|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.11.2009 21:10:13   
lenčy
js bom isto vzela denar, ker so mi paketi brez pomena, ker že vse mam od tetuser posted image cunce bom prav tako dobila, sicer jih bom par kupila tudi sama, ker to je že skori obveznouser posted image to bo pa itak šele marca, ko pride spomladanska kolekcija ven, pliša tako in tako ne bom rabila, če bo že hmal toplo... če se motim, me popraviteuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.11.2009 21:14:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

jst imam tudi eno vprašanje:
ANGELCARE????? ali ga bo katera kupila? Mene je strah smrt v zibki in ne vem, mika me, samo na koncu bo pa tako kot v 1user posted image , da ga bom pozabila kupituser posted image user posted image

Hmmmm, jest sm mela z njim sam težave in paniko. In to v P. Me je tko napsihiral, da so mi ga že zaradi mojga zdravja odsvetval user posted image user posted image user posted image  
Kje so se pojavile težave - pri vodni/topli posteljici. Zaradi toplote babysense velikrat ni zaznal otrokovega dihanja in pol je piskal v nedogled ...... vid je pa spal k angelček.
Drug problem so bile pa baterije - kolegica iz sobe, ki je imela tudi nedonošenko, je enkrat svojo pupo vn vzela, pozabla ga izklopit, in ji je ta user posted image  začel piskat šele po 10- 20 ih minutah user posted image

Ti povem, da mene ta babysense ne vidi več user posted image  No, razen v primeru, da bi imel otrok že od začetka kakšne težave ali z dihanjem ali s srčkom. Takrat pa ga je smotrno kupovat. To ti pa itak pol dr. v P predlaga. Pa v Lj. P si mamice, katerih otročki majo probleme, lahka za 1 leto to aparaturo izposodijo. Mislim pa, da je 50 e pologa, ki ti ga pa vrnejo, ko aparat vrneš.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
24.11.2009 21:15:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

js bom isto vzela denar, ker so mi paketi brez pomena, ker že vse mam od tetuser posted image cunce bom prav tako dobila, sicer jih bom par kupila tudi sama, ker to je že skori obveznouser posted image to bo pa itak šele marca, ko pride spomladanska kolekcija ven, pliša tako in tako ne bom rabila, če bo že hmal toplo... če se motim, me popraviteuser posted image

veš kaj - kakšen komplet pliša ne bi škodil. Včasih še aprila tko zahladi, da ga je kr smotrno met.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 428
24.11.2009 21:17:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

jst imam tudi eno vprašanje:
ANGELCARE????? ali ga bo katera kupila? Mene je strah smrt v zibki in ne vem, mika me, samo na koncu bo pa tako kot v 1user posted image , da ga bom pozabila kupituser posted image user posted image

Hmmmm, jest sm mela z njim sam težave in paniko. In to v P. Me je tko napsihiral, da so mi ga že zaradi mojga zdravja odsvetval user posted image user posted image user posted image  
Kje so se pojavile težave - pri vodni/topli posteljici. Zaradi toplote babysense velikrat ni zaznal otrokovega dihanja in pol je piskal v nedogled ...... vid je pa spal k angelček.
Drug problem so bile pa baterije - kolegica iz sobe, ki je imela tudi nedonošenko, je enkrat svojo pupo vn vzela, pozabla ga izklopit, in ji je ta user posted image  začel piskat šele po 10- 20 ih minutah user posted image

Ti povem, da mene ta babysense ne vidi več user posted image  No, razen v primeru, da bi imel otrok že od začetka kakšne težave ali z dihanjem ali s srčkom. Takrat pa ga je smotrno kupovat. To ti pa itak pol dr. v P predlaga. Pa v Lj. P si mamice, katerih otročki majo probleme, lahka za 1 leto to aparaturo izposodijo. Mislim pa, da je 50 e pologa, ki ti ga pa vrnejo, ko aparat vrneš.

hvala za odg. Ja sem že tut jst brala da imajo te naprave tudi lažne alarme. Ne vem, najbolj me je strah te smrti v zibki, ampak lahko samo upam da se to meni ne bo zgodilo.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
24.11.2009 21:19:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

veš kaj - kakšen komplet pliša ne bi škodil. Včasih še aprila tko zahladi, da ga je kr smotrno met.

