baby28
|
Ojla ta frišne mamice! Vidim, da imate kr pestro. Ah nič se sekirat. Vsak otročk ima svoje fore. hihi Lindi - jej ribe, so full dobre za otročkovo črevesje, da se hitrejš okrepi in razvije, palačinke s skuto, testenine s hrenovko, pečen krompirček in purana, ah dej dej, sej ne rabiš full komplicirat, meso pa moraš jest zaradi vitaminčkov Bownova terapija - jaz sem hodila za sebe, pa so mamice res nosile fantičke, ker jim nobene kapljice niso pamagale in ker so neprastano jokal, tako da ti kr poskusi najprej s hrano in veliko tekočine, vmes si pomagaj s kapljicami in jih dajej kr redno, ne spuščaj dnevov, ker se potem pojavijo v hujši obliki tassika - kako to, da ti daješ sab simplex kapljice, a ima tvoja Zoja krčke, al kako? Ja lahko bruha,prav po tem, dej ne ji dat, pa rajši zamenjaj s kakšnimi drugimi, ker tako slabo vplivajo na črevesje. Tudi ena moja prijateljica ko ima fanta mu je dajala te kapljice, samo potem jih je opustila zaradi hudega bruhanja. So mu preveč dražle črevesje. Upam, da se kej dobimo na kavi in še kakšno rečemo. A ne? Lahko bi midve z lindi prišle peš do domžal, ve ostale pa naslednjič do Jurčka, če vam ni preveč dolgo: Slonček - superca za tvojga fantiča, ker tako pridno raste. Tudi mi smo imeli prehlajeno v soboto eno učko, pa smo jo čistli z fiziološko in v nedeljo ne duha ne sluha o prehladu. je pa celo soboto tekel ven iz Haninega učka tak gnojček, da sploh nisem mogla verjet. A zdej smo že ok. Škoda, ker nism prav čas vidla tvoj link za copatke, morem pa rečt da so vsake po sebej hude, da bi kr vse imeli, a ne? Bom jih pa naročila posebej. Fajn se mejte, pa upam,da se dobimo na enem čveku zdej ko je še sonček, da mal povozičkamo. lp
|