|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
26.11.2009 9:35:58   
farfala
morgen

tečna št. 3 se javlja, bedne sanje, sonca ni, konec porodniške se bliža...user posted image

Včeraj bila na razgovoru pri bioenergetiku - vse živo narobe z mano, pravi da išias ni glavni problem, ampak vnetje ledvic, nizki pritisk, jetra, jajčniki......Se bom naročila na terapijo, pred nosečnostjo sem res bila na antibiotikih zaradi ledvic, čeprav pregled urina ni kazal na vnetje in zdravnik v bistvu ni vedel kaj mi je, mene pa je bolelo, da hodit nisem mogla.

Naš je tud večinoma kar bos, ker si hitro potegne nogavice dol in ker ima tople nogice ga pustim. Zunaj pa ima obute neke štrikane nogavice iz kik-a.

kristjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za mamicouser posted image user posted image

niia super za masažouser posted image , a celega telesa? Daj povej mi, a to se moraš čisto slečt al kajuser posted image , še nisem bila nikol, pa bi morala.

podaljšanje porodniške si je pa symona uredila, naj ona kaj več pove, mislim, da moraš na CSD s potrdili zdravnika

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.11.2009 9:46:57   
sonček33
farfala, kaj pa ledvični kamni?

evo, mož je šel na masažo, mali spi, jaz sem pomila po stanovanju...
en mal boljše volje

kaj boste kuhale malim in sebi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.11.2009 9:49:51   
Ulla80
jutrouser posted image

mah, s temi cpati ni nič narobe, lohk pa da ma fizioterapevtka svoje mnenje...jst splon ne vidim razlike med tem copatom in zoknom,user posted image razn da en je iz usnja, drug pa iz blaga...itak najboljš je, če so bosi, to je tak dejstvo, sam zmeri to ne gre. in ta copat je najboljši približek bosi nogi...me res zanima kak je ona to utemeljila...oz. kak bi men to utemeljilauser posted image

jst jih mam itak bose, ula sploh ne prenese zoknov itd, si vse dol zmeče, pa ji pustim...vsake tolk jo obujem, sam dolgo tak ne velja....in če v stanovanju 22, 23 stopinj, pa res ne vidim problema....poleti je bolj hladno not, sam takrat ni pa nobeng problema, ker je pač poletjeuser posted image zdej k je pa zima, pa že po defoltu bohnedaj bos bituser posted image

pri nas se zokni ne obnesejo, ker su mu tud takoj prisučejo in pol mu valjda drsi, pa nima oprijema in skoz prstke skup krči, kot bi se hotu na tla zagrabit...in je dost bolj neroden, večkrat pade in tko...k že tko je problem pr teh tamalih, k še majo un refleks, k probajo s stopalom pest stisntuser posted image oz. zagrabit, takoj k se nekaj dotakne nogice....zato se tud tolk na prste postavljajo, k avtomatsko skrči nogico....in v zoknih je sam še slabš, najboljš je če so bosi, je najbolj pristen stik s podlago, ti usnjeni copati so pa tud kul.

evo, jst sem kruh spekla, prašek skuhala, cukr za depilacijo ( mam že zimski kožužščekuser posted image ), mal pospravla, polikala, zdej greva pa vn...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.11.2009 10:40:24   
Jancci
Farfala user posted image user posted image zate!!! Naj te spedena!

Khurde ti si faca!! Boso jo imaš, pa je fajn. Jest sem jo imela včeraj tut boso, samo mene pa v noge skos zebe, ker imam zelo slab limfni pretok, pol imam pa občutek, da njo tudi. Ja, v razvojni je včeraj za te narebrene štumfke rekla, da so fajn.
Zunaj je moja samo v debelih štumfkih. Če šeta okoli pa ji dam gor še copatke.

Evo pravilen položaj nošenja:
Sedi na roki, spodnja noga stegnjena ob telesu, obe roki naprej, vzravnan hrbet... ko sama sedi začutiš, da jo lažje držiš
user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.11.2009 10:43:28 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.11.2009 11:07:35   
Nea
Hojla!

