|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
21.11.2009 10:56:53   
slonček1
Oj!

Evo moja frajerja.
user posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.11.2009 22:00:30   
LINDI
Ja za kapljice kdaj lahko in kam naj pridemo,sem čisto fertik,smo imeli spet rundo,hujšo kot včeraj,kapljice se mi zdi tudi za 10 ,min ne pomagajo...potem je bil tvoj tudi zelo revček.Zdaj pančka revež,bom poskusila še to mleko,ker meni je pa priporočila aptamil za krčke,sem danes iskala novalac,pa ga nisem dobila očitno nisem prav iskala.Joj moj ima tudi tako ritko,pa sva že uporabljala sudo cream,samo sva morala mazat še z daktarin,ker je dobil sor,ne vem,ali na dam tetra pleničko čez ali kaj,a si ti na debelo namazala,sem čisto nesrečna poleg hudih krčkov ima revček še vse vneto.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.11.2009 22:01:18   
LINDI
JOOB IMAŠ Z.S.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.11.2009 22:02:06   
LINDI
joj kok sta luštkana,a si sama torto naredila

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.11.2009 9:44:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ja za kapljice kdaj lahko in kam naj pridemo,sem čisto fertik,smo imeli spet rundo,hujšo kot včeraj,kapljice se mi zdi tudi za 10 ,min ne pomagajo...potem je bil tvoj tudi zelo revček.Zdaj pančka revež,bom poskusila še to mleko,ker meni je pa priporočila aptamil za krčke,sem danes iskala novalac,pa ga nisem dobila očitno nisem prav iskala.Joj moj ima tudi tako ritko,pa sva že uporabljala sudo cream,samo sva morala mazat še z daktarin,ker je dobil sor,ne vem,ali na dam tetra pleničko čez ali kaj,a si ti na debelo namazala,sem čisto nesrečna poleg hudih krčkov ima revček še vse vneto.

Za vnetje ritke - zlo pomembno katere pleničke za enkratno uporabo uporabljaš - Pamperske made in Germany pomagajo takim ritkam. Nimam pojma zakaj, sam tiste, ki so jih uporabljale, potem z ritko niso mele več težav. Čim so punce presedlale na druge, češ da je boljš, so otroci spet dobili vnetje user posted image
Svetujem ti tudi, da za nekaj časa prešaltaš na tetra pleničke in čez povijalna (vmes med 2 tetra pleničkama dej magari polivinil vrečko, da ne bo premočil). Sinka mej večkrat odgrnjenega - nageca - kar po nekaj minut (tok da se ritka prezrači). Od kremic ti pa svetujem bepanthen mazilo ali kremico za ritko od Bebivala.
Za krčke pa .... user posted image  Kar se Novalaca tiče, ga dobiš le v lekarni in nikjer drugje. Pa pri nas je še tko, da včasih kr pozabjo naročit ta mleka user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.11.2009 9:53:35   
LINDI
Ja sem šele zvečer ugotovila,da je samo v lekarniuser posted image bomo zdaj prakticirali tetra pleničke,kaj hočemo,da se zaceli,ej sploh si ne upam pampers,ker odd pampers je prvič dobil pikiceuser posted image Ja smo tudi iskali bebival,pa je rekla v lekarni,da že 1 teden čakajo,da bi jo dobili,tako,da imam sudocream,bepanthen mu ne pomagauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.11.2009 10:34:43   
rožca26

Ja sem šele zvečer ugotovila,da je samo v lekarniuser posted image bomo zdaj prakticirali tetra pleničke,kaj hočemo,da se zaceli,ej sploh si ne upam pampers,ker odd pampers je prvič dobil pikiceuser posted image Ja smo tudi iskali bebival,pa je rekla v lekarni,da že 1 teden čakajo,da bi jo dobili,tako,da imam sudocream,bepanthen mu ne pomagauser posted image

kar se pamprsk tiče - dej poglej kje so ble narejene. Ti povem, da so v večini primerov krive pamprske made in poland ali hungary.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.11.2009 12:41:37   
slonček1
Ja torto sem sama delala. Kar se pa krčkov in vnete ritke tiče, pa ti na žalost ne morem nič pomagat. Mamo oboje v zelo blagi obliki in trkem, da tako ostane. Smo pa zato rehlajeni in pikec mali zdej še kašlja (poleg polnega nosa)user posted image . Upam, da vseeno najdete kako rešitev.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.11.2009 12:59:02   
LINDI
A veš,da bom pogledala,jih imam še doma,za krčke še nisem nič dobila,očitno tudi danes ne bomuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.11.2009 13:32:48   
rožca26

