|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.11.2009 21:33:56   
Goldy
sonček - to je torej fletko, ki že 10 korakov naredi?! Bravo lepotko!user posted image

anci - taprav pob je to, kaj! Super!user posted image

lučka in obi - user posted image  za kolke!

miška - ti pa šopingiraš in nam lušte delaš!!! Ti, ti...user posted image   Naša ima 68 (kar trenutno nosi) večino novih stvari, ker so ji vsi oz. večina ob rojstvu prinesli to številko. Pri 74 bo pa mami morala v kakšno trgovino zavit.user posted image  Imamo pa še cel kup sposojenih, tak da tudi nimam "pravice" preveč zapravljat, čeprav bi "rabila" kakšne kavbojke pa škorenjčke pa.....

reby - mi smo zdravi, se šetamo okrog. Goldy je očitno ok.user posted image  Kar nas veseli pri njegovih častitljivih letih. A ni fajn, ko se smejijo tak naglas. se ti srce stopi. Naša je pa trenutno na a,aa, aaa, sploh, če kaj želi, da ji daš ali kaj, naredi a in te pogleda, aa - mislim, a bo kej al ne. Je posrečena. Če ni za v usta, je zadeva brezveze, kaj!!!user posted image

blanči - dej mi povej, kolk je bila poštnina, pa kolk cajta si čakala na copatke. Neki s kolegico razmišljavaaaa.user posted image

Naša pa ima zdej neke fore - včeraj je jokala oz. ne, jezno godrnjala, sam res jezno ene pol ure. Če sva ji kaj govorila, je bilo ok, jo moj vzame iz posteljice ok, jo da nazaj, mala jeznaa, mene poboža po obrazu, se obrnem, jeza...ji dam zizo, jo noče, no, na koncu je pa na zizi zaspala, ob pol polnoči. user posted image Šla je spat ob pol desetih, se zbudila ob pol enajstih in ob pol 12 mrknila do  6 zjutraj. pa prdela je po tisti hruški.
Danes nisva nič jedle GH, sva kar na mleku.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.11.2009 21:43:41   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla punce...
tudi jaz se poredkoma javljam... Svit je tako živahen pobič da mi vzeme veliko časa, pa faks tudi tako da samo vaš čvek nahitro preletim, pišem pa nič...
no tudi nam čas hitro leti in v zadnjem tednu smo opazili napredek pri mulčku... kar šok

dala sem ga v ležalnik včeraj in glej ga zloma čez minutko pogledam in on samostjno sedi (ležalnik je bil v polsedečem položaju) in se drži za lok in igračke potem pa spusti lok in se samo še igra z igračkami...
pa jezik se je naučil kazati (ti ti ati ki ga uči neumnosti)... no tukaj je še slikica našega 4 in pol mesečnega sladkorčka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Svit!

Pri nas so se tudi vsakodnevni šokovi pričeli ... zdaj se na glas smejimo 100 na uro, glavo že čist sam drži, totalno že dojema stvari okoli sebe, pa mami je začel grizt v joške user posted image user posted image user posted image  Prvič je bilo ponoči, jest pa v komi ... kaj bi to bilo user posted image  ko mi le kapne ... ti presneti mulc user posted image . Zdej se ga kar bojim dojit user posted image

Lučka in Obi user posted image  tudi vama za vesele novice user posted image

Lovro je pa itak tak cortek ... sam tale je še od poletja, ane? Brrrrrrr, voda pa mrzle ploščice, me kar zmrazi user posted image

Naš je pa danes prvič v svoji novi posteljici za velike fante user posted image  Zaspal je v petih minutah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.11.2009 21:51:09   
Goldy
semper - ravno to sem se spraševala, ko bo naša dobila zobke, me bo princesa še ugriznila. Zdaj sicer lepo je, en čas mi je pa hotla vse odtrgat.
A ni fino, ko je vsak dan kaj na novo? Naša je en čas govorila ejejej, zdaj ja pa na aaa, pa še obvi tak vzdigne zraven.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.11.2009 21:51:39   
Goldy
Bravo za Klemna in spanje v novi posteljici!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.11.2009 22:00:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Naš je pa danes prvič v svoji novi posteljici za velike fante user posted image  Zaspal je v petih minutah user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super! to nas še čaka... moramo najprej posteljo sestavit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.11.2009 22:28:56   
Sempervivum
user posted image  Hvala, punce!

Sem pozabila komentirat, da sem vesela, da je z vašimi kužki vse OK.

