Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 17:40:05
|
|
|
|
Hijacinta
|
Ja a je sploh treba napisat . 2 otroka pedenaš, kruh pečeš, prašek kuhaš, cuker,šolo delaš, pa še ene miljon drugih stvari Jancci a bi ti dala še slikco teh štumfkov gor. Symona jst sem mogla dat podpisat v službo da so seznanjeni da bom prosila za podaljšanje. Jst bi tud šla na masažo. Dobra ideja . Je pršu pa grem mal v šoping. Sej ne zase, ampak za malega
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 18:04:21
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx...ah inšpekcija nej kr pride... jaz se je ne bojim... tko kt nam paše tko pa mamo, pa čeprav je bomba Kolo? Je uspelo al je dež zafrknil vse?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 18:43:33
|
|
|
|
Jancci
|
jancci a poveš, ker nogavičar je to Un zraven Mlečne sredi Kranja. Imajo ful enih štumfkov za otroke. Krtekxx kje ti delaš??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 18:47:05
|
|
|
|
sonček33
|
jancci, havla za info. še en q, a sta z meto že poskusili te štumfke? a ta guma preveč "bremza"?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 19:52:14
|
|
|
|
Ploha
|
čeeeer babe! bom poj brala in komentirala, zdej mam otroka za uštimat pol pa pridem na en čvek, če bo kera klele, sem tolk jezna ko ris, majko milo pa teli študentski servisi...sedijo za pultam tri mične gospodične, eno od teh treh neki prašaš, ona ti itak sam kima, govort ne zna, pa še to ne odgovori pravilno pa te zajebe**** no sej ni tak hudo, sam zato morm še 1x v kranj na drug servis....sm huda sonček: hvala za skrb
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 20:29:11
|
|
|
|
spetko
|
čer punce.. spet se jaz ne oglašam kaj preveč.. zdej smo preboleli 6.bolezen pa nisem imela časa niti pridet pogledat kaj šele pa brat za nazaj... zdej se tudi psihično pripravljam ker grem delat čez en teden... dobro novico imam..da smo dobili javen vrtec ...sem ful vesela ker sem si res želela da gre v vrtec..se šele januarja odpre..ampak ni panike..se bomo decembra malo štukali...bom vzela tisti urnik za 12h da ga mam pol jaz dva dni,drugo pa tašča in moj oče...pol pa ko bo šel v vrtec pa bom vrjetno vzela normalen urnik..bom videla kako mi bo ustrezalo.. kaj je kej pri vas novega? jancci..štumfki zgledajo ful dobro... mi imamo tist eod shoeszoo..in so super res... ploha...tej študentski servisi so itak kr neki...tudi jaz vedno ko sem prišla na bilokateri servis..al so bli arogantni al se jim ni dalo delat al pa so te zajebali.... drugo nisem brala nič ..tko da ne vem kaj komentirat...ko bom v službi vas bom bolj brala pa bla bolj socialna... lep večer vam želim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 20:29:49
|
|
|
|
spetko
|
aja še en Q...tiste ki imate v vrtcih otroke in ki jih boste dali...a se bojite da bi se tam okužli te nove gripe??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 20:30:02
|
|
|
|
marta82
|
Mimi kako ste?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 20:39:37
|
|
|
|
Ulla80
|
spetko ma jst se ne bojim...jst sem se odločla, da če kdo od nas zboli za tem šmentom, bomo pač preboleli, lepo, kt vsako drugo reč sej k tko napihujejo in strašijo, te mal stisne res....zaskrbi...se vprašaš....sej za otroke te skrbi...sam pol pa razum vklopiš pa dejstva pogledaš, pa te nima kej panika grabit...bo že...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 21:36:04
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, a ste ok? Mimi, kako je Nejc?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 21:50:05
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 marela: mi je nimamo in je nismo imeli....imamo en tak bolj preprost voziček od Haucka, ki se fino zloži, se čist poleže, ima strehico, spred varovalo in je ok kerga pa? a veš točnoime, k jst sem gledala tega Speed Sun plus *x*Y*z* - nimam pojma kater model je, ker ga imam še od nejca ups, kaj sem pa zdaj stisnila ....pa sam **** z zvezdicami sem hotla napisat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 21:57:56
|
|
|
|
mimi30
|
Nejc je malo boljše...vročina mu je padla komaj zdaj proti večeru....od včeraj zvečer je bilo danes ob 18h prvič, da mu ni bilo treba dat calpola na 4ure....drugače je pa cel dan ležal, enkrat celo prosil, da mu damo hladno na čelo, pojedel eno mandarino,....smo ga pa skoz silili z vodo tako, da spil je nekaj....ful se mi smili, ko je čist bogi in brez energije ....špela je pa cel dan hotla k njemu in ga hodla gledat, pol je bila pa cela srečna, če ji je uspelo prit do njega
