|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.11.2009 19:31:33   
rožca26
Aja, mammamia - glede bunde je pa tak - jest bom kr še naprej nosila svoje, ker mam eno smučarsko širšo, drgač ti pa svetujem, da greš pogledat na oddelek za nosečnice v HM, CA (mislim, da jih majo zagotovo, vsaj vidla sm jih), ZARA, pa še klasične nosečniške trgovine.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.11.2009 19:40:55   
lucika
a sem se danes nekaj hvalila, kako mi je popolnoma vseeno za kile? sem se zdaj zvagala, pa sem mojega prehitela. hm, mi niti ni več tak čist ful vseeno. 1,5 v 3 tednih. sicer po bukvi, ampak, hmmmm, sem malo upala da bo šlo počasneje... pa še vseeno se ne sekiram na fuuuul, ampak tini mini pa se že.

sem protestno spekla pico. prvo, tako pravo, da sem sama testo mesila. ni bila slaba, sploh ne:)

recinko in previjalna...pojma nimam kako jim znese. verjetno tako, da so morali dat zelo ugodno ceno, da so koncesijo za pakete dobili, plus tega, da jih prodajo verjeno več kot sam lip ali posamezne druge trgovine. Kolikor berem, lahko naročiš po istui ceni kot se za paket šteje... bom poročala...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.11.2009 19:41:55   
lenčy
joj ne, nikakor se ne ločim od vas, preveč vesteuser posted image
še posebno mi je zanimivo, ker bomo lahko primerjale naše korenjačke, kako rastejouser posted image pa kaj smo že vse nabavileuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.11.2009 19:48:30   
zoey
lucika, nč se sekirat zarad kilc no. Ni vredno. Tud če si svojga prehitela user posted image
Punce, če bi se pa men to zgodil, POL bi pa bla KRIZA user posted image user posted image Bi šli pa čez tromestno user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se do zdaj 7 kil in to ful na hitro, ker sem do 4,5 meseca bruhala in sem šla najprej dol, pol pa prilezla na +1, od takrat pa šibamo. Res da mi tud sladkarije kar sedejo, ma za1x se ne sekiram in se tud ne bom pustila kregat. 3 moje prijateljice so se zredile čez 20, pa jim noben ni težil, pa zdaj so spet vse suhljate. Če dojiš pa si aktivna vozičkarica, se mi ne zdi panike.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.11.2009 19:58:19   
lucika
jaz tudi mislim, da bo šlo dol, vsaj tako kot prvič, do kil pred nosečnostjo. potem bo pa res treba ena dieta, da še na manekenske mere pridem. kaj te veste, zdaj je recesija, mogoče bi pa lahko vsaj fotomodel bila kdaj, za manekenko sem premajhna. sam teh mojih 30 kg viška za fotomodel moram izgubit...

user posted image ne morem si pomagat:)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.11.2009 20:01:29   
3Sonček3
lorelaj* v Recinku je oprema cenejša zato ker je Recinko sponzor. Kakovost je pa enaka. Js sm prašala če se da eno drugo postlco dobit cenejšo, pa so rekli da ne, da samo to kar so oni naštimali za te cenejše izdelke.
Se strinjam z rožico raj uzamem denar pa kupm to kar js hočm.
Jassika user posted image za pregled in za malega karatejčka (al kok se že reče user posted image )
Dns sm prašala če pri vsaki delajo test za sladkorno pa je rekla da ne, da samo pr nekaterih. Ko sm pa čakala zunej v čakalnici, je pa pršla ena user posted image vn s svojim user posted image in je user posted image , pomoje je mela morfo in ni blo use uredu, na kej hujšga pa tut pomislt ne upam, upam da se ji bo use izšlo, čeprou je ne poznam držim pestke zanjo.
plamen tut js sm bl mahnena na zeleno in oranžno barvo user posted image user posted image
mammamia dobrodošla med nami user posted image in čestitke da se je use poštimalo user posted image želim ti da bi naprej user posted image potekala brez težav
naslednji pregled 11.12.2009

