Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 12:43:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Lepa hvala za odgovore! Bomo upoštevali. Glede spanja je pri nas tako, da se ful ne da zaspati no ko pa zaspimo pa potegnemo celo noč. Sepravi tam nekje od 21h pa do 5-6h. Takrat dobi eno dozo joškice, nakar potegne še tja do 10h. Zarja ma tudi isti termin spanja. Do pike! Hja - recept je pa res zgleda v tem, da je pupa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 13:09:54
|
|
|
|
pinki36
|
Lepo pozdravljen, tudi jaz se javljam dpo dolgem času. Pinki36 je imel Sabino , ki se je rodila 9.1.2009, zato prosim da tudi nas uvrstite v uvod kjer so napisana imena mamic in otročičev. No mi smo sedaj stari 10 mesecev in začele so se prave muke z spanjem. Groza so noči ko se zbujamo po uro na noč, katastrofa. Jemo mleko zvečer ob 8-9 nato zaspimo in potem se zbujamo z jokom, včasih pomaga samo da dobi flaško in tako se nadaljuje do jutra. Ne vem kaj naj naredim več. Sem provala gosto hrano pri zadnjem obroku, a jo ne je. Od rižolina, frutolina, keksolina je samo grisolino in to na vodi, ker mi čaja sploh ne pijemo. Čez dan jemo jogur, juho, testenine, mesa ne želimo, zelenjava bolj malo grez, sadje pa ni problema. Ne vem več kaj naredit. Kaj delam narobe. Kamlu bom šla delat in semobupana. JE pa mala tako sonček, da sije tudi ko zunaj pada dež. Super da ste odprle temo in še enkrat vsem hvala za bodrenje. Če pa ima kakšna kakšen predlog kar na dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 13:30:57
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Bumo, tako se je začelo pri nas. Ampka zadnji dan dopusta na morju, ko je blo pasje vroče. Sem mislila, da je od vročine, ampa je le alergija eksplodirala v vsem sijaju. Po 2 tednih pa se je poleg pikic pojavila še akutni dermatitis. Vi kar pojdite do P. moja nočna mora lučka bo to, če gre za dermatitis, sploh če je kaj v povezavi s domačimi živalmi Vrjamem. Ampak najbolje bo, če greste do P po napotnico za alergološko in potem na teste. Upam da se tvoja nočna mora ne uresniči.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 14:52:29
|
|
|
|
Reby
|
Kruce in Se* - blagor vam, pa zgleda da so tele pupe res bolj zaspanke Mi2 glih od P, imamo že kar 61,5 cm in težki 6200 g. Taprav fant, ni kej
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 14:54:16
|
|
|
|
Reby
|
pinki36 - ooo, lepo da si prišla še ti sem pokukat Jah, tole s spanjem in hrano, večina mojih prjatlc ma iste probleme, tako da se ne sekiraj, glede spanja pa vem, kako ti je. Mi smo že pridno spali celo noč ali pa se samo 1x zbudili vmes, zdej pa po 3x do 4x...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 15:46:53
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kruce in Se* - blagor vam, pa zgleda da so tele pupe res bolj zaspanke Mi2 glih od P, imamo že kar 61,5 cm in težki 6200 g. Taprav fant, ni kej Arduš ! To so pa že manekenske cifre! Bomo začeli kmalu v vas pošiljat
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 16:02:13
|
|
|
|
obayifo
|
zdaj sem pa sploh pomirjena,nas poba ma 6100g v bodiju in polulani plenici,na 61cm dolzine. Zakaj mi je pol tezila,da je predebu in da ga prevec dojim?!? Res eni tko,drugi drugac. Reby,super ste.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 17:46:46
|
|
|
|
Bumo
|
mi smo danes bili pri P. Kaj naj rečem, saj ne vem sploh... vse razložim, vse pokažem...baje to ni nič takega Ja kako, da ne, ko pa je vsa rdeča in pikasta po teleščku!!!! Če se ne bo umirilo, bom jo kar dala na te teste, kot si mi svetovala Lučka , ker se mi otroček smili ,da bi jo pacala še ne vem kako dolgo, da mi potem na koncu ugotovijo neko alergijo na neko čurimuri zadevo V glavnem dobili smo neko kremico skup zmešano v lekarni, ki jo moramo mazat 3 dni full na tanko 1x dnevno, v petek pa nazaj pokazat in takrat bo vidla dalje kaj in kako.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 18:20:35
