Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No, da se pohvalim, danes sem cartala Matevža. Sicer nismo imeli namen it še tako kmalu, ampak ker smo mu nesli napotnico, ki smo jo šli zjutraj iskat k Živini pediatrinji (ki je tudi njegova) smo ga spotoma šli še pogledat. Ful je luškan pa priden tudi, sem že kr malo pozabila, kako je imet novorojenčka v rokah No in zdaj k problemu, ko je Živa videla, da sem vzela Matevža v roke se je začela jokat. Sem bila kr malo šokirana, ker načeloma ima full rada otroke in ni še nikol jokala tudi ko sem druge vzela v naročje, sedaj pa tako Priznam, da me je kr strah, ker se bojim da sem naredila napako in prehitro zanosila , ter da bo to zdaj kr problem pr Živi. In zdaj že celi dan razmišljam, kaj narest marca, da ne bo preveč šoka za Živo S tem se ne rabiš obremenjevat - mislim, da je Živa mislila, da boš zdej Matevža vzela domu, njo pa pustila samcato. Ko boš rodila bo popolnoma drugače, vsaj mislim. Živa te tako ali tako spremlja skozi celo nosečnost in pravijo, da se otroci in nerojeni dojenčki med sabo čutijo. Tko da kar mirno. Jest se s tem ne ubadam, sm pa opazila, da Vid vedno bolj okol bušija šar in mi ga boža, treplja, popek mu je blazno zanimiv ... Pol mu pa takrat omenim, da je notri njegova sestrica. Ne vem če razume, ampak neka priprava pa je. Ja sej Živa mi tudi ful boža bušija, pa majico dviguje pa glavo gor daje, kot da bi poslušala. Tako pa glih nisem danes to pričakovala Ponavadi se vsem full smeje, zdej pa tako. Je pa tut res, da takrat je glih malo jokal in ko ona sliši otroke jokat začne tudi ona. No mislim, da bom mogla večkrat it Matevža pogledat, da se bo Živa navadila na svojo sestrico
|