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.11.2009 20:01:43   
Anonimen
glede kg pa res ne skrbite. Tudi jst imam od  1 user posted image  še nekaj viška, ampak se ne sekiram. Bom že shujšala.
Drugače se pa tolažim, da bom prvi teden ziher za 7-10 kg lažja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
24.11.2009 20:03:46   
Anonimen
glede denarja pri paketu se pa tudi jst strinjam, jst bom tudi rajši vzela denar, ker se mi zdi, da je v tistem paketu, kar dosti stvari neuporabnih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
24.11.2009 20:10:34   
strumf
čav bav čvekeuser posted image . mam veselo novico, očitno mi ne bo treba več dežurat med odmori v šoli. so danes učitelji ugotovili, da me morajo začeti malo bolj pazit (kar se tiče virosov), tako da se bom veselo umaknila s hodnikov. to je tako olajšanje, ker moraš biti kot policaj na cesti in jih čuvat. bravo jaz user posted image user posted image user posted image .

drugače pa sva se skoraj zagotovo odločila za voziček impalst bolder 3, so me punce navdušile. samo bova verjetno počakala do januarja, ko bo verjetno nova kolekcija. pa mogoče kakšne fajne barve. v nabavi nisva bila še nič, samo zbiram in memoriram kaj bi rada imela. se bova podala januarja v trgovine. zdej se jih kar izogibam zaradi teh virusov. verjetno bom božička kar kmalu nabavila, da se izognem gužvi potem konec decembra.

bodte fajn, pa božajte bušije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.11.2009 20:25:38   
W.W.
Evo da se vam oglasim, ker je nekatere skrbelo kje sem zdaj user posted image , pa sem pač morala prebrati. Pa pač nimam časa cel dan da bi letela na forum, se res oproščam. Nekatere se pač strinjajo z mano, nekatere se pač ne, so popljuvale, kot sem pač jaz vas. Ni panike.

Lejte sej zarad mene delejte kar hočte, sam pač lahko pa povem svoje mnenje, vsaj pravte tako, obnašate se pa ne ravno tako (nekatere).

No pa če samo pogledamo kolk različnih se je oglasilo iz včeraj na danes. Pa poglejte 1. del, pomoje se tolk različnih ni oglasilo na zadnjih 50. straneh.

Ali ni tako bolj zanimivo. Motijo me pač ti kratki posti, ki nimajo nobene vsebine, kot so že nekatere napisale (oj, čer, lahko noč, kje ste, sami smajliji, še 20 strani,.... itd.).
Nikjer nism napisala, da me motijo debate o prvih otročkih, partnerjih, taščah, ... to ste ve kr same določile.

Tudi jaz sem človek, ženska. Pa kot vidim danes ste me nekatere čisto narobe zastople. Ste samo prebrale, niste pa me poskusle razumet. Rada berem ta forum in ne le nosečniške teme, tako da če želite bom pač jest zapustila forum, da se boste nekatere bolje počutile, pa vas bom pač samo brala pa se ne bom oglašala. Imam občutek, da ste me določile, da sem preresna za vas, vaše debate. user posted image

< Sporočilo je popravil W.W. -- 24.11.2009 20:26:00 >

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.11.2009 20:35:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

user posted image ne morem si pomagat:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj mi je smešn ta smilei. Kje jih dobite?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.11.2009 20:36:12   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

čav bav čvekeuser posted image . mam veselo novico, očitno mi ne bo treba več dežurat med odmori v šoli. so danes učitelji ugotovili, da me morajo začeti malo bolj pazit (kar se tiče virosov), tako da se bom veselo umaknila s hodnikov. to je tako olajšanje, ker moraš biti kot policaj na cesti in jih čuvat. bravo jaz user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res vesela novica. Pa jest bi bla na tvojem mestu kr huda, če ne bi na to pomislili user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.11.2009 20:37:41   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

glede denarja pri paketu se pa tudi jst strinjam, jst bom tudi rajši vzela denar, ker se mi zdi, da je v tistem paketu, kar dosti stvari neuporabnih.

