tassika
|
Punce jaz sem tudi na FB, pa bi kaj z vami čvekala pa slikice gledal. Evo mi smo pa skoraj stari 1 mesec, ker ne vem kdaj bi praznovali, novembr namreč nima 31 dni . Zoja raste, malo je ratala lena za papcat, še vedno ful prdka, kaka malo manj tam 1 na dan je plenica malo bolj pokakana, sem brala, da je to normalno, prdka pa toliko, da mislim, kaj vse bom našla ko odprem plenico pa nič , je pa vedno polulana in to je baje važno. Krčkov mislim, da smo se malo znebili, sicer je samo v soboto 2x ornk zajokala ko jo je nekaj zvilo, zdaj pa je spet mirno, edino kar sem že napisal je malo bolj lena za jest, zvečer se recimo podojiva na obe joški in je lepo spla cele 3 urce, potem pa samo na eni pa nazaj zaspala in čez 2 uri jok in potem spet ista pesem. Da ne povem koliko ima dela med dojenjem, je treba krilt z okami, pa me celo popraskat, pa brcat, pa prdkat, pa kakat, da ji 100x pade joška vn iz ust, sem danes zjutraj že skoraj obupala, sem ji rekla, da jo imam dovolj in da greva na flašo, itak sem se hecala, ker se mi pomoje ne bi dal črpat, če vem da lahko dojim, ampak enostavno sem bila že čisto zmozgana od tega, da ji tlačim tisto joško v usta, potem pa je spet spala malo več kot 3 urce in zdaj lepo pojedla. Še vedno se pa bojujeva z kolcanjem vsak dan, včasih še dojenje več ne pomaga, potem pa pač revčko malo pustim tam 15 min in potem malo poje pa je. No tudi bruhanje nam ni tuje, malo poliva, 3x se je pa zdaj zgodilo, da je vse ruknila vn v loku, včeraj se je cela pobruhala pa še tepih, potem pa spet malo pojedla pa zaspala, sem brala če se to ne dogaja pogosto, da ni panike. Slonček, vreme nam jo je pošteno zagodlo, kaj pa če dam jaz dinarčke za copatke v četrtek linid, ker imava obe pediatra, da ti ne bom toliko časa dolžna, vive se bosta sigurno prej videli kot midve. ker je za cel teden slabo napovedano, edino če bo vikend kaj lepši.