|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
11.11.2009 9:25:25   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pety, jaz sem te pa že 100x hotla vprašat, ali ima Kaja že kaj zob? user posted image
Kako je na tečaju? Jaz sem prodala eno sliko. Po eni strani sem vesela, po drugi strani pa mi je kar hudo...

Ja ima, še vedno samo 4. user posted image

Katero sliko si pa prodala? Pa upam, da ne za 30 EUR. user posted image
Danes imam zopet tečaj, komaj čakam. user posted image

Nika, nič ne de, si bom pa sendviče za s sabo naredila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 9:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
11.11.2009 10:05:57   
pety78

aa, pol jo je Tilen šišal, zdej jih ima že 7:) Ne, nisem za 30, ampak za 100 :) Se malo bolj cenim :))) Prodala sem tisto s čolnom...

O, hudo! Bravo. user posted image A jo maš na FB? Grem mal gledat tvoje slike, ker so res tolk lepe. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 553
11.11.2009 10:08:50   
pety78
Kje pa so? user posted image Pa ne, da si vse prodala. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 10:14:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
11.11.2009 10:21:44   
pety78
Aha, našla.

A so vse slike, razen tiste s svinčnikom, z akrilnimi ali oljnimi barvami? Kaj pa tista mamica z dojenčkom in punčka s čopki? To je tudi s čopičem?
Mater, ful so lepe. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 556
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:16:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
11.11.2009 11:19:11   
pety78

Ne, mamica in punčka sta s pastelnimi

Kake so pa to? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 558
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 11:49:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
13.11.2009 20:58:45   
teta beta
No, ve se zdajle počasi zbirate, jaz sem ninočko prejle že obvestila, da me žal žal ne bo. Janoš je že včeraj popoldne do večera trikrat imel drisko, zvečer je bil vroč in sem mu dala calpol, zjutraj je bil pa spet nekam topel, ampak nisem namerila vročine. Mu je pa ven pogledala leva trojka. No, zjutraj sem potem šla in je bil pri tašči, zajtrk je še pojedel, nato spal skoraj tri ure, ko se je zbudil, pa ni hotel nič jesti in je bruhal in je bil skoz tak nerazpoložen. Potem je spal še dve uri, kosila tudi ni nekaj hotel, da ne omenjam, da ga je preoblekla trikrat, pa še jaz potem popoldne trikrat, ker je šlo čez plenico in pri večerji je še enkrat bruhal. No, tisto je bila bolj moja krivda, ker je kar lepo pojedel, potem sem mu pa kar direkt dala linex na žličko, nisem zmešala s čajem ali čim in ker je pa to res ogabno, mu je pa kar gor dvignilo. No, ne bom več dolgovezila, bolan je in jaz sem ostala doma, ve pa uživate. Zares se lepo imejte in pospremite nino v zakonski stan user posted image !

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 560
15.11.2009 21:10:55   
ninocka
Sem vas prisla samo mal pozdravit in se se enkrat zahvalit za SUPER vecer. Res ste mi ga polepsale z vaso prisotnostjo. EDino jedle in pile niste pa nic...user posted image
Sem pa vidla pol slikce, matr sem bla lepo namazana...ha ha...sem si, preden sem sla spat, komaj dol obrvi sprala ...

Samo je pa tud dal cez fantovscino, je mogu pa copovi v maski in plavutkah, delovnemu kombinezonu in s smuckami podpise zbirat, da mu zenske dobolijo se prorocit. Pa striptizeto je mel...se nisem cist ziher al sem jezna al mi je vseeno...???

Teta beta, tvoj SMS sem pa vidla sele naslednje jutro. Sem telefon gor pozabila in potem me niso vec spustile gor, me smo se pa sprasevala, kaj je s tabo...upam, da je Janos ze kaj bolje user posted image

Grem naprej bluzit, se mi nic ne da...sta bla tavelka dva tecna dons za popi...sploh Evan, je jokal za vsako malenkost...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 561
16.11.2009 22:37:16   
Nika v službi
Teta beta, upam, da je Janoš bolje. Res škoda, da se nismo uspele videt.

Ninočka, dobro si se držala na dekliščini, zdaj pa se priporočam za kakšne slikice... Sem Tomažu vse razložila, kakšne hude naloge si imela, zdaj bi rabila še slikovno podlogo.user posted image

In kje ste ostale? Ja, saj, tudi jaz tele dneve komaj folgam. Vikend je itak kar zletel mimo, ta teden bo ubijalski zaradi vseh sestankov iz zaostankov iz preteklega tedna, prihodnji ponedeljek pa spet na pot. In bo skoraj že november mimo.