Jest bom tudi denar jemala. Sem ga že prvič, zdej bom pa s tem dnarjem nabavla dodatni sedež za na voziček. Ne vem kako se mu že reče - ma tak čudn ime - ampak mislim,da me razumete. Pa ve? Ste že kej razmišljale v tej smeri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.11.2009 20:44:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Evo da se vam oglasim, ker je nekatere skrbelo kje sem zdaj user posted image , pa sem pač morala prebrati. Pa pač nimam časa cel dan da bi letela na forum, se res oproščam. Nekatere se pač strinjajo z mano, nekatere se pač ne, so popljuvale, kot sem pač jaz vas. Ni panike.

Lejte sej zarad mene delejte kar hočte, sam pač lahko pa povem svoje mnenje, vsaj pravte tako, obnašate se pa ne ravno tako (nekatere).

No pa če samo pogledamo kolk različnih se je oglasilo iz včeraj na danes. Pa poglejte 1. del, pomoje se tolk različnih ni oglasilo na zadnjih 50. straneh.

Ali ni tako bolj zanimivo. Motijo me pač ti kratki posti, ki nimajo nobene vsebine, kot so že nekatere napisale (oj, čer, lahko noč, kje ste, sami smajliji, še 20 strani,.... itd.).
Nikjer nism napisala, da me motijo debate o prvih otročkih, partnerjih, taščah, ... to ste ve kr same določile.

Tudi jaz sem človek, ženska. Pa kot vidim danes ste me nekatere čisto narobe zastople. Ste samo prebrale, niste pa me poskusle razumet. Rada berem ta forum in ne le nosečniške teme, tako da če želite bom pač jest zapustila forum, da se boste nekatere bolje počutile, pa vas bom pač samo brala pa se ne bom oglašala. Imam občutek, da ste me določile, da sem preresna za vas, vaše debate. user posted image

user posted image  No, mislim, da je najbolj zakopat to "bojno sekiro" in pozabit na vse skupaj. Resnično je zgleda prišlo do nesporazuma. Sam ti kratki posti .... ja včasih mora bit tudi malo balasta. Če ne drugega - jest sm vam še pred meseci pošiljala kavico in napisala le dobro jutro. Pač nekatere želimo s tem napisati malo spodbude, da se nam čim prej čim več marčevk pridruži v debati. Smajliji ..................... včasih si ne moram pomagati, vendar kakšna kej tko smešnega napiše, da smajliji povejo več kot besede - sej veš smeh ....

Kar se pa tiče pa zadnjega stavka je pa tako ......................................... DA NITI NE POMISLIŠ NA TO!!!!!!!!!! KER ČE BOŠ TO NAREDILA, TI BOM PRIŠLA NA VRATA TRKAT, DA NAM KEJ ODGOVORIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res kar si napisala v 3 odstavku - nas je zgleda tvoj post tko zdrmal, da tudi tiste, ki ponavadi samo berejo niso mogle ostati tiho user posted image  Sej veš kaj pravjo - vsaka stvar je za neki dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.11.2009 20:47:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest bom tudi denar jemala. Sem ga že prvič, zdej bom pa s tem dnarjem nabavla dodatni sedež za na voziček. Ne vem kako se mu že reče - ma tak čudn ime - ampak mislim,da me razumete. Pa ve? Ste že kej razmišljale v tej smeri?

a je mogoče buggypod al buggybord neki takega???
ma mene mika bb cameleon. No sej bom vidla kaj bom naredila, mi je škoda quinny k je ko nov zanemrjatuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
24.11.2009 20:50:54   
Anonimen

user posted image  No, mislim, da je najbolj zakopat to "bojno sekiro" in pozabit na vse skupaj. Resnično je zgleda prišlo do nesporazuma. Sam ti kratki posti .... ja včasih mora bit tudi malo balasta. Če ne drugega - jest sm vam še pred meseci pošiljala kavico in napisala le dobro jutro. Pač nekatere želimo s tem napisati malo spodbude, da se nam čim prej čim več marčevk pridruži v debati. Smajliji ..................... včasih si ne moram pomagati, vendar kakšna kej tko smešnega napiše, da smajliji povejo več kot besede - sej veš smeh ....

