Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 21:55:27
|
|
|
|
sonček33
|
kje je ploha???????
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:01:36
|
|
|
|
Ulla80
|
9750 zlotov sm šla zračunat, to je čez 2000 ojrov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:03:26
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ja kva pa računaš, a vidš zdej te je pa minilo, da bi ga kupla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:05:00
|
|
|
|
Ulla80
|
sam res
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:05:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 9750 zlotov sm šla zračunat, to je čez 2000 ojrov ja cca 2300 kr enga v merkurju nabavi, npr miele tega malega dela k šus ta zepter je itak precenjen. ULTRA precenjen
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:07:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
ulla robotka si kupi, tega bom jast nabavla, sicer ne zdej k mi evrčki tečejo drugam ampak mi2 ga definitivno kupiva, ga ima tašča in vsaj veš zakaj daš 500 eur, če pa sam vse nardi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:16:15
|
|
|
|
Ulla80
|
ta zepter je itak precenjen. ULTRA precenjen ma sej vem...sam jst bi mela neki tajga...k je vse v enem....likalnik, parni čistilc, sesalc, vlažilec itd...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:24:27
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Večer, Q: A ste že kej kupovale marele, a ma kjera od prej? Kake ideje, mnenja? večer mi mamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 tko no ni lih najboljši- vsaj meni, ga mam v avtu za tko na hitro, pa še košara spodaj je čist neuporabna, pa nizek je- za tiste ki imajo malo manj cm ok verjetno, je pa + to, da se ga res na majhno zloži pa lahek je!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:33:47
|
|
|
|
Ulla80
|
važno je, da ma marela strehco, da se čist poleže in na čimmanj zloži. to je to.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 25.11.2009 22:36:18
|
|
|
|
*x*y*z*
|
pa sprednje varovalo sem še gledala, pa košaro spodaj, pa za noge da se da dvignit, aja pa da je čim ceneje, no, verjetno sem kar zahtevna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 22:45:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 7:32:40
|
|
|
|
sonček33
|
Spali za en d***, tečna sem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:06:06
|
|
|
|
krtekxx
|
Jancci, zanimivo tole s fizioterapevtom. sam uni abs štumfki so za en k...naša ima tako ozko nogico, da se ji skoz obračajo. Tile copatki se men ne zdijo škodljivi - se mi zdi vseeno kot en malo debelejši štumfek, ki pa na srečo vsaj malo prime na podlagi. Sicer so pri nas že tako zlizane, da kar fejst drsijo. Če mene prašaš, včasih kar morajo kaj kritizirat. Sam otrok je sedaj že tako velik in mobilen.... Aja, sem te hotla vprašat, če greš ti kdaj z Meto na bazen v Kr? ker jaz bi šla ... mislim bi šli vsi skupaj, sam ne vem, če je to že ok za take mulčke. Čeprav mi je moj reku, da je že videl tudi take malčke (sicer dvomim, da loči otroka starega pol leta od enoletnika)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:06:53
|
|
|
|
krtekxx
|
Spali za en d***, tečna sem. Sonček, pejd še enkrat spat in se zbudi dobre volje. Ker to ne pelje nikamor, da si že ob taki uri tečna.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:10:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Spali za en d***, tečna sem. Sonček, pejd še enkrat spat in se zbudi dobre volje. Ker to ne pelje nikamor, da si že ob taki uri tečna. ja sonček, poslušaj krtexx Sicer pa lepo jutro vsem. Smo kar v redu, neki se je oglašal ponoči, ampak vsatala sem sam2x. Me je pa monte cristo zadržal in sem šla spet spat po polnoči
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:25:25
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jancci, zanimivo tole s fizioterapevtom. sam uni abs štumfki so za en k...naša ima tako ozko nogico, da se ji skoz obračajo. Tile copatki se men ne zdijo škodljivi - se mi zdi vseeno kot en malo debelejši štumfek, ki pa na srečo vsaj malo prime na podlagi. Sicer so pri nas že tako zlizane, da kar fejst drsijo. Če mene prašaš, včasih kar morajo kaj kritizirat. Sam otrok je sedaj že tako velik in mobilen.... Evo, krtekxx, trole se pa strinjam in tut zato včer nisem nič komentirala, ker zdej ej pa čist vsaka stvar že zanič. Eni eno, drugi drugo kritizirajo. Naš mali prav fajn hodi s temi cošpatki. ABS so res za en K***.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:26:30
