|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
30.11.2009 11:46:02   
KatMat
zivjo lindi,joob!!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.11.2009 11:51:12   
Joob
ja živjo!...kera "gosto besednost"user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.11.2009 11:51:14   
tassika
Punce jaz sem tudi na FB, pa bi kaj z vami čvekala pa slikice gledal. Evo mi smo pa skoraj stari 1 mesec, ker ne vem kdaj bi praznovali, novembr namreč nima 31 dniuser posted image . Zoja raste, malo je ratala lena za papcat, še vedno ful prdka, kaka malo manj tam 1 na dan je plenica malo bolj pokakana, sem brala, da je to normalno, prdka pa toliko, da mislim, kaj vse bom našla ko odprem plenico pa ničuser posted image , je pa vedno polulana in to je baje važno. Krčkov mislim, da smo se malo znebili, sicer je samo v soboto 2x ornk zajokala ko jo je nekaj zvilo, zdaj pa je spet mirno, edino kar sem že napisal je malo bolj lena za jest, zvečer se recimo podojiva na obe joški in je lepo spla cele 3 urce, potem pa samo na eni pa nazaj zaspala in čez 2 uri jok in potem spet ista pesem. Da ne povem koliko ima dela med dojenjem, je treba krilt z okami, pa me celo popraskat, pa brcat, pa prdkat, pa kakat, da ji 100x pade joška vn iz ust, sem danes zjutraj že skoraj obupala, sem ji rekla, da jo imam dovolj in da greva na flašo, itak sem se hecala, ker se mi pomoje ne bi dal črpat, če vem da lahko dojim, ampak enostavno sem bila že čisto zmozgana od tega, da ji tlačim tisto joško v usta, potem pa je spet spala malo več kot 3 urce in zdaj lepo pojedla. Še vedno se pa bojujeva z kolcanjem vsak dan, včasih še dojenje več ne pomaga, potem pa pač revčko malo pustim tam 15 min in potem malo poje pa je. No tudi bruhanje nam ni tuje, malo poliva, 3x se je pa zdaj zgodilo, da je vse ruknila vn v loku, včeraj se je cela pobruhala pa še tepih, potem pa spet malo pojedla pa zaspala, sem brala če se to ne dogaja pogosto, da ni panike.

Slonček, vreme nam jo je pošteno zagodlo, kaj pa če dam jaz dinarčke za copatke v četrtek linid, ker imava obe pediatra, da ti ne bom toliko časa dolžna, vive se bosta sigurno prej videli kot midve. ker je za cel teden slabo napovedano, edino če bo vikend kaj lepši.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.11.2009 11:53:57   
Joob
Tassika, če se ji kolca, ji daj po šlički par kapljic prekuhane vode...niku se takoj neha kolcat...kolca pa ful velikokrat...pravijo, da zato, ker ne podremo dobro kupčka...kr neki.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.11.2009 12:01:07   
tassika
Itak da zato ker ne podere kupčka, jih bom kar nekam poslala, midve podereva kupčka, včasih 3 naenkrat in jo potem odložim in se ji malo dvigne, če mal preveč poje in evo kolcanje je tukaj, ponoči, ko pa ne podirava kupčka ker prej zaspi pa se ji nič ne kolca, to z vodo sem probala pa ni pomagalo, potem sem poskusila s flaško, pa je kar lepo pila, ampak samo 2x potem pa je začela vn pljuvat, ne mara ne flaške ne dude, saj po eni strani mi je fino, se ne bo potrebno odvajat, pa še to sem prebrala, če izključno dojiš, naj ne bi dajal flaške, ker potem otroka zmešaš in ne ve kdaj mora sesat, kdaj pa samo teče. Ah ja sej se bomo ulovili, slej ko prejuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.11.2009 12:09:58   
KatMat
u nasa je tud skoz kolcala....

super ce prdka to pomeni manj krckov!!!!!user posted image user posted image user posted image drugac pa glede pumpanja je pa tko...mi smo 2 al pa celo 3 mesece pretezno najvec na flasko futral moje mleko zato da smo dajal notr kapljice proti krckom zdej se pa cist normalno dojimo...tko da tud ce si bos pumpala ne bo nic narobe...in to ne pomeni da ne bo nikoli vec na josko hotu

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.11.2009 14:18:21   
slonček1
Tassika sej ni panike bo že. Se bova že kej zmenile. Edino, če se tebi za copatke mudi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.11.2009 14:20:49   
tassika
Ne ne nič se ne mudi, so božično darilouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.11.2009 15:07:08   
LINDI
Nam se ponavadi kolcat začne,ko mu malo mleka steče ven,mu dam malo vode za spit,pa včasih se neha včasih tudi ne...moj se pa joka,ko je ful zaspan,jaz ga potem filam z dudo,on ven,jaz not...user posted image me pa zanima,kaj ste ve počele,ali počnete,a kar pustite,da se zjoka,ali stisnete k sebi ali kako.Midva sva pa danes stara 1 mesecuser posted image user posted image .Sprehod sva obdelala,sva šla po prstne barveuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.11.2009 15:22:04   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Nam se ponavadi kolcat začne,ko mu malo mleka steče ven,mu dam malo vode za spit,pa včasih se neha včasih tudi ne...moj se pa joka,ko je ful zaspan,jaz ga potem filam z dudo,on ven,jaz not...user posted image me pa zanima,kaj ste ve počele,ali počnete,a kar pustite,da se zjoka,ali stisnete k sebi ali kako.Midva sva pa danes stara 1 mesecuser posted image user posted image .Sprehod sva obdelala,sva šla po prstne barveuser posted image

bravo za prvo obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naš vid je velikrat kolcal tudi če ga je zeblo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.11.2009 15:39:03   
slonček1
Lindi in tassika čestitke za 1. mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lindi jaz ga vzamem v naročje in popestvam. Če vem, da ni več lačen, dobi še dudo, drugač pa na joško. Ko se mal umiri, ga dam pa lohk z dudo v zibko (dudo mu kasnej vzamem).