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ja, glede zobka men še danes ni nič jasn Se je slinil, pa roke in vse mogoče tlačil v usta, pa mal je sitnarčkal, moj je že govoril, da ga zobki matrajo ... jaz sem si pa mislila, ma ja, to se bo vleklo še mesece in nisem nič kaj dosti verjela. Pol ga pa včeraj zatipam, že s celo širino ven gleda Levi spodnji sekalec Jupiiiii. Upam, da bodo tudi ostali tako brez bolečin zunaj ... Japajade No, vidiš, Obi, kok so P različni Jaz imam občutek, da če bi k svojemu prinesla tamalega z vneto, rdečo kožo, kot pišeš Bumo, da bi mi čist kej takega rekel, kot tvoja P Sej k sreči se še ni zgodilo, sam občutek mam pa že tak ... upam, da se motim. Držim pesti za tvojo Lano! A punce (Zarja, Karolina) so pa res take zaspanke??? Še našega zlatega fanta prekašajo ... zdej mamo spet nov rekord - nepretrgoma 10 ur. Samo ne verjamem, da se bo še dostikrat ponovilo.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 18:22:27
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - kr lepo v vrsto, se bomo na podlagi dote odločal obi - jaz sem jo vprašala, če je pretežak, pa je rekla, da ne. Mi smo mel z bodijem in pleničko 6300, pol pa je 100 odštela. Jaz res ne vem, kaj je tej vaši P Kam pa hodiš? Na Rudnik? Bumo - no, vaša P je pa tut čudna. Se spomnem, da je mojsonček tut prepričvala takrat, da ma mala alergijo, pa so rekl, da ne in jo pošiljal domov, na koncu se je pa izkazal, da jo ima. Se bo treba kr mal zbunit. Upam, da bo z malo princesko vse ok.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 18:56:52
|
|
|
|
Bumo
|
Reby, Semper, hvala punci.. ma ja no, saj n evem ,akj si naj mislim o njej. Jo drugi ful hvalijo, pa tud zdravniki kao, d aje dobra, ona pa meni danes, da ji naj pokažem,ker ona nič ne vidi Pa sem ji rekla, da če ji luč prižgem!!, pol pa je tud sama vidla te flekce pa pikice. Ja, samo ,da bi blo na koncu vse OK, pa tud če nam bo treba zdr. osebje menjat.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 19:26:13
|
|
|
|
Goldy
|
Zdaj pa res vidim, da so punce prave zaspanke - naša tudi (trkam na les) spi v 90% od 9 zvečer do 6, 7, tudi 8 zjutraj ... Sam čez dan je pa akcija.... reby - naša je imela pri 4,5 mesecih 6,5 kg in 63 cm. Orng peb, ni kaj! bumo - eh, dohtarji. semper - a vi pa tkole, brez problema zobke dobivate? pinki - pozdravljena. Svetovat ti pa žal ne morem, ste 5 mesecev pred nami.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 20:15:30
|
|
|
|
obayifo
|
semper, super za tako na izi prvi zobek, naj bojo še ostali tako! sej naš se tut ful slini, roke bi itak meu skos v ustih (včasih tko zarine celo pest not, k da se hoče zadavt), sam po moje to še ni zobek reby, v moste hodmo, ampak glede teže ni nič rekla naša P ampak dohtarca v RA naš mulček pa danes že od petih popoldan spi.. se že bojim, kaj bo ponoč
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 20:58:08
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo semper, super za tako na izi prvi zobek, naj bojo še ostali tako! sej naš se tut ful slini, roke bi itak meu skos v ustih (včasih tko zarine celo pest not, k da se hoče zadavt), sam po moje to še ni zobek Jaz sem tudi tako mislila ... kaj pa veš, mogoče pa tudi vas kaj preseneti Sem pa včasih kar huda, se razjezim, k res včasih tako globoko prste zarine not v žrelo, da se mu kar malo privzdigne Kdo bi vedel, za kaj je to dobro Drugače so pa v mostah menda kar v redu dohtarji. Ena na P in ena na K (priimki) sta menda ful fajn.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:04:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