Erik je prvo rundo že odspal, potem pa pojedel poln krožnik zmiksanega sadja iz kompota pomešanega z mletimi keksi. Zdaj se igra.
Včeraj je za kosilo jedel pire krompir in pečenega piščančka (belo meso).
Danes še ne vem kaj bo. Punci bosta jedli sirove torteline v smetanovi omaki.

Jancci - hvala za sliko!
Erik je tudi ves čas v tistih famous copatkih. Tudi ko gremo ven jih ima na nogah. V vozičku imamo tako vrečo iz ovčke in je v njej fajn toplo.
Nogavice so pri nas no go, ker jih takoj dol zmeče. BRez copatk pa je prehladno ker v dnevni imamo ploščice ki so ful mrzle. Zakaj ploščice? Zato ker so že bile postavljene ko smo hišo kupili.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.11.2009 11:42:01   
mimi30
Da se pohvalim, da je naš patrik danes jedel meso. zmiksano v zelenjavni juhici. Upam, da ga bo tudi jutri jedel :)

user posted image Patrik....evo, na koncu mu bo pa še dobro postalouser posted image

Jancci, prilepi prosim slikico, če bo šlouser posted image

hahha, pri nas so tut kabli v igri, pa zvočniki od hišnega kina in škatla-računalnik, daljinci, telefoni, moje natikače pa še in še.

pa slušalke (mal gobice je že pojedla), polnilci, mobiteli, ....user posted image

podaljšanje porodniške: nimam pojma

marela: mi je nimamo in je nismo imeli....imamo en tak bolj preprost voziček od Haucka, ki se fino zloži, se čist poleže, ima strehico, spred varovalo in je ok

copatki:men se zdijo tisti, ki smo jih vse kupovale čist ok....imamo doma še od nejca zokenčke s gumjastim podplatom pa se pri špeli ne obnesejo, nejcu so ok stali gor, njej pa dol in naokrog lezejo

Aja, Kristjan je mel včeri spet napaduser posted image

user posted image user posted image user posted image bošček

noč katastrofa....nejc totalno zbolel, celo noč kuhal na 40°C in čez, dajali calpol, tuširali,...dop. je bil pri zdravniku, najverjetneje pandemska gripa....trajalo naj bi od 3-5 dni....ima vročino, vse ga boli, povrhu vsega pa še vneta ušesa 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.11.2009 11:48:49   
Zvezdica
noč katastrofa....nejc totalno zbolel, celo noč kuhal na 40°C in čez, dajali calpol, tuširali,...dop. je bil pri zdravniku, najverjetneje pandemska gripa....trajalo naj bi od 3-5 dni....ima vročino, vse ga boli, povrhu vsega pa še vneta ušesa

nejc mišek mali pocajtaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da tole čimprej pozdravite. Objemčke

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.11.2009 11:53:02   
Ulla80
najverjetneje pandemska gripa..

poročaj kako bo šlo, če je to to......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bošček, nej se čimprej pocajta....

kle pri nas še ni blo primerov te gripe, sam mislim da je sam vprašanje časa....

joj, neo se tolk fajn sam zaigra, res je cukr...sploh tko k sva sama...sej če je ula, mu nonstop igrače puli in mu neki težiuser posted image zdej si že sam potegne izpod mize škatlo s kockami in da pokrov dol in pol tiste kocke premetuje, so mu fajneuser posted image ko sem pa v kuhnji, se pa tam zravn mene usidra, si nanosi žogice in pol iz elementa une tavelike sklede potegne in pol tiste žogice not pa ven pa sem pa tjauser posted image res fajnuser posted image

kuham piščanjčje zrezke v smetanovi omaki z grahom in korenjem, zravn bojo pa tko kt eni tortelini skutni, domači, jih mam še glih za eno rundo...pa solata zelena...