Tassika kako jo ti v pestunjo naštimaš? Jaz mam občutek, da je tko čudno zvit not. Pa pol ko je še fajn oblečen, pa sploh.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.11.2009 18:03:33   
tassika
Za vn nisem še tega prakticirala, ja mogoče je res malo sitsnjena notri, ampak jo dam notri po navodilih, na moj škratek.com so gor, ne vem do sedaj sem jo samo 1x imela notri in sem jo not dala ko je že spala, če je sitna ji ni všeč, čakam na kengerujčka, ker imam takega za novorojenčke, samo mora imeti 3,5kg in vsaj 53cm, res da ga ne priporočajo ampak za par minutk pa pomoje ne bom naredila neke hude škode, itak imam pa prej še pediatra in bom videla, pri naših novembrkah so eno, ki je tudi rodila s 36t in je mali označen kot nedonošenček dobila direkt napotnico za razvojno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.12.2009 18:39:19   
LINDI
KAT MAT ujela sem tukaj,da si si prej črpala,zdaj pa dojiš,a si ves čas probavala tamalo pristavljati,koliko mleka pa si imela,jaz ga imam z obeh skupaj zjutraj 80,potem 60,40,tudi 20 na koncu,pa z ene ful malo,ker noče nič jesti na njej,pa si skoz črpam,upam,da mi ne zmanjka,ker še vedno upam,da bo Timeju pa enkrat všeč ratalo.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.12.2009 18:41:02   
LINDI
Slonček hvala za čestitkeuser posted image
Mi smo se včeraj namakali v banjiciuser posted image je muciju všeč,nič ne joka samo z velikimi očkami gleda,kaj počnemo z njim.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
2.12.2009 14:52:44   
KatMat

KAT MAT ujela sem tukaj,da si si prej črpala,zdaj pa dojiš,a si ves čas probavala tamalo pristavljati,koliko mleka pa si imela,jaz ga imam z obeh skupaj zjutraj 80,potem 60,40,tudi 20 na koncu,pa z ene ful malo,ker noče nič jesti na njej,pa si skoz črpam,upam,da mi ne zmanjka,ker še vedno upam,da bo Timeju pa enkrat všeč ratalo.user posted image
mi smo mel tko....dojenje,flasko,dojenje,flasko...ampak mors pumpat se ko ze neha tect...se ene 10 min...k pol spet zacne ful tect

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
2.12.2009 14:53:22   
KatMat
se pa zdej pocasi ze odvajamo od dojenja!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.12.2009 15:20:51   
LINDI
A ste že na pravi hraniuser posted image ,Ej jaz si črpam po 45 minut,pa ni ful velik,morm polento malcatuser posted image bljekuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.12.2009 18:18:03   
Joob
Lindi, na koliko časa si pa črpaš? Priporočljivo je čim pogosteje...jaz sem si črpala na 3 ure, tudi ponoči...no pa se "zdržala" 3 mesece...potem sem pa začela pozabljati na črpanje in tako, mi ga je začelo lepo zmanjkovati...na koncu sem uspela cca 20ml spumpat...vse skupaj nič...zivcirala sem se, ker sem hotela čimveč mleka spumpati...no in zaradi nerviranja, je pošlo mleko. Tako, da ne razmišljaj preveč, ne obremenjuj se in bo tudi mleka dovolj. ;)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.12.2009 21:51:59   
LINDI
Na 3 do 4 ure,približno,ja,ampak mi ni vseeno,ker ga je vedno manj,upam,da se skuliram,da se nebi sekirala,saj veš pri sebi je vedno najtežjeuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.12.2009 9:41:25   
LINDI
TASSIKA kje pa je razvojna

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.12.2009 9:42:07   
LINDI
Midva imava že 16.12.09 ob 9.00

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.12.2009 10:28:16   
slonček1
Oj!

Vidim, da mate vse polno dela, se bolj malo javljate. No razen Lindi.

Lindi, zakaj morata pa v razvojno?
A veš, če je že kaj novega pri Lilinovy. Se večkrat spomnim nanjo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.12.2009 13:05:45   
tassika

Midva imava že 16.12.09 ob 9.00

Baje tam kot posvetovalnica, sosednja vrata. Midve imava pa isti dan ob 10.00user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.12.2009 15:21:18   
rožca26

TASSIKA kje pa je razvojna

nasprotna vrata od rajerjeve - tam k je neka zasebna zobozdravstvena ambulanta.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.12.2009 16:16:26   
LINDI
LILINOVYpride v četrtek domov s pediatrične,upam,da bo...jo že pogrešam fulll.Pa malega tudi,sem ga samo na slikici videla,je tako lep ima dolge laske.
Ja jaz še nekaj vztrajam tukaj goruser posted image sem vesela,ko še kakšna pride pogledatiuser posted image
Ja jaz pa nisem vedela kje,a potem je za kolke zraven posvetovalniceuser posted image sem mela še mojga zraven,pa je vse poslušal,ve pa isto kot jazuser posted image skoraj ničuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?