Ulla80
|
jutro mah, s temi cpati ni nič narobe, lohk pa da ma fizioterapevtka svoje mnenje...jst splon ne vidim razlike med tem copatom in zoknom, razn da en je iz usnja, drug pa iz blaga...itak najboljš je, če so bosi, to je tak dejstvo, sam zmeri to ne gre. in ta copat je najboljši približek bosi nogi...me res zanima kak je ona to utemeljila...oz. kak bi men to utemeljila jst jih mam itak bose, ula sploh ne prenese zoknov itd, si vse dol zmeče, pa ji pustim...vsake tolk jo obujem, sam dolgo tak ne velja....in če v stanovanju 22, 23 stopinj, pa res ne vidim problema....poleti je bolj hladno not, sam takrat ni pa nobeng problema, ker je pač poletje zdej k je pa zima, pa že po defoltu bohnedaj bos bit pri nas se zokni ne obnesejo, ker su mu tud takoj prisučejo in pol mu valjda drsi, pa nima oprijema in skoz prstke skup krči, kot bi se hotu na tla zagrabit...in je dost bolj neroden, večkrat pade in tko...k že tko je problem pr teh tamalih, k še majo un refleks, k probajo s stopalom pest stisnt oz. zagrabit, takoj k se nekaj dotakne nogice....zato se tud tolk na prste postavljajo, k avtomatsko skrči nogico....in v zoknih je sam še slabš, najboljš je če so bosi, je najbolj pristen stik s podlago, ti usnjeni copati so pa tud kul. evo, jst sem kruh spekla, prašek skuhala, cukr za depilacijo ( mam že zimski kožužšček ), mal pospravla, polikala, zdej greva pa vn...