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.11.2009 11:55:56   
krtekxx
Farfala...pa meni zgledaš ti čisto zdrava. Mislim, za tvoja leta  user posted image
jancci, jaz bi šla jutri dopoldan. Koliko topel pa je ta otroški bazen?
Yelci, upam, da se bo vse poštimalo in ni nič resnejšega. Itak se te nedožne viroze pri dojenčku lahko sprevržejo v vse živo. Ma šit, ni kaj.
sonček, kolk si pridna. Če bi k nam prišla sanitarna inšpekcija bi nam kar bajto zaprla, se mi zdi, takle mamo.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.11.2009 12:06:44   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

marela: mi je nimamo in je nismo imeli....imamo en tak bolj preprost voziček od Haucka, ki se fino zloži, se čist poleže, ima strehico, spred varovalo in je ok

kerga pa? a veš točnoime, k jst sem gledala tega Speed Sun plus

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.11.2009 12:14:06   
marta82
user posted image user posted image user posted image za Nejca.

Podaljšanje porodniške... sem se ravno včeraj s tem ukvarjala. Na CSD ti dajo obrazec, priložiš fotokopije vseh izvidov, pošljejo na komisijo in čakaš če bodo tam dobre volje.
Imam sosedo, ki so ji podaljšali zaradi atopičnega dermatitisa brez dokazanih alergij in znanko, ki ji niso podaljšali pa je mala dokazano alergična na mleko, jajca pa ne vem kaj še.user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.11.2009 12:25:05   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Farfala...pa meni zgledaš ti čisto zdrava. Mislim, za tvoja leta  [image]

user posted image user posted image ja, hvala no.....se mi zdiuser posted image

saj sem jaz tud misla, da sem zdravauser posted image

Nejc ubogi, upam, da ne bi kakšnih komplikacij in da Špela ne bo dobila tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mimi kak si pa ti?

jancci super za sliko, ker jaz ga vlačim na boku, se vedno spomnim na tiste ciganke, ki jih vidim v mestuuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.11.2009 12:46:44   
Jancci
Krtekxx voda v malem bazenu je 29stopinj. Čist ok. Sem pa zdej klicala če je jutri prosto, pa je rekla da šele po 12 uri. V soboto je tudi zasedeno, ker imajo neko tekmo, v nedeljo je pa cel dan prosto. V glavnem je fino, daprej pokličeš, da ne hodiš za brezveze tja. Tel: 042014440

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.11.2009 13:08:39   
Jancci
Zdej me je Brita nad telimi poganjalci navdušilauser posted image , pa danes je BC reklama prišla in so na prvi strani. A kera kej ve kakšen je fajn oz. če je to dobra igrača. Meni se že zdi, ker mora otrok premikat nogice.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.11.2009 13:13:36   
Ulla80
evo, od enga sorodnika vsi troje otroc so tud v pandemski gripi, glih zvedla...pa nič pretresljivga, visoka vročina in vse kar gre h gripi...zdej počas se bo začelo - vsak bo zvedel za koga, ki jo ma in na koncu se bo izkazalo kolk je res vse prenapihnjeno...

jancci
poganjalc je ok, sam je boljš za pol, k otrok že shodi...k se lohk zdej nauči napačnih gibov s tem odrivanjem in lohk ma pr hoji pol kasnej probleme. ko pa enkrat osvoji hojo, pa ni panike, je fajn stvar, sploh za zun...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.11.2009 13:16:35   
Jancci
Ulla HVALA za inf. user posted image

Ja, je imela moja šefica + njeni vsi doma - visoka vročina, driska, vse boli.. en teden pa so OK. Sem slišala, da so tako paniko naredili samo zato, ker so rabili prodat cepivo. user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.11.2009 13:35:51   
khurde
mimi, user posted image user posted image  

jaz tut poznam ene par folka, k je prebolel to gripo. sam to sem hotla napisat, k kuham, pa sem sam na hit preletela user posted image  pol pa kej več... morm skuhat, mladiča nahranit, sebe, obe umit, stol, mizo, tla pobrisat, pol pa brat za nazaj. user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.11.2009 14:51:38   
kiara24
ooo...

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image .

Bili sva malo zunaj pol sva šli pa malo na obisk....

Ja mam celo štalo s šihtom in ne vem če me bodo vzeli pz. podlajalipogodbo, ker jih trenutno ful ven mečejo. Tako d a že iščem nov šiht.

Klara trenutno spi, jaz pa kosilo kuham bo fižolova juhica in makarončki, pa solatka in meso k ga Klara še ne sme za naju.

