Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 18:46:29
|
|
|
|
sezam
|
kati - jaz sem bal dans že srečne, ker se je zbudu 7.30 (med tednom se mi je ta teden skoraj vsak dan sam zbudil 6 - 6.30) Je zgleda upošteval danes, da je sobaota
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 20:09:16
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tok se trudim pisat pa nobene detektivke nikjer...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 20:14:50
|
|
|
|
Sibil_
|
Čestitke Žiga big brother ...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 20:25:56
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Tok se trudim pisat pa nobene detektivke nikjer... c,c,c,c,c. ... in kaj napovedujejo al ? Bravo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 20:30:26
|
|
|
|
tinaaja
|
Mimgrede "anonimna " ... vis, da nam manjka Jjasna detektivka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 20:48:20
|
|
|
|
K_a_t_i
|
No, no - sej namigi pa hit pomagajo . Zahvaljevala se bom pa čez dobrih 6 mesecev - upam!!!! Nimamo pojma kaj bo, Žiga pravi, da sestrca .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 21:49:02
|
|
|
|
skačica
|
oooooo kati, čestitke . Men ni potegnil, ko si pisala o detektivkah . Mam dolgo lajtngo. Srečno do konca! Jaz mal razmišljam o kuhinji za Izo. Se mi zdi, da vas je kar nekaj jo kupovalo lansko leto za darilo. Se obnese? Naša bi kar naprej meni neki kuhala pa nosila pijačko in bi blo fajn, da ima tud kuhinjo. Ampak ne vem kam jo bomo dal v stanovanju Ne vem, al pa če se bo še kaj drugega spomnila. Gleda kataloge in bi kar vsak dan kaj drugega imela Eh, Iza smrka in kašlja, Zara ima tud mal zamašen nosek. Kok so bedne te bolezni. Vsaj vročine nimata. Naša se vstane okrog 8 ali pol devetih, spat gre med osmo in deveto uro. Čez dan ne spi več. A je to sploh dovolj spanja za tok starga otroka? Čez dan ne spi pa če je ne vem kaj. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 22:11:09
|
|
|
|
thaiss
|
ojej kolko ste danes naklofale dskubin- no sončka ste izkoristli, in dežek vas mama Kati - čestitke Matia je zadnji mesec tudi zgodnji zjutraj, ob 6:30 , ampak na srečo se potem še eno urco premetava med nama. Popoldanski spanec pa je še vedno 2 urni
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.11.2009 23:37:01
|
|
|
|
dskubin
|
Kati - iskrene čestitke, lep preostanek nosečnosti in zdravega dojenčka! Sej ne vem, a sem danes zjutraj al že včeraj vidla tvoj nov tadrugi ticker pod Žigcem, drgač pa ne vohljam okol in tut nisem nič rekla, ker sem bla prepričana, da že vse vejo in sem jaz 100 let za kačami. Ponavadi je že tko, pa tud lepše je, da si nam sama povedla, da si srečka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 7:24:48
|
|
|
|
draja
|
Kati čestitke in lepo nosečnost ti želim, pa seveda zdravega otročka!!! Juhuhu, kako se veselim s tabo. Mi smo se tudi lani ob tem času začeli "trudit" za drugega, zdaj ima pa že dobra 2 meseca in 6 kil . Kako gre hitro čas... Spanje zjutraj pri Živi to nikol ni bil problem, pred 7:30 se praviloma nikoli ne zbudi, zna pa tud ornk dlje potegnit, Filip pa lepo spi tam nekje do 2-eh, 3-eh ponoči pol pa zaspi max še za kakšno uro v kosu, ostalo je pa stokcanje,jokcanje in premetavanje v spanju. Skačica kuhinja se pri nas kar fajn obnese. Imaš lahko tud kakšno čist majhno al pa sam štedilnik nabaviš pa bo glih tko dobra kot une ogromne. Otroci imajo itak domišljijo in si znajo sami ustvarit stvari, ki jih nimajo.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 9:22:14
