Bumo
|
Jutro vsem, sem vas najprej lepo za nazaj prebrala,ker sem grozna s tem javljanjem. Lučka, tale tvoja sorodnica pa je prava kura. Maš čisto prav, da si ji povedala,kar ji gre, jaz bi tud znorela, da to moji pupiki kdo naredi, mislim, pa to je za postrelat . Obi, kako mi je bil ohudo, ko sem brala tvoje poste, upam, da si se že malo pomirila. Jaz verjamem, da bo tvoj otroček čist vredu in bo vse OK!!! Semper.....juhu, za zobek!!!! Tud naša mala se že poteno slini Blanč, Reby, Miška, ...punce, tako lepe sončke imate!!! Pa na fejsu sem pogledala še par fotkic od Karolince...sami srčki srčkani SE, ja na M se mi začne....če ne gre drugače, mi pošlji prosim post s tovjim imenom, pa te jaz povabim Kruce, jaz sem enakge amnenja kot Ledenka, če je morska voda probaj in, če bo kul jo dal not, če pa je navadna bazenska klorirana, pa je jaz ne bi, sem tud sama full želela it s ta malo plavat, pa so mi vsi z mojim fotrom vred, ki je tud zdravnik, odsvetovali..... ne vem sicer če ti bo kaj pomagalo ampak, ko se je moj zdravil z Methothexatom ,so mu tudi vsi strogo zabičali ,da ne bi šel v kake toplice, ker je takrat imunski isistem bil full slab in bi takoj lahko fasal kako bakterijološko okužbo..... Mi smo pa bolj tak,tak.....od cepljenja dalje (14 dni nazaj) se borimo in borimo z neko reakcijo in ni druge, kot da danes grem k P. Vse sem že menjala, praške, plenice, mažem je več ne skoraj nič....ni ,da ni.....al je res kaka huda alergija na kaj in je pri cepljenju s padcm imunosti to vse ven izbilo al kaj Kakec je sicer čisto vredu ampak telešček pa je celi na rdečo poslikan Sem pa nad mojo P kar malo razočarana, ko smo bli na cepljenju je bila babnica full neka živčna, sva rela z možem ,da OK, če ma slab dan, če bo pa še naprej taka, pa se lhko nekam piše.....bomo vidli kako bo danes...jaz upam ,da bo tole mojo srčico kmalu minilo Lep dan vsem....
|