Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:23:16
|
|
|
|
DaisyE
|
Čerčka babe, sem vidla da ste v šusu, pa sem prišla pošnofat. Zarči in miš, sicer sem že zamudila, ampak mi je vseeno žal, da se ni izšlo po pričakovanjih. Sem pa vesela za obe, da gresta tolk hiter naprej. In sevede navijam. Tanja, vidim, da so te za nosečko proglasili... Zdaj nas pa nikakor ne razočaraj. Žižule porfavor, daj kaj javit kaj je s tabo. Upam, da me boš nadaljnih 18 mesecev samo opazovala, kako pijem pivo. Barbi in kajši - svaka čast! Pikovitek, kdaj si spremenila podpis? Za kufe/pivo, se bova mogli enkrat naslednji teden zmenit, ker mam opet full vse dni, pa še prehlad se me loteva. Mišu,a pred tvojim ET pade kakšno srečanje? Mora mi noki dekce nazaj pripeljat. Poleg tega bi vas blo pa seveda tudi fajn videt. Med drugim.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:25:32
|
|
|
|
Pija76
|
O Daisy helou, si le prišla iz ilegale .
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:37:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Vsake tolko moram Pijič moj. Sploh kadar se toliko dogaja. Čeprav bi bilo boljše, če bi bilo malo več lepega za brat.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:46:47
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy moj, se strinjam da morš vsake tolk časa okol pridet, in da bi bilo res lepo, če bi začeli lahko same lepe stvari brat. Upam, da si fajn!!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:51:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:52:18
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. CSD? FOR WATH?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:53:00
|
|
|
|
Aljonka
|
Zarja super da greš že v postopek Klavirka ne se dat sej bo boš vidla a boš kej kmal lulala? Tanja a si že kaj boljše? Torek, 01.12. metuljci - UZ Dobro opravi jutri!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:55:32
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. CSD? FOR WATH? Deca mlatim. Ka pa ne hodiš na srečanja... Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:56:16
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 19:57:35
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Grem (upam, da v kratkem) gor. Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje ?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:02:28
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. CSD? FOR WATH? Deca mlatim. Ka pa ne hodiš na srečanja... Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss. Bogi dec
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:03:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:04:28
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!! Pija bravo za jajčka. Zdaj pa držimo pesti, da bosta kmalu pri tebi v kinderbetih ležala dva nagajivčka Mi smo hvalabogu zdravi z rahlimi vzponi in padci.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:05:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična.... Že res, ampak ti me navadno v drugem stanju vidiš. V takem, ko se vsak vsakmu fajn zdi. Hvala bejba. No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic ! Se zadovoljna. Odlično! Sploh ne vem, kako mi je to ratalo sfalit. Odlično, se že bondajo.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:08:17
|
|
|
|
sonček33
|
Dejzi lepo te je brat.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:09:17
|
|
|
|
blanč
|
Sonček, a Lovro že spi?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:10:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Grem (upam, da v kratkem) gor. Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje ? нет Kar se tiče vodke, jo bom pila samo toliko časa, da ti otroke odstaviš, pol greva pa s pivom dalje.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:10:56
|
|
|
|
sonček33
|
Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:11:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss. Bogi dec Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:12:32
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejzi lepo te je brat. jaaaaaa!! pija, bomba, supersko!!! zarči, kljub vsemu vesela zate, lubčka! lepo in mirno noč vsem
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:12:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejzi lepo te je brat. Hvala in enako.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:13:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light jaaaaaa!! lepo in mirno noč vsem Oj lubek, lahko noč tud tebi!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:14:01
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss. Bogi dec Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku. To je ena ja, je faca a ne?Poznam pa še eno tu v Celju. Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:14:56
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona? Ponoči, ko spimo od 21h do 6h
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 30.11.2009 20:16:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat. Je hotu dec domov eno tekmo it gledat in je bil že čisto živčen, pol pa ni blo cajta za obiske. Zato jih pa mora vsake tolko dobit. Nič ni bogi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?