Se strinjam s tabo. jst čedalje bolj študiram da bom šla v nabavo kar februarja. itak večino stvari že imam doma, tako da bom dokupila samo malenkosti.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
24.11.2009 21:23:36   
rožca26

hvala za odg. Ja sem že tut jst brala da imajo te naprave tudi lažne alarme. Ne vem, najbolj me je strah te smrti v zibki, ampak lahko samo upam da se to meni ne bo zgodilo.

se mi zdi, da če je otrok zdrav, do tega zelo redko pride. No, pri nas se s tem ne bomo ubadal, ker bo pupa čist pr nama spala - v posteljici. Drugo je, če bo mela svojo sobico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.11.2009 21:50:22   
lenčy
da ne boste mislile, da ga še nisem kupila (pliša mislim). sicer pa kakor pravim, veliko stavri bom dobila in večina je pliša, tko da ga sama ne mislim veliko kupovat, samo za dušo, drugače ne.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.11.2009 22:01:16   
3Sonček3
W.W. nikakor te nočmo likvidirat iz foruma !!!! Da nebo kakšne pomote, nobena naj ne pomisli na to!!! Seveda ma usak pravico do svojega mnenja, ki pa ga eni razumemo tako eni drugače in potem glede na naše razumevanje primerno odgovorimo. No zdej pa dost o tem, glavno da s(m)o rešle problem user posted image kot je rekla sara pozabljeno...
strumf user posted image za tvoje sodelovce, bolš pozno kot nikoli ane user posted image
paketk js bom uzela denar, tut pomislna nism da bi si sestavlala paket, kr mam tok dobro mamo da mi bo ona kupla večinoma kar pride v kompletu, plenice že mam, za prčkarije kot je kozmetika bom dala duška svoji duši, edino voziček in posteljico bom kupila za 500€ me pa valda nebo pobralo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Vid in Živauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
angelcare js ga nebi kupla, zate pa nevem, sm to je pomoje na tak način ko ta AS če paničarš pol je dobr da ga maš ...user posted image

Zdej grem pa spat pa se slišmo jutr pa-pa

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.11.2009 22:03:21   
lakaya
hey punce user posted image

Rožca 26 se ti želim opravičit, ker sm v svojem zadnjem javljanju navedla datume pregledov, pa mi jih nikakor ni ratal nardit v modri oz. rdeči barvi user posted image sorči ni blo zanalašč, nisem še čist vešča tega foruma...
Drugač ti pa svaka čast, k si tolk pridna pa beležiš vse te datume user posted image user posted image user posted image

se še kej tipkamo
pa pauser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.11.2009 22:07:24   
lucika
joj, ne mene spominjat na ta baby sense. če mi ni vzel par let življenja, koliko sem prejokala zaradi njega. ko smo malega v porodnišnici tresli in zbujali, trikrat zapored...so sestre komentirale, da res ni dihal ,kak je bled in bla bla...pol smo pa ugotovili, da konektor ne dela kot bi moral. ampak, to pa vsaka čast, ko je začelo piskat, so bile v 30 sekundah v sobi. to je samo prihrumelo iz vseh strani...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.11.2009 22:08:56   
mammamia
Hvala za nasvet! Bom šla pogledati-ali mogoče veš katera trgovina Zara ima tudi oddelek za nosečnice, ker jaz ga še nisem opazila. Hvala!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.11.2009 22:55:58   
Anonimen
o nakupu angelcarea sem tudi jaz razmišljala, še posebej po tem ko sem na bibaleze prebrala eno zgodbo o tem in me je čist napsihiraluser posted image . Vem pa tudi, da so lahko kakšni lažni alarmi, vsekakor pa rajši 10x vstanem za brezveze, kot pa da enkrat nebi in bi potem malega zjutraj najdlauser posted image -ne vem, sem pač bolj ziheraš.
Od opreme jaz nimam še čisto nič, razen tri ogromne vreče cunjic, ki sem jih dobila od sestrične že avgusta. Voziček dobim od kolegice rabljen januarja, kupiti bova morala le previjalno, za le to pa čakam kakšno ugodno varianto.
Nosečniške bunde, jakne...jaz sem se odločila, da si pač nove garderobe ne bom kupovala-vsaj zaenkrat ne. Si plašča pač ne bom zapela, spodaj bom dala debel puli in pa šal, pa bomo videli. Škoda se mi zdi dajat za ene tri mesece po 70€ za bundo ali kaj podobnega. Od nosečniških oblek imam do sedaj le ene kavbojke in jeans krilo, pulover in eno tuniko sem si kupila navadne številke, HB pa je moda zdaj taka, da so vsi puloverji dolgi in elastični, tko da s tem ni problemov.

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
25.11.2009 7:23:54   
branka28
Jutro!

