|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.11.2009 13:55:15   
doroteja23
Jaz pa imam eno veliko prošnjo! Tiste ki hodite v mullerja, bi mi lahko katera nekaj šla iskat in bi mi poslala! Ja pa ji pošljem denar za vse! Ali v naprej ali pa po povzetju! Prosim!
Pri nas v Mb nimajo tega ker ni oddelka z igračami. Rada pa bi Alini dala za
Miklavža in sicer advent kolendar od playmobila! Prosim.
To je to:

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-AT-Site/de_AT/Product-Show?pid=4159&cgid=Weihnachten

Zdaj pa vam samo javim da smo zdravi in da v četrtek odhajamo v bolnico! V petek je na sporedu za operacijo in upam da nebo prišlo kaj zmes, kakšen nahod ali kaj podobnega!

Lepo da ste se imele fajn! Ninočka ti pa se lepo imej in uživaj na poroki!

Za babje večere je mani malo predaleč, drugače pa bi se vam pridružla, ker bi mi res pasal en babji večer.

Drugače pa ostanite zdravi!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.11.2009 15:44:22   
pety78
Doroteja, mogoče se pa jaz kaj jutri tam oglasim, če me nobena ne bo prehitela. Ti javim. 

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.11.2009 16:00:59   
benika
Petek, 04.12.2009 ob 20:00

Prijavljeni:

1. Pety
2. Nika v službi
3. valla
4. ninocka
5. benika

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.11.2009 16:08:39   
Nika v službi
Jaz sem tudi že gledala Grdo resnico.user posted image Počitnice za odrasle meni ne potegnejo, sta film gledali 2 osebi, od katerih mnenje zelo cenim. Jaz bi šla gledat Grško avanturo ali pa Jacksona. Naj prevlada večina.

Doroteja, srečno! Dobro opravite.

Pety, sva na vezi, če ti ne boš uspela kupit, bom poskušala jaz. Upam, da mi uspe priti do Muellerja. V planu je Pikapolonica 100%, ostalo pa odvisno od časa.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.11.2009 16:13:50   
A-N-J-A
Punce jaz bi šla tud z vami! A lahkooooooouser posted image ?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.11.2009 16:32:08   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce jaz bi šla tud z vami! A lahkooooooouser posted image ?

Absolutno!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.11.2009 16:32:44   
pety78
Jaz bi šla gledat Grško avanturo ali pa Jacksona.

Jaz tudi!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.11.2009 16:48:00   
benika
Jaz brez dvoma glasujem za Grško avanturouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja, a ti še sprašuješ, če bi šla z namiuser posted image Ja, ITAK DA GREŠ!!!!!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.11.2009 17:49:29   
doroteja23

Joj punci hvala! Majo namreč več različnih modelov, ampak jaz bi imela točno takega kot sem vama nalepila link! Ker že imamo kmetijo in nam bi pasalo zraven.
Nebi pa mela kakih princesk, ker naša ni za take!

Hvala še enkrat! Upam da sploh še majo!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 17:52:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 585
17.11.2009 17:59:20   
A-N-J-A
Ok pridem, upam da ne pride kaj vmes, ker kadar sem zmenjena z vami je neki narobeuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.11.2009 20:29:12   
Nika v službi
Grška avantura prevladuje, še dobro, da je nisva šla gledat v nedeljo zvečer. Sva najprej hotela gledat 2012, pa je bilo razprodano, potem pa sva malo razmišljala, da bi šla pogledat tole Grško avanturo, ampak nama je bila ura prezgodnja.
No, upam le, da bo do 04.12. sploh še na sporedu.... Jackson itak ne bo, sem se naknadno spomnila.

Petek, 04.12.2009 ob 20:00

Prijavljeni:

1. Pety
2. Nika v službi
3. valla
4. ninocka
5. benika
6. A-n-j-a

Bravo, 6 nas je že! To bo žur, pa kjer koli že. Anja, jasno, dobrodošla.

