|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
17.11.2009 18:43:18   
slonček1
Bom čez kak dan naročila. Upam, da bodo še vedno vsi. Za plačilo pa ni panike.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.11.2009 18:45:28   
slonček1
Lih vidim, da unih 0-6 mesecev ni večuser posted image . Dej jutri poglej, če so ti še kaki drugi všeč.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.11.2009 18:59:10   
tassika
Evo našla nove, sva se z mojim soglasno odločila za mravljiceuser posted image
http://cgi.ebay.com/new-soft-leather-baby-shoes-ants-cream-0-6m_W0QQitemZ200404280555QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea906a4eb#ht_500wt_956

upam, da še kakšnih ne zmanjka ker se je ful težko odločit, ker je preveč izbireuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.11.2009 19:56:38   
KatMat
kako smo fajn setkale danes!!!!!!!!!!!!!!ostale pridruzite se nam drugic!!!!!bravo lindi,lunca,baby!!!!!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.11.2009 20:03:48   
tassika
Kje ste pa šetkale, če ste v depali vasi je za naju zaenkrat še malo predaleč sicer pa itak kadarkoli greva vn sonček izgine in začne pihat grrruser posted image , pa še obe učki imava vneti, ne pomaga ne fiziološka ne moje mleko, se mi tako smili, ker ima skos mokro in zapackanouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.11.2009 22:05:04   
LINDI
Ja ne vem,meni je patronažna rekla,da grem lahko ven,ali tebi ne dovoli TASSIKA midva sva bila zdaj že 4x zunaj in jaz imam tudi pleničko čez,da mu ne piha notri,ja,v Depali smo bile danes,saj drugače naši 2 bejbi tudi iz Domžal prideta s svojima lepotcema....mogoče se pridružiš,ko se lepotički pozdravijo učke...upam,da sta drugače v redu.Midva sva danes jokala,pa ne vem a ma krčke ali kaj ko mu hočem dati stekleničko,ali joško,ko začne jokat postane čisto histeričen,čisto rdeč v glavico,čisto moker,z rokicami kar grabi okoli sebe in ful se odriva in brca,meni se ful smili pikec,pa ne morem ga pomiriti,potem pa kot bi odrezal sam neha,pa opazila sem,da je bilo to tudi včeraj isto uro približno

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.11.2009 9:29:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Kje ste pa šetkale, če ste v depali vasi je za naju zaenkrat še malo predaleč sicer pa itak kadarkoli greva vn sonček izgine in začne pihat grrruser posted image , pa še obe učki imava vneti, ne pomaga ne fiziološka ne moje mleko, se mi tako smili, ker ima skos mokro in zapackanouser posted image
nc se sekirat....vrjetno se nima odprtih solznic....in se ucek ne puca...se bo porihtalo....samo da ne bos kaksnih kamilic gor dajala....kr z fiziolosko spiraj...

ce te P poslje naprej da ji odprejo solznice nikar ne hodi ker tebe vn posljejo pol pa 4 sestre primejo otrocka dr pa na živo z iglo žoka v solznico...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.11.2009 9:30:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ja ne vem,meni je patronažna rekla,da grem lahko ven,ali tebi ne dovoli TASSIKA midva sva bila zdaj že 4x zunaj in jaz imam tudi pleničko čez,da mu ne piha notri,ja,v Depali smo bile danes,saj drugače naši 2 bejbi tudi iz Domžal prideta s svojima lepotcema....mogoče se pridružiš,ko se lepotički pozdravijo učke...upam,da sta drugače v redu.Midva sva danes jokala,pa ne vem a ma krčke ali kaj ko mu hočem dati stekleničko,ali joško,ko začne jokat postane čisto histeričen,čisto rdeč v glavico,čisto moker,z rokicami kar grabi okoli sebe in ful se odriva in brca,meni se ful smili pikec,pa ne morem ga pomiriti,potem pa kot bi odrezal sam neha,pa opazila sem,da je bilo to tudi včeraj isto uro približno
jaja...si opisala krcke....opazuj ce se pojavljajo priblizno ob istih urah vsak dan....daj mu kaksne kapljice za proti krckom....pa razmisljaj kaj si jedla par ur pred tem