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo Kati, tko se dela ! A se buši že kaj pozna???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 9:33:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jutro, jutro in hvala, hvala . Ja, buši se že kaže (sicer sem 4 kile shujšala, ker tale otrok ni čist še dojel, da hujšala bi PO nosečnosti in ne med njo, ampak dober ). Ena prošnja za Primorke (no, eno ) - a je katera tako dobra in mi vzame v Italiji Narhinel+dodatne nastavke (pa pošlje, seveda)? Ne, naše dete še ne zna pihat pa smo zdej porabili zadnji nastavek. No, lahko me pa tud kaka Ljubljančanka razsvetli in pove, če to pri nas že kje imajo - hvala! Skačica, Žiga spi (tko da res zaspi) od ene 21h do 7:45 pa še v vrtcu kako urico do urico in pol - se pravi enih 12,5 urc v povprečju na dan.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 9:54:54
|
|
|
|
A-N-J-A
|
skačica-a nas boš ti razveselila s kakšno Zarino slikico??? Al pa če nam zaušpaš link od tvojka blogca
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 10:57:24
|
|
|
|
Sibil_
|
KAti-jaz grem ta teden v lekrano v Italiji pa ti lahko vzamem, napiši na zs kaj in koliko in kam pošljem. Darila-jaz bom verjetno za Miklavža dala obema puzzle, Lukasu pač z večjimi kosi, Patrik pa že sestavlja tiste 80-100 kosov brez težav. ZA Božič in NL pa še nisem ziher, kupila sem sicer že en Lego komplet-kao mehanična delavnica z dvemi avti-je bila v Mullerju akcija -20% pa sem ujela glih predzadnji dan. Aja-pa iskala sem tiste vlakce na magnet ki imajo lesene tire, ko potem dokupuješ še tračnice in vagončke-samo nimajo večjih kompletov in nisem dobila. Grem pa ta teden v LJ in bom tam pogledala če imajo kaj-kakšen nasvet kam naj grem? LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 11:01:09
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Kati - če rodiš en dan prej bosta imela z našo na isti dan praznik .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 11:17:33
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Ena prošnja za Primorke (no, eno ) - a je katera tako dobra in mi vzame v Italiji Narhinel+dodatne nastavke (pa pošlje, seveda)? Ne, naše dete še ne zna pihat pa smo zdej porabili zadnji nastavek. No, lahko me pa tud kaka Ljubljančanka razsvetli in pove, če to pri nas že kje imajo - hvala! podobna in hvaljena zadeva je phisiodose al nekaj tazga.. najdi.si :)
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 16:42:11
|
|
|
|
tinaaja
|
Kuhinje se splaca v zivo ogledat, ker nekatere so ful nizke. Pikapolonica ima celo kolekcijo smoby. Brina zadnje case ful kuha Pa ce odpres njen hladilnik, najdes notri svasta, je kot sport bili torbica
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 17:29:53
|
|
|
|
dskubin
|
Se strinjam s tinaajo, mi imamo v hiši prav to tefalovo, sicer je res luštna ampak mislim, da že za triletnika premala. imamo podloženo (oziroma stoji še na enih lesenih nogicah) :D
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 21:39:37
|
|
|
|
Žabika
|
Kati: še enkrat čestitke in srečno naprej, da bova še kdaj lahko kavico skupaj pili. Še kar čakam! ;) Ko boš naročevala Narhinel, te prosim, če lahko še zame en komplet nastavkov. Mi pihamo, obožujemo fiziološko, ampak če je nos poln radi še malo ven pozaugamo. kuhinja: mi imamo najmanjšo možno - leseno in se Hana kar lepo z njo igra. Tole imamo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174064 Še eno našo zgodbo. Včeraj se je naš oči odločil, da Hani malo odpremo "kletko" in ji odstranil del sprednje stranice pri postelji. Hani se je zdela odločitev imenitna in kar skakala je od veselja, zvečer zaspala, ponoči pa me pokliče iz sobe, da ne najde svojega Huga (zajček). V čisti temi, vsa zalimana stopim v njeno sobo in jo pohodim. Mala si je sredi noči, v spanju, dala ven poušter, kouter in še sebe, in prilezla čisto do vrat sobice. No zajčka je pa pozabila v postelji in zato me je morala poklicat. Noro se premetava v spanju. Bomo videli kako bo danes. spanje: Hana spi cca 10 ur ponoči in cca 2 uri čez dan. Danes so bile malo izredne razmere in smo upali, da bomo lahko šli skozi brez pop spanca, ampak ni šlo, je ob 3h rekla, da danes še ni počivala in da mora jit. razno: Jutri pa štartam s svojim tretjim študijskim obdobjem. Upam, da gre v tretje rado!