Goldy, zdej mi je pa jasen tvoj vzdevekuser posted image  Fajn si se to spomnila user posted image  Moj je pa po uni roži, netresku, ga poznate? Takrat, ko sem se registrirala, sem hotla neki takega, da ne ve kar vsak, kaj je to, pa neki tko vspodbudnega, glede na našo situacijo, pa k sem biologinja, ne morem lih iz svoje kože ...

Še neki me zanima, a kej izpolnjujete tiste knjigice, albume ... za svoje otročke? Moja prva slika, pa slike babic in dedkov, pa prvi sprehod pa te fore ... Jaz sem zadnjič v šparu kupila eno knjigico Moj prvi album, se mi je ful dopadel, k eni so lohk tud čist preveč pocukrani user posted image  V glavnem, zdej pa izpolnjujem, pa se sekiram, k nimam slikice s prvega sprehoda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.11.2009 22:34:59   
ledenka

Še neki me zanima, a kej izpolnjujete tiste knjigice, albume ... za svoje otročke? Moja prva slika, pa slike babic in dedkov, pa prvi sprehod pa te fore ... Jaz sem zadnjič v šparu kupila eno knjigico Moj prvi album, se mi je ful dopadel, k eni so lohk tud čist preveč pocukrani user posted image  V glavnem, zdej pa izpolnjujem, pa se sekiram, k nimam slikice s prvega sprehoda user posted image user posted image user posted image

ja, zaenkrat ga user posted image samo za razvijanje slik sem bolj lena... mi je tako odveč dajat slike v razvijanje, če imam vse na računalniku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.11.2009 22:41:29   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja, zaenkrat ga user posted image samo za razvijanje slik sem bolj lena... mi je tako odveč dajat slike v razvijanje, če imam vse na računalniku user posted image

Ja, sej men tudi ... jaz jih bom po moje kar sprintala, mava en tak kar fajn tiskalnik, pa foto papir tudi, sam kartuša bo verjetno tako hitr šla ... Kakšno knjigico pa imaš ti?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.11.2009 23:09:29   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ja, sej men tudi ... jaz jih bom po moje kar sprintala, mava en tak kar fajn tiskalnik, pa foto papir tudi, sam kartuša bo verjetno tako hitr šla ... Kakšno knjigico pa imaš ti?

naslov je Spomini, v MK knjigarni sem jo kupila. Je pa med manj kičastimi knjigicami, meni tudi zelo kičaste niso všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.11.2009 7:29:39   
sonček33
Semper, ni od poletja, je iz welness prd kratkim..ploščice pa ogrevane :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.11.2009 9:35:31   
lučka 25

Midva sva jo dobila od dveh prijateljev, ko sva povedala da sem noseča. Najprej smo se najokal od sreče, čez en dan pa sta že prišla s tem darilom, pa čajem za nosečnice, oljem za mazanje trebuha,...
Tko, da se ga izpolnjevala že pred nosečnostjo, ker so tudi te rubrike notri. Dela je ogromno, ampak spomin pa bo lep.Pa k sreči ni pocukrana varianta. user posted image

Slike pa midva kar razvijava na ene 2 mesca, pa dajeva še posebej v en album. Tko ga kar dostikrat prelistam in uživam ob spominih. Pa za ostale je tudi bolj priročen.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.11.2009 10:33:28   
Reby
Dobro jutro!

Midva sva tudi dobila 2 albuma, en je prav lušn,  ampak čist preveč stvari noter za vpisovat, od družinskega drevesa, raznih slik itd., zato bo lepo počakal za darilo naprej user posted image  Drugače pa vse slikce dam sproti razvit in imava en tak luškan fotoalbum, pa sem tud noter dala zapestnice in njegovo figurico z imenom, ki jo je imel v posteljici v P.
sonček - Lovro je res en tak cuker. Ni pa čisto nič mamici podoben, a je atijev? user posted image
Semper - super za posteljico, naš tudi spi v svoji postlci že 14 dni, ponoči ga samo podojim in ga dam nazaj user posted image
anci banci - kakšen cuker je vaš Svit, super, da že sam sedi user posted image