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.11.2009 10:00:34   
LINDI
Čisto nič takega ne jem,da bi mu škodovalo,vsaj upam,ker zelo pazim,sem pa 2 dni pila čaj iz kamilic,kumine in janeža...mogoče bo to,ga danes ne bom...Ja ob isti uri približno ob 18 zvečer se začne....potem pa je ob polnoči lačen,pa jemo,je pa v redu,samo ima čisto razburkan spanec,kadarkoli mora samo prdniti zajoka,tudi v spanju...drekec pa ima čisto lepo rumen,bom poskusila ne čaja.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.11.2009 10:03:04   
LINDI
KAPLJICE SEM MU DALA,TAM PIŠE 8-10 NA DAN PRED JEDJO...A TO MU DAŠ VSAKIČ  pred jedjo 1 ali takrat ko je hudo več,ker takrat itak noče jesti....a dam takrat pa kar tako...zame premalo navodiluser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.11.2009 10:05:05   
LINDI
Zdaj panča,mami pa črpa,je pojedel z ene 50 ml...potem se bi pa kar crkljal ,sem mu pa dudo uturila,pa pančka...očitno je delovalo.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.11.2009 10:10:51   
tassika
Hvala Katmat sej spiram s fiziološko in se mi zdi, da je malo bolje, vsaj ena, upam, da si spet ne bo prenesla, ker pomoje si prenese z rokavičkami, ker ves čas nekaj maha pred obrazom.
Lindi pomoje ko je hudo mu lahko dašp kapljice kar direkt na dudo, tudi če ne jesta, tistop si jaz razlagam, da če se polno doji tako kot moja, daš preventivno pred vsakim obrokom, ne pa otroka silit da bi jedel če mu ni, jaz vidim mojo, kadar jo kaj tišči, ali kupček ali da mora kakat, takrat ni šans da odpre usta, ko to mine pa je ko da ni jedla že 1 tedenuser posted image

Sprehod, bom se pridružila ko bo res en lep dan, sonček in da bo bolj malo pihalo, me je kljub vsemu strah, da se ne prehladi, čeprav jo ful oblečem, da ji je toplo,. pa tudi pleničko dam čez. Kdaj pa hodite na sprehode, midve greva okoli 13 ponavadi vn, ker jo prej še podojim, včeraj smo šli na kosilo in smo se malo predolgo zadržali, je bil tak jok potem do doma, ker je revca hotla jest, sam zunaj ji pa nisem mogla pomagatuser posted image
Čakam patronažno, da izvem a se bomo kopali ali ne.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.11.2009 10:32:28   
tassika
No nismo se kopal, ker popek še ni zaceljen, čez 1t jo moram zdaj poklicat in povedat. Za učke je pa rekla, spirat s fiziološko, pa z mlekcom, kar na gazico pa umivat pa notri kapnit, pa predno k pedatru po antibiotike, probat še s kamilcami, če pa to ne bo šlo, potem pa kapljice.

Imamo pa že 3010guser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.11.2009 11:09:42   
slonček1
Tassika sem naročila. Ko pride se pa na kaki kavici dobimo in dobiš.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.11.2009 14:38:47   
tassika
Super, hvala tiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.11.2009 14:44:49   
LINDI
Jaz grem tam nekje od 11 do 12 enkrat,ko Timej popapa na sprehod..mi se tudi še nismo kopali,po mojem drug teden...katero patronažno imaš...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.11.2009 14:45:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

No nismo se kopal, ker popek še ni zaceljen, čez 1t jo moram zdaj poklicat in povedat. Za učke je pa rekla, spirat s fiziološko, pa z mlekcom, kar na gazico pa umivat pa notri kapnit, pa predno k pedatru po antibiotike, probat še s kamilcami, če pa to ne bo šlo, potem pa kapljice.

Imamo pa že 3010guser posted image

Pa kamilce namočit na vato in ne na očke. So lahka ful inertne. Pa z mlekcom se da ful rešit vnetje

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.11.2009 10:54:30   
slonček1
Mi smo pa danes stari že 1. mesec :elephant2: :elephant2:.

Ko se boste pa naslednjič še kej sprehajale, pa še tukaj napišite. Se vam mogoče kej pridruživa.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.11.2009 16:37:06   
LINDI
Bomo sporočile,jaz grem itak vsak dan z baby okoli Depale,ura,ja se ravnamo po bejbijih in sončku,ko nas bo več sporočimo za na sprehod sporočimo.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.11.2009 10:33:34   
LINDI
Midva čakava patronažno,kopali se bomo drugi teden,mali celo pančka,hvalabogu,ker je ogromno pokonci,spi največ in najdlje v vozičku,tako da upam,bo kaj sončija.Včeraj je bil pokonci od 18.30 do 23.30,sem bila kar utrujena pa še sama sva bila več ali manj....potem je pa le zaspal tam do1.30user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.11.2009 17:18:47   
Joob
vnete učke: mi smo imeli vnete učke, 14 dni...iz nih je tekel zeleni gnoj in učke je imel čisti zabuhle in zlepljene. Fiziološka nam ni nič pomagala, zato smo od P dobili antibiotik v kapljicah in tudi ni nič pomagalo...potem pa sem malo pobrskala po netu in zasledila, da učke sploh niso vnete ampak so to zamašeni solzevodi. In proti zamašenim solzevodom pomaga masažica. Z mezinčkom nežno pritiskaš na mestu med noskom in učko. Nam je to pomagalo že po prvi masažici. V dveh dneh, brez antibiotika in samo z masažico, so bile učke kot nove. Kamilic pa smo se na daleč izogibali, saj niso več tako čiste kot pred leti.