Joj, še nekaj mi povejte, predvsem tiste, ki obvladate puzzle (Valla?): koliko delčkov naj gledam, če naj bi bilo za otroka 4+? Na tistih škatlah leta nikjer ne pišejo, sem danes malo na hitro pogledala v Mercatorju, imaš samo opcije 200, 500, 1000, 2000, 3000... kosov. Pojma, nimam, koliko kosov je primernih za 4-letnika?! Pomoč, prosim!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.11.2009 20:34:33 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 20:56:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 588
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 21:03:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 21:13:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 590
17.11.2009 21:26:35   
Nika v službi
Valla, hvala za pomoč glede puzzlov. Tudi meni se 20 koščkov zdi malo, to še Nika sestai brez problemov, pa nima nekega posebnega navdušenja za puzzle. Bom jutri naštudirala v Pikipoki. Ste že bile tam, odkar je prenovljena?

Slike so pa za moje pojme frapantno dobre. Nika je svetlobna leta zadaj. Me je pa zadnjič presenetila, kako je lepo štela do štirideset! Pa tudi določene seštevke že obvlada (recimo 3 + 3 = 6), ve tudi, ko zjutraj odštevamo na digitalni uri, da so npr. še 3 minute do osmih, če vidi, da je 7:57 in ve, da potem, ko se obrne na 7:58, bosta pa samo še dve minuti, nato ena, itd. Se mi je prejšnjič zdelo prav zanimivo, ko sem jo poslušala.

No, pa naj vam povem še čisto svežo "pesmico", ki mi jo je pred nekaj minutami povedala v postelji: Policaj te odpelje v zapor, ko prideš pa domov, pa ti niso hlače prou.user posted image user posted image Baje ji je to povedala Zarja (sovrtičkarka). user posted image Le od kje jih pobirajo!user posted image user posted image

Nočko! Grem laufat.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 591
17.11.2009 21:28:24   
teta beta
4.12. - nič še ne obljubim, ampka možno. če bo v LJ, v Kranj se mi ne da vozit, v kinu pa tudi že nisem bila... eno leto. Ja, Bonda sva šla gledat nazadnje. Pa pred tem prejšnjega Bonda user posted image .

Doroteja, jaz sem koledarje nabavila zadnjič v Avstriji v Toysu. Ampak playmobila mi nič nimamo, zato tega nisem niti gledala. Daši sem vzela Polly pockets, Janošu pa Lego city. Saj bi tudi Daši vzela Lego Belville, ampak ga letos ni bilo nikjer, pa tudi vprašanje, če bi bil kaj drugačen od tistega, ki ga že ima. Sem namreč opazila, da imajo vsako leto iste, npr. Baby born je bil isti kot lani, pa polly p. tudi en, ampak sta bila dva modela.

J. je bolje, sicer še vedno bolj čudno kaka, pogosto in bolj tekoče, ampak sicer je pa v redu.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 592
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 21:43:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
18.11.2009 9:02:42   
tažana
Dobro jutro.
Vidim, da ste se zabavale v petek user posted image .
Za 4.12 se aj jaz nič ne pofočkam. ravno takrat sem v procesu uspavanja Neže pa še user posted image mi navija za kino pa mu pravim naj še malo počaka- bi mu kar pisker dvignilo, če bi se prej z vami zmenila user posted image .

Drugače sem pa danes začela s preventivo gripi user posted image . V šoli je menda kar nekaj primerov. tako otroci, kot učiteljice. sem govorila z učiteljico, ki je obležala. povedala mi je da je bolana tudi ena mamica, ki ima najmlajšega otroka v katarinini skupini. zato je katarina ostala doma. ful sem se težko odločila, ker sem itak prepričana, da jo lahko pobere tudi kje drugje ne samo v vrtcu. ampak sem se zaradi neže odločila, da pač vse ostanemo doma in upamo, da nas kaj ne zadane user posted image . Ah, bomo videli.

valla lepe risbe. user posted image za štetje in seštevanje. za to pri nas ni večjega zanimanja. šteje nekje do deset s tem da 7 vedno spusti user posted image . sešteva pa preko preštevanja na sliki- kakšne naloge.