Mi smo danes ponoči slabo spali, mali se je skoz premetaval, jamral, jokal, na vsako uro zbujal, sma se pa od sedmih pa do zdaj cartala, dojila in spala user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.11.2009 10:48:09   
anci banci
obi in lučka super za kolkeuser posted image user posted image user posted image

sempre, mene Svit grize že kak mesec in kr boli(bolj da ne pomislim kaj bo ko bo zobe dobil)
Super da je zaspal v svoji postelji, naš spi samo 2 uri v svoji postelji in se ponoči seli v najino, ker se meni ne da več vstajat

sonček bravo za korakeuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz ima to knjigico Moji spomini in jo samo od daleč gledam- ni časa za izpolnjevat

ali ima katera kako izkušnjo z otroško užaljnostjo...? Po vikendu (ko smo na obiskih pri babicah in dedkih in se skoz nekaj crkljamo) je seveda najhujši dan ponedeljek, ko pa sSvita glih ne morem skoz nosit v naročju(kuhanje, pospravljanje... itd) in če ga ne vzamem tisti moment v naročje ko začne kričat, se užaljeno obrne stran in me tudi pogledat noče in se mi upira ko ga hočem dvignit

Reby... tudi pri nas ni bila ta noč ok, zbujanje na 2 urci in dojenje in kričanje

< Sporočilo je popravil anci banci -- 25.11.2009 10:49:12 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.11.2009 11:19:24   
Bumo
Hoj mamice in ati.
Ma kakšni lepi dnevi so, pa december pred vratiuser posted image . Si pa vseeno želim beli Božic, no, me prav zanima, kaj bo s tega?user posted image user posted image
Naša Lani pa danes praznuje 2 pomembna dneva user posted image Točno leto dni nazaj so jo spočeli ,danes pa praznuje že 4. mesečnicouser posted image user posted image .

Rebi,našli sva se s Se....hitro, ne?user posted image user posted image user posted image
Lučka, naša tud dela mehurčke in to take, da je cela zarovana do trebuha dol in ji slinčke samo menjavamouser posted image user posted image njej se pa zdi tak imenitno, jaz pa krepam od smeha, ohhh...kako lepo je to!!!user posted image
Goldy, Rebi punce, samo, da je/bo z vašimi kužki vse ok!!!! ma saj ste me že spoznale Fejsarkeuser posted image user posted image user posted image
Miška, kake lepe cotke!!!!! Joj, moja denarnica skoz neka nepredvidena olajšanja trpi, ko kaj takega vidimuser posted image user posted image
AnciBanci, juhu za Svita, pravo dečko že ratujeuser posted image
Pa čestitke obi in lučka za super kolke!!!!

Jaz pa nisme kupila nobenega speciall albuma ampak delam vse kar sama. Sem se spravila že, ko sem nisečka ležala pisat dnevnik vse od začetka dalje, pa popala zraven fotke in bom na koncu naredila foto knjigo in jo bom dala pupi ,ko bo že malo večja ....
navadne fotke pa dajem v navadni album pa je...

Pa da se še jaz malo pohvalim...smo prešli na novalackovo kašico in sedaj mi lepo papa 5 x na dan,
tisti obrok zvečer ob 22h je čisto ven izpustila,tako, da sedaj papamo po kopanju ob 18h in spančka potem vse do 4h-4,30h zjutraj, ko jo porine kakat user posted image user posted image user posted image
sem probala že vse mogoče ampak ona ob tej uri kaka in fertiguser posted image user posted image user posted image

lep dan pupike, gremo mi malo ven na sončka

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.11.2009 11:51:43   
Serendipity
Jupi! Zarja je pa danes stara 3 mesece!

user posted image

Se pa vidi, da je punca, si stalno majčke, tunike al oblekce gor drži user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.11.2009 11:56:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdravo punce in fantuser posted image
Čisto premalo se vam oglašam ampak vam moram povedat, da berem redno potem ko pa hočem kaj komentirat me pa kaj zmoti potem pa pozabim itd. To se zadnje čase tudi meni dogaja ... user posted image
Vidim, da se pogovarjate o darilih in se moram pohvalit, da sem danes preko ameriškega E baja naročila tiste čedne copatke, ki ste jih zadnjič tule reklamirale in sicer 6 komadov in skupaj s poštnino so prišli 54 eurov. Zelo, zelo ugodno s tem, da so  dvojni od 5-6 let ki so malo dražji. Prilagam vam link, če se jih bo še kateri zaluštalouser posted image   PACKA! Luuuštiiiiiiii! user posted image
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

miška user posted image user posted image user posted image - zdaj si nas pa še tij naluštala! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se še vedno nisem odločila kaj bi mela user posted image

goldy - super za kužona! user posted image Tole z zgornjo ustnico,pa tudi jaz ne vem kak ji je uspelo user posted image

anci banci - tale vaš cukerček je pa reden šarmer! Pa že obvlada samostojno sedenje! Kapo dol! user posted image user posted image user posted image

sunshine - Joj, moj mali miškolinček user posted image user posted image

obi - ima prijateljica isti problem s tamalim. Ponoči vse ne uro bi zizonal user posted image Hodi že kot mesečar user posted image
semper* Opa, v ta večji posteljki spanje ni od muh! user posted image Hehe -  agriza, kužek, grize, kaj? Naša pa s čejustmi včasih dla ''žiga-žaga'' Grrrr. Še dobro da ni zobk, bi še kaj odžagala... user posted image