Kje smo zdaj z našim babjim večerom? Kam gremo? Dajte še kakšne predloge poleg že naštetih. Mogoče bi začeli tako, kot smo si zastavili, torej, da kraj dogajanja nekako izbere tisti del, od koder prihaja največ udeleženk. Also, jaz se prijavljam. Zdaj pa še ostale.user posted image

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.11.2009 8:46:55   
pety78
Dobro jutro!

Ninočka, hvala za lep večer. Upam, da si vsaj pol toliko uživala, kot smo me. user posted image
Glede striptizete pa upam, da si upoštevala naša navodila in si ga orng z valarjem. user posted image Mah, jaz se na tvojem mestu s tem sploh ne bi obremenjevala. Saj veš, kakšni so dedci. Po moje bi jim blo nerodn povedat, da so bli na fantovščini in to brez striptizete...user posted image Naj imajo svoje veselje.

Jaz se prijavljam za petek 04.12.2009 ob 20.uri. Ej, a gremo v en bar, ko je moški striptiz, ko smo že pri striptizu. Ninočka, le pofočkaj se....user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.11.2009 9:40:43   
Nika v službi
Petek, 04.12.2009 ob 20:00

Prijavljeni:

1. Pety
2. Nika v službi

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 11:08:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 565
17.11.2009 11:39:39   
Pia67
O dekliščinauser posted image , se mi je zdelo, da bi morala biti te dni. Sem kar mal out. Ninocka, kaj pa Nedelo, a te bodo prišli mal poslikat in ovekovečit? Meni se zdi prav simpatična rubrika (ponavadi v Nedelu na zadnji strani). Sploh one, ko so na fotkah še otroci.

Nina je dobila vnetje ušesk, prvič v svojem življenju. Celo antibiotično kuro mora dati skozi. Na srečo je ne boli preveč, tako, da sem bila v nedeljo ponoči mal skeptična, če jo sploh boli ali ne. Na žalost se ti prehladi prav vlečejo, ko je že bolje, začnejo v vrtcu novi krog in se ne neha in ne neha. Trenutno je pri babici, ker jaz ne morem kolega samega pustit, oz v času kosila morava biti nujno dva, ker drugače ne gre. Po kosilo hodimo v dom starostnikov.

Na žur me ne bo, ker je zame predaleč, domov bi jasno pridrsala pozno in, če se ne motim imam 5.12. en tek v Štanjelu (uah, Kras, pa pršut, kakiji in mičken terana), če me bo moja desna nožica držala. Imam vnetje pokostnice in po nedeljskem teku je noga čudežno ozdravela, pobožno trkam, hosta je hosta in mehka preproga listja v primerjavi z asfaltom, ki ga gulim ponoči, ko tečem s svetilko, je prav blagodejna.

Drugače nič novega. Pridno delamo voščilnice in okraske za veseli december. V NM bomo imeli celo pravljično mesto user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 566
17.11.2009 12:23:09   
ninocka

Petek, 04.12.2009 ob 20:00

Prijavljeni:

1. Pety
2. Nika v službi
3. valla
4. ninocka

Edino ne bi pa sla na striptiz, ker sem ze bla na ene parih, pa mi je blo vedno kr neki...no, ce boste pa vse za, grem pa tud jst...ze zato, da se Samotu mascujem user posted image user posted image

Sva v nedeljo skupaj pogledala tisto knjigico in slikice in sva se ful narezala...je rekel, da ste vse res potrudile in da ste super vse skupaj speljale...najbolj ste me presenetle s pesmico, se zdaj mi kr solze v oci pridejo, ko se spomnem...
Sem mu povedala, da sem dobila bone za Plamers in mi je vceraj ze izbral miljon svari v Emporiumu, ko sva sla se njegovo srajco in kravato kupit...je pa tko lep user posted image user posted image , se je zvecer mogu zame komplet oblect...je bil res RRRRR user posted image user posted image user posted image
aja, pa jajc v kruh user posted image - mi je, ko ste sle, postekal, da je bil verjetno v trdo kuhan, ker jih je blo pri narezku mal premalo, v kuhni je bil pa samo se en user posted image , sem ga pol pojedla za vecerjo naslednji dan user posted image
pa pizame - kul ste ble res user posted image user posted image user posted image

Zdej je bla vizazistka tukaj in sva mele probo...moram rect, da vam ne seze niti do kolen, tko da bom resno razmislila, ce me ne bi raje ve prisle namazat user posted image user posted image user posted image
Sploh tista, ki mi je obrvi delala (pety, a si bla ti?) - uni ekstra placam, ce mi jih lahko se enkrat tko nardi user posted image user posted image

