Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 10.11.2009 13:17:03
|
|
|
|
tecnobica
|
Jaz mogoče pridem malo kasneje (čeprav ura še ni dana), ampak mogoče bo šel moj tud v LJ v šoping.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 8:16:40
|
|
|
|
tecnobica
|
A je že kaj znana ura in plac za jutri?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 9:26:35
|
|
|
|
neela
|
Dobro jutro! Kako smo? Pr nas so se stvari malo zakomplicirale - več o tem na srečanju. Torej - jaz sem za četrtek, lokacijo določi lučka. Za uro pa bi prosila, da je ta čimprej, da ne bom potem čisto hin . ČETRTEK 12.11. - suzi, - lučka, - tecnobica, - neela
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 9:42:23
|
|
|
|
lučka 25
|
No, lahko ob 13h začnemo, ker midve z Nežo bi tudi šli domov okoli 16.30-17 ure. Ker dalj siguren ne bo zdržala. Lokacija je pa lahko City Park, lahko tudi v tisti piceriji tam gori, ker suzi mehiška ne diši kaj preveč, a ne?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 9:46:35
|
|
|
|
tecnobica
|
Pol vas jaz pridem samo pozdravit. Ker midva z mojim prideva skupaj v LJ, ima on tud neke opravke. Samo moj bo delal vsaj do 3, tko da je pol 5 prva možna, da prideva. Vsak s svojim avtom pa tud ne greva.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 10:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je načeloma vseeno kdaj in kje.. btw - sam predlog - kaj pa kitaska? Drugače se pa jaz tudi prilagodim, tako, da če bi rade šle v mehiško, grem tudi tja. Bom pač jedla solato. ammm, v primeru, da bi bila jaz brez avta.. bi bila katera tako prijazna, da me zapelje do železniške?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 11:23:51
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, lahko ob 13h začnemo, ker midve z Nežo bi tudi šli domov okoli 16.30-17 ure. Ker dalj siguren ne bo zdržala. Lokacija je pa lahko City Park, lahko tudi v tisti piceriji tam gori, ker suzi mehiška ne diši kaj preveč, a ne? odlična ura in lokacija IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi ammm, v primeru, da bi bila jaz brez avta.. bi bila katera tako prijazna, da me zapelje do železniške? No problem suzi. Kje pa fargi sedaj tišči???
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 13:03:10
|
|
|
|
lučka 25
|
No, potem pa okoli 13h (jaz res kasneje ne morem) v City Parku. Lahko pa tudi v kitajski, kaj pravte ostale? Fargi pa gotov ne bo, ne ve še. A pol rečemo ob 13h v City Parku, zgoraj pri restavracijah, pa še pol dorečemo lokacijo, al že zdaj
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 13:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj se to pravi, da fargi ne ve.. a jo je strah, da bo mogla dat za rundo?? Lučka, ju ar d bos, ju tel me!!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 17:53:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Ja, men vse paše jest pa zdaj tud lahko vse jem. Ampak kaj pa neela misli in predvsem njen mali fantič? Najlažje bo skoz prišel s pico, a ne? Mehiška je lahko pikantna, kitajska tudi. aj porečeš šefica? Itak se pa lahko še tam dokončno zmenmo, važno, da se dobimo ob 13h v City Parku v piceriji. O.K.?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 19:32:12
|
|
|
|
nf
|
FAAAARGIIIIII!!!!! A jaz to prav vidim????! Nosečka!!!! Juhu! Zate sem pa res zelo zelo vesela. Zdej pa čepet na jajc in uživat polno v nosečnosti Miška pa kje ti utegneš pri dvojčkih še črpat?? Res si faca! A Roka potem ne dojiš? Tistega nisem najbolje razumela, a ima kakšno posebno prehrano?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 11.11.2009 20:31:16
|
|
|
|
Fargesia
|
nfka, jaaaa!!! in še tukaj, VSE NAJBOLJŠEEEE!!!!!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 3:15:17
|
|
|
|
miska73
|
Nfka vse naj naj še z moje strani. Če te zanima... Tle sem malo napisala kaj se nam je dogajalo v času bivanja v LJ. http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4596358 Nore kravice uživite danes.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 3:21:10
|
|
|
|
miska73
|
Pa še ena čist frišna... Nalevi je Rok, na desni pa Nejc
< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.11.2009 3:22:33 >
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 8:23:32
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa še ena čist frišna... Nalevi je Rok, na desni pa Nejc ježešna, ježešna, kok sta pa tadva ena lušna manekena! Čist po mami....je že videt.. Čist resno: miška, svaka ti čast! Samo tako naprej!!! Ja, danes bomo pa razturile fargijino vas, ne samo hišo... ...samo tistega tanartabolš sladoleda na tvoj račun pa ne bo... nf-ka, še z moje strani...HEPI BRZDEJ!!! Bodite zdravi, pa čimprej še kakšnega škratka bratca ali sestrico vaši princeski naštimajte tečnobica, just for your notice (da ne boš potem na nas jezna, da te nismo obvestile). Fargi nas danes časti s pico na njenem domu. Tako, da nas ne boš po raznih šoping centrih uzaludno iskala Če boš uspela priti do Fargi pa pokliči!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 8:26:47
|
|
|
|
neela
|
Jebela cesta, tickerček se mi je že prestavil v zadnji kvadratek...glp...sedaj pa na svetu več nimam izgovorov za nepripravo na nizki štart...jajk...... ...Sem pa mislila, da bom kot slonica - nosila malo dlje...