Reby - še malo pa bo tvoj pobalinček prikorakal do 3 meseca user posted image user posted image user posted image

Bumo - he he he. Ja, sve se lovile za FB isto kot za kofetek user posted image user posted image user posted image Saj veš kaj pravijo z akakanje - ko je treba je treba! user posted image

lučka - naša še sam polžka, še nič balončkov ne dela user posted image user posted image

Ah, alarm - moram da šiban ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.11.2009 19:20:06   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Semper, ni od poletja, je iz welness prd kratkim..ploščice pa ogrevane :)

Waw, kok se enim gode user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Zarji za 3 mesece, user posted image

pa Lani za oba jubileja, user posted image

več vam pa ne morem napisat, ker se naš mali že cel dan tolk pritožuje, da se mi že meša. Šibaaaaaaaaaaaam

papa

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.11.2009 23:49:31   
obayifo
ja, danes je blo pa res kar nekej..
cel dan že skače na joško skor vsako uro in pol na joški zaspi po 5-10 minutah, zdaj, ko bi blo pa treba spat, je pa celo uro z ene na drugo žongliral, spat pa ne. ga zdej očka mal nos, k prav, da pr njemu v 10 minutah zaspi. no, bomo videl :)
je pa mene nekej v grlu zagrablo, upam, da je sam kej mimgrede in bo jutr že bolš. ne bi rada zbolela. še manj pa, da mi mali zboli. sicer pa tut slinčke menjamo, ker ful dela mehurčke in se slini, mu pa rata včasih tut jezička v usta pospravt :)
čajčka pa v postlo (če bo zaspal za eno uro)
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1468
26.11.2009 4:32:01   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ja, danes je blo pa res kar nekej..
cel dan že skače na joško skor vsako uro in pol na joški zaspi po 5-10 minutah, zdaj, ko bi blo pa treba spat, je pa celo uro z ene na drugo žongliral, spat pa ne.

Tole mamo pa mi danes od pol dveh naprej in vsako uro. Že včeraj je bilo tako, jaz upam, da ne rata rutina user posted image  Sem pa uporabila zdajle še Lučkin trik, povšterček sem mu oblekla z mojo spodnjo majco, upam, da bo kaj delovalo, ker ne vem več, kaj naj nardim.
Pa nosek mamo že 2 meseca zaštofan, pa ko omenim P, pravi, da ni nič narobe, da so pljučka čista, samo s fiziološko spirat in to delam že 2 meseca, pa nosek sesam, pa kremo od Justa na podplatke, materino dušico v banjico, pa nč ne pomaga. A še ima katera podobno? Sicer je pa res, da sem tud že jaz 2 meseca ista.
Pa še popek - sem opazla, če ga kopam, da je potem popek drug dan rdeč in ven teče prozorna tekočina, ki postane rumenkasta, ko se strdi. Potem mu očistim s fiziološko in fajn posušim, ne prekrijem s pleničko in je po 2 dneh ok. To morm še oment P, ko gremo drug teden na cepljenje.

Aja, danes je pa točno eno leto od punkcije user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
26.11.2009 8:36:59   
mojsonček
REBY ljuba duša... ob kakšni uri pa si tle gor? ima Tomi nočno akcijo? jst našo v takih primerih kr v tavelko posteljo dam, ker če ne... sej se mi user posted image ...

OBI vaš tut še zmer diktira tempouser posted image joooj, sej ne vem, kdo je bolj bogi, Enej al vidva... ma, naj se čim prej porihta... user posted image user posted image

SEKI user posted image oooo, Zarjica pa že 3 mesece... user posted image user posted image user posted image naša ima iste fore s cotkam...babeuser posted image

BUMO  pa še Lani čestitke za 4 mesece, da bo še naprej taka rožica nasmejanauser posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaa, sirenaaaaaa... i'll be back