Glede marelice jo mi nimamo, pa ne vem ali jo bomo imeli ali ne.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.11.2009 14:57:25   
Hijacinta
Živ punce!

Sem vas prišla malo počekirat, pa sem vam hotla povedat da midva tudi hodiva v razvojno že kar nekaj časa, in moja fizioterapevtka pravi, da so te copatki super. Boljše je, če je otrok bos, vendar sedaj pozimi je to malo težje. Je pa tudi Erik ko se je začel dvigovati spodvihoval nogico, in mi je samo pokazala kako naj ga popravim, da on vidi da lahko gre tudi drugače. Sedaj se dviguje pravilno, vsake toliko pa se dvigne nepravilno. Odsvetovala pa mi je Ciciban copatke in čeveljčke.

Za podaljšanje porodniške pa dobiš papirje na CSD-ju, jih potrdiš v službi in oddaš skupaj z zdravniškimi izvidi na CSD-ju in oni jih nato pošljejo naprej na komisijo. Je pa čisto odvisno kdaj to vlagaš, v kakšno skupino padeš in pa seveda iz katerega območja si. Meni je rekla, da če ne bi bil iz Lj bi sigurno dobila, tako pa vprašanje. Upanje ostane user posted image

Jancci glede cepiva pa imam jaz tudi take info. Tudi farmacija je v recesiji.

Ronja sem šele sedaj videla, daj se kaj zmenimo za drugi teden. Sem pa tudi za sprehod in kafetek v Tivoliju.

Ulla tisi čist nora user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.11.2009 15:02:57   
sonček33
Mimi user posted image user posted image  za Nejca.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.11.2009 15:31:26   
Ulla80
Ulla tisi čist nora

sej vem, sam zaka že user posted image user posted image

jooooj tolk sm zaspana, da mi kr oči okol sučeuser posted image user posted image user posted image sm si šla eno šalco kafeta skuhat, hb se otroka sama igratauser posted image zihr kake neumnosti počneta, k je čista tišina tam v sobiciuser posted image sam se bom še mal delala da ne porajtamuser posted image

grozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.11.2009 15:33:12   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Ulla tisi čist nora

sej vem, sam zaka že user posted image user posted image

Bi mogla napisat, sam zaka že spetuser posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.11.2009 15:50:23   
symona
Kiara, jaz sem ravno prejšnji teden nosila vlogo za podaljšanje porodniške. Greš na CSD, tam izpolniš obrazec in priložiš vse izvide, ki niso starejši od 6 mesecev. Ni pa treba dati v službi potrditi obrazca, vsaj meni ni bilo treba. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.11.2009 15:59:48   
Jancci
Ja sej men se zdijo ti copatki tut čist ok. Sem jih pa morala stran vršt, ker so že čist strgani. So bili že s sekundnim vseokol zalepljeni in tisto pol trdo pride. Imam pa še dvoje, samo so še malo veliki. Bo treba počakat, vmes bo pa štumfke nosila. V pikapolonici jih nisem dobila, ima pa jih en nogavičar v KR pa sem jih tam vzela. So pa 8evrov. Zaenkrat je videt ok.

Zdej me je ravno kolega klical, da lahko pridem danes ob 20ih na masažo. Ima zlate rokice, tako, da komaj čakam.user posted image user posted image user posted image Grem si nogice pobrit, da ga ne bo kap user posted image user posted image

Mimi kako ste???? user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.11.2009 16:10:24   
sonček33
jancci a poveš, ker nogavičar je to

midva sva namreč včer z mojim dala skoz vse trgovine z otroško opremo in oblačili in nisva dobila enih sami uni štumf-copatkov, ki imajo usnje okoli. In nasploh nobenih copatkov..mi imamo tele bamreč podložene in mali tako švica v njih, da mu moram njuno druge kupit, ker če ga npa na boso nogo obujem, se mu pa ful pozna elastika.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

dodajanje umetnega mleka
nataly33

Katero mleko dodajate dojenčku?

Novalac (26%)

Aptamil (38%)

Milupa (4%)

Drugo (33%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!