Grem počasi na morfo ob devetih imam, držite pestke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paket : jaz bom vzela denar, ker ne rabim ničesar iz paketov. Cunjic imam veliko, ampak večino zauser posted image za user posted image bo pa treba iti v nabavo.user posted image

Strumf
: tudi jaz bom vzela Implast Bolderja 3 nekje Januarja.

Mammamia : dobrodošla !!!user posted image user posted image user posted image

Nosečniške bunde : sem našla zelo vredu bundo v Kiku, ker ne dam za nosečniško bundo 90 eur oz.več, tako ali tako se trgovci  okoriščajo nad nosečnostjo in nabijajo takšne cene da je joj.user posted image

Lep pozdrav se pišemo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.11.2009 8:10:36   
Anonimen
hey

branka držim pesti pol danes za pregled.user posted image user posted image

ja nažalost so vse stvari, ki so povezane z nosečnostjo in dojenčkom kar precej drage. Vsaj za moje pojme. To je kriva tudi malo naša država, spodbuja nosečnost pa rast slovencev, kaj konkretno za to pa ne bi naredila. Npr. že AM je v avstriji dosti ceneje kakor pri nam, ker nekaj tudi država subvencionira. Saj ne rečem nekatere regije imajo to urejeno, da dobijo Am na recept dosti jih pa nima.

Glede vozička bom če ga bom kupila šla v nabavo feb ali marca, zato ker za prvo silo že imam doma.

No se slišimo malo kasneje

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
25.11.2009 8:11:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Hvala za nasvet! Bom šla pogledati-ali mogoče veš katera trgovina Zara ima tudi oddelek za nosečnice, ker jaz ga še nisem opazila. Hvala!

jst vem, da ga ima Zara v europarku (MB) samo je ta izbira zelo zelo slaba.user posted image

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
25.11.2009 8:14:38   
ursa_p
Dobro jutro!

Vceraj sem sla na predavanje, pa pridem tja in so spremenili temo, tako da sem sla potem iz kranja domov na Galovo delavnico v vrtec. Pa sva bila tam 5 minut, barvala okraske, potem mu je pa en sosolec vzel ravno tistega srcka, ki ga je on hotel pobarvat in ni nehal jokat ... in sva se po 10-ih minutah odpravila domov in je doma jokal se 1 uro - trma, kot je ze dolgo ni bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image No, potem je pa med jokanjem zaspal na "oslu" - stol za kazen ... potem sem ga pa v narocje vzela, ker je kao nehal (na stolu je moral sedet dokler se ne umiri), potem pa kot da nic ni bilo. Sva se zvecer pogovorila, ko sva se peljala po ocija na predavanje, tako da upam, da bo kaj zaleglo. user posted image

Drugace nic posebnega ... krcev imam precej manj in sem kar vesela, tako za zaenkrat se nisem za bolnisko. Drugace sem pa zmenjena v sluzbi, da pridem vsak mesec pomagat - seveda za placilo, tako da bom imela celo porodnisko malenkost delavno (kak dan ali dva na mesec). Najprej je naju skrbelo kaj bo, ce bom zanosila, zdej pa njih skrbi, ce sploh nazaj pridem. user posted image No, mi je cist vsec. user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa se nimam zamenjave, pa tudi nobene studentke ne, ki me bo vsaj malo nadomescala, tako da bi bila res kriza, ce bi ze zdej sla - smo ze itak v zaostanku, saj ogromno dela opravljava samo dve - jaz in sefica.

Kilogrami ... sem vesela, ker sem sla 1 kg dol - nisem nic kaj dosti lacna in mi bolj kot kaj drugega pase solata - tako kot vedno, ampak da jo zdej pojem na tone. user posted image Upam, da bo tako ostalo do naslednjega pregleda, ker sem ze na +5.

Oprema ... me ze skrbi kam bomo vse dali in kako bomo preuredili sobi - spalnico in Galovo sobo, ampak mislim da bo to prislo na vrsto januarja - drugace pa imava ze vse od gala, ker nisem nicesar prodajala, ampak samo posojala.

Angelcare ... nisem razmisljala o nakupu.

Lep dan vam zelim.

Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 25.11.2009 8:15:54 >

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.11.2009 8:45:52   
lucika
jaz imam tudi danes pregled in sem neučakana, kot mali otroci....... jeeee, komaj komaj čakam:))))

nekaj me na strani zadaj boli. pa ne vem, če je to od križa... ker če je od ledvic se bo itak videlo na vodi a ne?

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.11.2009 9:06:13   
Tjasa27
Dobro jutro punce!