Ful me je lepo namazala, edino popravile sva, da imam malo bolj temno sencilo. Pol me je pa skoz gledala, kolk mi pasejo taki odtenki user posted image Mi je pa ful pohvalila kozo, da imam lepo in brez gubic user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa likat...sem ful pridna bla vceraj....user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 567
17.11.2009 12:35:27   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Zdej grem pa likat...sem ful pridna bla vceraj....user posted image user posted image user posted image

Ja, zihr zato, ker ti je Samo rekel, da najbolj ceni na tebi pridnost. Zdaj pred poroko pa se ja ne smeš poslabšat.user posted image

Meni tudi striptizerji ne potegnejo najbolj, tako da se ti pridružujem v mnenju. Ampak kot rečeno - večina prevlada. Se bomo prilagodili.

Jaz vas tudi obveščam, da najverjetneje pri meni kaka savna, plavanje, ipd. odpade - sem preračunala in če bo vse točno, imam takrat obiske.user posted image

Pia, dobre želje za Ninino čimprejšnje okrevanje. In kot vedno ste že ful pridni s pravočasno pripravo na decembrska praznovanja in izdelavo čestitk.

Ninočka, ob kateri uri je tvoja poroka? Ne se bat, mi imamo praznovanje RD ob 16:00 in nas sigurno ne bo, no, mogoče pa se premislimo...user posted image user posted image

Včeraj smo šli čestitat Manci za RD, pa sva potem še z Natašo klepetali glede tvojih kolobocij s prstani. Je poklicala v Slowatch in tudi ona malo zaropotala. Sicer pa mi je še enkrat povedala (kar sem ti itak že sporočila takrat, ko si se še odločala), da imajo s temi prstani generalno ful reklamacij (okoli 40%!). Prav pri teh matiranih je problem, ker se luščijo, cena res ni odraz kvalitete. Upam, da vidva uideta tej težavi.

Zdaj pa še pomoč, ideje. Moram kupiti darilo za fantka, štiriletnika. Ima rad puzzle (motiv je nepomemben, je mamica rekla, da naj samo gledam 4+), avtomobile, dinozavre... pač fantovske stvari. Pri teh zadevah sem čisto mrzla, torej sprašujem - kaj priporočate za nakup?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.11.2009 12:51:58   
pety78
Meni tudi striptizerji ne potegnejo najbolj, tako da se ti pridružujem v mnenju. Ampak kot rečeno - večina prevlada. Se bomo prilagodili.

Ok, to je bil hec. user posted image user posted image user posted image Saj itak nimamo kam it...user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 17.11.2009 12:52:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 569
17.11.2009 13:03:04   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ok, to je bil hec. user posted image user posted image user posted image Saj itak nimamo kam it...user posted image

Sej si jih lahko pa na dom narocimo user posted image user posted image

Sem misila, da majo kaksni slovenski cipendejsli turo, pa da si jih zelis videt user posted image

Jst v savno tud ne morem, ker dojim user posted image
Kaj pa ce gremo v kino kaksen film pogledat, pol pa se na kaksno pijacko in tortico ali pizzo...Pa kaksen tak ultra cikflik muvi?

Jst nisem bla v kinu ze ...ulalal let....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 13:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
17.11.2009 13:07:37   
pety78
Kaj pa ce gremo v kino kaksen film pogledat, pol pa se na kaksno pijacko in tortico ali pizzo...Pa kaksen tak ultra cikflik muvi?

Jaz sem za! user posted image user posted image user posted image

A cikflik muvi je kaj takega? http://www.kolosej.si/filmi/film/pocitnice-za-odrasle/

Upam, da se bomo uspele pogovoriti, kateri film bi šle gledat....user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 13:07:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 573
17.11.2009 13:32:37   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz sem za! user posted image user posted image user posted image

A cikflik muvi je kaj takega? http://www.kolosej.si/filmi/film/pocitnice-za-odrasle/

Upam, da se bomo uspele pogovoriti, kateri film bi šle gledat....user posted image

Ja, al pa tale
http://www.kolosej.si/filmi/film/moja-grska-avantura/ ali tale http://www.kolosej.si/filmi/film/grda-resnica/

Mogoce pa tegale user posted image

http://www.kolosej.si/filmi/film/michael-jackson-this-is-it/

Nika, pejt v Mothercare pogledat (tam, kjer je bil prej ariel). Majo ful lustne igrace not, pa sestavljanke...sicer mal drazje, ampak lustne user posted image

Pia, upam, da se Nina cimprej pozdravi...user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.11.2009 13:39:50   
pety78
Grdo resnico sem pa jaz že gledala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?