Sestavljanjke jaz bi kupila vsaj 60kosov- bo vsaj izziv. Zadnjič sem kupila puzzle na katerih je pisalo 4+ potem pa je bilo noter 20 kosov user posted image . itak je katka imela sestavljeno v sekundi- sem bila čisto razočarana.

Danes bi imela pa moja mami 51 let. Je katarina vprašala kako bomo pa praznovali user posted image .
Je pa sara se spomnila eno 4 vrstično pesem vse v rimah in mislim da govori o mami. bom matejo nafehtala, da mi jo da.

Lep pozdrav...

Neposredna povezava do sporočila: 594
18.11.2009 9:24:07   
Nika v službi
Tažana, pa saj je do 04.12. še čas, da greš najprej s tvojim v kino, potem pa še z nami.user posted image

Ja, gripa je na pohodu. Pri nas sta zbolela sodelavec in sodelavka, oba sta že precej bolje, sodelavka pride verjetno jutri že nazaj. Vse skupaj je pri njiju potekalo kot običajna gripa, le sodelavec je potožil, da ga je močno kuhalo, preko 40°C, ampak čisto brez potenja. Je bil kot ekonom lonec pred izbruhom.user posted image Je rekel, da če bi bil srčni bolnik, bi znalo to biti kar nevarno. Zdaj pa se mu zadeva izboljšuje, začel se je potiti, pridno dela na laptopu in vsi upamo, da bo kmalu nazaj. Ostali se še držimo, v vrtcu tudi ni kakega osipa. Razen tega, da je zbolela Nikina vzgojiteljica Nives (ki nadomešča njihovo ljubo Teo, ki je rodila).

Mi pa danes, v bistvu čez dobre pol ure, praznujemo odhod sodelavca v pokoj. Smo mu naredili eno zabavno lento, pa denar zbrali, ob 10:00 bo pa party. Jaz bi tudi že bila v penzijonu, ampak čisto delat pa ne bi nehala.user posted image

Ajd, saj nimam česa posebej pametnega za napisat.....

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.11.2009 9:28:09   
tažana
Pa če ne vem kako naj potem z nežo speljem. Tašča je vsa trda za varvat, me bo itak kuj klicala, če bo jokala tako da od večera nič ne bo. Mami bi mi prav prišla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 596
18.11.2009 9:57:52   
ninocka
Doroteja, sem vidla v relami od Mercatorja, da imajo tud ene od playmobila adventne koledarje.
Sem bla pa jst v Mullerju zadnjic, pa jih nisem opazila, bom sla dons se pogledat, ce bom mela cas.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.11.2009 10:54:58   
doroteja23
Ninočka sem jaz tud vidla v merkator reklami, ampak je božična verzjia. V mullerjevi reklami pa je bilo več modelov. Pa sem misla če bi slučajno katera našla ta primer! Ker bi nam nekako pasal zraven. Ono kaj pa je še ostalo pa nam ne gre zrave.

Evo zadnji dan pred operacijo. Jutri pa v bolnico. Me kr živci dajejo. Sem bla se mi zdi danes že en štiri krat na wc-ju. TAk se pri meni kažejo živci!user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.11.2009 12:52:48   
Pia67
Evo, malo nirvane po malici user posted image ...

Doroteja user posted image user posted image user posted image  za jutrišnji dan. Naj operacija uspe.

Malo sem gledala spored v Koloseju in TUŠ-u decembra meseca. Nina si želi v kino, predlogov za filme je kar nekaj. Npr. Jelenček Niko, pa Božična pesem, da odpremo sezono veselega decembra. Ko smo ravno pri kinu: http://www.kolosej.si/napovedi/ ...

Nina se dobro drži, smrkanja manj, ušesek ne boli več zato pa ima polno pričakovanj.

Neposredna povezava do sporočila: 599
18.11.2009 19:34:23   
benika
Ej punce, mam še en predlog za film.....na pohodu je Mlada lunauser posted image user posted image user posted image A bi to katero zanimalo? Ninocko mogoce?user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?