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Spali za en d***, tečna sem. Sonček, pejd še enkrat spat in se zbudi dobre volje. Ker to ne pelje nikamor, da si že ob taki uri tečna. Krtekxx ma dej no, jaz sem tut kdaj lahk nataknjena Res pa je, da tkole en bo šlo cel dan
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:27:40
|
|
|
|
yelci
|
Tud jst tečna, pa z veseljem bi šla nazaj spat, ka bo pa Kristjan počel Krtekxx, ma ne vemo še kaj mu je, ma virozo, P je rekla, da bo čas pokazu, al je dobil otroško astmo, al je bronhitis,al pa samo prehlad. Verjetn bo jutri kaj več povedala, ko mava kontrolo, če mu je Ventolin kaj pomagal. Niia, jst sm bla tud včer naročena na ajurvedsko masažo, pa sm mogla odpovedat, k sm tud mal bolna , sm bla tko žalostna. Kam pa hodiš? Sonček,sočustvujem s tabo Mi marele ne bomo kupili, k sm čist zadovoljna s tem kar mamo Zvezdica, ker robotek pa ma tvoja tašča, midva razmišljava o iRobot 580 Aja, Kristjan je mel včeri spet napad Za vse bolančke Super slikice
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:29:54
|
|
|
|
yelci
|
Glede copatk, men je v razvojni svetovala take copatke, kot jih imamo me Mi pa ti štumfki niso nč všeč, k mu se skoz obračajo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:39:10
|
|
|
|
sonček33
|
Yelci, o bogi Kristajan. A kar na lepem spet? za te in zanj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:47:43
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Dobro jutro vsem, spali kar OK, sam vreme pa je stalno slabše, to ne pelje nikamor. Sej jst sem z mojim vozekom več kot zadovoljna, sam za kam it, pa za v varstvo k moji mami, k so v bloku pa bi bolj prišla v poštev ena marelca, k ima vse kar imajo veliki in da ni predraga. Bomo vidli, moram mal v trgovinah povprašat. Za vse utrujene in bolane
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 8:54:01
|
|
|
|
Jancci
|
Krtekxx mi gremo skoraj vsak teden na bazen. Ponavadoi gremo vsi 3je, eden plava, drugi je z Meto v malem, pol se pa zamenjava. Lahko se 1x zmeniva in gremo skupaj. JEst sem doma še do 15.12., pol pa KC kliče!!! Jest bom ene štumfke kupila, pol bom pa vidla kak se bodo obnesli. Ker niso navadne abs, ampak so se mi zdele malo boljše. Bom poročala. Meta je pa zdej copatke v košu najdla in jih ven vzela in imela ful enih pripomb zraven. Pa obračala jih je na vse konce. Njej so bile vedno všeč! Niia nekak mi ne rata slike prenest iz telefona. Bom še poskusila malo kasneje. Zdaj grem zajtrk delat, ker je Meta že čist naspidirana tukaj mašira gor in dol ko en vojak in se na vsakem ovinku ustavi in indijance oponaša. Ma res je faca!!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 9:01:40
|
|
|
|
khurde
|
jutro, bol na hit, me bo kmal nekdo začel priganjat mi imamo te copatke iz pikapolonice, ene imajo cel podplat z gumo, ene pa so bolj rebraste, čeprav tist, kar gume manjka, skor ni omembe vredno se pa ful fajn obnesejo, edin če hoče, jih dol potegne... nič se ne sučejo, ji pač pašejo na nogice - odvisno od otroka do otroka... uni s celim podplatom se pa malenkost manj obnesejo, se bolj sučejo, sam tistih rebrastih skor ni za dobit. uni abs s štofelčki pa no go pri nas, ne ostanejo na nogi, so prenizki, čist prelahko dol zdrsijo, niso na miru... pa ful različnih sem probala, pa nič ne gre. copatkov pa zaenkrat še nobenih nima... vsaj tistih "ta pravih" ne... doma sem jaz večinoma bosa, če me mal zebe, dam debele nogavice gor, moj se pa razburja, da sva obe isti tko da v bistvu tut ona bolj ko ne bosa okol hodi, edin če se mi ne zdi, da je prehladno, ji dam nogavice gor. če se pa njej zdi, da je toplo, jih da pa itak sama dol v kaj so vaši obuti zunaj?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 26.11.2009 9:03:05
|
|
|
|
khurde
|
symona, super za uz! za marele in porodniške nimam pojma. lep dan!
|
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)
NE (
16%)
NE VEM (
4%)
NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)
ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!