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 21:58:44
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ups, kaj sem pa zdaj stisnila ....pa sam **** z zvezdicami sem hotla napisat o sej čist normalno zgleda , pr men je bila pa čist druga pisava
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 21:59:34
|
|
|
|
mimi30
|
mimi kak si pa ti? dobro hvala, malo zaspana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 22:06:20
|
|
|
|
mimi30
|
Kaj sem že povedala, da smo aro za stanovanje dal? Jupi sem ful vesela , enkrat konc februarja bo gotovo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 22:09:07
|
|
|
|
mimi30
|
.................... iiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, kkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee ste? ................dobr pol grem pa jaz tud spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 22:45:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
sej k tko napihujejo in strašijo, te mal stisne res....zaskrbi...se vprašaš....sej za otroke te skrbi...sam pol pa razum vklopiš pa dejstva pogledaš, pa te nima kej panika grabit...bo že...user posted image evo je že ulla odgovorila tko k tud sama mislim. Spetko, maš moj meil :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 8:08:55
|
|
|
|
krtekxx
|
Mimi, ma si dobra. Z Nejcem in stanovanjem. Upam, da bo čimprej ok. Spetko, mene je strah gripe ampk če jo prebolimo bomo za nekaj časa prekuženi, a ne. sicer je pa še veliko nevarnejših virusov, ki jih lahko staknemo: rsv, meningitis,... jancci: zag, bežigrad sonček: zvečer za las ujela pred dežjem. res sem ponosna, kako mi grejo zadnje čase od koles koreninice ipd. Zdravje: spet se naši punci nekaj po nosu valja. Se tolažim, da je to reakcija na pričetek homeopatskega zdravljenja in da bo samo še bolje po tem "padcu"
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 8:28:36
|
|
|
|
yelci
|
Dobro jutro, spali mnogo bolje , se je samo enkrat zbudu, mami je majčkeno naspana Kristjan je bolje, zdej je začel precej kašlat, verjetn se puca Zvezdica, hvala za inhalacije Krtekxx, a res tam delaš? Moj pa na zrmk-ju, upam, da Brita ne zboli Mimi, joj vi ste pa bogi, jst bi celo paniko zganjala , bravo za stanovanje Spetko, jst sm po eni strani zelo vesela, da nism dobila vrtca, bi me bilo kr strah, da ne bi kaj domov prinesu Kje ste pa ostale, zadnje čase je takoooooooooooooo zatišjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Q: a ma kera vlažilec zraka doma, majo zdele v BC ene akcije, a kera kej ve kako se obnesejo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 8:53:42
|
|
|
|
krtekxx
|
Yelci, potem pa tvojga zanesljivo poznam. A mi lhko na ZS sporočiš njegovo ime? Če ni skrivnost...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 8:54:28
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, ma sej zadnje časa si pa skoz na kolesu al pa na kakšnmu kuclu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 9:05:30
|
|
|
|
mimi30
|
jutro nejc od večera brez vročine ....ravnokar se je odločil, da bo začel jest in že razlaga kaj bi imel za kosilo ....vstal je iz postelje in izrazil željo po igranju hvala vsem za lepe želje krtekxx, super za kolesarske podvige....si že organizirala čas in je ostala luknjica tudi samo za tebe , dobra si. Kristjan je bolje, zdej je začel precej kašlat, verjetn se puca super in bravo za spanje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 9:37:34
|
|
|
|
yelci
|
Nejc, bravo Krtekxx, maš ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 9:57:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 10:10:58
|
|
|
|
yelci
|
Niia, tud jst grem ponavadi v Sunnya, masira pa me Mitja, ma zlate rokice Na ajurvedo bi šla pa nekam drugam, je moja kolegica pripeljala fante iz Tajske, pa enga zdravnika, ki zdravi z raznimi napitki in masažami, vse bolezni pa ugotovi na podlagi srčnega utripa. Ja res je smotan dan, baje bo tud vikend tak Tud jst bi se javila za sprehod po Tivoliju, ko bo posijal sonček Niia, katero firmo osv. zraka pa imaš?
< Sporočilo je popravil yelci -- 27.11.2009 10:13:03 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!