Lindi,
mi smo imeli grozne krče do 10.tedna, najhuje je bilo 6., 7. in 8.teden. Pomagale so nam kapljice iz Avstrije. Ker sem jih nakupila na zalogo, jih imam še ful doma. Imam Antiflat in Babynos. Tako, da če boš rabila, ti jih z veseljem podarim.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.11.2009 17:30:15   
Joob
Aha, pa še nekja. Doma imam še čisto zapakirane Huggies pleničke, št 3 (od 5 do 9 kg). Pakunga je maxi po 86 pleničk. V trgovini se prodajajo po 17,50 evr. Jaz jih prodam za 12 evr, ker jih je naš tamali že skoooraj prerasel.

< Sporočilo je popravil Joob -- 20.11.2009 17:32:08 >

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.11.2009 18:23:34   
Joob
Nam so pa že v porodnišnici pokazale sestre kako naj pucamo lulčka. Tako, da mu jaz pri vsakem previjanju potegnem kožico kolikor pač gre, nič na silo in na rahlo obrišem z vlažno krpico. Tudi patronažna mi je isto rekla. V petek pa smo imeli 2.posvetovalnico in nas je dr.Klemenčič pohvalila, da gre kožica lepo dol in naj tako nadaljujem.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.11.2009 20:12:58   
LINDI
Joj hvala JOOB bom tudi jaz tako delala...Ej imam ene kapljice,pa pomagajo le za 10 min tako,da je tak revček,s patronažno sva prišle do ugotovitve,da je verjetno krivo mleko aptamil,ker dodajamo,ker imam premalo mlekauser posted image Aja JooB a te kaplijce pomagajo za kaj več časa,če ja,potem se priporočam...Joj pleničke,jaz imam tudi probleme z njegovo ritko,zdaj imam že 4,bom pa še poskusila fiksies,upam,da se tako napiše,BABY hvala za nasvetuser posted image ,ima vneto ritko in to zelo hitrouser posted image kaj se mu vse dogaja revčku,še dobro,da si ne bo zapomnil,bi imel še travme.Ja,ti imaš tudi fantka a ne JOOb

ej ne boš verjela,spet sem morala popravljati iz JOOP na JOOBuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.11.2009 20:33:53   
Joob
Lindi,
jaz sem si tudi črpala, ker je bil Nik čist alergičen na joško...samo, da jo je videl, se je začel jokat. No in ker so nam že v P dajali mleko Aptamil, sem ga doma tudi uporabljala, potem pa sem po nasvetu P, zamenjala za Novalac Ac (krčki) in je bilo malo bolje. Ful sem pila čaj iz mešanice, komarčka,janeža in kumine, da je bilo že v mleku dovolj tega...ampak en dan je blo kul, drug dan pa ne. isto je bilo s kapljicami...tele naše lekarniške niso čisto nič pomagale...po Babynosu je bilo takoj po zaužitju bolje, ampak ja se vedno ful prdkal, ampak krčkou pa ni blo...no z Antiflatom, smo pa krče in napenjanje listo zatrli. Smo mel pa krče vsak večer od 6ih do 9ih...potem pa kot bi odrezal, so se krči končali. Aja, pa ko je mel krče, sem ga mela kr slečenega, brez pleničke...na sedečno sem pogrnila nepremočljivo plahto, pa tetra plenico čez...in če se je polulal, sem samo drugo tetro dala...no in ker mu je ful všeč če je nagec, je brcal z nogicami, in tako se je črevesje sprostilo in je prdkal brez napenjanja. Morm pa povedat, da je blo enkrat tok hudo, da sem klicala na urgenco kaj naj nardim. Ampak to je pač obdobje, ki ga mora vsak dati čez...eni so malo večji revčki drugi malo manjši.
Ja lej, če boš hotla kapljice...ni problema...sam morč jih pridt iskat.user posted image
Smo mel pa na začetku Fixies pleničke in je mel revež jajvčka razžrta...in za take stvari je najboljša krema SUDOCREM!user posted image Izpuščajkči ful hitro zginejo.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?