ursa_p
|
Dobro jutro! Vceraj sem sla na predavanje, pa pridem tja in so spremenili temo, tako da sem sla potem iz kranja domov na Galovo delavnico v vrtec. Pa sva bila tam 5 minut, barvala okraske, potem mu je pa en sosolec vzel ravno tistega srcka, ki ga je on hotel pobarvat in ni nehal jokat ... in sva se po 10-ih minutah odpravila domov in je doma jokal se 1 uro - trma, kot je ze dolgo ni bilo. No, potem je pa med jokanjem zaspal na "oslu" - stol za kazen ... potem sem ga pa v narocje vzela, ker je kao nehal (na stolu je moral sedet dokler se ne umiri), potem pa kot da nic ni bilo. Sva se zvecer pogovorila, ko sva se peljala po ocija na predavanje, tako da upam, da bo kaj zaleglo. Drugace nic posebnega ... krcev imam precej manj in sem kar vesela, tako za zaenkrat se nisem za bolnisko. Drugace sem pa zmenjena v sluzbi, da pridem vsak mesec pomagat - seveda za placilo, tako da bom imela celo porodnisko malenkost delavno (kak dan ali dva na mesec). Najprej je naju skrbelo kaj bo, ce bom zanosila, zdej pa njih skrbi, ce sploh nazaj pridem. No, mi je cist vsec. Sicer pa se nimam zamenjave, pa tudi nobene studentke ne, ki me bo vsaj malo nadomescala, tako da bi bila res kriza, ce bi ze zdej sla - smo ze itak v zaostanku, saj ogromno dela opravljava samo dve - jaz in sefica. Kilogrami ... sem vesela, ker sem sla 1 kg dol - nisem nic kaj dosti lacna in mi bolj kot kaj drugega pase solata - tako kot vedno, ampak da jo zdej pojem na tone. Upam, da bo tako ostalo do naslednjega pregleda, ker sem ze na +5. Oprema ... me ze skrbi kam bomo vse dali in kako bomo preuredili sobi - spalnico in Galovo sobo, ampak mislim da bo to prislo na vrsto januarja - drugace pa imava ze vse od gala, ker nisem nicesar prodajala, ampak samo posojala. Angelcare ... nisem razmisljala o nakupu. Lep dan vam zelim. Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 25.11.2009 8:15:54 >
|