|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.11.2009 13:04:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

se mi je zdelo, da nas je več takih user posted image user posted image

ponavad me zmer tišči, na tist dan k mam pa pregled pa kot zakletouser posted image

Ja med njimi sem tudi jstuser posted image user posted image user posted image .

jest tut, jest tut. Še huj je pa blo na morfi, ker sm se skor polulala user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
18.11.2009 13:04:31   
Zvezdici
Aja rožca.. kok je pa velka tvoja pupa? 

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.11.2009 13:05:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26: ja čestitke za zdravo user posted image , pa je prava pupa glede na težo, super user posted image user posted image user posted image , prav sem vesela zate.

Jest sm tud vesela zase ... in za mojo pupo user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.11.2009 13:09:47   
vekybel
rožca26: sem klicala danes v zdravstveni in vprašala sestro in ji razložila da pač grem prej v MB na morfologijo in potem komaj k svojemu G in da me zanima pač kdaj se dela ta glukoza ker ne morem biti cel dopoldne brez hrane pa to. Pa mi je rekla da ni nujno da delajo to vse nosečnice ko pridem k njemu naj se zmenim z njim. Hotela pa sem pojest nekaj sladkega preden grem na morfologijo da se user posted image  premika da lahko vidijo spol user posted image , sam zato se mi gre. Bom pač rekla da pridem drug dan ker sem jedla sladkarije pa je kaj.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.11.2009 13:10:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image  Ne vem. Sm pa zdej na listek pogledala in je pisal, da bi lahko mela kakšen teden prej rok.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
18.11.2009 13:16:02   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image  Ne vem. Sm pa zdej na listek pogledala in je pisal, da bi lahko mela kakšen teden prej rok.

Potem je tudi velka že kar. Kakšne 35 cm bi pa že morala imeti predvidevam.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
18.11.2009 13:16:19   
Anonimen
rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in za to, da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mene verjetno čaka v soboto 3d pri mojemu stricu Lukmanuuser posted image user posted image  No če bo le dragi prišel pravi čas nazaj.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
18.11.2009 13:16:24   
branka28
dober danuser posted image

uff pridne ste bile, vidim, da ste dosti strani napolnile, počasi bo že 2.del.
Čestitke vsem za pregledeuser posted image , tudi jaz odštevam dneve do morfologije, še en teden pa bo, komaj čakam.

Je bila katera mogoče v Mb porodnišnici na mofo. in kakšne so vaše izkušnje?

Še eno vprašanje imam glede pleničk zadnjič sem v Baby centrovih novičkah zasledila Bum Genius pleničkeuser posted image ve katera kaj več povedati o njihuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
18.11.2009 13:16:58   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26: sem klicala danes v zdravstveni in vprašala sestro in ji razložila da pač grem prej v MB na morfologijo in potem komaj k svojemu G in da me zanima pač kdaj se dela ta glukoza ker ne morem biti cel dopoldne brez hrane pa to. Pa mi je rekla da ni nujno da delajo to vse nosečnice ko pridem k njemu naj se zmenim z njim. Hotela pa sem pojest nekaj sladkega preden grem na morfologijo da se user posted image  premika da lahko vidijo spol user posted image , sam zato se mi gre. Bom pač rekla da pridem drug dan ker sem jedla sladkarije pa je kaj.

Hmm hvala za idejo. Bom tudi jaz pojedla kakšno čokoladico, da jo malo zbudim, hehe.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
18.11.2009 13:17:47   
3Sonček3

sonček - ja saj imaš prav. Vsaj nekje lahko izkoristimo. In če sem prav razumela moraš točno napisati za kaj boš porabil ta denar in potem, dati dokazilo? Joj mam veliko vprašanj, hehe.

Mislm da jim ni treba dokazvat tega pol z računi naprimr al pa kej, sm je treba lepo utemeljit že ko oddajaš vlogo in se pol oni na podlagi tega odločjo. Js sm napisala da potrebujem za nakup opreme za novorojenčka ki ga pričakujem marca, rada pa bi že prej uredila stvari da me kej ne preseneti. Znesek sem dala pa 300€. Če bojo pa hotli dokazila jim bom pa odnesla račune od cunic pa tega, mi ni problem, čeprou bom ta denar porabla za nekej druzga. Ko bom dobila ta denar, bom najprej plačala položnce, za nazaj in bova pol s plačo kupla stvari, sm to mislm da jih ne zanima.
vekybel js sm ta obrazec šla iskat kr direktno na CSD, nevem če ga lahko iz interneta sprintaš, js sm mela neke komplikacije taprvič, kr na internetu baje še ni prenovljene vloge, v novejši je treba še izobrazbo spount, kr neki. Sej pravm uložte, zgubit nimate kej.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
18.11.2009 13:19:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Še eno vprašanje imam glede pleničk zadnjič sem v Baby centrovih novičkah zasledila Bum Genius pleničkeuser posted image ve katera kaj več povedati o njihuser posted image user posted image

enkrat je bilo po tv prispevek o njih, samo me niso glih prepričali. te pa baje na sončku pride komplet okoli 500 eur. Samo je pa res, da imaš pol tudi mir za nekaj časa.

