Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 22:14:49
|
|
|
|
farfala
|
dober večer IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Farfala kako si bila zadovoljna z bioenergetikom, nam je zadnjič en premeril hišo, ker je Jaša stalno bolan in bomo videli kaj bo... v ponedeljek imam seanso z njim kiara in kako si jo spet navadila na spanje v posteljici, si jo pač neprestano polagala nazaj, ko se je zbudila ali se je sama odločila , da bo spala v njej? krtekxx ti pa imaš očitno rada svoje delo, ker se veseliš, da greš delat, super za tebe , malo je takih, ki uživajo v službi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 23:23:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 8:59:32
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! Sobota. Dež. Čas za štrudlanje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 9:11:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro sonček, strinjam se. gres se stiskat k liamčku, tamal bo pa itak lih kar zaspal.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 9:15:07
|
|
|
|
mimi30
|
Niia in Zvezdica za vaju, da bosta čimprej zdravi. Mimi in sonček, ne se hecat s tem o mojem kolesu, ker grem glih enkrat na teden, če bi bilo kot v starih časih bi šla 2x na dan. vau krtekxx, 2x na dan je pa že skor za take, ki kaj trenirajo....1x/teden je pa dober začetek, počasi boš pa stopnjevala Mimi, bravo za ne vročino. A je res to bila pandemska gripa? krtekxx, baje so bili vsi simptomi in potek bolezni ustrezni....tud pri otroku moje sestrične, ki jo je imel poleti je vročina trajala en dan in eno noč, so mu pa odvzeli vzorec in potrdili pandemsko gripo Včeraj zvečer je pa še Meta zakuhala barba, tud za Meto špela že dva dni intenzivno vstaja in trenira stanje brez držanja....kar dolgo že vzdrži in potem, ko ne more več se zelo lepo spusti na tla in nič ne pada joj, kolk fajn za masaže...prav, da si privoščite malo užitka in sprostitve a boste še vedno v centru MB? farfala, ja skor še bližje Farfala, če ugotoviš kaj uporabnega glede spanja, mi sporoči. Ker pri nas je približno podobno. tud pri nas bomo veseli vsake nove pogrutavščine .....po novem priklopljena že skoraj celo noč babica pride k nejcu, mi pa gremo v salon ploščice za kopalnico in wc zbirat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 9:40:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
babica pride k nejcu, mi pa gremo v salon ploščice za kopalnico in wc zbirat očitno sem spregledala, a ste kupili stanovanje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 10:54:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
še enkrat good morning. Da povem, da spet nimam nobenga časa. Tale naš vražiček je pogruntal 1001 novo vragolijo in smo vsi na nogah. Zdaj vztrajno pleza na omarico oz komodo pri tvju, na stole, vse nase vlači (včeraj je vlekel iz spalnice 2x2 m velik in kar težak kovter) me je skor kap ko sem vidla uno malo stvarco pod kovtrom k se matra. Potem vsede se na sesalec in misli, da je poganjalec , vse nosi v smeti ampak res vse, od copat, hrane iz shrambe, flaške, zdaj mamo koš za "smeti", ki jih on znosi tja. kaj pa vem, odpira pomivalca, tolk je velik da se obesi na ročaj in potegne dol, itak ga vsakič butne tisto (še dobr da mamo čelado), ni da ni. Vse oslarije počne. zapira se v sobe, ko sem že mislial da ga je minil on to spet počne. Tko, zdaj grem pa biskvit za blejsko grmado delat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 11:14:25
|
|
|
|
Najki
|
Pozdravljene! Se nisem oglasila 10 mesecev, pa bom majckeno apdejtala. Jan Mai je imel hud atopicni dermatitis od prvega meseca dalje in sele pri treh mesecih so ga diagnosticirali in pri stirih mesecih smo koncno dobili aptamil adc in ostala zdravila za zmago. Mali je bil alergicen na mleko, psenico, jajca, koscicasto sadje, agrume... Dva tedna nazaj smo po obremenitvi v bolnici ugotovili, da je alergija na mleko presla in smo ga zaceli uvajati, drug teden pa zacnemo s psenico, tako da smo presrecni. Jajcek pa bo se pocakal. Kozo ima tudi ze cisto in ga ne srbi vec. Spancka zelo lepo od zacetka in ponoci se ne zbuja, razen ko so zobki. Ti so zaceli rasti pri stirih mesecih in trenutno jih ima deset, tako da prav brez problema poje celo sadje, koscke mesa, zelenjave, mamine prste, ocijev nos. Mali zobati terorcek ze od cetrtega meseca. In absolutno rad papa vse in veliko. Trenutno samostojno se ne hodi, se pa ob poganjalcku ali stolu dviga in goni cez celo stanovanje in seveda mece vse dosegljive stvari s povrsin. Pogruntal je vse osebe, koga lahko okrog prenasa, izsiljuje ipd., tako da moramo biti ves cas pozorni na izsiljevanja. V vrtec ne bo sel, ker gre babica cez leto v pokoj, do takrat pa bom delala polovicen cas. Se bo najbrz kar poznalo, ker kupujeva kuhinjo, pa bo kar lepo rezerve popila... V glavnem to je to na kratko. Aja mali je bil na dolgem izletu v Pragi konec septembra in sploh ni bilo problemov s potjo ali bivanjem, tako da nas je kar spodbudilo za nacrtovanje kaksne daljse poti. Slikice pa nimam se nobene pripravljene, jo bom kasneje dodala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 11:24:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Najki, lepo, da si se oglasila. Janu pa da bo prerasel vse alergije. Zdaj nam ga še mal pokaži, da vidimo sončka. Pa zaupaj od kod iz Lj si, se pa neki punce menijo za en sprehod in kofi po tvoliju pa se nam lahko pridružiš.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 11:26:47
