lučka 25
|
obi, jaz te grickalice pred prvo uporabo mal prekuham v vroči vodi (oz. samo da zavre in še par sekund) Reby, glede kampov bolj malo vem kje je kaj dobro in še cenovno v redu. Poznam pa veliko folka, ki ma prikolco v kampu na Krku (pri mestu Krku, ne v Baški) Se*, si že kaj bolje? sonček, zadnje dni nam pa kar siješ, ej prav fino. pinki, super za boljše spanje. Bumo, no samo da se je malo popravila koža. Upam, da bo tako ostalo, ali pa da vsaj pogruntate od česa je. Goldy, no vaša ma prekrižane noge, naša pa to ne more met, ker ni sekundo primiru. Samo ko trdno spi je mal pri miru. Drugač pa se kotali, brca, maha z rokam da mamo ves čas burjo doma Se vid, da je Reševa, k je tolk naspidirana. Sempre*, jaz tud mislim, da ni nič narobe če je otrok kaj tudi po rokah. Je pa res, da lažji je, več ga maš, potem pa počasi že roke odpadejo, ko kile rastejo. mojsonček, a te sončne dni kaj vozičkaš po Bledu? Sem se spomnila, da bolj tečeš tam, a ne? darila: joj mene že zdaj glava boli glede tega. Spomnit se.... No, za nečake že mava, to je ta najbolj važn, k jim to največ pomen. Za ostale pa bomo že še našli kakšno malenkost, ker pri nas že kar nekaj časa ne gremo več v ogromne stroške. Sem šla pa včeraj na masažo in to tajsko masažo z olji in toplimi zelišči. Je blo noooooro dobr. Sem tako hvaležna bratu in svakinji, ki sta mi jo podarila za rojstni dan. Punce, za to si pa splača čas vzet. Mi je pa s temi toplimi zelišči ful pogrela jajčnike in maternico. Sem si rekla, to je ravno prav za nas. Meni je tako in tako G rekel, da bi morale ženske pozimi za kakšnih 5 minut hodit ali v solarij, kjer se pregreješ, ali v savno ali pa na masaže, kjer ti pregrejejo rodila, lahko pa si tudi v času M daš na jajčnike termofor in se pogreješ, ker se tako lepše ščisti. In res, jaz sem šla enkrat prav z namenom v času M na masažo (sem bla že prej tako zmenjena z maserko), ki mi je lepo pregrela jajčnike in maternico. Sem se tako ščistila, kot še nikoli in potem imela 2 M redni na 30 dni.
|