Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:41:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:41:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Reby pa kaj ti je v ilegali, sej enkrat sem napisala, da imam UZ, si slab brala . Je pa res da nisem preveč objavljala, ker sem na knap s cajtom. No dons ga imam velik , kolk časa bo pa tko pa ne vem. Dejzi sem pa pridna ja....... Res si pridna. Za pohvalit.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:42:08
|
|
|
|
Pija76
|
Bejbe grem ležat. Fajn vas je bilo videt tolk tastarih na kupu. Čauči!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:42:14
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je to vtičnik? (pa brez neumnih asociacij prosim) Tole je športna varianta
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:43:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. ...ha ha ha isto je pri nas
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:44:06
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pa misliš, da ga je dost skupi, da te fizično ven zabriše Ata moj plavooki Mislim, da nima šans. Kaj, a naj kar sedim tam in ga neumno gledam, če mi reče pojd ven in ne hodi nazaj dokler ne boš na petdesetih kilah? Saj verjetno bi ga res.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:44:09
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je to vtičnik? (pa brez neumnih asociacij prosim) Tole je športna varianta res dobri stari cajti zgleda da prhajajo!!! Bravo Blanči!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:45:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona? Ponoči, ko spimo od 21h do 6h ...vau ....jaz ne vem gdaj sem nazadnje spala 5 ur v kosu....pridna sta ni kaj
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:45:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je to vtičnik? (pa brez neumnih asociacij prosim) Tole je športna varianta res dobri stari cajti zgleda da prhajajo!!! Bravo Blanči!! Kretenka. Nevarno zgleda.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:46:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj, a naj kar sedim tam in ga neumno gledam, če mi reče pojd ven in ne hodi nazaj dokler ne boš na petdesetih kilah? Saj verjetno bi ga res. a to je kao predpogoj? Jaz pa sem mislila, da je boljše kako kilco več....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:47:22
|
|
|
|
blanč
|
bEJBE, LEPO JE BILO Z VAMI AMPAK ZDEJ MORM DECO SPAT SPRAVIT. eh kričim. Lahko noč.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:47:35
|
|
|
|
gloria
|
a Gigiše ni na raport
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:49:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj, a naj kar sedim tam in ga neumno gledam, če mi reče pojd ven in ne hodi nazaj dokler ne boš na petdesetih kilah? Saj verjetno bi ga res. a to je kao predpogoj? Jaz pa sem mislila, da je boljše kako kilco več.... Neeee. To jaz malo pretiravam, da se pol boljš počutim. Če bi bil to predpogoj, ne bi jaz njegove ordinacije nikol od znotraj vidla. Sem pa ziher, da je zadovoljen z vsako, ki ma 50 kg ali manj. Al pa 60 kg na 170 cm podlage. A je že reku keri, da se mora zredit?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:49:43
|
|
|
|
gloria
|
Sonček a si naaaaaaaaaaaaaaaaaardila kej....me firbec matra
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:50:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj, a naj kar sedim tam in ga neumno gledam, če mi reče pojd ven in ne hodi nazaj dokler ne boš na petdesetih kilah? Saj verjetno bi ga res. a to je kao predpogoj? Jaz pa sem mislila, da je boljše kako kilco več.... Neeee. To jaz malo pretiravam, da se pol boljš počutim. Če bi bil to predpogoj, ne bi jaz njegove ordinacije nikol od znotraj vidla. Sem pa ziher, da je zadovoljen z vsako, ki ma 50 kg ali manj. Al pa 60 kg na 170 cm podlage. A je že reku keri, da se mora zredit?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:50:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč bEJBE, LEPO JE BILO Z VAMI AMPAK ZDEJ MORM DECO SPAT SPRAVIT. eh kričim. Lahko noč. To je od navdušenja vijolko moj! Lepo pospravi otroke. Pa na branje. Grem jaz tud, se mi zdi, da nisem čisto okej. Mogoče me je pa pujs napadu.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:51:07
|
|
|
|
gloria
|
...grem še mal likat pa pridem pogledat če bo kaj novega....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:52:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. fauš pija čestitke za deca! mišmiš in zarči pogumno naprej
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:52:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A je že reku keri, da se mora zredit? Se mi je kar zdelo, ja.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:54:09
|
|
|
|
DaisyE
|
Spet hoče vtičnik. A tega res noben še ni zasledil na računalniku? Oj ledenka, nič fouš bit. A je lepa mati Rusija?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:55:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj ledenka, nič fouš bit. A je lepa mati Rusija? lepa lepa, pa deca so tam lepa sem vidla ene par malih Rusekov, ki so v Sloveniji
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:55:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Spet hoče vtičnik. A tega res noben še ni zasledil na računalniku? vtičnik Sherlock
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:56:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj ledenka, nič fouš bit. A je lepa mati Rusija? lepa lepa, pa deca so tam lepa sem vidla ene par malih Rusekov, ki so v Sloveniji Na, to je pa v vzpodbudo.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:57:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Spet hoče vtičnik. A tega res noben še ni zasledil na računalniku? vtičnik Sherlock Zarči.... Saj ne vem, kaj naj rečem...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:58:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Spet hoče vtičnik. A tega res noben še ni zasledil na računalniku? vtičnik Sherlock Zarči.... Saj ne vem, kaj naj rečem... pa če se ne zajebvam, res se mu tak reče.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?