Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: W.W. Evo da se vam oglasim, ker je nekatere skrbelo kje sem zdaj , pa sem pač morala prebrati. Pa pač nimam časa cel dan da bi letela na forum, se res oproščam. Nekatere se pač strinjajo z mano, nekatere se pač ne, so popljuvale, kot sem pač jaz vas. Ni panike. Lejte sej zarad mene delejte kar hočte, sam pač lahko pa povem svoje mnenje, vsaj pravte tako, obnašate se pa ne ravno tako (nekatere). No pa če samo pogledamo kolk različnih se je oglasilo iz včeraj na danes. Pa poglejte 1. del, pomoje se tolk različnih ni oglasilo na zadnjih 50. straneh. Ali ni tako bolj zanimivo. Motijo me pač ti kratki posti, ki nimajo nobene vsebine, kot so že nekatere napisale (oj, čer, lahko noč, kje ste, sami smajliji, še 20 strani,.... itd.). Nikjer nism napisala, da me motijo debate o prvih otročkih, partnerjih, taščah, ... to ste ve kr same določile. Tudi jaz sem človek, ženska. Pa kot vidim danes ste me nekatere čisto narobe zastople. Ste samo prebrale, niste pa me poskusle razumet. Rada berem ta forum in ne le nosečniške teme, tako da če želite bom pač jest zapustila forum, da se boste nekatere bolje počutile, pa vas bom pač samo brala pa se ne bom oglašala. Imam občutek, da ste me določile, da sem preresna za vas, vaše debate. No, mislim, da je najbolj zakopat to "bojno sekiro" in pozabit na vse skupaj. Resnično je zgleda prišlo do nesporazuma. Sam ti kratki posti .... ja včasih mora bit tudi malo balasta. Če ne drugega - jest sm vam še pred meseci pošiljala kavico in napisala le dobro jutro. Pač nekatere želimo s tem napisati malo spodbude, da se nam čim prej čim več marčevk pridruži v debati. Smajliji ..................... včasih si ne moram pomagati, vendar kakšna kej tko smešnega napiše, da smajliji povejo več kot besede - sej veš smeh .... Kar se pa tiče pa zadnjega stavka je pa tako ......................................... DA NITI NE POMISLIŠ NA TO!!!!!!!!!! KER ČE BOŠ TO NAREDILA, TI BOM PRIŠLA NA VRATA TRKAT, DA NAM KEJ ODGOVORIŠ Je pa res kar si napisala v 3 odstavku - nas je zgleda tvoj post tko zdrmal, da tudi tiste, ki ponavadi samo berejo niso mogle ostati tiho Sej veš kaj pravjo - vsaka stvar je za neki dobra Jst sploh ne mislim nič več o tej temi govorit niti ne napisat, ker je zame že mimo. Pa brez zamere.
< Sporočilo je popravil sara2007 -- 24.11.2009 20:52:09 >
|