A veš,da bom pogledala,jih imam še doma,za krčke še nisem nič dobila,očitno tudi danes ne bomuser posted image

Lindi, zanima me, če svojemu lubeku daješ kej čajčka? Če ne, ti svetujem, da zakuhaš vodo, pol dej pa notr par zrnc od kumine in janeža (kr une iz vrečke Maestro). Naš je to pil, pa moram rečt, da ni mel nič težav. Lahko da je bilo zaradi tega, lahko pa da mu je malo pomagalo. Škodit ne more, a ne?? Pa jest ta malmu nism nikol dajala instant čajčka.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.11.2009 15:59:21   
LINDI
Koliko mu pa lahko dam čajčka v  mililitrih,bom poskusila tudi to...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.11.2009 16:02:18   
LINDI
koliko pa dam vode,kolikokrat na dan to lahko pije,a mojemu lahko že dam,je star 24 dni

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.11.2009 16:05:05   
rožca26

Koliko mu pa lahko dam čajčka v  mililitrih,bom poskusila tudi to...

Jest sm naštimala za eno nukovo flaško (150ml). Če ni spil, pač ni. Sm pol vsebino stran zlila in kasneje zakuhalo frišno. Drgač pa ene par zrn od vsakega za 1dcl vode oz kavne skodelice.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.11.2009 16:08:21   
rožca26

koliko pa dam vode,kolikokrat na dan to lahko pije,a mojemu lahko že dam,je star 24 dni

Čajčka mu lahko komot daš, kljub mladosti user posted image  Sam res sam tega. Obstajajo pa v muellerju tudi čajčki od 2. ali 4. tedna dalje - vsebina je ista kot sm jo jest na frišno pripravljala, sam da so ti čajčki v vrečkah.

Pije lahko kokr mu paše. Poskusi po kakšno žličko do dve. Veš, gre se tudi za žejo. Glede na to, da se hranita tudi z adaptiranim mlekom, mora otrok dobiti tudi še dodatno tekočino, ker je le ta gostejša in ni tako kot mat. mleko iz dojke. Lahko da ima tudi zaradi tega krčke.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.11.2009 16:30:42   
LINDI
ALI NAJ TO toplo pije ali mrzlp,verjetno toplo a ne,evo grem takoj zdaj skuhati,ja po mojem je od adaptiranega mleka,sem vse poskussila,da nam uspe dojenje je rekla patronažna,da je edina varianta še,da ga stradam 1 dan in ga dajem samo na dojko,to mi je pa pra žal,pa ne moremuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.11.2009 16:51:20   
LINDI
Čisto možno,da ima zaradi tega krčke,ker ttekočine mu pa nisem dajala,samo mleko,če ne bo nič pomagalo,bom poskusila še z Bownovo terapijo ali nekaj takega,mi jih je ene par reklo,da pomaga,baje še celo en model to dela v adaomžalah,nekaj na to varianto z masažo,oziroma dotiki na pravem mestu,baje jih ublaži,skrajna sila,baje rabiš ene par terapij je pa ena 20 e.bomo probali,če kapljice ne bodo pomagale.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.11.2009 17:08:12   
Joob
Lindi, nil nisem dobila
lahko prideš iskat kadarkoli...
Ti pišem na ZS

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.11.2009 18:51:22   
LINDI
JOOB V glavnem najlepša hvala,dobiš,ko midva s Timejem prideva na obisk kakšno bonboniero,ker sem slišala,da se moj ni ustavil na benzi,da bi ti nekaj kupil,čeprav sem ga poslalauser posted image moški...Ti sporočim,če bo pomagalo.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.11.2009 20:41:25   
rožca26

ALI NAJ TO toplo pije ali mrzlp,verjetno toplo a ne,evo grem takoj zdaj skuhati,ja po mojem je od adaptiranega mleka,sem vse poskussila,da nam uspe dojenje je rekla patronažna,da je edina varianta še,da ga stradam 1 dan in ga dajem samo na dojko,to mi je pa pra žal,pa ne moremuser posted image

