...a to je to?! Jest sem mislila da sem želodec zjeuser posted image bala. A ni mal prezgodaj za slabosti? user posted image

Zarči...joj še kr sem vsa srečna zarad tebe...iiiiiiiiiiiiiiii... ja a pa si ti packo že dobila?

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.11.2009 16:10:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Čer!

Kako kaj čveke moje??? user posted image  Vidim, da na polno dogaja. Sploh nisem na tekočem z vsemi postopki...

Mismis, zate sem pa iz ilegala fuuuul navijala! Smola! Naj ti bo 2010 magično in predvsem noseče! Velja?? Rada te mam!!!

Pri nas pa tkole, grejemo eno pikico in lulamo 12.12. To bi blo na kratko vse.

Pozdravček vsem. user posted image

Pa kje si ti stara sablja.
Navijam ful ful.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.11.2009 16:11:22   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo MB

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.11.2009 16:12:40   
Klavirka
Tanja, najraje bi ti kar verjela, bi bilo lepo da je res user posted image

Pa kakšni so neželeni iscedki? Kot tisti pred menstuacijo ali kaj?

Joj, ko bi le bilo res da niso predmenstrualne bolečine. Ampak ne upam verjeti. Me boli kot pred user posted image  šele od danes. Pa utrujena sem in noge me bolijo. Na 9. dan po ET-ju in to je 14. dan od ovulacije. Če bo user posted image  , bo morala biti teh dni. Edino, če jo ni kej virus zavlekel. Ja, zvedela sem, da sem imela nek virus, ko mi ni bilo dobro cel prejšnji teden. Nič povezano z ICSI. Ob tem virusu ni vročine.

Držte se ženske! user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.11.2009 16:47:44   
sonček33
Zarči, ma tole je pa tako vzpodbudna novica. Prov za napit se ga.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.11.2009 16:48:17   
sonček33
Kje je žižek?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.11.2009 16:56:58   
diana79
ne nisem imela CB,ampak baby chek!sej bom še par dni počakala in protti koncu tedna ponovim test!ker jutri grem v TERME DOBRNA za tri dni sem razmišljala da bi tam dala kri če imajo to možnost!drugače vam bom sporočila v vssakem primeru!danes sem občutila kovinski okus v usti!upam da bo vse ok,ker pri meni že večkrat to slabo končalo!ampak prsi me bolijo za znoret!lulam tudi do 3-4 krat na uro!to bo pa poraba wc papirja a neuser posted image user posted image user posted image ?tisto občutek kot da mi bo vsak čas ulilo nimam več,samo malo mi špika notri!ne vem kako se bo to končalo,ampak močno upam da mi ta dojenček usojeno!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 393
30.11.2009 16:58:55   
sonček33
diana supercauser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.11.2009 17:25:43   
gloria
Diana supercauser posted image user posted image
Zarja čestitkeuser posted image
Gigi poročanje....pogrešam te
Sonček spet ne bereš user posted image

na hiterco gremo v šoping user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.11.2009 17:28:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Zarči...joj še kr sem vsa srečna zarad tebe...iiiiiiiiiiiiiiii... ja a pa si ti packo že dobila?

ne še malo estrofem zavira verjetn, vsak čas bi se naj ulila....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 396
30.11.2009 17:41:06   
Pija76
Zarja super, da boš tako kamlu v akciji! Prav fino, pa da zmagata z Mismis.

Diana pejt na krvnega, pa najboljš ti želim.

Miška73 a ti kaj ni jasn al kaj user posted image ?

Sonček33 ti kar enega spi, pa če imaš razlog al pa ne....

Larči kako si ti in otročka?

POzdravček vsem.....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.11.2009 18:16:02   
matejka78
Diana in Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem dala včeraj zvečer stopko in jutri 1.12. je na vrsti punktiranje.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.11.2009 18:26:18   
Anonimen
zarja, fuuuulll sem vesela zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejka78)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
30.11.2009 18:29:02   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Diana super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi če je bleda črtica to pomeni user posted image , a si delala s CB?

Barbi...a to je to?! Jest sem mislila da sem želodec zjeuser posted image bala. A ni mal prezgodaj za slabosti? user posted image

Tanja, meni je slabo od 2. dne po ET-ju in še kar traja. V bistvu imam od takrat vse znake. Je pa res, da je bil ta postopek vse prej kot enak prejšnjim. Utrogestan npr. me ni nikol zadel, zdej sem bila kot omamljena. Da ne govorim o prsih. Zgleda, da se tile znaki lohk začnejo tud že prej in ne šele tam nekje okrog 7. tedna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?