Razbojniki: Gloria - Nik 09.09.2008 barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008 sonček33 - Lovro 31.01.2009 Hedviga - Miha 09.02.2009 Ledenka - Maks 05.05.2009 ancibanci - Svit 02.07.2009 Sempervivum - Klemen 03.08.2009 Obayifo - Enej 28.08.2009 Reby - Tomi 29.08.2009 Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009 Špelka12 - Oskar 15.10.2009 Princeske: pinki36 - Sabina 09.01.2009 Hedviga - Špela 09.02.2009 mojsonček - Zoja 13.05.2009 Sabsa - Sara 27.05.2009 Goldy - Alja 09.06.2009 Lučka25 - Neža 26.06.2009 Bumo - Lana 25.07.2009 Serendipity - Zarja 25.08.2009 Krucefiks - Karolina 02.09.2009 Jona3 - Tara 12.11.2009 PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V NOVEMBRU torek, 24.11. Lučka 25 - Neža: UZ kolkov Obayifo - Enej: UZ kolkov PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V DECEMBRU Sempervivum - Klemen: cepljenje (2. odmerek) NAŠI NOVI ČLANI V NOVEMBRU Tara Prihajajo pa tudi novi ... poglej na: Koristne informacije: Za mamice, ki ne smejo uživati jajc in/ali mleka: Dobro je vedeti: Dojenje: Igre za miselni razvoj dojenčka:
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:08:44
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, pinki, zdej sem pa še tvojo princeso gor dodala Reby, zate smo pa pozabili navijat, ampak sej smo vedeli, da je tale tvoj sine fant in pol
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:32:12
|
|
|
|
mojsonček
|
O, pupe in Kruce sm brzinska, me še nekaj dela čaka... BUMO jst sem morala 2x nazaj v ZD, da se je končno kaj premaknilo... je žalostno, če moraš sam ugotavljat kaj je z otrokom, P te pa prepričuje, da kompliciraš... upam, da z vašo pikico ne bo teh težav... alergije so hudič... GOLDY... če te ne morem pogruntat ne pri Reby in ne pr Seki... dobr si se kamuflirala... a če ti povem, da imam začetnici S.M. in da sta obe kilometrski... a me boš najdla SEKI nisem nč fejstbukala... zakaj si tko žalostna... upam, da je vse ok... REBY madona rastete, k goba po dežju... mi pri 6m pa 68 cm in 7 kg ... dieta pa ne bo nikamor ušla, tko da... na izi KRUCE... sm te hotla namahat v majhongu pa mi ŠE ne gre OBI a če probate pa mal zamaknit to spanje preko dneva... vsak dan po malo... Enej ni za to? SEMPER... kako joški, še celi zdej pa grem... sam se mi pa čist nč ne da... mogoč me moj prepriča, da mu delam družbo pr fuzbalu... pol pa lahko kr zaspim... ja, ja... sanja svinja o koruzi...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:40:33
|
|
|
|
Goldy
|
semper - a spet sm mi2 tu gor strašiva???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:51:35
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - in te ni več! mojsonček - sem ti poslali sporočilo na FB, pa da vidimo, al si taprava, al ne. Huda bejba (če si taprava)!! Če bo pa kera druga dobla sporočilo, ji pa itak ne bo nič jasno.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:51:37
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček SEMPER... kako joški, še celi Ojooj, sem študirala ful dolg, zakaj me to sprašuješ Ja, k sreči je zobek spodaj, pa ma jeziček čez, hehe Nočko tistim, k greste že pod kožo gledat (jest mam še za likat )
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:52:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper - a spet sm mi2 tu gor strašiva??? Pa pejta še vidve fucbal gledat!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:52:55
|
|
|
|
Goldy
|
semper - za 2 sekundi, sem te šišnala s postom. Pa ne likat, nogomet gledat!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 21:53:43
|
|
|
|
Goldy
|
kruce - sej poslušam, je že to dost!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.11.2009 23:35:24
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper - a spet sm mi2 tu gor strašiva??? Ej! Ne likam, ne gledam nogometa Surfam pa bluzim po netu ... najboljša izbira Študiram za darila za praznike, ene knjigice za otroke po netu naročam. K sem pač trenutno manj mobilna, se poslužujem novih načinov zapravljanja
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.11.2009 9:57:49
|
|
|
|
Goldy
|
semper - ja, jaz sem tudi začela z darili. Najbližji dobijo skodelice z sliko Alje, pa puzzle, pa neki slikc, pa ene filmčke bom na smilebox.com naredila... Naša je včaraj dobila bodija - tvoj sonček in 100% punca - jih imajo v Pikapolonici. Imajo pa še Made in Slovenija, očka in mamica te obužujeta in 100% fant...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.