Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Zdej grem pa likat...sem ful pridna bla vceraj.... Ja, zihr zato, ker ti je Samo rekel, da najbolj ceni na tebi pridnost. Zdaj pred poroko pa se ja ne smeš poslabšat. Meni tudi striptizerji ne potegnejo najbolj, tako da se ti pridružujem v mnenju. Ampak kot rečeno - večina prevlada. Se bomo prilagodili. Jaz vas tudi obveščam, da najverjetneje pri meni kaka savna, plavanje, ipd. odpade - sem preračunala in če bo vse točno, imam takrat obiske. Pia, dobre želje za Ninino čimprejšnje okrevanje. In kot vedno ste že ful pridni s pravočasno pripravo na decembrska praznovanja in izdelavo čestitk. Ninočka, ob kateri uri je tvoja poroka? Ne se bat, mi imamo praznovanje RD ob 16:00 in nas sigurno ne bo, no, mogoče pa se premislimo... Včeraj smo šli čestitat Manci za RD, pa sva potem še z Natašo klepetali glede tvojih kolobocij s prstani. Je poklicala v Slowatch in tudi ona malo zaropotala. Sicer pa mi je še enkrat povedala (kar sem ti itak že sporočila takrat, ko si se še odločala), da imajo s temi prstani generalno ful reklamacij (okoli 40%!). Prav pri teh matiranih je problem, ker se luščijo, cena res ni odraz kvalitete. Upam, da vidva uideta tej težavi. Zdaj pa še pomoč, ideje. Moram kupiti darilo za fantka, štiriletnika. Ima rad puzzle (motiv je nepomemben, je mamica rekla, da naj samo gledam 4+), avtomobile, dinozavre... pač fantovske stvari. Pri teh zadevah sem čisto mrzla, torej sprašujem - kaj priporočate za nakup?