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 9:12:12
|
|
|
|
kimsy
|
miska73 - kok sta luškana! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Svaka ti čast, da sfolgaš. Jst mam še dva meseca do dneva D, pa me je kar mal strah. neela - nč jamrat, kmal bo! A ime si že zbrala? Jst ga še nisem, delujem pa taktično. V bistvu imam zbrano, mojmu ni lih najlepše, sam se nočem nč o imenih pogovarjat, da naju bo potem presenetlo in bo obveljala moja, ker bo on brez idej! fargi - rožica naša, kako si nam ti? punce, lepo se imejte!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 9:49:25
|
|
|
|
lučka 25
|
nf-ka, vseee ta nartabooolš miška, kot pravi neela. Res ti lahko samo čestitam da sfolgaš in res, kapo dol "stara". neela, ja zadnji kvadratek je že. Na ta dan sem bla jaz s staro znanko po doooolgem času na pici, naslednji dan šetala po Bledu, potem pa..... Mal te morm dražt. Ampak en teden pred porodom sem pa še na deklišni plesala, pa 2 tedna pred porodom na 24 ur košarke polko in valček. Nč čudnga, da je Neža hotla ven, ker se je skoz guncala. Fargi, a že kaj komaj čakaš? suzi, te bomo počakale. kimsy, pa ti boš tud kmal pri koncu. Pa kdaj vam je uspel ko hitr pripeljat nosečnost do vseh teh tednov? Da mal podržim nekatere, sva bli z Nežo spet na Bledu v nedeljo, se je blo tkoooo lpo sprehajat. Tud če je mal dež padal. Gremo zdaj na sončka.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 9:51:03
|
|
|
|
nf
|
Wuiiiihiiii Fargi, še enkrat moram mal zavriskat! Miška, pa ti imaš dva taka cukra doma, sem se kr raznežila. Poglej si ti to zadovoljno faco od Roka Bom prebrala, kaj si napisala, samo zdele mi glih patronažna uleti na predavanje o uvajanje goste hrane. Neela, ti pa že počas počepn, ker bo kmal štart Hahaha nič ti nisem fouš, da moraš še rodit in skrbet za začetno kričečo tečnobico Midve pa že tko uživava, skos sva zunaj na sončku pa tamala mi ponoči spi okol 12 ur (z enim hranjenjem vmes) pa zdele spet počiva (****t ga, ma pač moje balkanske gene ). Že vem, vam pošljem na mejl kšno najnovejšo fotko.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 11:40:05
|
|
|
|
lučka 25
|
nf, vidim da bošte štaratl z GH. Midva tud še počakava do torka, da pediatrinja pove kako je kaj z alergiki in GH, kaj najbolje uvajat, pa a l je bolj čim kasnej,... potem pa patronažno pocukamo za rokav za eno predavanje, pa gremo veselo na delo.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 12:35:27
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Wuiiiihiiii Fargi, še enkrat moram mal zavriskat! Miška, pa ti imaš dva taka cukra doma, sem se kr raznežila. Poglej si ti to zadovoljno faco od Roka Bom prebrala, kaj si napisala, samo zdele mi glih patronažna uleti na predavanje o uvajanje goste hrane. Neela, ti pa že počas počepn, ker bo kmal štart Hahaha nič ti nisem fouš, da moraš še rodit in skrbet za začetno kričečo tečnobico Midve pa že tko uživava, skos sva zunaj na sončku pa tamala mi ponoči spi okol 12 ur (z enim hranjenjem vmes) pa zdele spet počiva (****t ga, ma pač moje balkanske gene ). Že vem, vam pošljem na mejl kšno najnovejšo fotko. Kaj mam pa jst tle vmes Neela, hvala k si sporočila. Ne, k Fargi pa ne pridem. Miškica, kako sta lepa tvoja fanta.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 15:52:22
|
|
|
|
nf
|
Hihihi kako se povsod najdeš tečnobica Lučka, jaja mi že 2 meseca jemo kašico (riževo), zdej se bova pa počasi lotili ta prave hrane. Tudi vidim, da si Ajda ful želi druge hrane, včasih ji kr slince začnejo tečt, ko gleda mene, ko kej jem. Miška, prebrala sem tvojo zgodbo, ampak meni fali še nadaljevanje - bivanje v porodnišnici in zdej domače pedenanje!! Kdaj bom pa to lahko prebrala??
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 12.11.2009 20:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, joj, kakšna cukra imaš ti doma.. Upam, da ste ok in, da si se že malo odpočila.. nfka, sem pogledala slikce - tok ste luštni, da kar ne morš verjet. Vidim, da je Ajda ful pridna.. lučka, Njža je tud tak cuker, da ne morš verjet - takšna pridna pupa!!! skratka, danes je bil dan poln cukra, čeprav nismo jedle sladoleda.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 13.11.2009 11:39:20
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi, hvala hvala....jap je pridna po mamici, ta naša Njža. Neela, zadnji del se začenja, porodniška že teče. fargi, hvala za pogostitev,....blo je suuuper. Naslednjič bom najdla s prve, aprav? nf-ka, spet si me spustila pri slikcah. jaz tud hočem videt tvojo pupo.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 13.11.2009 11:46:53
|
|
|
|
tecnobica
|
Vidm, d ste se včeraj imele fajn tud brez mene. Tud če bi blo srečanje v LJ, neb prišla pravočasno, ker sva stala Od Vrhnike do CP Log v 6 km koloni kar nekaj časa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?