Kar se pa tiče pa zadnjega stavka je pa tako ......................................... DA NITI NE POMISLIŠ NA TO!!!!!!!!!! KER ČE BOŠ TO NAREDILA, TI BOM PRIŠLA NA VRATA TRKAT, DA NAM KEJ ODGOVORIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res kar si napisala v 3 odstavku - nas je zgleda tvoj post tko zdrmal, da tudi tiste, ki ponavadi samo berejo niso mogle ostati tiho user posted image  Sej veš kaj pravjo - vsaka stvar je za neki dobra user posted image user posted image user posted image

Jst sploh ne mislim nič več o tej temi govorit niti ne napisat, ker je zame že mimo. Pa brez zamere.

< Sporočilo je popravil sara2007 -- 24.11.2009 20:52:09 >

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
24.11.2009 20:53:02   
W.W.
No rožica lepo da me štekaš. user posted image Sem zelo vesela.

Glede paketa
pa se bom tud jest odločla za denar. Se mi zdi da ga lahko koristneje porabim, tudi če je možnost da si sam sestaviš paket, ker moraš baje do centa zadet vsebino.

Pa še glede mojih kil ki sem opazila da je bilo govora. Tudi meni je šlo gor le 3 kg do sedaj. Otrok je pa zelo velik, težek glede na morfologijo. Imam pa naslednji teden pregled. Meni tudi ni nič omenjala glede testa za sladkorno.

Ali te lahko cepi za RH- tudi prej kot v 28. tednu?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.11.2009 20:53:45   
rožca26

ma mene mika bb cameleon. No sej bom vidla kaj bom naredila, mi je škoda quinny k je ko nov zanemrjatuser posted image user posted image

pa ja, neki z buggyji je. Jest ne mislm menat nič - sam dokupvat user posted image . Marička, se počutim, kot da bi Vidu duplice kupvala user posted image user posted image  - maš neko osnovo, pol pa še večaš user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne res, mi je moj PP tko fejst, da ga ne dam za nič na svet. Pa vid se ma not tud zlo fajn.

Aja, pa to sm pozabla povedat - VIDEK JE DANES PRVIKRAT SAM JEDEL!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo moj mišek user posted image user posted image user posted image  No, res da je dal vase sam dve žlički, ampak za začetek je to zelooooooooo veliko. user posted image user posted image user posted image

Joj mi je smešno, ko takole opisujem sinkove napredke - mi smo pa res začeli z majhnimi stvarmi - vsi smo bili veseli, ko je sprejel prvič 2 ml, pol k je pojedel 10 ml, pa k je prvič iz flaške pil, pa k je prvič kupčka podrl user posted image user posted image user posted image  Marička, če bi pa punknu, bi pa tud vsi v luft skakal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.11.2009 20:55:22   
rožca26

Glede paketa
pa se bom tud jest odločla za denar. Se mi zdi da ga lahko koristneje porabim, tudi če je možnost da si sam sestaviš paket, ker moraš baje do centa zadet vsebino.

Pa še glede mojih kil ki sem opazila da je bilo govora. Tudi meni je šlo gor le 3 kg do sedaj. Otrok je pa zelo velik, težek glede na morfologijo. Imam pa naslednji teden pregled. Meni tudi ni nič omenjala glede testa za sladkorno.