|
|
|
|
Najki
|
Lepo lepo. Sem z Vica sicer. Za kdaj pa se menijo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 11:30:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Lepo lepo. Sem z Vica sicer. Za kdaj pa se menijo? nč ne vem, mi smo bli bolančki, tko da nisem čist na tekočem. Pomoje ob prvem lepem vremenu. Itak se to mpotem še 20x objavi, tko da ne moremo falit ali pozabit. Upam, da se kaj kmalu vidimo, ker jih gre večina delat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 12:05:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
a vam povem kaj je moj dragi možek naredu zame. Res je moj zlati dragi možek. Kupil mi je črne visoke UGGice s štumfom.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 12:27:55
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a vam povem kaj je moj dragi možek naredu zame. Res je moj zlati dragi možek. Kupil mi je črne visoke UGGice s štumfom. možek, mami ... Hočmo vidt slikco - ampak na modelu!!!!! evo, midva sva naredila en giro ob Blejskem jezeru, ati je šel na masažo. Celo malo se je sonček pokazal. Danes so mi dostavili H2O, tako da bo treba sprobat. Kuham nedeljsko kosilo - gov. župca, govej meso, tenstanc, solatka, zelenjava za prilogo. Popoldne mogoče nardim rumove kroglice.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 28.11.2009 12:28:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2009 12:45:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 13:02:11
|
|
|
|
farfala
|
oooo, zvezdica pri vas je pa res divje , naš si še ni vsega tega zmislil, zaenkrat še samo vse meče ven iz predalov, pospravlja v koš še pa ne Kosilo: goveja juha s cvetačo in kvinojo za Sama, mi juha s fritati iz palačink, žitni polpeti, riž in solata, popldan pa mogoče še spečem mafine, če ne bom preveč zaspana
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 13:56:39
|
|
|
|
krtekxx
|
Na hitro: Miklavž peče piškote. Dišiiiiiiii Mimi, super, da ste OK in da je tako hitro tale gripa mimo. Kaj pa štrudl, Sonček, a diši? Farfala, ja res mam srečo, da mi je služba všeč. Včasih sem kar malo preveč visela v njej, sedaj pa ne bo časa za to. Kaj bi dala, da bi bil vsak dan za ene 10 ur daljši in da bi otroci imeli še kako uro varstva več, da bi npr. jaz imela 2 uri časa zase. Za kolo, tek, hribe, smuči...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 14:03:37
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Kaj pa štrudl, Sonček, a diši? Krtekxx, ne pri nas po štrudlu en diši, ker štrudlanje=crklajanje v mojem žargonu. Diši ap po juhici in tensatncu. Super za peko piškotov - pa vas je toliko, da če se vsi skkupaj sparvite piškote pečt, ste 1,2,3 fertik
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 14:08:43
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Kosilo smo že pojedli. Danes smo imeli zel. juhico od včeraj, mesne kroglice v omaki in krompir + solato. Danes sta ema in mož vsako 5 min bila v kuhinji in spraševala če je kosilo gotovo. Pol pa je še Erik začel - Hammm. Ne vem kaj je to danes. IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Tko, zdaj grem pa biskvit za blejsko grmado delat A je res tako dobra sladica kot pravijo. Na kulinariki je ful pohvaljena in sem jo mislila jutri naredit. Povej kako je uspela. ZDaj še malo počitka potem pa gremo malo božični sejem pogledat. Otroci na vrtiljak, ostali na sprehod.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 14:52:33
|
|
|
|
Najki
|
Fous za uggice, js si nisem se nic kupila od poroda XD. H2O mam pa jaz oba modela, belega in rdecega in rdec je res fajn ker ima vse nastavke in rocni del snemljiv, pa ga lahko zlorabljam po tleh, po kopalnici, na pecici... Samo ne vem, ce tudi pri rdecem dobis tiste microfibra krpice za parket... Bel model bom pa dala dedku, mu bo prav prisel.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 17:59:23
|
|
|
|
Najki
|
Takole par slikic obljubljenih. Ceprav niso kronolosko razporejene.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 18:09:20
|
|
|
|
Jancci
|
Najki fletko tvoj sine! Fuuuul!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 18:10:32
|
|
|
|
sonček33
|
Najki lepotec je tvoj sonček. Mi smo zdejle v tavelki posteljis pali 2 ure vsi trije. Milina.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 18:31:35
|
|
|
|
Najki
|
hvala midva imava se zmeraj 100 letno zibko. precej je velika ampak mali vstaja pa cez leze pa samo cakam kdaj bo ven padel. mu je pa vsec not stat pa se guncat =$. cakava pa ze 3 tedne na 140*70 posteljico iz lesnine, v ponedeljek jih moram za vrat prijet .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 20:42:24
|
|
|
|
Najki
|
Deklice mene pa nekaj zanima. Koliko so vase bebe zdaj dolge in tezke? Tako da vidim kje v povprecju je moj, ker nimam drugih referenc. Jan ima priblizno 73cm in 10kg. (njegov oci je imel pri 10ih mesecih 84 cm =$).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 28.11.2009 21:04:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Deklice mene pa nekaj zanima. Koliko so vase bebe zdaj dolge in tezke? Tako da vidim kje v povprecju je moj, ker nimam drugih referenc. Jan ima priblizno 73cm in 10kg. (njegov oci je imel pri 10ih mesecih 84 cm =$). Tinej je imel na zadnji posvetovalnici 75cm in 10,160g.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?