Topel čajček daj. Pol k je pa že hladen, al pa preveč stoji, pa spet zakuhaj. Saj kumine in janeža res ne primanjkuje v kuhni (vsaj ne pri nas doma). Kere kaplce si pa dobla - jest sm mela sab simplex (so mi jih dal v porod.), pa jih nism uporabila niti 1x. Tko da, če jih nimaš,pa jih rabiš reč. Ti jih prnesem, ko greva v Jurčka.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.11.2009 11:11:13   
KatMat
pri nas je tud najbolj pomagala sudocreme....glede kapljic najprej probej z naravnimi sele potem se posluzi sinteticnih...jaz sem nasi dajala trikrat na dan po 8 kapljic v mleko....ceprav je pisalo vsakic pred hranjenjem...ena je rekla da jih daj kar na dudo...komot...ampak obvezno pred!!!! hranjenjem....da poplakne sladkobo dol...in se mu ne nabira v ustih

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.11.2009 14:04:15   
LINDI
Ja ITAK V LEKARNI SEM oziroma je moj dobil sab simplex,JOOB mi je dala babynos,pa v lekarni mu je še dala kumin sirup...ritko ima že boljšo,ampak zdaj po kremi SUDO...ima pa suho kožicouser posted image .Moram sprobati kapljice sab ...da vidimo,kako bo...ja,saj lahko bi se kaj dobile kak dan še za kakšen sprehodek,upam,da bo vreme...Midva sva ravno s sprehoda sva bila 2,5 ure na zraku,več pa mami ni zmožnauser posted image Timej bi še...ampak,ko prideva čez vrata se takoj zbudi,pa hoče malico...A mate še kako idejo kaj lahko jem,meni ves čas kuhajo pire krompir,pa purana,pa makarone,pa rižoto brez graha...in me sprašujejo kaj še lahko,palačinke sem že,pa sirove štrukje ,pa pohane šnite...BABY HVALAuser posted image
Timej je po obrazu ves pikast od kremice za obraz ,zdaj imam drugo BEBIVALza občutljivo kožo,pa je pikast še bolj,s čim jih vi mažeteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.11.2009 14:12:43   
LINDI
Rožca,a vi niste imeli krčkov,da so vam ostale ali ste imeli druge kapljice.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.11.2009 14:20:29   
rožca26

Ja ITAK V LEKARNI SEM oziroma je moj dobil sab simplex,JOOB mi je dala babynos,pa v lekarni mu je še dala kumin sirup...ritko ima že boljšo,ampak zdaj po kremi SUDO...ima pa suho kožicouser posted image .Moram sprobati kapljice sab ...da vidimo,kako bo...ja,saj lahko bi se kaj dobile kak dan še za kakšen sprehodek,upam,da bo vreme...Midva sva ravno s sprehoda sva bila 2,5 ure na zraku,več pa mami ni zmožnauser posted image Timej bi še...ampak,ko prideva čez vrata se takoj zbudi,pa hoče malico...A mate še kako idejo kaj lahko jem,meni ves čas kuhajo pire krompir,pa purana,pa makarone,pa rižoto brez graha...in me sprašujejo kaj še lahko,palačinke sem že,pa sirove štrukje ,pa pohane šnite...BABY HVALAuser posted image
Timej je po obrazu ves pikast od kremice za obraz ,zdaj imam drugo BEBIVALza občutljivo kožo,pa je pikast še bolj,s čim jih vi mažeteuser posted image

Jest vida nisem z ničemer mazala po obrazu. Razen 2x z wind und wetter od Nivee. Svetujem ti, da ga ne mažeš s kremicami po obrazu.

Jest sm ti že povedala, da jej vse. Glede na to, da ima krčke pa daj iz jedilnika tiste zadeve, ki napenjajo (zelje, grah, fižol, repa, pikantna hrana ...)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.11.2009 14:23:22   
rožca26

Rožca,a vi niste imeli krčkov,da so vam ostale ali ste imeli druge kapljice.

V P je imel le 1x krčke (hvalabogu) in so mu jih za preventivo dali. Na srečo se krčki niso ponovili oz. so se v tako blagi obliki, da kapljice niso bile potrebne. Pa še to - tisti dan sem jedla v P in so krčki vseeno prišli. Iz tega dejstva sem prišla do spoznanja, da ni nujno, da je kriva hrana za krčke (vsaj ne tok).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.11.2009 14:46:17   
LINDI
A veš,da se ne upam vse jesti,po cvetači,bučkah in hrenovki smo imeli take krčke,da dol padeš,tako,da me je res strah,da bi vse jedla,pa ugotavljam še,ali mu mleko tudi ne odgovarjauser posted image ,moram še enkrat poskusiti,ker ne vem,kaj je bilo krivo,ali aptamil,ali mleko.....Jooj potem ne bom več mazala,ker je res vsak dan hujši kot pubertetnik je pa čisto lepo kožico je imel,ali naj mu to zdaj kaj čistim s fiziološko ali naj čisto pri miru pustimuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?