Kako ste? Jz sem spet noro zaspana, ampak se počasi sestavljam

lorelaj a veš, da sem prov nate mislila, sem rekla da se že dolgo nisi javila, pol sem se pa spomnila da is napisala da si ful v gužvi. Sem prov vesela, da si se spet mal oglasila user posted image

šola za starše tudi midva greva januarja v porodnišnico, decembra se ne bo izšlo. Sem že klicala tja, pa so rekli naj sredi decembra spet pokličem, pa da je januarja najbolj idealno za nas ki imamo marca rok.

Kavica lorelaj sej te lahko počakamo pa se pol dobimo tist teden po 7.12., sej se nam spet tok ne mudi, a ne, pa še predno se bomo uskladile...

Jz predlagam spet četrtek 10.12., se pravi čez 14 dni, pa povejte če vam paše, pa da boste vedle planirat....

lep dan,

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.11.2009 10:06:41   
Jassika
lucika navijamo zate  user posted image user posted image user posted image  in za tvojega user posted image , da se ga bo lepo videlo in bo čim večkrat pomahal user posted image  Pa javi kako je bilo (je zmer tko lepo brat raznežnene mamice user posted image )

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 444
25.11.2009 10:55:07   
7lina7

juuuuuuuuuuutroooooooooooooooo!!

.. punce, jaz SPIM !!   .. že 2 dni spim spet tako kot treba!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    jeeeeeeeeee, kooooooončno sem naspana!! po dolgem je že bil čas!!user posted image    naj kr tako ostane!!

kar se tiče zimskih jaken, si jaz ne mislim nič kupovat. stare sicer ne gredo več zapret  pa uporabim 100 in 1 šal!user posted image
pa je čist kul. jih itak mam v različnih debelinahin barvah ..  res se mi zdi škoda denar ven metat za eno zimo. itak imam namen shujšat do druge zime in je potem ne bi rabla več.user posted image

kilogrami- joj, ne vem kaj jamrate.. user posted image .... to kar ste predelale ve 3,4,5,7kg... TO NI NIČ!!  jaz sem jih malo več kot 20kg!!user posted image   ..pa vem, tak kot so prišle, tak bodo morale it.. ker drugače ne vem kako se bom spravila v staro št. 38??  sem sicer upala,da tokrat ne bo taaak grozno kot v 1user posted image , pa ...user posted image .... takrat sem se zredila za 27kg in jih tudi v 10 mesecih dala dol 31kg.  pač volja in GIBANJE - kar pa itak ne bo manjkalo..

sem včeraj dobila eno vrečko cotik za user posted image , jih grem prečekirat!!
mejte lep dan!!

user posted image user posted image user posted image za preglede!!user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.11.2009 11:27:01   
3Sonček3
Dobro jutro, dober dan, kar hočte, js se še zdej nism skockala pa sm že od 8-ih pokonci user posted image .
Držim pestke za vse k mate dns preglede in komaj čakam na vaša poročila. Drgač pa kje pa ste use danes? Je zelo dougčas tukej k nimam kej za prebrat. Edino na kar še nism odgovorila so bundice...ja js je nebom kupila, je tut men škoda dat 100€ za bundico k jo bom samo zdej nosila pol pa nč več, itak ne hodm u službo in sem večinoma doma če bom pa šla na obisk al pa kej tko si lahko pa še vedno tastaro oblečem in je ne zapnem user posted image .
Js sm si dns zaželela tenstan krompir pa pečena rebrca tko da komaj čakam da se skuha.
Mam pa tut user posted image doma, mu je tko oteklo use skupej da je šu k zobarju po antibiotik in zdej mi dela družbo user posted image , boli ga ne več, samo js se ga ne upam poslat delat da ga nebo prepih ujeu pa bo še huj, naj rajš doma preboli sej nebo dougo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 446
25.11.2009 12:47:24   
3Sonček3
Kje ste punce??? user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 447
25.11.2009 13:22:02   
vekybel
Ciaooo!

Kako ste danes? Pri nas je lep sonček.
Končno sva se preselila v spalnico in vse porihtala.

3sonček3: a si dobila denar od socialne ki si dala vlogo?

Kar se tiče paketov bom tudi jz vzela denar, ker si bom od tega denarja kupila voziček.
Bunde pa jakne tudi ne bom kupovala si bom pač dala kak šal pa je.
Za najinega sončka imava skor vse razen vozička in banjice, ostalo pa že imava vse.
Bom prilimala dve slikici če mi rata, da vidite.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 448
25.11.2009 13:27:55   
vekybel

user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 449
25.11.2009 13:29:07   
vekybel
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=143341#imageShow][/link]

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?