|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
25.11.2009 13:30:25   
vekybel
 ......hhmmm.....noče mi več slikce gor prilimat....user posted image user posted image user posted image  no vsaj posteljico ste vidle....user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 25.11.2009 13:32:00 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.11.2009 13:39:55   
MLADAMAMICA
vekybel zelo lepa posteljica user posted image
punce, en dan sem prebrala, da je ena pila lešnikovo kavo in se mi od takrat tko lušta po njej user posted image  a mi pomagate, kje jo kupim? razen na mojakava.si ker je full predrago user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.11.2009 13:45:57   
lenčy
vekybel zelo lepa posteljnina, kje si jo pa kupila? js sm si pa zamislila posteljnino v oranžni barvi, sm jo bom šla kupit po novem letu, mogoče bo kej cenejeuser posted image naša posteljica še ni sestavljena, čeprav bi jouser posted image najraje že sestavu, pa ga moram nazaj držat, ker se nikamor ne mudiuser posted image

naj komentiram še bunde za pozimi...sama plašča in bund skor ne morm več zapet, mi je pa mami dve leti nazaj kupila pončota in mi bo zdaj ravno prav prišel....čeprav piha z vseh koncevuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.11.2009 14:10:48   
vekybel
punce hvala za lepe komentarje......ta komplet za posteljico mi je mama kupila v Bosni!

lenčy: glede pančota pa je full dobra ideja, moja mama mi je tudi priporočla pančo zdej po zimi pa to, če ne pa pod bundo še ko bo fajn mrzlo ne.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.11.2009 14:23:47   
Zvezdici
Lepa posteljica vekybel user posted image .

Drugače glede plaščev, jaz tudi ne bom kupovala nobene posebne bunde. J pa fajn kakšen plašček na preklop. Ki tudi kasneje pride prav. Pončo pa tudi super ideja. Oblečeš samo še kakšen dodaten pulover spodaj in je problem rešen.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.11.2009 14:25:08 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.11.2009 14:30:46   
MLADAMAMICA
vekybel kok je pa dala za posteljnino? sama načrtujem vso opremo kupit dol, ker je bistveno ceneje. kje si pa kupila posteljno in previjalno?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 456
25.11.2009 14:38:30   
MLADAMAMICA
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=143344#imageShow

jaz bi rada takšno posteljico, v bosni stane 300km - 150eur, tukaj pa nikjer nisem videla takšne, podobne so pa zelo drage. v album sem dala še nekaj posteljic, ki so mi zelo všeč.

ps. ta postelja je 170*70, najprej je za dojenčka, potem pa se stranica in omarice umaknejo in je postelja, zelo praktično

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 25.11.2009 14:40:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 457
25.11.2009 14:45:56   
vekybel
mladamamica: mama mi je kupila posteljo tako da nevem koliko je plačala in previjalno so mi kupili svakinja in brat v pikapolonici in je stala 145€ in sedaj je še cenejša, mislim da 125€, poglej na netu.
A ta komplet za okrog posteljice je dala 100 mark=50€ in zraven dobiš: povšterček, rjuho,kovterček in komplet blazine za vse naokoli posteljice. Misli da je kr precej ceneje dol in kr pejdi se ti sigurno splača.
Mama mi je kupila doli tetra plenice in ena stane 0,70€ a pri nas pa 1,90€. Res se splača.

Neposredna povezava do sporočila: 458
25.11.2009 14:50:53   
vekybel
mladamamica: full je lepa ej, to moraš kupit! Res je dobra, ker jo potem lahko uporabiš ko bo user posted image  večji. Moj brat in svakinja imata v tem stilu ki potem nastane postelja sam sta jo tukaj kupila in je kr stala, nevem koliko sam vem da ni malo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.11.2009 14:53:21   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

vekybel zelo lepa posteljica user posted image
punce, en dan sem prebrala, da je ena pila lešnikovo kavo in se mi od takrat tko lušta po njej user posted image  a mi pomagate, kje jo kupim? razen na mojakava.si ker je full predrago user posted image

jaz sem jo tud nekaj časa pila..
dobiš jo skoraj v vseh trgovinah,kjer imajo barcafe.  je enaka vrečka kot ta rdeča - klasic, sam da je leđšnikova modre barve! user posted image skuhaš pa čist enako kot navadno kavo. sam men je bil premočen okus, zato sem mešala navadno in to.

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 460
25.11.2009 15:15:11   
ursa_p
Cau!

Lesnikova kava ... Matic tudi pije to Barcaffejevo in jo tudi mesa pol navadne, pol lesnikove. Vsak, ki jo je pri nas pil je bil navdusen nad njo.

Posteljnina ... ravno pred kratkim sem jo videla v akciji v eni reklami, pa ne vem al je bil Leclerc al ne. Je katera opazila?

Srecanje ljubljana ... mislim da ste rekle 10.12. - zaenkrat imam se prosto.