O tem pa nič ne vem. Kolikor sem jest seznanjena, piše v 25. t.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 419
24.11.2009 20:57:00   
Anonimen

pa ja, neki z buggyji je. Jest ne mislm menat nič - sam dokupvat user posted image . Marička, se počutim, kot da bi Vidu duplice kupvala user posted image user posted image  - maš neko osnovo, pol pa še večaš user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne res, mi je moj PP tko fejst, da ga ne dam za nič na svet. Pa vid se ma not tud zlo fajn.

Aja, pa to sm pozabla povedat - VIDEK JE DANES PRVIKRAT SAM JEDEL!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo moj mišek user posted image user posted image user posted image  No, res da je dal vase sam dve žlički, ampak za začetek je to zelooooooooo veliko. user posted image user posted image user posted image

Joj mi je smešno, ko takole opisujem sinkove napredke - mi smo pa res začeli z majhnimi stvarmi - vsi smo bili veseli, ko je sprejel prvič 2 ml, pol k je pojedel 10 ml, pa k je prvič iz flaške pil, pa k je prvič kupčka podrl user posted image user posted image user posted image  Marička, če bi pa punknu, bi pa tud vsi v luft skakal user posted image user posted image user posted image user posted image

A res????????????????????? Ej kako ti je to ratal? Hitro povej da jutri na moji poizkusimuser posted image user posted image user posted image
No naši tamali sem pa včeraj malo sobico prestavljala in je čist navdušena nad njo. In včeraj se je tamala kar sama vsedla na stol pa se mi smejala. Men pa itak nič jasn, kako ji je to ratal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
24.11.2009 20:58:09   
Anonimen

Glede paketa

jst tudi ne, ker sem pozitivna. Vpraši pušenjaka na med.overju on bo najbolj ziheruser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
24.11.2009 20:58:51   
rožca26

Jst sploh ne mislim nič več o tej temi govorit niti ne napisat, ker je zame že mimo. Pa brez zamere.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara, zate imam eno zelo hudo pomembno vprašanje - odgovorijo lahko tudi tiste, ki majo s tem že izkušnje:

A TI TVOJA PUSTI STRIŽT NOHTKE? ČE TI JIH NE, ME ZANIMA KAKO JO OKOL PRNESEŠ, DA SO USTRIŽENI?
Pa ne me narobe razumet - sej moj ma ustrižene, sam nohti na nogi so pa problem ........... tamal spi k top, k mu pa hočem nohtke postrižt pa brca k odtrgan user posted image  Pa mi parkrat rata, parkrat pa ne. Pa me zanima če maš kako hudo foro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.11.2009 20:59:54   
rožca26

Glede paketa

jst tudi ne, ker sem pozitivna. Vpraši pušenjaka na med.overju on bo najbolj ziheruser posted image user posted image

Joj, sm se zmotla - sm namest 28 napisala 25 - tiskarski škrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.11.2009 21:01:57   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara, zate imam eno zelo hudo pomembno vprašanje - odgovorijo lahko tudi tiste, ki majo s tem že izkušnje:

A TI TVOJA PUSTI STRIŽT NOHTKE? ČE TI JIH NE, ME ZANIMA KAKO JO OKOL PRNESEŠ, DA SO USTRIŽENI?
Pa ne me narobe razumet - sej moj ma ustrižene, sam nohti na nogi so pa problem ........... tamal spi k top, k mu pa hočem nohtke postrižt pa brca k odtrgan user posted image  Pa mi parkrat rata, parkrat pa ne. Pa me zanima če maš kako hudo foro.

NEEE. Se zmeraj kregamouser posted image user posted image user posted image  Smo pa mi imeli kar težave z nohti na nogi, saj je mela že od rojstva kar vraščene nohte pa zagnojenouser posted image  in smo se kar nekaj časa trudil, da smo jih v red spravili. In zdaj ji čez stari nohtek raste novi.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
24.11.2009 21:04:43   
Anonimen
jst imam tudi eno vprašanje:
ANGELCARE????? ali ga bo katera kupila? Mene je strah smrt v zibki in ne vem, mika me, samo na koncu bo pa tako kot v 1user posted image , da ga bom pozabila kupituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?