< Sporočilo je popravil Žabika -- 8.11.2009 21:40:13 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 22:01:26
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Še eno našo zgodbo. Včeraj se je naš oči odločil, da Hani malo odpremo "kletko" in ji odstranil del sprednje stranice pri postelji. Hani se je zdela odločitev imenitna in kar skakala je od veselja, zvečer zaspala, ponoči pa me pokliče iz sobe, da ne najde svojega Huga (zajček). V čisti temi, vsa zalimana stopim v njeno sobo in jo pohodim. Mala si je sredi noči, v spanju, dala ven poušter, kouter in še sebe, in prilezla čisto do vrat sobice. No zajčka je pa pozabila v postelji in zato me je morala poklicat. Noro se premetava v spanju. Bomo videli kako bo danes. Ha ha, je bla zgleda taka noč. Draž je tudi danes padu s postelje in spal na tleh žabika, srečno v šoli!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 8.11.2009 23:13:48
|
|
|
|
sezam
|
kati - ja, ja nam manjka jjasna skačica - pri nas kuhinja več ali manj sameva Sem pa tja se spomnita nanjo. Rajši zložite posodice (krožničke, žlice, skodelice,... ) na mizo in potem tam pripravljata jedi in jih jesta,.... Mogoče bi res kupila kak manjši štedilnik in posodice imamo pa TOLE - sam druge barve spanje - vidiš po otroku, koliko rabi. V bistvu ni nekega pravila, koliko kdo potrebuje. Ana je dnevni spanec izspustila, ko sva z Žigom prišla iz porodnišnice (stara ravno 2 leti) Žiga bo pa tudi opoldansko spanje kmalu ukinil. Včeraj sem ga sicer dala spat, pa je po pol ure vstal (oz. spoloh ni zaspal, le malo počil), danes je pa itak spal v avtu, ker nas ni bilo doma žabika - srečno v šoli
< Sporočilo je popravil sezam -- 8.11.2009 23:14:22 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 9.11.2009 8:07:09
|
|
|
|
erna14
|
kati-cestitke full sem vesela zate....lepo nosecnost in zdravga ti zelim
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 9.11.2009 8:10:12
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro zabika, srecno studentka Jaz moram se svoje drugo studijsko obdobje zakljucit, pa ni volje, energije,.. A ves, dami je iphone crknu Ga zaenkrat se poskusajo popravit, ampak se niso imeli tazga primera. Ce crkne do konca sploh nocem razmisljat, ker je nov toook bedno drag Ampak jaz sem se cist navlekla nanj in mi je tok zakon, se vedno po skoraj 2 letih. ahhh Tile noci "pohodi" ... sem se nasmejala Hani No pri nas se mi2 danes zbudiva ob 5:30 in se vidi, da je luc v dnevni. In brine ni v postleji. Je sla sama, si prizgala luc in se igrala Lumpa, namesto, da bi spala. No saj mi prav pide, ker jo bom dala danes prej spat, imava orl pregled danes. Je pa brina zacela tudi doma spati cez dan 2-3 ure. Prej je samo pri varuski. FR - no zadnjih 5 dni jo zalivam s tem in kaselja je manj. ko kaslja, je se vedno grozen kaslej, al ga je obcutno manj in spi brez kaslja Imam spisek vrasanj za dr danes. Joj, letos se prav veselim decembra in praznikov. Brino bom vzela zadnja dva tedna oz vrtca, da nam kaksna bolezen ne pokvari praznikov. Moram izkoristit, ker je mozno, da je tole moj zadnji december takole doma. Al nikoli se ne ve, ziher pa nekaj let ne bo te prilike. A katera uporablja ta "stol za poredne".. ala nanny 911 style?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 9.11.2009 8:41:42
|
|
|
|
draja
|
Tinaaja mi izvajamo to t.i. time out metodo. Skratka ko je res lumpa in ko kljub opozorilu ne odneha mora sedeti v sobi na tleh 2 minuti (mi ji rečemo da mora v kot, čeprav ne sedi res v kotu). Vedno, ko jo posedeva se skloniva k njej in ji mirno a odločno še enkrat poveva, da mora tam sedeti 2 minuti in zakaj - torej še enkrat ji poveva kaj je naredila narobe. Ni zaprta v sobo al pa kaj podobnega, samo sedeti mora 2 minuti na določenem mestu. Po 2 minutah pridemo k njej, jo vprašamo še enkrat če ve zakaj je bila kaznovana in se pogovorimo, nato se opraviči in potem se še objamemo in poljubčkamo. In ti povem, da zeloooooo pali. Se še ni zgodilo, da bi prišla nazaj in ušpičila tisto zaradi česar je bila kaznovana.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
IMEUSIKAMIA (
21%)
TAJA (
29%)
ŠPELA (
9%)
EVA (
24%)
LEA (
9%)
TEJA (
9%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!