rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI Ja ITAK V LEKARNI SEM oziroma je moj dobil sab simplex,JOOB mi je dala babynos,pa v lekarni mu je še dala kumin sirup...ritko ima že boljšo,ampak zdaj po kremi SUDO...ima pa suho kožico .Moram sprobati kapljice sab ...da vidimo,kako bo...ja,saj lahko bi se kaj dobile kak dan še za kakšen sprehodek,upam,da bo vreme...Midva sva ravno s sprehoda sva bila 2,5 ure na zraku,več pa mami ni zmožna Timej bi še...ampak,ko prideva čez vrata se takoj zbudi,pa hoče malico...A mate še kako idejo kaj lahko jem,meni ves čas kuhajo pire krompir,pa purana,pa makarone,pa rižoto brez graha...in me sprašujejo kaj še lahko,palačinke sem že,pa sirove štrukje ,pa pohane šnite...BABY HVALA Timej je po obrazu ves pikast od kremice za obraz ,zdaj imam drugo BEBIVALza občutljivo kožo,pa je pikast še bolj,s čim jih vi mažete Jest vida nisem z ničemer mazala po obrazu. Razen 2x z wind und wetter od Nivee. Svetujem ti, da ga ne mažeš s kremicami po obrazu. Jest sm ti že povedala, da jej vse. Glede na to, da ima krčke pa daj iz jedilnika tiste zadeve, ki napenjajo (zelje, grah, fižol, repa, pikantna hrana ...)