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
26.11.2009 10:25:47   
obayifo
reby, a misliš, da naši fantje rastejo, pa jim to nagaja? mi smo sicer začetek spanja nekako prestavl na polnoč, ampak se je blo treba že ob 1.30 spet dojit... pa pol ob 5.h in ob 8.h. in pol mu je ratal še nazaj zaspat, da mami loh mal po RR brska :)

mojsonček, jaz ga vzamem v tavelko postlo, da se podojiva, potem, ko zaspi, pa ga dam nazaj, ker ima košek malo dvignjen (še zaradi polivanja - čeprav se skoraj več ne zgodi), najina postla je pa ravna, oz, če je mali zraven mene, zarad moje teže 'gravitira' k meni in se zvija, s tem mamo pa že itak težave

..lani takle čas sem še vložke menjavala... user posted image   in bla vesela, ker je bil FSH normalen

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.11.2009 11:29:42   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

..lani takle čas sem še vložke menjavala... user posted image   in bla vesela, ker je bil FSH normalen

Ja, ane, zdej smo pa že eno leto brez tako nezaželene M user posted image  Meni je tako fajn user posted image  Eno leto nazaj sem bila v trgovini, imela vložke že v roki, pol sem jih pa dala nazaj, odločena, da jih itak ne bom rabila ... user posted image  Kok so to fajn občutki, ko takole za nazaj premišljuješ ...

Uži(va)jte dan!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
26.11.2009 13:05:59   
lučka 25
No, vidim da dogaja. Predvsem spanje teh malih malčkov. Pri naši se je za zdaj umirilo vse skupaj, in ni več toliko zbujanja. Smo pa zdaj zgodnje jutranje hranjenje ukinili (okoli 7h), ji dam kar čaj, če je res sila in čist pali. Ker prej je pojedla ene par ml, kar j zame pomenilo, da je bolj rabla crkljanje, kot pa hrano. Duda pa itak še kar ni aktualna, je brezveze.user posted image
Danes je spala od 20.30-8h, in sem jo samo 2x ponoči šla pokrit in nazaj na bok obrnit (ker drugače v postli ne spi, kot na boku. V vozičku pa ji ni problem na hrbtu spat), tko da sem se naspala tudi jaz. Je pa danes en tak zaspan dan, ker bi Neža kar skoz nekaj spala.

Reby, naši tud včasih takole ven priteče iz popka in je rdeč. Še posebej, ko še mal bolj kaka, po pomožnosti zeleno. To je blo še prej, preden je bla na Allernovi, pa ta teden je blo spet, ko smo mel težave zarad cepljenja, ker je po tem nekaj dni občasno kakala malo zeleno in sluzasto. Upam, da se pri Tomiju vse uredi, pa da boste spet mal bolj spal.

obi, a vaš pa ma takle. Spanje in hranjenje,....ves čas na tapeti. Pa res zgleda, da so punčke bolj pridne za spat, kot fantje. No ja, so pa pol bolj po babje tečne, ko je puberteta. user posted image

Sempre*, a potem praviš, da še nisi začutila ugriza. Upam, da ga ne boš. user posted image

Bumo, čestitke za 4 mesce user posted image

Se*, čestitam za 3 mesce. user posted image

anci banci, pi nas je blo za enkrat samo 2x, ko je bla Neža zares užaljena. Ampak to je pri nas potem kar hudo dretje, komaj za potolažit. Enkrat nama še jest ni hotla. Res pa je, da je bla hkrati še zaspana. Ampak te vrste užaljenosti pa še nismo dal skozi. Upam, da ne bo prehudo.user posted image

No, naša Neža je pa danes stara 5 mescov. Jutri a bo 1 leto od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem že potočia par solzic od sreče. A vas tud še kaj dajejo hormoni, nostalgija, sreča,...ma vse skup povezano z jokom. Jaz še kar včasih mal pojokcam, pa zmer zarad sreče, ker še kar ne morem verjeti, da mam doma svoj zakladek.
No, tu pa je še par fotk. Mava novejše fotke večinoma črnobele, ker sva jih rabila za v okvirje (je po stanovanju polno njenih slik user posted image )

user posted image     user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
26.11.2009 13:06:50   
sonček33
Lučka, superca za nočno spanje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
26.11.2009 13:56:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka, superca za nočno spanje.

Hvala hvala.Me moj heca, da je tko zato, ker sem jaz po šolsko dosledna, pa vse prej naštudiram,....v bistvu je pa on tisti, ki je še bolj redoljuben - ne samo pri neži, povsod še 100 bolj. user posted image

Pa ti, kaj svojega Lovrota loviš naokoli? Men so ti prvi koraki tako lepi, se jih človek res ne more nagledati. Isto sedaj doživljamo pri mojem IVF nečaku, se ga ne mormo nagledat.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.