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
18.11.2009 13:20:08   
rožca26
Sedaj pa še malo za pokušino ...

user posted image

A ni lepa? user posted image user posted image user posted image

Tok sm srečna, jest bi kr skakala. Pa zdej z zagotovstjo lahko kupim kakšno oblekco user posted image  Prva slikca se pa vidi kako daje rokico na obrazek.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
18.11.2009 13:20:38   
branka28

tudi mene verjetno čaka v soboto 3d pri mojemu stricu Lukmanuuser posted image user posted image  No če bo le dragi prišel pravi čas nazaj.

te lahko vprašam koliko računa Dr. Lukman za 3D, me zanima, ker če se ne bo na morfo. videl spol, pol grem na 3D.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
18.11.2009 13:21:32   
vekybel
sara2007 in 7lina7: za pijačko pa čakam na vas in na branko28 in ostale iz okolice Bistrice da se javite za pijačo!!!!!!!! Sem čakala kaj bo katera rekla za petek pa nobena nič in sem se zmenila z mojim da greva ta petek v KP k mojim za vikend. Povejte kdaj bi se lahko dobile pa se bomo. Ena naj pove datum, tista ki dela ima prednost.

branka28: jz grem jutri na morfologijo v MB pa ti jutri povem kako je bilo ok. Drugače pa tudi mene zanima če katera ve kako je v MB.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
18.11.2009 13:22:15   
rožca26

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in za to, da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

A ta tvoj stric je v bistvu tvoj G? user posted image  To si nism na jasnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
18.11.2009 13:22:31   
Anonimen
evo jst sem glih kosilo pojedla. Zdej pa čakam mojo tamalo, da se zbudi in grema ven na sonček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
18.11.2009 13:23:53   
Anonimen

Hvala.

A ta tvoj stric je v bistvu tvoj G? user posted image  To si nism na jasnem.

Neee. Mu je moj dragi dal enkrat vzdevek stric Lukman, pa je pol to kar ostaluser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
18.11.2009 13:25:05   
rožca26

Potem je tudi velka že kar. Kakšne 35 cm bi pa že morala imeti predvidevam.

Mislim,da tolk še ne, ne vem pa user posted image  Bom pogledala v knjigico Glej, kako rastem ... v knjigici piše za 26. t, da je otrok težak ok. 910g in ima od temena do trtice 23 cm.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
18.11.2009 13:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

te lahko vprašam koliko računa Dr. Lukman za 3D, me zanima, ker če se ne bo na morfo. videl spol, pol grem na 3D.user posted image

70Eur jo je imel lani, letos pa verjetno ni spremembe. Vsaj na ceniku jo ni.

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
18.11.2009 13:25:42   
vekybel
rožca26: res je lepa pupa, čestitke. Kako se lepo vidi ej, super.

Upam da bom tudi jz dobila tako lepo slikco, joj.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
18.11.2009 13:26:09   
3Sonček3
joj rožca kok lepe slikice, tut js skačem od veselja s tabo user posted image  

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
18.11.2009 13:28:24   
Zvezdici
user posted image user posted image Joj rožca kok je cartkana. Čist po mamici ane user posted image !

Fuul lepe slkce.
Na jst sm že čist nestrpna za petek. Že spet ali pa recimo rajši še vedno ja user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
18.11.2009 13:29:34   
3Sonček3
tut js komaj čakam petek, pa še lubi me bo pelou pa bova lahko mela podaljan vikned, bova spet 3 dni ceu dan skup user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
18.11.2009 13:31:11   
Zvezdici
sonček - lahko skupaj odštevava. Še 2x spat user posted image .
Kdaj pa imaš pregled?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
18.11.2009 13:31:54   
Anonimen
vekybel - ti kar dej prošnjo, itak te nič ne stane. Sploh pa če sem si prav razumela si še na bolniški, tako da kar pejt. Če hodijo tisti, ki imajo polno rit vsega, na CSD fehtarit, greš lahko ti brez slabe vesti rečt za pomoč.

Poslušite to, je šla moja soseda na CSD fehtat za enkratno socialno pomoč, kok je uboga, da nima za preživetje, da rabi denar za letovanje otroka. In seveda ona jo je dobila. Isti mesec so pa šli narest fasado, streho, igrala za 1000eur. Tok o tej naši kurčevi državi.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?