Nika v službi
|
Grška avantura prevladuje, še dobro, da je nisva šla gledat v nedeljo zvečer. Sva najprej hotela gledat 2012, pa je bilo razprodano, potem pa sva malo razmišljala, da bi šla pogledat tole Grško avanturo, ampak nama je bila ura prezgodnja. No, upam le, da bo do 04.12. sploh še na sporedu.... Jackson itak ne bo, sem se naknadno spomnila. Petek, 04.12.2009 ob 20:00 Prijavljeni: 1. Pety 2. Nika v službi 3. valla 4. ninocka 5. benika 6. A-n-j-a Bravo, 6 nas je že! To bo žur, pa kjer koli že. Anja, jasno, dobrodošla. Joj, še nekaj mi povejte, predvsem tiste, ki obvladate puzzle (Valla?): koliko delčkov naj gledam, če naj bi bilo za otroka 4+? Na tistih škatlah leta nikjer ne pišejo, sem danes malo na hitro pogledala v Mercatorju, imaš samo opcije 200, 500, 1000, 2000, 3000... kosov. Pojma, nimam, koliko kosov je primernih za 4-letnika?! Pomoč, prosim!
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.11.2009 20:34:33 >