Zdej pa pocasi sibam na predavanje .... lep dan.

Lp, Ursa

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.11.2009 15:17:35   
Čmrlika
Sem žalostna še vedno, in se mulim user posted image , in ne sodelujem več na tem čvekanju user posted image  ampak za tiste, ki nameravate rodit v mariboru...će še ne veste

http://www.ringaraja.net/forum/EA_v_Mariboru_odselj_24_ur_vsak_dan_v_tednu/m_4695943/tm.htm

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.11.2009 16:00:44   
branka28
Ojla evo moje poročilo:

Morfologija: vse je OK z bebijomuser posted image user posted image , spola žal ni hotel pokazati, ker je držal nogice skupaj.user posted image Trajalo je nekje pet minut sem totalno nezadovoljna, ker so nas jemali naprej kot po tekočem traku, pa še na vrsti nisem bila na urouser posted image user posted image user posted image . Pregled je opravljal dr. Japelj.

Tako, da sem se naročila na 3D pregled, ki ga imam 4.12. Šla bom pa na Ptuj k dr. Rošiču cena pa je 50 eur, kar še je znosno.user posted image

No potem sem še imela pregled pri svoji G in me je skregala saj sem se v enem mesecu zredila za 4 kg, skoraj me je kap.user posted image Se pravi da sem se skupno do sedaj zredila 7kg. Pa tako pazim kaj jem.user posted image user posted image

Takole je bilo danes.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.11.2009 16:02:13   
branka28
Aja sem vedela da sem nekaj pozabila, naslednji pregled pri G 23.12.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.11.2009 16:09:15   
3Sonček3
vekybel za katero mislš? une enkratne še nism odločbe dobila, uno drugo pa sm 18. že mela nakazano. user posted image lepa posteljica. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.11.2009 17:00:12   
vekybel
branka28: čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
Ti rečem bodi vesela sam da je vse uredu, kaj vse se dogaja danes.
user posted image  se bo že pokazal, sam da je zdrav.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.11.2009 17:08:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za današnje preglede

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
25.11.2009 17:09:34   
Anonimen
Kje pa je mama rožca danes, da se ni še nič javila????user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
25.11.2009 17:11:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem žalostna še vedno, in se mulim user posted image , in ne sodelujem več na tem čvekanju user posted image  ampak za tiste, ki nameravate rodit v mariboru...će še ne veste

http://www.ringaraja.net/forum/EA_v_Mariboru_odselj_24_ur_vsak_dan_v_tednu/m_4695943/tm.htm

Uf fajn za tiste ki, boste rodile tam, mene upam, da tam ne bodo videli.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
25.11.2009 17:15:55   
lucika
jaz sem tudi iz pregleda. bibek ima celo kilo, in je taaaaaaaaaaaaaak lepi, da sem čist zmešana. mi je naštimal glavico v 3d, se vidi profil. čist zaljubljeno hodim s slikco okoli:)))) vse je v glavnem ok:)

branka28, jaz hodim k rosiču in je res super... za vsak pregled uz naredi in se res potrudi...tak da mislim, da boš zadovoljna.
jaz na 3d ne bom šla, no, lahko da me še prime...itak imam na 3 tedne pregled in tudi uz...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.11.2009 18:22:47   
lucika
pravkar sem si previjalnio naročila..pol pač pleničke prat in peglat... jaz sem res čist nora.....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.11.2009 19:25:33   
3Sonček3
branka28 user posted image za pregled, vrjetno hoče da je spol presenečenje user posted image , ko bo pršu vn bo moral pokazat tko da bomo sigurno zvedli kaj je user posted image . Glede kil pa...js sm nekje prebrala da se baje zdej v tem času redimo 0,5kg na teden tko da...ma nimajo kej piskat user posted image zase naj se brigajo.
Tut js pogrešam rožco danes, to bo mela raport k pride user posted image
lucika tut tebi user posted image za pregled in za G k lepo usakič nardi UZ. Nisi nč nora k tolk perš pa peglaš pa to,... tut js bi če bi mela kej user posted image mam sm pleničke pa nekej oblekic, pa se mi tolk mal robe ne lubi rihtat, kr js bi to delala ceu dan.

Drgač pa punce, js sm zdejle s svojim user posted image pekla piškote, tisti k majo luknco na sredini pa marmelado not, in so tko svinsko dobri,....mmmmmmmmm. Če jih bi kera rada nrdila bom prpopala recept, js sm jih delala 1. in so res super duper dobri.

