Angel_Tian
|
Takole, sem uspela preleteti nekaj izjav. Sicer med službo, ampak doma itak nimam časa sedet za računalnikom Lahko pa rečem, da je zanimivo in zabavno branje. In res mi je všeč to, da nimate nobenih "tabujev", saj se je res treba o vsem pogovorit. Sem videla, kako nosečnice v prvo čakajo na nakupe z opremo in vsem ostalim. Zudi jaz sem na začetku nosečnosti samo hodla z mojim po trgovinah, da sva si vse skupaj malo nagledala, kupovala sva pa komaj dober mesec prej. In srečo sva imela, da se je mali rodil točno na rok, ker je bilo vse pripravljeno komaj teden dni prej in ne vem, kako bi kaj zgledalo, če bi prehiteval. No, nekak bi se že znašli, saj se je kdo drug že tudi :) No, zdaj bo nabave manj, ker že vsaj začetno opremo imamo (postelja, voziček, jajčka, previjalna miza...). Vse sva izbirala bolj ali manj nevtralno, čeprav sem bila prepričana, da bo fantek (nisem pa hotela vedeti). Zdaj tudi nočem vedeti, kaj bo. Če bo punčka, kot si želiva, bo pač potem kasneje potrebno nabavit še kakšno "roza" cotko pa igračko . No, kljub temu, da vsa ta oprema res precej stane, bom kr malo pogrešala vso nabavo. Nekak rada nakupujem hihi. Glede cepljenja - sem totalno proti pa mi sploh niso znani stranski učinki. Poročil sploh ne spremljam, časopisev tudi ne berem, samo kdaj pa kdaj kaj slišim na radiu med novicami pa še to zelo poredko. Torej sem totalno "nerazgledana" pa mi je vseeno čisto komot v tem modernem svetu. Sem res večkrat menja, da manj ko vem, manj me obremenjuje... Takole, za danes se poslavljam, grem počasi domov, potem pa h G na pregled. Lepo izkoristite popoldne...
|