60 dag moke
1 pecilni prašek
30 dag sladkorja
35 dag masla (js sm dala margarino, sej mislm da je isto)
3 rumenjake
5 žlic kisle smetane

Vse sestavine zmešamo in pregnetemo v testo. Testo razvaljamo na debelino cca. 3 mm in z modelčki izrezujemo ven poljubne oblike. Na vsakem drugem izrezanem nardimo še luknjico na sredini in damo pečt na 200˙C, js sm taprvo rundo malo zažgala, pol pa vidš po občutku kolk časa še, okol 10-15 minut. Ko se spečejo jih namažemo z marelično marmelado (js sm ene tut z čokolado "ala sladki greh") in pokrijemo z piškotom k ma luknco, na koncu jih pa še lepo z sladkorjem v prahu posujemo.

Vem pa da sm doužna eni še recept za šamrole pa ga bom kr zdej napisala k mam cajt.

ŠAMROLE

Potrebujemo:
1x listnato testo (500g)
1x vanilijev puding
mleko (za puding)
0,5 l sladke smetane
sladkor v prahu

Priprava:
Listnato testo razvaljamo (čim bolj na tanko ampak lih tolk da se ne trga), ga narežemo na trake široke cca. 2,5 - 3 cm in jih navijemo na modelčke. Nato jih položimo v pekač, v katerega smo položili papir za peko. Ne polagamo jih tesno eden zraven drugega, ker se med peko malenkost napihnejo. Pečemo pri 180˙C, da postanejo lepe zlatkaste barve. Nato jih vzamemo iz pečice in pustimo da se ohladijo. Potem jih previdno vzamemo iz modelčkov da se ne zlomijo in jih nafilamo s kremo.

Krema:
sladko smetano zmiksamo da je čvrsta in ji dodamo dobro ohlajen puding ( puding ko skuhate, ga položte s skledo vred v pomivalno korito ki ste ga prej napolnile z mrzlo vodo in ga ves čas mešajte, dokler ne bo hladen) to vse skupej dobr zmiksejte in s to kremo potem nafilate šamrole.
Pa še to, šamrole bodo ta dan trde oz, lepo krhle, js sm jih pustila na mizi in so ble drug dan mehke nč več krhle kukr bi mogle bit, ampak so ble useen dobre. Mogoče bi jih mogla dat na hladno, nevem.

Upam da sem vse jasno napisala, če nism se opravičujem in če bo mela kera kakšno vprašanje ji z veseljem odgovorim. Upam da vam bo ratalo tok dobr k men, pa dobr tek.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.11.2009 19:39:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kje pa je mama rožca danes, da se ni še nič javila????user posted image user posted image

kuku, tukaj sm. Nism šla še nikamor user posted image user posted image user posted image
No, v bistvu sem bila .............. na Vrhniki. Jest sm bizi že od 5.30 in nisem se od takrat mela časa niti malo odpočit. No, razen tiste 2 urci, ko sem bila na kavici s sanip in zoey.
Pol pa sm počela nekaj za dušo in kar nisem že 2 leti - adventne venčke. 4 sm naredila, za mamo, očeta, taščo in za nas. Vam povem, da so prov lepi. Eni zgledajo tko  kot da bi jih v cvetličarni kupil (predvsem moj user posted image ). Od moje mame je bolj tako tako, sam je bila taka želja, pol pa jest ne moram pomagatuser posted image

drgač pa dons niste lih preveč čvekale .................. po eni strani še dobr, da nism rabla 3 ure brat, po drugi pa user posted image user posted image user posted image  Dejte že pozabit, pa spet čvekat naprej user posted image user posted image user posted image

Sm pa dons pogrešala zvezdici gor, pa lunko 1. Ampak vem zakaj user posted image

Drgač pa punce- tiste, ki ste danes imele pregled - se opravičujem, ker nisem napisala, da mormo navijat za vas, sam enostavno nisem imela časa. Upam, da ne zamerite. Pa user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede in škoda branka, da nisi izvedela spola - že zdej nagaja mamici in očiju user posted image

sara - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj ena k me je pogrešala.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.11.2009 19:44:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

hey punce user posted image

Rožca 26 se ti želim opravičit, ker sm v svojem zadnjem javljanju navedla datume pregledov, pa mi jih nikakor ni ratal nardit v modri oz. rdeči barvi user posted image sorči ni blo zanalašč, nisem še čist vešča tega foruma...
Drugač ti pa svaka čast, k si tolk pridna pa beležiš vse te datume user posted image user posted image user posted image

se še kej tipkamo
pa pauser posted image

Zakaj se opravičuješ user posted image user posted image  Sej če post preberem, pol zapišem datum, drgač me morte pa še enkrat opozort user posted image  Barve pa niso nujne - pač narediš sam tko, da se bo bolj videlo (lahka daš pa tudi koderlajsasto barvo, če jo kle gor najdeš user posted image ).
Pa hvala user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 474
25.11.2009 19:49:21   
3Sonček3
O rožca si bla pa pridna danes, lepo user posted image in bravo za venčke. Tut js bi to packala če bi mela materjal, pa se mi ga neda it kupt, to je največji problem.
Js sm dns že ceu dan u formi za čvekanje,...pa ni nobene k bi se mi prdružla user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?